Oλυμπιακός Π. - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Oλυμπιακός Π. - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν
Ψήφισα εννοείται τον Contreras αλλά ρε παιδιά, φοβερή προσπάθεια έκανε και ο Ivic και δεν έχει ούτε μία ψήφο!!!
Μας είχε λείψει και φάνηκε σήμερα, ακόμα και οι τσαμπουκάδες που έκανε...Και ο άλλος ο Pablo ήταν κορυφή!!!!!!
Μας είχε λείψει και φάνηκε σήμερα, ακόμα και οι τσαμπουκάδες που έκανε...Και ο άλλος ο Pablo ήταν κορυφή!!!!!!
ΕΛΠΊΖΩ η σημερινή παράσταση τριτσονη και βοηθων να μην περάσει με μια απλη ανακοίνωση.....
θελω επιτέλους να δω οτι εχω διοικιση..... τα περι δεν μπορει να κανει τιποτα ο ζαγορακις τα ακουω βερεσε.... ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα και δεν μπορω να τον βλεπω να τον πηδαν εκει μεσα τα κορακια και απλα να αλλαζει στασεις.
Επόπτη..... καλα εισαι παλικαρε? ρε συ... στην τουμπα αν ετρωγες κερμα στο κεφαλι θα ελεγες οτι ηταν γυαλινο μπουκαλι και θα σταματουσε το ματς και καμια 15 αγωνιστικες κεκλισμενων? ΕΚΕΙ ρε νιμου γιατι συνέχισες σαν να μην εγινε τιποτα?
2) Μπραβο στους παικτες , ο διαιτιτης τους ειχε σπασει τα νευρα αλλα ηταν πιο ψυχρεμοι απο ποτε και επαθα πραγματικα πλακα.
Τελεικα οταν παιζουμε το παιχνιδι τους και δεν μπορουν να μας εκνεβρισουν (οχι εμας τους παικτες) τοτε παντα κατι καλοβγαινει.
3) Περιμενω τριτσονι-σπαθα στην τουμπα ετσι κιαλιος δεν θα εχω κοσμο (τωρα που πειρα χ με βλεπω 3 αγωνιστικες κεκλισμενων) .... βεβαια θα φροντισω να εχω απο "εξω" φυλακες.
Φερτε μας την προκριση και παμε για 2 ματς με αεκ (οπος ολα δειχνουν) να δειξετε την μαγκια σας.
Δεν θα πω για τελεικο αλλα ΑΝ παμε...............
θελω επιτέλους να δω οτι εχω διοικιση..... τα περι δεν μπορει να κανει τιποτα ο ζαγορακις τα ακουω βερεσε.... ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα και δεν μπορω να τον βλεπω να τον πηδαν εκει μεσα τα κορακια και απλα να αλλαζει στασεις.
Επόπτη..... καλα εισαι παλικαρε? ρε συ... στην τουμπα αν ετρωγες κερμα στο κεφαλι θα ελεγες οτι ηταν γυαλινο μπουκαλι και θα σταματουσε το ματς και καμια 15 αγωνιστικες κεκλισμενων? ΕΚΕΙ ρε νιμου γιατι συνέχισες σαν να μην εγινε τιποτα?
2) Μπραβο στους παικτες , ο διαιτιτης τους ειχε σπασει τα νευρα αλλα ηταν πιο ψυχρεμοι απο ποτε και επαθα πραγματικα πλακα.
Τελεικα οταν παιζουμε το παιχνιδι τους και δεν μπορουν να μας εκνεβρισουν (οχι εμας τους παικτες) τοτε παντα κατι καλοβγαινει.
3) Περιμενω τριτσονι-σπαθα στην τουμπα ετσι κιαλιος δεν θα εχω κοσμο (τωρα που πειρα χ με βλεπω 3 αγωνιστικες κεκλισμενων) .... βεβαια θα φροντισω να εχω απο "εξω" φυλακες.
Φερτε μας την προκριση και παμε για 2 ματς με αεκ (οπος ολα δειχνουν) να δειξετε την μαγκια σας.
Δεν θα πω για τελεικο αλλα ΑΝ παμε...............
O ΠΑΟΚ έχει διοίκηση φίλε Falagke...είναι του Ζαγοράκη. Απλώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει τις πλάτες που έχει η διοίκηση πχ του γαύρου ή του βάζελου. Που έχουν ένα στόλο από ΜΜΕ από πίσω τους (mega, ΕΡΤ, star, Βημα, Νεα κ.λ.π...) και χίλια δύο άλλα βλέπε ΕΠΟ, Superleague, διαιτησίες, αθλητικούς δικαστές, αστυνομία κ.λ.π... Που ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.Falegkos έγραψε:ΕΛΠΊΖΩ η σημερινή παράσταση τριτσονη και βοηθων να μην περάσει με μια απλη ανακοίνωση.....
Εσύ, έχεις ως μοναδικό εφοδιο και στήριγμα τον κόσμο σου. Ο Ζαγοράκης είναι χαμηλών τόνων το ξέρουμε (κακώς, 1 εκ. φορές κακώς...)....
Εσύ όμως ως κόσμος τι κάνεις...;;;....παρατηρητής απλώς και θεατής...;;;...γιατί δεν αναλαμβάνεις δράση..;;;...σε κρατάει μήπως κανένας ..:::...γιατί ως κόσμος δεν αντιδράς..;;
Εγώ ψήφισα Βιεϊρίνια ως MVP χωρίς να μένω σε αυτό. Είχαμε έναν Κοντρέρας θεό που δικαίως βγαίνει στην ψηφοφορία, έναν φοβερό Τσιρίλο που έβγαλε και 1 ασίστ, έναν εξαιρετικό Ίβιτς που έκανε παπάδες χωρίς μάλιστα αγωνιστικό ρυθμό. Έδειξε πόσο αγαπάει την ομάδα και έπαιξε με πάθος. Έναν Γκαρσία στηλοβάτη του κέντρου και χαντάκι για κάθε αντίπαλο και έναν Χαλκιά που έκανε τα πάντα να φαίνονται εύκολα. Ο δε Σάλπι ήταν ειδικά στο 1ο ημίχρονο απίστευτος με πρέσιγκ ψηλά, γύρναγε και στην άμυνα και έπρεπε να κερδίσει και κάποιες κάρτες. Ο Κούτσια βοήθησε και έδωσε ανάσες όσο μπήκε. Ο Βιεϊρίνια πέτυχε το γκολ με εξαιρετικό σπάσιμο του τεχνικού offside από ανύποπτη φάση και για αυτό και τον ψήφισα. Το γκολ είναι η ουσία, ειδικά όταν έχει τέτοια δυσκολία, η δε κίνηση όλα τα λεφτά. Στο 1ο ημίχρονο δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε, έπαιξε πολύ καλά και αμυντικά δύνοντας αρκετές βοήθειες στον Λίνο που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν. Έπρεπε να κερδίσει πολλά περισσότερα από το κοράκι. Ελπίζω να έχουμε λαό στον επαναληπτικό αγώνα και να πάω σαν άνθρωπος με το διαρκείας μου στο γήπεδο. Δεν μπρούν να μας στερούν το δικαίωμα αυτό οι στημένοι του συστήματος. Να δούμε τι γράφτηκε σήμερα στο φύλο αγώνα.
-
yiannisPAOKitalia
Δε τα'μαθες?
Οργανώνεται πάρτυ έξω από την Τούμπα, αφού μετά την απώλεια του gay στο τηγάνι η τιμωρία της Τούμπας είναι σίγουρη.
Οργανώνεται πάρτυ έξω από την Τούμπα, αφού μετά την απώλεια του gay στο τηγάνι η τιμωρία της Τούμπας είναι σίγουρη.
Κάτι είναι κι αυτό, να ξεδώσουμε τουλάχιστον. Και κάνα γερανό να νοικιάσουμε δε θα με χάλαγε 
Πωπω φίλε δε το σκέφτηκα καν αν τον ψηφίσω εγώ, που ειμαι ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ Βλαντοσκυλο εδωμέσα!Shady20 έγραψε:Ψήφισα εννοείται τον Contreras αλλά ρε παιδιά, φοβερή προσπάθεια έκανε και ο Ivic και δεν έχει ούτε μία ψήφο!!!
Πραγματικά πάντως, αν και ανέτοιμος και με πόνο, έπαιξε αρκετά καλά.
κράτησε μπάλα, μοίρασε παιχνίδι και το προσπάθησε πολύ.
Και δεν πρεπει να το χασει κανεις!!!Θα γινει τρελο πανηγυρι!!!Μιλαμε......θα βγαλουμε τρελα γουστα!Τετοια γουστα που μονο εμεις ξερουμε να βγαζουμε!!!yiannisPAOKitalia έγραψε:Δε τα'μαθες?
Πως θα βγούνε τα γούστα ρε μάγκες...;;;
Τι πάρτι είναι αυτό και δεν καταλαβάινω και το γράφετε συνέχεια...;;;...εξηγήστε μου..;;; ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και σας παρακαλώ ΌΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ..;;;
Τι παρτι θα είναι αυτό για να καταλάβω..;;
Το παρτι το θελω εντος του ΝΑΟΥ. Του μοναδικού ΝΑΟΥ της ΤΟΥΜΠΑΣ.
Εκτός ΝΑΟΥ, τι πάρτι θα είναι στο π**τσο αυτό..;;;
Όπως με τη Αυστριακή ομάδα πριν 25 χρόνια που πάλι κουβαλήθηκε ο κόσμος εκτός της Τούμπας (για ελάχιστους ανεγκέφλους) αλλά την πλήρωσε η ομάδα και τελικά αποκλειστήκαμε λόγο κεκλεισμένων των θυρών και χάσαμε την ευκαιρία για παραταίρω διάκριση στην Ευρώπη..;;;
Παρόμοιο πάρτι θα είναι και αυτό....;;;...και συγνώμη που δεν συμμετέχω στην "γιορτή" σας αλλά έχουμε αγώνες γολγοθά μπροστά μας και θέλω να είμαι ρεαλιστής....
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..;;;
Τι πάρτι είναι αυτό και δεν καταλαβάινω και το γράφετε συνέχεια...;;;...εξηγήστε μου..;;; ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και σας παρακαλώ ΌΧΙ ΑΟΡΙΣΤΑ..;;;
Τι παρτι θα είναι αυτό για να καταλάβω..;;
Το παρτι το θελω εντος του ΝΑΟΥ. Του μοναδικού ΝΑΟΥ της ΤΟΥΜΠΑΣ.
Εκτός ΝΑΟΥ, τι πάρτι θα είναι στο π**τσο αυτό..;;;
Όπως με τη Αυστριακή ομάδα πριν 25 χρόνια που πάλι κουβαλήθηκε ο κόσμος εκτός της Τούμπας (για ελάχιστους ανεγκέφλους) αλλά την πλήρωσε η ομάδα και τελικά αποκλειστήκαμε λόγο κεκλεισμένων των θυρών και χάσαμε την ευκαιρία για παραταίρω διάκριση στην Ευρώπη..;;;
Παρόμοιο πάρτι θα είναι και αυτό....;;;...και συγνώμη που δεν συμμετέχω στην "γιορτή" σας αλλά έχουμε αγώνες γολγοθά μπροστά μας και θέλω να είμαι ρεαλιστής....
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΠΑΡΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..;;;
Α.....δηλαδη ειναι αδυνατον να βγαλουμε γουστα χωρις να σπαμε?Ε.......οχι.Εγω πιστευω πως μπορουμε να βγαλουμε γουστα χωρις να ανοιξει ρουθουνι.Και να ακουγομαστε και μεσα και να κανουμε χαβαλε απ'εξω ΚΑΙ να χειροκροτησουμε την ομαδα μετα το ματς!Αρκει,βεβαια,να μην εμφανιστουν ΠΑΛΙ τα ματ φορωντας μασκες...............
mpafos, η απάντηση σου είναι 100% ΑΤΟΠΗ και sorry ότι νάναι...
(συγνώμη αδερφέ, σε καταλαβαίνω είσαι χαρούμενος και γουστάρεις- και καλά κάνεις)..
αλλο όμως ρωτάω, άλλη είναι η ΑΓΩΝΙΑ μου και άλλο στην τελική μου απαντάς...
(συγνώμη αδερφέ, σε καταλαβαίνω είσαι χαρούμενος και γουστάρεις- και καλά κάνεις)..
αλλο όμως ρωτάω, άλλη είναι η ΑΓΩΝΙΑ μου και άλλο στην τελική μου απαντάς...
-
yiannisPAOKitalia
Εσύ καλά κάνεις και το θες το πάρτυ μέσα, αλλά αν έχει τιμωρία, τι να κάνουμε? Γιατί sony και καλά να γίνουν επεισόδια? Γιατί θα πρέπει να γίνει κάτι που θα σε ανυσηχεί?
Φωνή απ'έξω, και όλα καλά!
Με το δικό σου το σκεπτικό, τότε να μην πάμε καθόλου γήπεδο ακόμα και αν δεν υπάρχει τιμωρία, γιατί μπορεί να γίνουν επεισόδια.
Φωνή απ'έξω, και όλα καλά!
Με το δικό σου το σκεπτικό, τότε να μην πάμε καθόλου γήπεδο ακόμα και αν δεν υπάρχει τιμωρία, γιατί μπορεί να γίνουν επεισόδια.
Sorry αλλα εαν η αγωνια σου εχει να κανει με το αν θα ειμαστε μεσα ή εξω σου λεω πως θα ειμαστε απ'εξω.......εαν ειναι για το αν θα προκριθουμε.......την εχω και γω,οπως θα την ειχα και εαν βρισκομουν μεσα στην κερκιδα!
Ένας αρχιδάτος ΠΑΟΚ πήρε το Χ από τον απόγονο της τρούμπας,το σάπιο του ελληνικού ποδοσφαίρου...Γι'αυτό είμαστε ΠΑΟΚ!!!Η πρόκριση δεν τελείωσε απλά τώρα ανοίγει ο δρόμος και με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού στη Τούμπα η πρόκριση πρέπει και ΘΑ έρθει!!!!Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ!!!

yiannisPAOKitalia, αν αναφέρεσαι σε μένα, ΑΝ ....όταν εννοώ ΠΑΡΤΙ μέσα στον ΝΑΟ, εννοώ οτί θα πρέπει ως λαός να έχουμε κάνει τα αδύνατα-δυνατά για ΜΗ τιμωρία της έδρας.
Ετσι το εννοώ το πάρτι....
Διάβασε τα προηγούμενα post μου και θα τα καταλάβεις....
Και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...
ΘΕΛΩ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΜΕ-ΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ και ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ.
Ετσι το εννοώ το πάρτι....
Διάβασε τα προηγούμενα post μου και θα τα καταλάβεις....
Και ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...
ΘΕΛΩ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΟ, ΜΕ-ΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ και ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ.