Πανσερραϊκος - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

M.V.P.

Χαλκιάς
4
2%
Zuela
3
2%
Contreras
6
4%
Cirillo
31
19%
Sznaucner
2
1%
Φωτάκης
4
2%
Τσουκαλάς
19
11%
Garcia
11
7%
Lino
1
1%
Σαλπιγγίδης
33
20%
Αθανασιάδης
34
20%
Savini
1
1%
Kace
3
2%
Παπάζογλου
14
8%

Σύνολο ψήφων: 166

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Πανσερραϊκος - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cellophan »

Maximus έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:ενταξειpaoki_sweden ο χαλκιας φταειι που ο γεωργιαδης διεσχισε ολο το κεντρο?

Ο Κρεσιτς θα εφταιγε παντως...

+ όσα θέλεις....... :pano:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Sera4 έγραψε:
GI4NNEN4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:δωσε αμεσως στο λαο τη συνταγη για το γλασο ρεεεε :twisted:

Φίλες μου σας ζητώ συγνώμη!

Ορίστε και η συνταγή για το γλάσο.

Εαν προσέξατε φίλες μου, τα υλικά που είχαμε στον πάγκο μας ήταν 18. Τα 11 τα χρησιμοποιήσαμε για την παρασκευή του κέικ. Απο τα υπόλοιπα 7, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εως 3 το πολύ για το γλάσο μας. Η επιλογή ανήκει σε εσάς. Ανάλογα με τα γούστα σας ή τα γούστα... του συζύγου. Λιώνετε τα υλικά σε ενα μπέν-μαρί :lol: και περι-χύνετε το κέικ. Μια σημαντική λεπτομέρεια φίλες μου για να είναι το γλάσο σας τ-έ-λ-ε-ι-ο, όταν περι-χύνουμε το γλάσο επάνω στο κέικ, το κέικ πρέπει να είναι κρύο και το γλάσο ζεστό. Βάλτε όσο ποσότητα εσείς θέλετε. Μη διστάζετε. Τολμήστε!

Καλή σας όρεξη φίλες και φίλοι (υπάρχουν και άντρες στη συντροφιά μας) και σας ζητώ για ακόμη μια φορά να με συγχωρέσετε για το λάθος μου.

επειδη δεν καταλαβα καλα και για να μην χαλασει τζαμπα το κεικ το περι-χυνουμε εχει καμια διαφορα με το σκετο χυνουμε??? :ugeek:

Μπαίνεις σε λεπτομέρεις που αφορούν τους επαγγελματίες. Προς το παρόν ΧΥΣΕ! Αυτό αρκεί.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Πρωτοσέλιδο των Σπορ αύριο:
Σφαγή του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.Ο Θάνος εκτέλεσε καλά το καθήκον τον αφεντικών του..
:redcard:

ΥΓ Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι αύριο το πρωτοσέλιδο θα αποδίδει το αποτέλεσμα στην διαιτησία..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λοιπόν, ήρέμησα, το ξεκαθάρισα μέσα μου, και έχω να κάνω μετά απο δυο ώρες το εξής σχόλιο :

Α: ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Β: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΡΑ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις του παρόντος topic και θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω ΑΡΚΕΤΑ.
Ξέρω ότι όλοι θα επιτεθείτε να πείτε την δική σας άποψη ότι είναι σωστή, αλλά επιτρέψτε να εκφέρω κι εγώ την δική μου που διαφέρει αρκετά από αυτές των περισσοτέρων.
Ο ΠΑΟΚ απέδειξε και σήμερα ότι είναι μια μικρομεσαία ομάδα. Εντάξει, του έλειπαν τρεις βασικότατοι παίκτες (και από τους καλύτερους, δηλαδή Vitolo, Ivic και Vieirinha), αλλά αυτό ακριβώς είναι οι μικρομεσαίες ομάδες. Όταν τους λείπουν κάποιοι παίκτες, δεν βλέπονται.
Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και κόντρα στον Παναθηναϊκό (στο κύπελο).
Είχα πει ο Θεός βοηθός γιατί με τη σύνθεση που κατεβάζουμε δεν υπάρχει περίπτωση για τίποτε καλό, εκτός κι αν δεν φάμε γκολ οπότε υπάρχει η πιθανότητα να κερδίσουμε με 0-1. Πάλι καλά που ο Φωτάκης έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του και σταθήκαμε κάπως στο πρώτο μέρος και μετά την ισοφάριση. Για μένα ήταν ο καλύτερος σήμερα. Αλλά όταν μετά το γρήγορο γκολ κάθεσαι και επαναπαύεσαι (όπως και σε τόσα άλλα παιχνίδια) στο 1-0, λες και είσαι ο Πιερικός και δεν υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσεις κάτι περισσότερο από αυτό, αυτά παθαίνεις. Θα βρεθεί μια στιγμή που κάποιος παίκτης (Γεωργιάδης, Τάτος, Μόνχε, Τσίγγας, ή οποιοσδήποτε άλλος), θα κάνει μια ενέργεια καλή και θα δεχθείς γκολ.
Συμπερασματικά αποδεικνύεται περίτρανα ότι χρειαζόμαστε δύο έτοιμα χαφ που να αντικαθιστούν επάξια τους Vitolo και Ivic. Αν δεν τους βρούμε θα παλεύουμε σε όλο το πρωτάθλημα να μπούμε στην 5άδα των play-off, ενώ δεν πρόκειται να περάσουμε ούτε στο κύπελο, ούτε στο E.L.
Η αποδοση των παικτών, όπως την είδα.
ΧΑΛΚΙΑΣ: Δεν ευθύνεται για το γκολ.
ZUELA: Πλήγμα ο τραυματισμός του.
SNAUCNER: Μέτριος.
SAVINI: Μέτριος. Στη φάση του γκολ ο Γεωργιάδης τον κάνει χαζό, αλλά έκανε και άλλους πιο μπροστά (πρώτα απ' όλους τον Πολωνό). Έχει κάνει και χειρότερα παιχνίδια.
CIRILLO - CONTRERAS: Οι καλύτεροι στην άμυνα. Ο Ιταλός ήταν άτυχος σε δύο φάσεις που παραλίγο να σκοράρει. Όταν δεν έχεις σοβαρό κέντρο, έτσι είναι! Περιμένεις απο τους αμυντικούς...
GARCIA: Μέτριος στο πρώτο, με εξάρσεις στο δεύτερο. Ο μόνος που έκανε κάποιες καλές πάσες, μαζί με Φωτάκη.
ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: Μέτριος. Φάνηκε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα είχε μια υποτυπώδη συνοχή. Δεν έχει την πάσα του Cristiano, ούτε το κόψιμο του Vitolo, ενώ είναι καλούτσικος στην κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε πολύ κι έκανε δύο απανωτές λάθος μπαλιές, παρ' όλο που ήταν εύκολο να δώσει τη μπάλα. Δικαίως τον αντικατέστησε.
KACE: Μέτριος μεν, αλλά μου φάνηκε ότι θα προσφέρει περισσότερο από τον Τσουκαλά. Παρ' ότι είναι μόλις 17 ετών και ακόμη δεν έχει διαμορφωθεί σωματικά, έτρεξε αρκετά, αλλά δεν τον βοήθησε η υπόλοιπη ομάδα που ήταν κουρασμένη και απογοητευμένη.
ΦΩΤΑΚΗΣ: Κράτησε όλο το κέντρο στο πρώτο μέρος και έδωσε και δύο assist. Δεν βρήκαν στόχο οι δύο κρίσιμες σέντρες που επιχείρησε, αλιώς θα ήταν άριστος.
LINO: Τα είχαμε πει. Δεν είναι αριστερό χαφ. Κάτω του μετρίου.
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ: Καλός, όπως τον περίμενα. Μακράν ο πιο επικίνδυνος επιθετικός.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Ξεκίνησε με την άψογη συνεργασία του και την assist στον Σαλπι, αλλά από κει και μετά μετριότατος. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς τον είδατε καλό, αλλά εμένα με εκνεύρισε σε αρκετές φάσεις. Γενικά είναι ο παίκτης που έχει το ψυχρό γκολ, αλλά αν δεν το βάλει η προσφορά του είναι κάτω του μετρίου. Λάθος μπαλιές, μικρή προσφορά ανασταλτικά, σωστά αντικαταστάθηκε.
ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Όσοι τον βρίσατε σήμερα, συγχαρητήρια! Μπήκε στο 85΄ σε μια ομάδα που είχε το άγχος του γκολ και η οποία δεν έκανε παρά ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες σ' όλο τον αγώνα, λόγω ανυπαρξίας αξιόλογων χαφ. Ο Παπάζογλου είναι παίκτης περιοχής. Δεν είναι το εξτρέμ που θα του πετάξεις τη μπάλα και θα φύγει, ούτε ο χαφ που θα κατεβάσει τη μπάλα. Υπό τις συνθήκες που έπαιζε η ομάδα στα τελευταία λεπτά μόνο από τύχη θα μπορούσε να σκοράρει. Δεν ήρθε η τύχη, δεν σκόραρε.
ΧΑΒΟΣ: Τα έχουμε πει. Καλό να φέρνεις νέους παίκτες, αλλά η ομάδα χρειάζεται ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΧΑΦ και δεν μπορεί να στηριχτεί σε Κάτσε και Τσουκαλά. Εδώ ο Ολυμπιακός δεν στηρίζεται στον Φετφατζίδη που είναι πολύ καλύτερος! Για τον Λίνο θέλω να πω ότι τον αχρήστεψες. Εντάξει, δεν τον πας τον Cristiano. Αφού όμως βλέπεις ότι ο Lino δεν μπορεί να προσφέρει γιατί δεν δοκιμάζεις τον Σακελλαρίου που έχει ξεκουραστεί πια και μπορεί να προσφέρει επιθετικά; Από την μία τον έβαζες σε κάθε παιχνίδι και ξαφνικά τον έχεις μόνιμα έξω. Δεν είναι αυτό αντιφατική συμπεριφορά, ή είμαι εγώ εκτός τόπου και χρόνου;
niks

Δημοσίευση από niks »

οταν ριχνεις γκολ στο 2' κανονικά πας για τεσσαρα
το να μην κυνηγαμε και αλλα γκολ προφανως ειναι καταλοιπο των τελευταίων χρονων
οπως και να μην μπορουμε να κανουμε καθολου ποδοσφαιρο κατοχής
λεμε οτι ελεγχουμε το παιχνιδι...αμυνομενοι
καποιες εξαρσεις που κλεινουμε τον αντιπαλο τις εχουμε
αλλα συνηθως οταν το αγγουρι ειναι στον....
από αυτοματισμούς; τι ειχαμε ,τι χασαμε

μεγαλο μειον ειναι πως πλεον αμυνομαστε στο μισο γηπεδο
και ακομα πιο πισω
τερμα το ασφυκτικο πρεσσινγκ
τερμα οι παγιδες
να χτυπησουμε αμεσα με αντεπιθεσεις
να κανουμε τον αντιπαλο να φοβηθεί

ο καθε πικραμενος μπορει πλεον να παρει μπαλα και να την κουβαλησει ως την περιοχη μας
με καποιον δικο μας κολλημενο πανω του,αλλα αν δεν κανεις παγιδες δεν κλεβεις

και οταν φτανουν στην περιοχη μας,οσο καλοι και να ειναι οι αμυντικοί,πάντα θα γινεται αυτή η στραβοκλοτσιά

το αμυντικο προβλημα ειναι οχι των αμυντικων,αλλα ολης της ομαδας
το επιθετικό το ιδιο

εχουμε μοναδες
δυστυχως φαινεται πως δεν εχουμε ΣΥΝΟΛΟ

και ο καθε φιλος ξεσπάει στο "πουλεν" του

προσωπικα, και βλεποντας και τις αλλες ομαδες,τα ιδια χάλια που παρουσιαζουν
πιστευω πως φταινε τα πλευ-οφ
σε μεγαλο βαθμό
με ελαχιστη ξεκουραση,κατευθειαν στην μινι προετοιμασία
και δωστου Ευρωπη

αντι να ξεκουραστούν οι παιχτες
να γινει λιγο μεγαλυτερη και η προετοιμασια
να δουλεψουμε και λιγο τακτική

τωρα ελαχιστα πραγματα γινονται
να δουμε πως θα βγει η χρονια
ενα φιλικο χτυπημα στην πλατη θελουν οι παιχτες μας τωρα
να παρουν τουλαχιστον ψυχολογια πανω τους

για αυτό ειναι οι οπαδοι,για τα δυσκολα

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ,ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ

σορρυ για το μακροσκελες
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αποστόλη, αν από το βάζελο λείπει ο Σισέ και το κοράκι, εκεί να δεις πόσο μικρομεσσαία ομάδα είναι.

Αν από το αεκ λείπει ο Μπλάνκο ή ο Τζιμπούρ, εκεί να δεις πόσο μικρομεσσαία ομάδα είναι.

Για τον γκευ ας πει κάποιος γιατι δεν τον παρακολουθώ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Το αγωνιστικο θα παει πολυ καλυτερα αν η προοπτικη που διαφαινεται τελεσφορησει οριστικα..
Νομιζω ειναι το πιο σημαντικο κομματι να καταληξει η συμφωνια ..
Ας παρακαλαμε να τελειωσει οσο το δυνατον συντομοτερα γιατι το να βλεπουμε τον Βιερινια να φευγει με το ζορι Ιανουαριο μηνα, θα μας πονεσει...

Καλο Βραδυ σε ολους..
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις του παρόντος topic και θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω ΑΡΚΕΤΑ.

Δεν σου πέτυχε το κέικ ε; Κι ενας φίλος μου ο Μάκης ο Χάβος, που το προσπάθησε, σκατά του έγινε!

Υ.Γ.: Μοικανέ, κάνε edit και σβήσε αυτό για τον Βιειρίνια. Πονάει πολύ ρε συ!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Lord_GayrosSlayer έγραψε:Πρωτοσέλιδο των Σπορ αύριο:
Σφαγή του ΠΑΟΚ στις Σέρρες.Ο Θάνος εκτέλεσε καλά το καθήκον τον αφεντικών του..
:redcard:

ΥΓ Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι αύριο το πρωτοσέλιδο θα αποδίδει το αποτέλεσμα στην διαιτησία..

cheatαρες λίγο?? :P :P
Άβαταρ μέλους
johnnie78

Δημοσίευση από johnnie78 »

Mε δυο λογια ελεεινη εμφανιση, η οποια δεν δικαιολογειται απο καμια απουσια. Τι θα πει απουσία δηλαδή?Σε βοηθαει η τυχη και ο Θεος να βαλεις γκολ στο 2' και μετα αντι να τους απαυτωσεις το σπιτι καθεσαι και παιζεις ταμπουρι? Και ξαφνικα μου ξυπνας μετα το 75' και θυμασαι εντελως ξαφνικα οτι εισαι ο ΠΑΟΚ? Δικαιολογιες μπορουμε να βρουμε και να λεμε μεχρι αυριο. Αυτη η εμφανιση ομως ηταν κυριολεκτικα να βγαινεις απο τα ρουχα σου. Και τα παραπονα για διαιτησια ειναι μ@λ..ες, μιλας για διαιτησια οταν εχεις παιξει και λιγο μπαλα. Οταν δεν παιζεις μπαλα το βουλωνεις, κατεβαζεις το κεφαλι και ψαχνεις να δεις τι φταιει με σενα, δεν ψαχνεις να βρεις ουτε φαντασματα ουτε κακα πνευματα.

Υ.Γ. Απο τα παραπανω εξαιρουνται φυσικα οι δυο πιτσιρικαδες (Τσουκαλας, Κατσε)..
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Η "σαρδελοποίηση" της ομάδας συνεχίζεται...

Η εικόνα που παρουσιάζει είναι μία : Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πλάνο για το τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο...

Η αγωνιστική εικόνα βέβαια είναι ο καθρέφτης της διοικητικής : Δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πλάνο για το τι πρέπει να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα...

Ξέχασα...υπάρχουν στο βάθος οι άραβες...Αυτοί (λένε) έχουν πλάνο...

Για να καταλάβω και εγώ : Αν ΔΕΝ έρθουν οι άραβες, θα κοιτάμε αυτό το χάλι και θα λέμε, δεν πειράζει, κερδίσαμε τον Τσουκαλά και τον Κάτσε...?

Μην παρεξηγηθώ, δε μου φταίνε σε τίποτα τα παιδιά...Ούτε ο Χάβος, εδώ και καιρό το πήρα απόφαση ότι δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτά που "θεωρητικά" είναι στις δυνατότητές του...

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως καταφέραμε και ΔΕΝ έχουμε ρόστερ...στη μέση του πρωταθλήματος...Ξέχασα, ο ΕλΖαρ είναι ταγάρι, ο Κριστιάνο λίγος, ο Φιλομένο άμπαλος, ο Σάκης καδρόνι....

Είναι πράγματι κατόρθωμα να γυρίσουμε την ομάδα 3 χρόνια πίσω μέσα σε λίγους μήνες...

Όποιος θέλει μπορεί να ζήσει με την αυταπάτη της "ευρωπαϊκής" πορείας και των 3 στόχων....

Όταν υπάρχει παντελής έλλειψη σχεδιασμού, καθοδήγησης, ιεράρχισης στόχων και διαχείρισης του ρόστερ, οι παίχτες έκαναν το αυτονόητο...έπαιξαν για να εξασφαλίσουν στο ελάχιστο τα συμβόλαιά τους (ευρώπη)...

για τα υπόλοιπα δε λέω ότι δε νοιάζονται...απλά αν μπορούσαν και τα υπόλοιπα να τα κουμαντάρουν μόνοι τους, τότε ούτε προπονητές, ούτε τεχνικούς διευθυντές, ούτε διοικήσεις θα χρειάζονταν...

Μπορείτε να κράξετε ελεύθερα, αλλά το υπόλοιπο της χρονιάς είναι για να δούμε πόσο πιο χαμηλά μπορούμε να πάμε...Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ να βλέπεις αυτή την ομάδα να "χάνεται" έτσι...

Η αφετηρία μου δεν είναι ο ΠΑΟΚ του 2007, αλλά ο περασμένος Μάϊος...Γιατί για να φτάσουμε ως εκεί, πολύ κόσμος "μάτωσε" και πολύ κόσμος "πίστεψε"...Το να βλέπω εκείνη την ομάδα να κάνει αυτές τις εμφανίσεις, και να ρίχνει τόσο πολύ τον πήχυ σε παίκτες και επιτελείο, πραγματικά πονάει...

Τότε βέβαια ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας κοίταζαν να δουν ποιός την έχει μεγαλύτερη...

Το έχω πει και παλιότερα και το πιστεύω...Φέτος το πρωτάθλημα το χαρίσαμε....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

οτι το χαρισαμε το χαρισαμε και θα χαρισουμε κι αλλες θεσεις αν συνεχισουμε ετσι.....

Μην τυχον μιλησουν απο την ομαδα για διαιτησια κλπ......αυτα που κοροιευω δ ε θελω να τα δω απο τη δικη μας ομαδα.....Αν ειμασταν μαγκες ας το τελειωναμε 0 2 0 3 ή ας μην τρωγαμε τετοιο γκολ........
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Μπράβο ρε φίλε

Από το στόμα μου τα έγραψες...
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Αυτή η ομάδα δεν βλέπετε πλέον.
Δεν μιλάμε για σαρδέλες πλέον αλλα για μαριδούλες.
Τρεις ποιοτικές προσθήκες θέλαμε το καλοκαίρι και αντί αυτού πήραμε πάλι κάτι απίθανους του στιλ Mpousaidi και El Zar.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”