Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 29/12 19:00 ET1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 29/12 19:00 ET1

Δημοσίευση από gergeo4 »

gika έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?!ΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ?ΕΛΕΟΣ!

Αυτοί που πλήρωσαν τα 15 ευρώ για να δουν το ματς και τους βγάζουν έξω εξαιτίας ενός μαλάκα ίσως;;;

πλακα με κανεις..παρθηκε εδω και 1,5 ωρα η αποφαση να εκενωθει το γηπεδο και αυτοι ακομα ειναι μεσα!ξερεις τι θα συμβει αν διεκπει οριστικα το ματς?
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

mythos έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
mythos έγραψε:Και εγω δεν νομιζω οτι ειναι πολυ εξυπνο να τα ριχνουμε μονο στους οπαδους
Καθόλου έξυπνο,τι λες τώρα....

Δεν ειναι εξυπνο γιατι οταν θα πας στον αθλητικο δικαστη και θα πεις οι οπαδοι ειναι ρεμαλια και ο χριστοδουλου
ειναι διαιτητης ΝΒΑ δεν νομιζω οτι θα διευκολυνεις την θεση σου...

Ότι να'ναι........Καληνύχτα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

με μπασκετ δεν ασχολουμαι καθολου αλλα κανουμε λες και δεν τα ξερουμε.

μαζευονται τα ατομα (κυριος συνδεσμιτες) τα κοπανανε με τις ρετσινες παν στο ματς (γαυρο και σκουλικι μονο) με μονο σκοπο να τα σπασουν για να δειξουν στους κατω οτι ειναι πιο μαλακ... ε μαγκες απο αυτους.

και 20 ποντους μπροστα να ημασταν παλι θα τα μαμουσαν.... μα για αυτο πιγαν τα παιδια.η μοιπος ηξερε κανεις απο αφτους ποιοι ειναι οι παικτες μας μεσα?

το θεμα ολο ειναι οτι επιδη ειναι πολλοι (ποτε δεν ειναι μονος αυτος που θα πεταξει κατι μεσα) δεν μπορεις να τους κανεις κατι γιατι αν τους την πεσεις μαζευονται 20 απο πισω σαν τους ρωσοποντιους.

δεν μας φταινε διαιτιτες και λαλακιες...με γαυρο παιζεις στις 8 φορες θα χασεις....
Άβαταρ μέλους
Dark_Shadow

Δημοσίευση από Dark_Shadow »

Λοιπόν έχω να πάω γενικά σε γήπεδο από το ματς με την αεκ λόγω δύσκολης χρονιάς και είπα σήμερα να το τολμήσω.Θέλω τα 15 μου ευρώ πίσω.Η μάλλον όχι.Θέλω όταν μου διακόπτουν και μου εκεννώνουν το γήπεδο να το κάνουν και σε άλλους που πράττουν πιο σοβαρά παραπτώματα.

Ίσως είμαι παράλογος αλλά βράζω τώρα...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

παει για διακοπη οριστικη!ΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΕΣ :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:
gika έγραψε:
gergeo4 έγραψε:ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ?!ΠΟΙΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ?ΕΛΕΟΣ!

Αυτοί που πλήρωσαν τα 15 ευρώ για να δουν το ματς και τους βγάζουν έξω εξαιτίας ενός μαλάκα ίσως;;;

πλακα με κανεις..παρθηκε εδω και 1,5 ωρα η αποφαση να εκενωθει το γηπεδο και αυτοι ακομα ειναι μεσα!ξερεις τι θα συμβει αν διεκπει οριστικα το ματς?

Ξέρω ρε αδερφέ.

Αλλά σε τέτοιους καιρούς τα 15 ευρώ δεν περισεύουν. Και όταν αποφασίζεις να τα δόσεις για να δεις έναν αγώνα απαιτείς να τον δεις.

Για παράδειγμα:
Πας στο σινεμά και ξαφνικά σου λέει ο σεκιουριτάς εκκενώνουμε την αίθουσα, και θα συνεχιστεί η προβολή χωρίς θεατές επειδή ο μπροστινός πετούσε ποκ πορν;;; Και άντε και το κάνει. Δεν θα ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω;;;;
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο στα @@ μου να γραφω τον ολυμπιακο... :pano:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ρε παιδια ενταξει, ελεος πια με τους διαιτητες, την αθηνα και το κατεστημενο...
- Στο ποδοσφαιρο καθε χρονο πληρωνουμε το μισθο ενος καλου παικτη σε προστιμα
- Στο handball ακομη ματωνουμε απο τα περσινα
- Στο βολλευ δυο φορες κοντεξε να διακοπει ματς και τιμωρηθηκαμε με κεκλησμενων
- Στο μπασκετ γινονται τα σημερινα

Φτανει πια....ημαρτον...μηπως πρεπει καποια στιγμη να κοιταχτουμε στον καθρεφτη??
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Καλα ρε παιδια γιατι ανεχομαστε να αφηνουμε αυτους τους αλητες να καταστρεφουν τον ΠΑΟΚ?
Η διοικηση και οι συνδεσμοι τι κανουν?
Τωρα θα φαμε γερη τιμωρια στο πρωταθλημα κι ειναι κριμα γιατι φετος κατι προσπαθουμε να κανουμε.
Ο Ολυμπιακος εχει πολυ περισσοτερα λεφτα απο μας και μονο γιαυτο εχει καλυτερη ομαδα, δυστυχως ετσι ειναι το μπασκετ κι η ζωη. Αν δεν εχεις λεφτα ειναι πολυ δυσκολα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gate4mitsos έγραψε:Το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο στα @@ μου να γραφω τον ολυμπιακο... :pano:

Πες την αρχη Μητσο... γιατι προφανως το χουμε ξεχασει... εκτος κι αν πλεον, οταν σε γ@μαν, λες κι ευχαριστω....
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

οι αγνοι φιλαθλοι οι οποιοι εδωσαν τα 15 ευρω πιστευω οτι μετα απο αυτα που εγιναν εφυγαν πολυ ευκολα,αγανακτισμενοι οχι απο την αποφαση αλλα απο τα μαλακ*σμενα που καναν μπουρδελο ακομα ενα ντερμπι..για τους υπολοιπους ας χασουν κα 1 δις ευρω καρφι δεν μου καιγεται..και ειναι η πλειοψηφια για να μην ξεχνιομαστε//
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

ΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ...Α2 ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ 10 ΒΑΘΜΟΙ. ΞΕΦΤΙΛΑ Κ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟΣΚΟΛΙΚΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ) ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΜΑΣ. καραγκιοζηδεσ οσοι ειστε ακομα μεσα....ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ...ΜΑΛΑΚΕΣ....ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΠΑΟΚ!

(και μην ακουω για 15 ευρω κ κρισεις...οκ εδωσες λεφτα κ θες να το δεις...αν εδωσες γιατι πολυ αμφιβαλω.....αυτο σε νιαζει η αν θα υπαρχει μπασκετ αυριο?)
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

μπραβο BESUSH ΠΕΣ ΤΑ !ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

έχουμε κανα νέο?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Κάτι είπαν στην ΕΤ1 ότι αναβλήθηκε (δε διευκρινησαν αν διακοπηκε οριστικα βεβαια)...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”