Villareal CF - P.A.O.K. FC 21/10 22:05 nova1
Re: Villareal CF - P.A.O.K. FC 21/10 22:05 nova1
Ας τους αλλάξουμε όλους και να ξαναχρεωθούμε..........
Μπράβο ρε μάκη και παύλο δερμιτζάκη...καλά το πήγατε...
Μπράβο ρε μάκη και παύλο δερμιτζάκη...καλά το πήγατε...
Η μπάλα είναι στρογγυλή και ποτε δεν ξες.
Αλλά.
Αν, λέω αν, πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μεθαύριο και θεωρηθεί οτι ο Χάβος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας, με όσα έχουν προηγηθεί, τοτε θα τα έχω δει όλα.
Αλλά.
Αν, λέω αν, πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μεθαύριο και θεωρηθεί οτι ο Χάβος έχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας, με όσα έχουν προηγηθεί, τοτε θα τα έχω δει όλα.
Όταν θα κρύβονται όλοι στο κέντρο και θα παίζουμε με καντήλια και γιόμες από την άμυνα να μας δω...
Εδώ με το Βόλο έλειψε και κοντέψαμε να γκρεμίσουμε την Αγία Βαρβάρα...
Εδώ με το Βόλο έλειψε και κοντέψαμε να γκρεμίσουμε την Αγία Βαρβάρα...
φωτακης ιβιτς βιτολο στα χαφ...ελ ζαρ βιερι και κορυφη ο μουσλι....εγω θα θελα να δοκιμασουμε κπ στιγμη τον κοντρερας παλι δεξι μπακ....
Ολα τα περιμενα......αλλα οτι θα παω στο Μαδριγαλ να δω τον ΠΑΟΚ με προπονητη,Μακη Χαβο,και,χωρις Γκαρσια-Σαλπι....αυτο....ποτε.
Αλλα,οπως λεει και το συνθημα....Σ'ολη τη ζωη μου τρελαμενος,ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τελος!
Αλλα,οπως λεει και το συνθημα....Σ'ολη τη ζωη μου τρελαμενος,ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τελος!
- ΑποστόληςΑ
Πάμε με τις χειρότερες συνθήκες να παίξουμε κόντρα στο φαβορί.
απ τημια αποστολη αυτο ισως ειναι καλο μιας και καλα να μασταν θα χαμε αρκετες πιθανοτητες να χασουμε....αρκει να μην ξεφυγουμε
- ΑποστόληςΑ
Έχει να κάνει με την ψυχολογία της ομάδας, που είναι στο χειρότερό της σημείο. Αν μπορέσουμε και βελτιώσουμε αυτό το σημείο, θα το παλέψουμε.
Αλλωστε αυτό περιμένουμε να δούμε, όλοι: Την πάλη και όχι μία από τα ίδια.
Αλλωστε αυτό περιμένουμε να δούμε, όλοι: Την πάλη και όχι μία από τα ίδια.
- sourmenetes
- Moderator
Κανε το διπλο ρε ΠΑΟΚ μεσα στο χωριο....Μπας και φανει καμοια ασπρη μερα...Θα τρελανουμε ολη την υφηλιο.
Παιχτε για τον ΠΑΟΚ...Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ...
Οποιος νομιζει οτι μεθαυριο θα γινουμε τροφη της βιγιαρεαλ ειναι πολυ γελασμενος...
Παιχτε για τον ΠΑΟΚ...Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ...
Οποιος νομιζει οτι μεθαυριο θα γινουμε τροφη της βιγιαρεαλ ειναι πολυ γελασμενος...
-
Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα Villarreal CF - ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει όσους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας ταξιδέψουν στην Ισπανία και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Villarreal CF - ΠΑΟΚ, ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το ξενοδοχείο West Inn στην πόλη της Valencia κατά τις εξής μέρες και ώρες:
Τετάρτη 20.10.2010 16.00- 21.00
Πέμπτη 21.10.2010 10.00-15.00
Η αγορά εισιτηρίων προϋποθέτει απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Σύμφωνα με απόφαση της γηπεδούχου ομάδας δεν πρόκειται να υπάρχει ανοικτό εκδοτήριο στο γήπεδο «El Madrigal» για Έλληνες φιλάθλους κατά τη ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Επίσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους που ενδεχομένως να επιλέξουν να μεταβούν στην πόλη Villarreal με το τρένο, ότι το τελευταίο δρομολόγιο προς την πόλη της Valencia την ημέρα του αγώνα είναι στις 22.15 (τοπική ώρα).
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... O&extLang=
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει όσους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας ταξιδέψουν στην Ισπανία και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Villarreal CF - ΠΑΟΚ, ότι εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από το ξενοδοχείο West Inn στην πόλη της Valencia κατά τις εξής μέρες και ώρες:
Τετάρτη 20.10.2010 16.00- 21.00
Πέμπτη 21.10.2010 10.00-15.00
Η αγορά εισιτηρίων προϋποθέτει απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Σύμφωνα με απόφαση της γηπεδούχου ομάδας δεν πρόκειται να υπάρχει ανοικτό εκδοτήριο στο γήπεδο «El Madrigal» για Έλληνες φιλάθλους κατά τη ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Επίσης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους που ενδεχομένως να επιλέξουν να μεταβούν στην πόλη Villarreal με το τρένο, ότι το τελευταίο δρομολόγιο προς την πόλη της Valencia την ημέρα του αγώνα είναι στις 22.15 (τοπική ώρα).
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... O&extLang=
ποιο τρενο ρε τωρα και τριχες κατσαρες??? καρο, σανο και κουτρανταν για Βιγιαρεαλ...

Ελπίζω να μας παίξουν fair play και να σταματήσουν στα 4 τεμάχια.
Θα είμαι ευχαριστημένος.
Θα είμαι ευχαριστημένος.
παιζουμε με το "φαβορι" του ομιλου για την 1η θεση, γνωμη μου οτι θα ηταν καλο να χρησιμοποιηθουν παικτες οπως αθανασιαδης , κουτσια.. ! δεν εχουμε να χασουμε τιποτα .. πρεπει να κατεβει η ομαδα και παρολα τα πολλα προβληματα, να παιξει ποδοσφαιρο μετα απο καιρο !! να τρεξει λιγο , και ταυτοχρονα να δοθουν ευκαιριες !!!
Πρώτο post μου στο forum..!! Διάλεξα αυτό το topic μπας και είμαι γουρλής!