Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Fenerbahçe - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα
Π.Α.Ο.Κ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MALEF την Παρ 27 Αύγ 2010, 00:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τη σημερινή μέρα δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ κανένας μας. Σήμερα γράφτηκε ιστορία. Μπράβο σ'όλους. Οι παίχτες μας έδειξαν απίστευτο πάθος, όπως ακριβώς θέλαμε από αυτούς. Κορυφαίος του γηπέδου για άλλη μια φορά ο Βιεϊρίνια. Συγκλονιστικός και ο Γκαρσία, ιδίως στην παράταση που ήταν παντού και είναι και 33. Γενικά δεν υστέρησε κανείς. Και πάλι μπράβο.
Δεν κοιμάται κανείς απόψε λέμε.
Δεν κοιμάται κανείς απόψε λέμε.
-
Zorro4 έγραψε:ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.
84 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ "ΠΟΛΗ" ΜΑΣ.
Κάποιοι από εμάς... τυχεροί... το ζήσαμε τελικά.
Κάποιοι άλλοι δεν το είδαν εν ζωή... αλλά από εκεί ψηλά.
ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΡΟΚΡΙΣΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.
Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, χαρούμενος, υπερήφανος, ... δεν έχω λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΩ ΑΥΤΟ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.
Το σχολιο σου μαζι με το βιντεο απο το γκολ,τα λενε ολα.
Ειμαι πολυ περηφανος και ευχομαι παντα τετοια στην παοκαρα μας.
-
- Caballo Viejo
Ευλογημένη ώρα!
Νίκη μεγάλης ιστορικής σημασίας και αξίας, μέσα στη γενέτειρα Πόλη. Νίκη ηθικής δικαίωσης. Νίκη οικονομικής επιβίωσης.
Για μένα θα είναι διαβατήριο επιστροφής στην Τούμπα, μετά από πολλά χρόνια. Θα το επιχειρήσω τουλάχιστον μια φορά κι ας χρειαστεί να κάνω ατελείωτα χιλιόμετρα για πάω το πρωί στη δουλειά. Θέλω κι εγώ να ξανανιώσω για λίγο αυτό που νιώθουν απόψε τα αδέρφια μας που γυρίζουν με τα λεωφορεία απ’ την Πόλη. Τους ζηλεύω πολύ.
Άντε καληνύχτα σε όλους και για να μην ξεχνιόμαστε, μεγάλη προσοχή στον Πανσερραικό.
Νίκη μεγάλης ιστορικής σημασίας και αξίας, μέσα στη γενέτειρα Πόλη. Νίκη ηθικής δικαίωσης. Νίκη οικονομικής επιβίωσης.
Για μένα θα είναι διαβατήριο επιστροφής στην Τούμπα, μετά από πολλά χρόνια. Θα το επιχειρήσω τουλάχιστον μια φορά κι ας χρειαστεί να κάνω ατελείωτα χιλιόμετρα για πάω το πρωί στη δουλειά. Θέλω κι εγώ να ξανανιώσω για λίγο αυτό που νιώθουν απόψε τα αδέρφια μας που γυρίζουν με τα λεωφορεία απ’ την Πόλη. Τους ζηλεύω πολύ.
Άντε καληνύχτα σε όλους και για να μην ξεχνιόμαστε, μεγάλη προσοχή στον Πανσερραικό.
novito έγραψε:yiannisPAOKitalia έγραψε:ΠΟΥ
ΞΥ
ΣΟΥ
ΣΟΥΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΠΟΥ - ΞΥ - ΣΟΥ "ΛΑΙΜΑΙ"

ΠΟΥ - ΞΥ - ΣΟΥ "ΛΑΙΜΑΙ"

- krik the greek
Πολλά μπράβο σε παίχτες σε λαό στο προπονητή σε όλους.Είμαστε περίφανοι που είμαστε ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μεγάλη πρόκριση από μια μεγάλη ομάδα που άξιζε αυτός ο τεράστιος ΛΑΟΣ. Επιτέλους υπάρχει και Θεός.
υ.γ. Η ξανθιά πρέπει να ήταν γκόμενα του σκηνοθέτη

Μεγάλη πρόκριση από μια μεγάλη ομάδα που άξιζε αυτός ο τεράστιος ΛΑΟΣ. Επιτέλους υπάρχει και Θεός.
υ.γ. Η ξανθιά πρέπει να ήταν γκόμενα του σκηνοθέτη