Αjax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Re: Αjax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από zoomgr »

όχι ότι δεν το αξίζαμε...
αλλά εάν ο Παύλος είχε σηκωμένο για ζέσταμα τον Φωτάκη και ήταν έτοιμος για να μπει αμέσως αλλαγή όταν ζήτησε ο Ιβιτς, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα... θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο..
αυτός ο Ιβιτς ρε παιδί μου εκεί που λες πάει το έφτυσε το πνευμόνι.... σου πετάει καμιά assist κάνα γκολ και σε στέλνει αδιάβαστο...αν παίζαμε από το πρώτο όπως στο δεύτερο... δεν ξέρω αλλά πιστεύω θα στέλναμε τους Books για ραδίκια..
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τοτε που πηραμε χ απο τον Αγιαξ στην Ολλανδια... Σαν χθες μου φαινεται.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

σήμερα γυρίσαμε από την μπαφούπολη. ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
έχω ένα κεφάλι γαααααααααααααααααααααααααααααααααααμησέ τα! και μια φωνή ...που δεν βγαίνει με τίποτα!

το πήραμε το χικάκι και τώρα ελάτε μωρί γ@μιόλες ολλανδέζες στην Τούμπα γ@μώ τα άλογά σας και τα ποδήλατά σας! Και γ@μώ το σκατοφαγητό σας! Γύρος και πάλι γύρος ρε πστ μου!

Απαράδεκτος ο Αγιαξ! Ενά άδειο γήπεδο όπου μόνο ΠΑΟΚ ακούγόταν. Οι ολλανδέζες μεγάλες αδερφές! Καλλιστα μπορούσαν να μας δώσουν άλλα 3000 εισιτήρια. έτσι για πλάκα θα τα παίρναμε όλα.

Η ομάδα ένα τσίρκο στο Α' ημίχρονο, δουλειά μπερέτα, αλλά στο Β' έβαλε τα καλά της και σοβαρεύτηκε. Ευτυχώς που δεν έπαιξε ο Μουσλίμοβιτς. Ο Τσιρίλο ο άχρηστος είναι πολύ γίδι ρε πστ μου! Μαλέζά το παράκανες με τις ζεϊμπεκιές σου. Ιβιτς-Κοντός-Βιερίνια σε φάση βγαλμένη από όνειρο το κάρφωσαν στο κατάλληλο σημείο.

Λοιπόν τώρα όλοι μία φωνή μία γροθιά, για να περάσουμε στα πλευ οφ του CL. Γιολ είσαι και πολύ τραχανοπλαγιάς!

Σημείωση: Παρακαλούνται οι πανηγυρτζήδες να μην πατήσουν στην Τούμπα την Τετάρτη γιατί θα αρπάξουν χοντρές φάπες.
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Κοlokotronis4 ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Kolokotronis_4 έγραψε:Σημείωση: Παρακαλούνται οι πανηγυρτζήδες να μην πατήσουν στην Τούμπα την Τετάρτη γιατί θα αρπάξουν χοντρές φάπες.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

γύρισα και εγώ σήμερα χωρίς φωνή βεβαια.
αυτό που θέλω να πω είναι ότι τέτοια κερκίδα σε mats εκτος έδρας στην ευρώπη δεν έχω ξαναδεί!
BRAVO
υπέροχος λαός!
είμαι υπερήφανος όπου είμαι ΠΑΟΚ!
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Kolokotronis_4 έγραψε:Σημείωση: Παρακαλούνται οι πανηγυρτζήδες να μην πατήσουν στην Τούμπα την Τετάρτη γιατί θα αρπάξουν χοντρές φάπες.

+ ...

Kolokotronis_4 έγραψε:Απαράδεκτος ο Αγιαξ! Ενά άδειο γήπεδο όπου μόνο ΠΑΟΚ ακούγόταν. Οι ολλανδέζες μεγάλες αδερφές! Καλλιστα μπορούσαν να μας δώσουν άλλα 3000 εισιτήρια. έτσι για πλάκα θα τα παίρναμε όλα.

+ ...

24.151 οι θεατές σε γήπεδο 51.715 θέσεων. Κι εμείς κόβουμε 4-5 χιλιάδες εισιτήρια για 300 μαλ^κες....
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Sera4 έγραψε:
Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω 2 λόγια για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας όπως την είδα χθες...Πολλοί λιβανίζετε τον Πάμπλο Γκαρσία..δεν ξέρω γιατί μάλλον άμμα αγαπάμε έναν παίκτη τα βλέπουμε όλα καλά σε ότι κάνει...Χθές για μένα ήταν κακός από το 1ο μέχρι το 90.Όπως επίσης και οι Τσιρίλλο(όπως πάντα),Μαλεζάς,Σορλέν και φυσικά Μπουσαίντι...Το Χαλκιά δεν τον κακίζω αλλά έκανε την πατάτα στο γκολ μαζί με τον Ιταλό...
Κορυφαίος κατ'εμέ του ΠΑΟΚ το δύδιμο Βίκτορας και Βιεϊρίνια.Παίκτες μεγάλης κλάσης που μπορούν κάλλιστα να σταθούν βασικοί στον Ajax ας πούμε...Για το Σάλπι δε θα πω τπτ γιατί είναι φορ τεράστιας κλάσης..ΠΡΟΣΕΧΤΕ,ΦΟΡ!!!!Κρέσιτς υποφερτός με προβλήματα στις εξόδους του που όμως μπορεί να βελτιώσει...Ο Σνάουτσερ στο 2ο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον εξαιρετικός σε αντίθεση με το 1ο που μάζευε σακκούλες...Αυτά είδα και πάμε για πρόκριση την άλλη βδομάδα...

εντελως αντιθετη η αποψη μου...πολυ κακος ο βικτωρας στο πρωτο...διασωθης μονο ο γκαρσια στο πρωτο...

Σεβαστή η άποψη σου αδελφέ μου..:)
petros1994

Δημοσίευση από petros1994 »

Sera4 έγραψε:
Photis έγραψε:Λοιπόν θα πω 2 λόγια για την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας όπως την είδα χθες...Πολλοί λιβανίζετε τον Πάμπλο Γκαρσία..δεν ξέρω γιατί μάλλον άμμα αγαπάμε έναν παίκτη τα βλέπουμε όλα καλά σε ότι κάνει...Χθές για μένα ήταν κακός από το 1ο μέχρι το 90.Όπως επίσης και οι Τσιρίλλο(όπως πάντα),Μαλεζάς,Σορλέν και φυσικά Μπουσαίντι...Το Χαλκιά δεν τον κακίζω αλλά έκανε την πατάτα στο γκολ μαζί με τον Ιταλό...
Κορυφαίος κατ'εμέ του ΠΑΟΚ το δύδιμο Βίκτορας και Βιεϊρίνια.Παίκτες μεγάλης κλάσης που μπορούν κάλλιστα να σταθούν βασικοί στον Ajax ας πούμε...Για το Σάλπι δε θα πω τπτ γιατί είναι φορ τεράστιας κλάσης..ΠΡΟΣΕΧΤΕ,ΦΟΡ!!!!Κρέσιτς υποφερτός με προβλήματα στις εξόδους του που όμως μπορεί να βελτιώσει...Ο Σνάουτσερ στο 2ο ημίχρονο ήταν τουλάχιστον εξαιρετικός σε αντίθεση με το 1ο που μάζευε σακκούλες...Αυτά είδα και πάμε για πρόκριση την άλλη βδομάδα...

εντελως αντιθετη η αποψη μου...πολυ κακος ο βικτωρας στο πρωτο...διασωθης μονο ο γκαρσια στο πρωτο...

Ο μπους ηταν λιγο καλυτερος απο αυτους που ειπες εκανε κατι παραπανω (οχι πολλα αλλα κατι εκανε).Ο κρεσιτσ αν ειναι πιο σταθερος στης ψηλες μπαλιες θα ειναι αψογος.Και θα συμφωνησω με τον sera ο βικτωρας δεν εκανε και τιποτα τρομερο στο 1ο σε αντιθεση με το 2ο που και πασες τους εκλεβε και τους πιεζε.Ο vieirinha στο 1ο λιγες φορες πηρε μπαλα στο 2ο του δοθηκαν ευκαιριες ( η πασα του στον σαλπι στην φαση που μπικε το γκολ ηταν ολα τα λεφτα)

Οι πιθανοτητες ειναι μειρασμενες 50-50 αν παιξουμε οπως παιξαμε στο 1ο ημιχρονο τοτε δυσκολα θα περαασουμε. Αν παιξουμε οπως το 2ο ανετα.BERDER ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Καλημέρα σε όλες και όλους

ο αδελφός ρίζλας έγραψε

Δυστυχως το αποτελεσμα δεν ηταν οπως το περιμενα.
Παντως και με το 1-1 εχουν και αυτοι λιγοστες ελπιδες.
Θελει προσοχη και στο 2ο ματς.
Αν ειχαμε παρει ενα 0-2,1-3 θα ειχαμε το μυαλο μας στην Τοτεναμ....

+++++++++++ :lol: :lol: :lol: Μακράν το καλύτερο post του καλοκαιριού
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

http://www.youtube.com/user/sokratisG4#p/u/10/3e3ITwGWr6E

το παλικάρι έκανε καλή δουλειά...
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

Δειτε το καρφωμα οπως το ειδαν τα αδερφια απ'το πεταλο:

[dailymotion]video/xe7gay_goal-ivic-apo-kerkida_sport?start=0#from=embed[/dailymotion]

ΕΧΥΣΑ...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

geotoumba έγραψε:Δειτε το καρφωμα οπως το ειδαν τα αδερφια απ'το πεταλο:

ΕΧΥΣΑ...

ΚΙ ΕΓΩ.......!

Είναι φυσιολογικό..; :o

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

πως μπορουμε να το αποθηκευσουμε στο κομπιουτερ ρε παιδια το βιντεο αυτο?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Lak μπαινεις σε καποια σελιδα που σου παρεχει αυτη τη δυνατοτητα ( με μια αναζήτηση θα βρεις δεκαδες, προσωπικα συνιστω αυτή ) και ακουλουθεις τις οδηγιες... απλα πραματα και σε μερικα λεπτα το χεις το video.

υ.γ. υπαρχουν και πιο ευκολοι τροποι αν χρησιμοποιεις firefox ειδικα... αν θες, πμ ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”