Και μαζι τους και ο @ρης και θουπερ 33?????

έχεις ορθογραφικό: @ρηθmpafos4 έγραψε:Εγω,μπορω να απαντησω πως γαμιεται?
Και μαζι τους και ο @ρης και θουπερ 33?????![]()
Aureliano Buendia έγραψε:Θυμάμαι πιο παλιά να διαβάζω σε φόρουμ για το πώς μπουρδελιάστηκε το τόπικ και η κατάσταση, για βρισίδια, ιστορίες και τα τοιάυτα, αλλά όταν ανέτρεχα πίσω, είχαν ήδη σβηστεί τα ποσταρίσματα που είχαν ξεφύγει.
Είμαι πολύ χαρούμενος που παρακολούθησα μία μπορδελίαση σε real time!
Νιώθω πιο μέλος του paokmania από ποτέ!
Εγώ δεν άρχισα να βρίζω.farmak76 έγραψε:Οχι τσάκαλε. Δεν υπάρχει ούτε ΠΑΟΚ ΜΟΥ, ούτε ΠΑΟΚ ΣΟΥ. Και εκτός αυτού είσαι φάουλ και μόνο λόγω των χαρακτηρισμών. Να ζητήσεις συγγνώμη από όλους τους συνοπαδούς μας και να καθίσεις να σκεφτείς τι έγραψες, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΡΕ...
τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ λατρεύουμε...
Σιγά μην χάσω την ευκαιρία και εγώ...mpafos4 έγραψε:Εγω,μπορω να απαντησω πως γαμιεται?
Και μαζι τους και ο @ρης και θουπερ 33?????![]()
ilias4_koufalia έγραψε:Αδερφια ο τριτος και ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΣ Παυλαρας της ομαδας και ελληνας ειναι και φιλοδοξος και μαγκας και θα την ποναει την ομαδα θελω να πιστευω και δεν θα το βλεπει ακρως επαγγελματικα....
Θελει χρονο βεβαια αλλα θελει και στηριξη απο μας!!! ελπιζω να ειναι η αρχη μιας μεγαλης χρονιας με τον Δερμιτζακη στον παγκο!! Μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου τον ευχομαι καλη επιτυχια με τον μεγα ΠΑΟΚ!!![]()
Υ.Γ. Φαντομα δεν ξηγεσαι σωστα....
Σωστά. Σ έστειλε να κάνεις μια βουτιά βραδιάτικα κ εσύ του απάντησες ευπρεπώς: ''δε μαμιέσαι ρε νιμου''. Έχεις δίκιο. Σ έσκισε στο μπινελίκιfonias4 έγραψε:Εγώ δεν άρχισα να βρίζω.farmak76 έγραψε:Οχι τσάκαλε. Δεν υπάρχει ούτε ΠΑΟΚ ΜΟΥ, ούτε ΠΑΟΚ ΣΟΥ. Και εκτός αυτού είσαι φάουλ και μόνο λόγω των χαρακτηρισμών. Να ζητήσεις συγγνώμη από όλους τους συνοπαδούς μας και να καθίσεις να σκεφτείς τι έγραψες, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΡΕ...
τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ λατρεύουμε...
Ο τρόμπας Kολοπετρας άρχισε.
Εχεις δίκιο. Αλλά να σου πω ένα μυστικό? είμαστε σε ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ!mpafos4 έγραψε:Κυριοι.......καλη η πλακα και η μαλακια ΑΛΛΑ ας μην χανουμε το στοχο μας!!!!!ΛΕΓΕΤΑΙ AJAX KAI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!Φτανει με τις αντιπαραθεσεις!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ!!!!!!!Και μετα θα ηρεμησουμε ολοι!!!!!