Boksic4 έγραψε:το ξεραμε για το Βυντρα αφου στην Αριδαια και στη Βεροια επαιζε.. ολη η Μακεδονια ειναι ασπρομαυρη
![]()
![]()
ναι αλλά εμάς βρήκε να καρφώσει με τα πρώτα του γκολ στην καριέρα του?

Boksic4 έγραψε:το ξεραμε για το Βυντρα αφου στην Αριδαια και στη Βεροια επαιζε.. ολη η Μακεδονια ειναι ασπρομαυρη
![]()
![]()
Φίλε είπα για τον μικρό γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι ΠΑΟΚ μπορείς να βάλεις όποιον θες στη θέση του!!!obanebane έγραψε:Καλα αυτα που λες αλλα μην αναφερεσαι ονομαστικα σε κανεναν το ξερω οτι δεν το εκανες σκοπιμα αλλα δεν εισαι ο αθανασιαδης ουτε ο εκπροσωπος του για να ξερεις τι σκεφτεται
ezln-gate4 έγραψε:Το πιο θλιβερό δεν είναι ο ερχομός Σαπλιγγίδη, αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αποδεκτός από τους παοκτσήδες του πληκτρολογίου... Πιο θλιβερό από όλα είναι ο ρεβανσισμός και η χαιρεκακία που πλυμμηρίζει διάφορα άτομα εδώ μέσα που τολμάνε να πούνε : "Σάλπι πήγαινε στην 4 μπροστά να τους κάνεις σσσσσσσσσσσ, πήγαινε στην 4 μπροστά να τους δείξεις το όνομα σου" και άλλα τέτοια εμετικά...Ρε να μη σας χαρακτηρίσω στην 4 μπροστά κανείς δεν πουλάει μαγκιά, ο Μαραντόνα τη φοβήθηκε ρε, το μεγαλύτερο αλάνι της ποδοσφαιρικής υφηλίου και εσείς βγάζετε όλο το κόμπλεξ σας με τη 4...Εκεί καταντήσατε...Δεν έχετε σχέση με την ιστορία του ΠΑΟΚ...Δεν έχετε καταλάβει πως φτιάχνονταν οπαδοί τόσα χρόνια.Είστε καταδικασμένοι να ξαναγυρίσετε στην αφάνειά σας.
Όμως έχουν γνώση οι φύλακες...Θα μπορούσατε να τα πείτε αυτά face to face σε αυτούς που πρέπει? Όχι γι αυτό και δεν τα λέγατε face to face ούτε στο ΓΤούμενο και στη φάρα του, γι αυτό δεν κάνατε παράνομες πράξεις με στόχο την εκδίωξή του από τον ΠΑΟΚ όπως άλλοι...Είστε παοκτσήδες του πληκτρολογίου...είστε οπάδοί του "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα"...αντίθετα αξιοπρέπεια είναι να παλεύεις για το σκοπό σου με μέσα που τον ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ και δεν τον ευτελίζουν, με μέσα που συνάδουν, ταιριάζουν με αυτόν...
μαυροασπρη τεταρτη.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Ε, όχι και μαύρη Τετάρτη! Σαμπάνιες ανοίγουμε!
Oύτε συγγνώμες θέλουμε, ούτε παρακάλια, ούτε σάλια-μάλια. Άλλοι σε θέλουν, άλλοι δε σε θέλουν.scorpio4 έγραψε:Ξέρω ότι κάποιοι θα προτιμούσαν ν' ακούσουν από μένα μια «συγγνώμη», λέξη που θεωρώ πολύ εύκολη να την πει κανείς, αλλά εξαιρετικά αδύναμη μπροστά στις ίδιες τις πράξεις. Δεν θέλω να μου χαριστεί τίποτα και θα με έκανε χαρούμενο ο κόσμος να με κρίνει από την παρουσία μου μέσα στο γήπεδο και από την αγωνιστική προσφορά μου στην ομάδα.
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=1550010IO&extLang=