Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (προσωρινό)

Δημοσίευση από joshua »

moican4 έγραψε:Φιλε joshua , να κανουμε συζητηση με επιχειρηματα και με βαση αυτα που εχουμε και μπορουμε...π.χ ξερει κανεις αν ολοι οι παικτες ειναι πληρωμενοι και μεχρι ποτε.. ?
Αν π.χ ειχα εναν μεγαλοεπενδυτη φραγκατο, εγω προσωπικα θα τον ξεσκιζα να φερει προπονητη αξιας τουλαχιστον 1 μυριο..Αλλα τωρα τι να πω.?
Να δεκτω τις ψευτουπερηφανειες και τους λαικισμους μερικων σχετικα με διαφορα θεματα της ΠΑΕ.? Οταν ξερω πως υπαρχει οικον. στενοτητα...Οταν τον Μουσλι περιμενουν να τον πουλησουν εφοσον ερθει προταση αλλιως να μεινει με μειωση..?
Ο φιλος giapas p.x εχει καταλαβει πολλα απ οσα εχω συνηδειτοποιησει..και καποιοι πολυ λιγοι..Οι υπολοιποι ..χαρταετο...και σαλια...
σορρυ κιολας...
Για να τελειωνει το θεμα του οικονομικου επειδη ξαφνικα ολοι ειτε απλοι φιλαθλοι ειτε δημοσιογραφοι αναλυουν αριστερα και δεξια τα οικονομικα μας χωρις να εχουν φυσικα καμια αξιοπιστια εγω προσωπικα περιμενω απο την διοικηση μου οπως αλλωστε ειχε υποσχεθει να προχωρησει στην 6μηνη απολογιστικη συνεντευξη τυπου οπου θα αναλυθει η οικονομικη κατασταση της ομαδας ετσι ωστε να σταματησουμε να ασκουμε παλυ συνηθειες που ειχαμε ξεχασει οπως να κανουμε τους οικονομολογους.Βεβαια και παλυ τονιζω οπως και ο oli την σημαντικοτητα του ρολου του προπονητη και το γεγονος οτι δεν με απασχολει τοσο ο συνδιασμος ονοματος-αξιας αλλα περιμενω απλα την ελευση ενος κανονικου προπονητη και οχι ενα πειραμα ειδικα στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.Να θυμισω μονο οτι ο ιδιος ο Σαντος ειχε κατα καιρους προβληματα στο να τιθασευσει τα αποδητηρια λογω των προσωπηκοτητων που εχουμε πλεον στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ναι, συμφωνω..Η διαχειριση των προσωπικοτητων της ομαδας ειναι ενα θεμα..Το πως θα μπορεσει να το διαχειριστει αλλα κανενα δεν κρινω πριν δω..Το εκανα με τον Σαντος ( τον υποστηριζα εξαλλου εξαρχης) το ιδιο θα κανω και με τον Δερμιτζακη (αν επιλεχθει)..πΑΝΤΩς ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ σε σχεση με αλλους κυριως για το οτι ειναι κοντα με τα πιστευω της διοικησης.. οπως..
Στη συνέχεια, ο Παύλος Δερμιτζάκης ρωτήθηκε για το αν ο ΠΑΟΚ πράττει σωστά που αποφεύγει το μεγάλο όνομα στον πάγκο του και αναζητεί προπονητές που ανήκουν στο δικό του προφίλ: «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας είναι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται άψογα τα σημεία των καιρών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ανεξάρτητα από το αν εγώ θα είμαι ή όχι προπονητής του ΠΑΟΚ, θεωρώ πως πράττουν έξυπνα γιατί αυτή την εποχή η ομάδα έχει τη σφραγίδα της και αναζητεί κάποιες ποιοτικές πινελιές στο παιχνίδι της. Πολλοί μεγάλοι σύλλογοι κινούνται μ' αυτό τον τρόπο, τα παραδείγματα είναι πολλά και δεν χρειάζεται να τα αναφέρω. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει αυτόματο πιλότο. Υπάρχει ο κορμός, διατηρείς τη φιλοσοφία και προσθέτεις μόνο τα απαραίτητα που θα βοηθήσουν την ομάδα να εξελιχθεί»
.

http://www.sport-fm.gr/article/275277
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το πιο σημαντικο ισως ακομα και απο το ποιος θα ρθει τελικα ειναι να τελειωνουμε γρηγορα(λογικα ο δερμιτζακης).........οσο διαιωνιζεται το θεμα γινομαστε μπουρ..λο.....το χουμε στο αιμα μας μαλλον.........Προσληψη νεου προπονητη και θα θελα μια συνεντευξ τυπου για τα οικονομικα δεδομενα κυριως και το ανοιγμα-πλανο νεας σεζον κλπ......γιατι το κλιμα χαλαει.......δυσυχως αυτοι ειμαστε..... :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

teod1980 έγραψε:Αφού ρε μάγκες ούτε ομίλους τσου λου μπορούμε να πάμε ούτε καν γιουρόπα με τη θέση στην Ευρώπη που έχουμε....
τώρα χρωστάμε 2,5 μύρια να ρισκάρουυμε και σε 6 μήνες να χρωστάμε 10;
ταπεινά και χαμηλά λοιπόν κι οτι βγει...
Συγγνώμη, αλλα τι διάολο σκιστήκαμε να βγούμε πρώτοι στα play off, γιατί κάναμε αυτή τη (ρημαδο)φιέστα με την αεκ, γιατί υποτίθεται ότι προσπαθούμε να γυρίσουμε σελίδα οριστικά, αφού στο τέλος ούτως ή άλλως δε θα μπορέσουμε ή δε θα μας "αφήσει" το σύστημα?
Γνωρίζουμε όλοι ότι ο ΠAOK έχει οικονομικό πρόβλημα, εννοείται ότι τα λεφτά θα ξοδευτούν με το σταγονόμετρο (κι έτσι πρέπει), αλλα αν είναι να γίνουν περικοπές, χίλιες φορες να μην γίνει μια μεταγραφή (πχ. κοντός) ή να κοπεί οποιο άλλο βαρύ συμβόλαιο, παρα να κάνουμε οικονομία στο θέμα του προπονητή. Το εξηγεί πολύ όμορφα πιο πάνω ο ολιβάρες. Εκεί είναι η βάση για να συνεχίζει να χτίζεται ο ΠΑΟΚ.
Είμαστε στα πρόθυρα της ιστορικής αλλαγής σελίδας του ΠΑΟΚ μας και θα λιποψυχήσουμε τώρα?
Την πατήσαμε πέρυσι με την (μάλλον αποτυχημένη) ενίσχυση το καλοκαίρι που μας στοίχησε την είσοδο στους ομίλους (και ζεστό χρήμα), να το ξανακάνουμε φέτος? Αν μπούμε σε ομίλους EL ή (πολύ περισσότερο) CL κάνουμε την οριστική υπέρβαση.
Κι επειδή τα παλληκάρια στη διοίκηση το ξέρουν καλύτερα από μένα, είμαι ήρεμος και περιμένω να δω τα καλύτερα που έρχονται...
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

moican4 έγραψε: ΥΓ. Ολι ,τοτε με βαση το σκεπτικο σου να φερουμε τον μπαγεβιτς, που θα ειναι πανω απ ολους...Τι λες οτι θα γινει.? και με συμβολαιο 600χιλ π.χ ..Θα εισαι ικανοποιημενος με αυτη την επιλογη.?
Πως από αυτά που γράφω βγαίνει το συμπέρασμα να φέρουμε τον φρύνο αδυνατώ να το καταλάβω. Αν συνεχίζαμε με τον Santos για νέο 3ετές είχε ληφθεί απόφαση να του δώσουμε και πάλι 600 συν κάποια πριμ στόχων. Το ότι η απόφαση του (την οποία σέβομαι) θα μας αλλάξει τον προγραμματισμό δυσκολεύομαι επίσης να το κατανοήσω. Για να προχωρήσουμε παρακάτω πρέπει να υπάρχουν κάποια θεμελιώδη αξιώματα στα οποία συμφωνούμε ει δυνατόν οι περισσότεροι (όλοι είναι αδύνατον) και ένα από αυτά είναι ότι η τεχνική αξία αυτού που θα οδηγήσει την αγωνιστική προσπάθεια είναι αδιαπραγμάτευτη. Με ταβάνι τα 600,000 ευρώ ετησίως δηλαδή το ίδιο ποσό που είχες προϋπολογίσει έχεις πληθώρα επιλογών από αξιολογότατους προπονητές. Όσο για την οικονομία την οποία όντως πρέπει να φροντίσουμε ας κοιτάξουμε να την κάνουμε οπουδήποτε αλλού εκτός από την αμοιβή του προπονητή αρχίζοντας από αποδεσμεύσεις παικτών σαν τον Veron και συνεχίζοντας μέχρι και τις μεταγραφές και τις υπόλοιπες αποδεσμεύσεις δανεικών και αργόμισθων.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

.olivares εγραψε: Ο προπονητής βάσει ιεραρχίας είναι η θεμέλια λίθος της ομάδας και η αξία του πρέπει να τον τοποθετεί πάνω από όλους στο τμήμα
Απο εδω..Εσυ αναφερεις πως πρεπει να ειναι πανω απ ολους..Με βαση τα χρηματα συμβολαιου που θα εχει εννοειται..Απαγορευεται προπονητης των 300χιλ πχ δηλ...
Απο εκει και περα ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ η ΠΑΕ θα κανει σε ολα..Συμβολαια μεγαλα σε παικτες και προπονητη οπως για παραδειγμα τον Βερον που αναφερεις...
Ξαναλεω ,οι παικτες ξερει κανενας αν εχουν πληρωθει και απο ποτε.? Και πως θα πληρωθουν την νεα χρονια.? Η ΔΕΠΑ εληξε, χορηγια αυτη την στιγμη δεν υπαρχει..Απο που θα καλυφθουν αυτα τα χρηματα.? Ειναι σιγουρο οτι θα κανουμε αλλη χορηγια με τα ιδια αν οχι περισσοτερα χρηματα.?
Ετσι μερικα (ισως χαζα) ερωτηματα...αλλα απαντηση δεν μπορεις να παρεις τωρα..Αρα πρεπει να "προβλεψεις για να εχεις"...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

καλός και άγιος ο Δερμιτζάκης, αλλά χαμηλώνουμε τον πήχη έτσι. Στου κασίδι το κεφάλι θα μάθει; Τώρα που πάμε CL και πάμε και για πρωτάθλημα; ε, όχι ρε παιδιά, αυτό δεν χωνεύεται....

Δηλαδή ή Μουρίνιο ή Δερμιτζάκης; Στα άκρα μόνο; Μέση λύση δεν υπάρχει; Ο Λίνεν νομίζω στην παρούσα φάση είναι ιδανικός....Πάντως όχι ο Παύλος...Αν είναι να πάρουμε τον Παύλο, ας πάρουμε τον Άγγελο....τι να πω....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ ξέρω ότι αν είχε κλείσει ήδη προπονητής, ή έμενε ο Σάντος, θα είχαν ήδη ανακοινωθεί οι πρώτες μεταγραφές.

Μέσα σε αυτές θα ήταν και ο Σάλπι και δεν θα είχαμε όλο αυτό το πανηγύρι...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

πριν 3-4 χρόνια ντρεπόμασταν να πούμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ ( που λέει ο λόγος.. για να μην πιαστεί κανείς απο αυτό),
παίκτες έφευγαν βραδύ, προσφυγές, ξυπνούσες και είχες άλλον προπονητή κτλ κτλ. ήρθε ο Τέο - ( που κάποιοι λέτε ότι έπαιξε και Αεκ και δεν είναι και καλά σαν τον Βρύζα κτλ κτλ) τον οποίο κάποτε η ομάδα μας τον πούλησε στην Λέστερ για 400-500 χιλιάρικα (δεν θυμάμαι το ποσό) για να αγοράσουμε καρεκλάκια να βάλουμε στις κερκίδες για να μπορέσουμε να παίξουμε στην Τούμπα τα παιχνίδια στο uefa - συμμάζεψε την ομάδα με υπομονή μας έκανε υπερήφανους πάλι, άρχισαν να μας χτυπάνε στην πλάτη φιλικά και να μας λένε παίξετε καλή μπάλα εχθές κάποιοι που μας κορόιδευαν παλιά. Αν αυτός αποφασίσει Δερμιτζάκη για μένα ο Δερμιτζάκης είναι Μουρίνιο, ΤΕΛΟΣ. αν αποφασίσει Σαλπιγκίδη για μένα είναι ο Ρούνευ ΤΕΛΟΣ. Αν δεν πάω καλά του χρόνου δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ξέρω ότι έφταιξε το αγωνιστικό κομμάτι καθαρά, και όχι γιατί είχα ένα λαμόγιο για πρόεδρο που έβγαλε λεφτά στις πλάτες του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ ή πούλησε παίκτες και τα πήρε κάτω από το τραπέζι. Και αυτό το παραμύθι με τους συνδέσμους το έχω ξαναπεί, κάποιοι "Παοκτσήδες" που έδωσαν 10-20 ευρώ για τον Σαλπιγκίδη και ένιωσαν προδοσία να μας πούνε ποιοι είναι να τους τα δώσουμε τα σκατολεφτά γιατί κάνουν εμάς να νιώσουμε την προδοσία στο πρόσωπο τους, που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Ο Δημήτρης έκανε λάθη τα παραδέχτηκε και έχει τα κάκκαλα να γυρίσει πίσω να βάλει τα πράγματα στην θέση τους!
αυτά προς το παρόν
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Φίλε Μοϊκανέ τίποτα δεν "απαγορεύεται" κατά τη γνώμη μου. Τέτοιο ρήμα χρησιμοποιείται μόνο από θιασώτες απολυταρχικής νοοτροπίας που αυτοπροσδιορίζονται ως πεφωτισμένοι. Φυσικά και υπάρχουν προπονητές με κασέ 300 χιλιάδων που είναι αξιόλογοι και ο Costa που έπαιρνε 285 χιλιάρικα στην Olhanense ήταν ένας από αυτούς. Εύλογο είναι επίσης να κοιτάξουμε στην αρχή αν μπορούμε να πετύχουμε κάποιο τέτοιο λαβράκι. Από αυτό όμως μέχρι να λέμε ότι ταβάνι για την αμοιβή προπονητή είναι αυτό το ποσό και οποιοσδήποτε ζητάει παραπάνω αυτόματα αποκλείεται υπάρχει μεγάλη απόσταση.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

zoomgr έγραψε:Αν αυτός αποφασίσει Δερμιτζάκη για μένα ο Δερμιτζάκης είναι Μουρίνιο, ΤΕΛΟΣ. αν αποφασίσει Σαλπιγκίδη για μένα είναι ο Ρούνευ ΤΕΛΟΣ. Αν δεν πάω καλά του χρόνου δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ξέρω ότι έφταιξε το αγωνιστικό κομμάτι καθαρά, και όχι γιατί είχα ένα λαμόγιο για πρόεδρο που έβγαλε λεφτά στις πλάτες του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ ή πούλησε παίκτες και τα πήρε κάτω από το τραπέζι. Και αυτό το παραμύθι με τους συνδέσμους το έχω ξαναπεί, κάποιοι "Παοκτσήδες" που έδωσαν 10-20 ευρώ για τον Σαλπιγκίδη και ένιωσαν προδοσία να μας πούνε ποιοι είναι να τους τα δώσουμε τα σκατολεφτά γιατί κάνουν εμάς να νιώσουμε την προδοσία στο πρόσωπο τους, που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από τον ΠΑΟΚ.

Tρομερές κουβέντες φίλε
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Καλά ρε φίλε moican4 το δέχομαι αυτό που λες ότι εμείς δεν ξέρουμε την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ.

Αλλά εσύ αδερφέ από που τα ξέρεις όλα αυτά και τα λες? Εργάζεσαι μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ? Και γιατί να πιστέψω όλα αυτά που ισχυρίζεσαι εσύ και να μη βγει να μου τα πει δημόσια ο Πρόεδρος?

Και ακόμα και αν υφίσταται αυτή η οικονομική στενότητα. Είναι λάθος οικονομική πολιτική να περιορίσεις τα έξοδα ξεκινώντας από τον προπονητή. Μου θυμίζει τον υπουργό της Ελληνικής οικονομίας μέσο του ΔΝΤ, που αντί να κοιτάξει να περικόψει πρώτα άλλες οικονομικές ατασθαλίες και ευτράπελα , ξεκίνησε τις περικοπές πρώτα από τις συντάξεις και τους μισθούς των μικρομεσαίων κτλ...Είναι παράλογο αυτό...

Όχι φίλε, ξεκίνα από κάποια συμβόλαια πρώτα κάποιων παικτών και έξοδα Κονσεισάων και λοιπών και μετά πάνε στον προπονητή και δώσε δανικούς κάποιους παίχτες που δεν τους χρειάζεσαι και λύσε και κάποια συμβόλαια που είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ και κάνε έξυπνες μεταγραφές κτλ κτλ. Ο προπονητής είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα.

Πάνε πάρε π.χ. τον Γκουστάβο από την Κέρκυρα δεξίμπακ (που είναι ελεύθερος) αντί το 1 εκατομμύριο του Μανιάτη...κτλ κτλ... ;)
Άβαταρ μέλους
nyxteridas

Δημοσίευση από nyxteridas »

Καλά ντάξει άμα μας φέρναν τον Δερμιτζάκη οι γουμενοπαγώνηδες, θα είχαμε ήδη κάνει το πρώτο συλλαλητήριο. Το θέμα δεν είναι μόνο το «αυτοί ξέρουν», αλλά το που θέλουμε να δούμε εμείς τον ΠΑΟΚ κι αν έχουμε συνειδητοποιήσει το που μπορεί να φτάσει ο ΠΑΟΚ. Προφανώς όλοι έχουμε αποδεχθεί, ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να φτάσει παραπάνω κι ότι το μια φορά δεύτερη θέση στα 25 χρόνια θα μας στέλνει στα αεροδρόμια.

ΥΓ: Αφού τίθεται θέμα μπάτζετ, γιατί τόση λύσσα να πάρουμε τον κοντό; Μήπως τα χρήματα που θα λάβει δεν θα μπορούσαμε να τα εξοικονομήσουμε για να πάρουμε έναν προπονητή που θα ναι σε θέση τουλάχιστον να διατηρήσει την ομάδα έστω και στο επίπεδο που φτάσαμε
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μην παιζεις με τις λεξεις φιλε Ολι...Δηλ εσυ θα δεχοσουν και τον αλεφαντο π.χ δηλ αφου τιποτα δεν "απαγορευεται" για εσενα..?
Αν σου κανει τοτε ναι ειμαι , ενας "θιασώτης απολυταρχικής νοοτροπίας που αυτοπροσδιορίζετε ως πεφωτισμένος.!" :?

ΥΓ. Φαντομα, οχι δεν δουλευω αλλα μου φαινεται οτι και εσυ κανεις οτι αυτα τα ακους πρωτη φορα.!!..Τι να πω ,αν νομιζεις οτι υπαρχει οικον. ανεση στην ΠΑΕ ,τοτε οκ...Στο ερωτημα αν ξερει κανενας αν οι παικτες ειναι πληρωμενοι ,δεν απαντα κανενας..
Σε ολα τα υπολοιπα που λες εχω πει πιο πανω..Ιδωμεν..

ΥΓ. Τον γκουσταβο τον εχει κλεισει(βαση αυτων που ειχαν ακουστει πιο παλια)..Ισως ειναι μεσα στο πακετο των ανακοινωσεων... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 26 Μάιος 2010, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Να είμαστε ρεαλιστές φαντομά...

Ακριβός προπονητής πάει πακέτο με ακριβά υλικά. Αλλιώς τί να τον κάνω? Να μάθει στο Κουτσια να κάνει κοντρολ?

Σημαίνει μεταγραφικό μπατζετ ικανό...

Το άλλο παλικάρι, ο μοικαν δε σου είπε ότι ΞΕΡΕΙ κάτι... Σου λέει ότι λογικά εκεί πάει η κατάσταση .... φως φανάρι είναι...

Λιγη υπομονη κ θα δούμε τις εξελιξεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”