Εσύ, φίλε μου, έχεις χονδρό κόλλημα με τον Χιονά!ehemithos 199 έγραψε: σε αυτο το τοπικ πρακτορα...χιονα δεν θα βαλεις?
Οποιο παλτο-τόπικ και αν ανοίξει,
τον άμπαλο από τη Δόξα Δράμας ζητάς.

Κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα.
Εσύ, φίλε μου, έχεις χονδρό κόλλημα με τον Χιονά!ehemithos 199 έγραψε: σε αυτο το τοπικ πρακτορα...χιονα δεν θα βαλεις?
τι σχέση έχει ο ιντεράδ (έστω και σε παράθεση) με τον Σκαρ;;;
shark4 έγραψε: Αγαπητε Πρακτορα γνωριζουμε τιποτα για ενα μεγαλο ταλεντο που εφερε καποτε ο Γ.Γ.( Γιαννης Γουμενος οχι Γιαννης Γαλατης ) ονοματι Καραλιτς ?
Εντάξει ρε, Καρχαρία, το καταλάβαμε!shark4 έγραψε:Σε Καραλιτς εχεις τιποτα ?
Από γαρνιτούρα, έχω πατάτες φούρνου,shark4 έγραψε:με τον καραλιτς , τι θα γινει ? τον εχω παραγγειλει τοση ωρα ( με γαρνιτουρα Θεοδωριδη)![]()
![]()
![]()
![]()
Συγγνωμη με προλαβες. Με την γαρνιτουρα τι θα γινει ?![]()
![]()
Έχω την εντύπωση, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι ο Χιονάς είχε βάλει το γκολ που ακυρώθηκε στον α' τελικό κυπέλλου στην Τούμπα το 1992 με γαύροDimisK έγραψε:
Κι όμως μια Κυριακή ο Χιονάς μας έστειλε στα ουράνια! Ήταν εκείνο το γκολ που έβαλε στη Νίκαια εναντίον του Ιωνικού και κερδίσαμε 0-1! Ήμουν με τα αδέλφια μας πίσω από το τέρμα του Ιωνικού και μόλις το έβαλε ήρθε και κρεμάστηκε απο τα κάγκελα και πανηγύριζε μαζί μας! Μιλάμε για τρελό πανηγύρι. Μόνο που δεν θυμάμαι τη χρονολογία ρε γαμώτο...Το 1990 ήταν, το 1991 δεν θυμάμαι...
Χιονάς και είδαμε...άσπρη μέρα!![]()