Ivica Iliev
PO PO RE KOUFALA IVITSA 10 SELIDES GIA PARTI SOU EISAI ALITARAS TELOS .....EGO THA PO OTI AN DEN BRETHI KALITERI LISI APO TON IVITSA ME OTI KAI AN AFTO SINEPAGETE NA MINI TO PALIKARI POU EGO PROSOPIKA TO GOUSTARO GIATI EINAI ISOS O MONOS PEKTIS POU MOU BGAZI KATI APO TA PALIA KAI AFTO POU EMIS LEGAME ALITAMPOURAS ALLA MALLON DISKOLO KATHOS APO OTI KSERO KAI EXO AKOUSI DEN TA PAI KAI POLLI KALLA ME TON POROTGALO OPOTE DISKOLA KAI IDOMEN.
Yiankos έγραψε:BATMAN 4 έγραψε:Το ότι δεν τον έβαζε ο Πορτογάλος να παιξει (επειδή δεν τον γουστάρει λέω εγώ) είναι κριτήριο της προσφοράς του στην ομάδα???????
Πες μου αν θέλεις συγκεκριμένο ματς όπου μπορούσε να βγάλει ο Ίλιεφ 90' και δε τον έβαλε ο Σάντος!
Ξεχνάς μήπως ότι είχε 3-4 θλάσεις και ήταν απόλυτα ανέτοιμος και κατάφερε να βγάλει 90' την 27η αγωνιστική;
Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι "ξέρει" μπάλα, ούτε μπορώ να προεξοφλήσω πώς θα είναι του χρόνου παιχτικά. Απλά αναλύω τα δεδομένα της παρουσίας του.
Από κει και ύστερα σίγουρα την απόφαση αν θα πρέπει να ανανεωθεί ή όχι θα την πάρει ο Σάντος με την διοίκηση!
Εγώ δεν είπα ρε συ Yianko ότι ήταν απόλυτα έτοιμος και έπρεπε να παίζει σε κάθε ματς απλά σίγουρα θα μπορούσε να έχει περισσότερες συμμετοχές ως βασικός για να κριθεί πιο σωστά. Δηλαδή ο Conseicao (Πορτογάλος έτσι!!!) που έπαιξε σε 6-7 παιχνίδια και σερνότανε ήταν πιο έτοιμος??? Γιατί δεν αναλύεις την δική του παρουσία σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει? και τελοσπάντων επείδη ο καθένας έχει την αποψη του και η οποία θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον εδώ μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα η δική μου είναι ότι προηγούνται αρκετοί άλλοι μέχρι να φτάσουμε στο σημείο να διώχνουμε τον Ίλιεφ.......
Συμφωνώ και για τον Κονσεϊσάο ότι δεν έχει προσφέρει τίποτα στα ματς που αγωνίστηκε. Δυστυχώς οι περισσότεροι από τους παίχτες μας είχαν ελαχιστότατα καλά παιχνίδια ..Μας καταντήσανε να προσπαθούμε να βρούμε λόγους, γιατί θα έπρεπε να παίζουν και του χρόνου στην ομάδα!
Πάντως για τον Ίλιεφ δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει και αν υπάρχει σωστό και λάθος. Πάντως πριν έκανα μία ανάλυση της φετινής του παρουσίας .. Τώρα τι θα παιχτεί εν τέλει; Ας φωτίσει ο Θεός τον Σάντος και τον Ζαγοράκη!
Πάντως για τον Ίλιεφ δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει και αν υπάρχει σωστό και λάθος. Πάντως πριν έκανα μία ανάλυση της φετινής του παρουσίας .. Τώρα τι θα παιχτεί εν τέλει; Ας φωτίσει ο Θεός τον Σάντος και τον Ζαγοράκη!
- aspromauri
http://www.sport24.gr/html/ent/135/ent.230135.asp
ΠΑΟΚ
Ίλιεφ: "Θέλω να μείνω"
Ο Ίβιτσα Ίλιεφ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τον ίδιο και το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
"Δεν ξέρω τίποτα ακόμη για το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να μείνω αλλά θα αποφασίσει ο προπονητής και η διοίκηση", τόνισε ο Ίλιεφ σε ερώτηση για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και συνέχισε πως ο ίδιος: "Είμαι ευτυχισμένος εδώ με την οικογένεια μου αφού στην διάρκεια της φετινής χρονιάς γεννήθηκε και η κόρη μου. Εδώ είναι το σπίτι μου και είχα πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ".
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Ο Ίλιεφ είπε: "Σαν ομάδα δεν τα πήγαμε όμως καλά και οι ευθύνες μας βαραίνουν. Ήταν μια κακή χρονιά για όλους μας. Σίγουρα όμως μπορούσα να προσφέρω περισσότερα".
Για την συμπαράσταση από πλευράς των φιλάθλων της ομάδας ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Ο κόσμος φανερώνει το πιστεύω του στον πρόεδρο της ομάδας και έχει λόγους να τους πιστεύει. Στην επόμενη χρονιά μετά την βροχή θα έρθει ο ήλιος.
Οι φίλαθλοι μας έδιναν το κάτι παραπάνω σε κάθε παιχνίδι. Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τι να πω; Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά. Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι φανταστικοί. Οι φίλοι μου που ήρθαν να με δουν τους χαρακτήριζαν απίθανους. Με την παρουσία τους κατάλαβα ότι για αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι ζωή και αγάπη".
ΠΑΟΚ
Ίλιεφ: "Θέλω να μείνω"
Ο Ίβιτσα Ίλιεφ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, τον ίδιο και το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
"Δεν ξέρω τίποτα ακόμη για το μέλλον μου στον ΠΑΟΚ. Θέλω να μείνω αλλά θα αποφασίσει ο προπονητής και η διοίκηση", τόνισε ο Ίλιεφ σε ερώτηση για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και συνέχισε πως ο ίδιος: "Είμαι ευτυχισμένος εδώ με την οικογένεια μου αφού στην διάρκεια της φετινής χρονιάς γεννήθηκε και η κόρη μου. Εδώ είναι το σπίτι μου και είχα πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ".
Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι; Ο Ίλιεφ είπε: "Σαν ομάδα δεν τα πήγαμε όμως καλά και οι ευθύνες μας βαραίνουν. Ήταν μια κακή χρονιά για όλους μας. Σίγουρα όμως μπορούσα να προσφέρω περισσότερα".
Για την συμπαράσταση από πλευράς των φιλάθλων της ομάδας ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δήλωσε: "Ο κόσμος φανερώνει το πιστεύω του στον πρόεδρο της ομάδας και έχει λόγους να τους πιστεύει. Στην επόμενη χρονιά μετά την βροχή θα έρθει ο ήλιος.
Οι φίλαθλοι μας έδιναν το κάτι παραπάνω σε κάθε παιχνίδι. Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ τι να πω; Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά. Οι φίλαθλοι της ομάδας είναι φανταστικοί. Οι φίλοι μου που ήρθαν να με δουν τους χαρακτήριζαν απίθανους. Με την παρουσία τους κατάλαβα ότι για αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι ζωή και αγάπη".
Lakistuta έγραψε:Μπηκε ο ΠΑΟΚ μεσα του και αυτουνου
Μακαρι να μεινει εις οφελος της ομαδας παντα και οχι εις βαρος της.
Ivica ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Συμφωνώ με τον αδερφό Lakistuta με την προϋπόθεση να τα εννοεί o Iliev όπως ακριβώς τα είπε.
Ioannis82 έγραψε:Να μείνει με μια σχετική μείωση αποδοχών.Το κατέχει το τόπι.Αν φεύγουν και οι παίχτες που νοιώθουν,τότε τι κάνουμε...Μετά θα θέλουμε επιπλέον δαπανηρές μεταγραφές.
ΠΑΟΚ είσαι...
Επίσης συμφωνώ. Μείωση αποδοχών στα μισά. Μας το χρωστάει για τα φετινά σκαμπανεβάσματα και τους τραυματισμούς. Αν δεν κάνω λάθος παίρνει 200 χιλιάρικα τώρα. Με 100 χιλιάρικα είναι κατά τη γνώμη μου καλοδεχούμενος.
Φέτος τον έχω επικρίνει πολύ, γιατί δεν μου αρέσουν οι παίχτες που είναι κάπως φαντεζί-δείχνουν ότι κατέχουν το τόπικ, αλλά από ουσία είναι μηδέν.
Όμως επειδή δεν βλέπω φως στο τούνελ ούτε του χρόνου θα ήθελα να μείνει στην ομάδα (με μείωση αποδοχών φυσικά), γιατί σε μία ομάδα όπου κανείς δε νιώθει και δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, πρώτα απ' όλα πρέπει να βρεις παίχτες που να ματώνουν τη φανέλα.
Και σήμερα οι αντιδράσεις του στο Παλατάκι φανέρωναν ότι ο τύπος είναι πολύ ΠΑΟΚ. Ελπίζω φυσικά να μην έχει τους φετινούς τραυματισμούς και να προσφέρει ουσιαστικά!
Όμως επειδή δεν βλέπω φως στο τούνελ ούτε του χρόνου θα ήθελα να μείνει στην ομάδα (με μείωση αποδοχών φυσικά), γιατί σε μία ομάδα όπου κανείς δε νιώθει και δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα, πρώτα απ' όλα πρέπει να βρεις παίχτες που να ματώνουν τη φανέλα.
Και σήμερα οι αντιδράσεις του στο Παλατάκι φανέρωναν ότι ο τύπος είναι πολύ ΠΑΟΚ. Ελπίζω φυσικά να μην έχει τους φετινούς τραυματισμούς και να προσφέρει ουσιαστικά!
Αυτο ηθελα να αναφερω κι εγω Yanko.
Χθες τον εβλεπα στη τηλεοραση και ανατριχιασα ρε φιλε...
Προς θεου δεν αποτελει κριτηριο για το αν αξιζει να μεινει στην ομαδα (προσωπικα τον θελω,για αγωνιστικους λογους)...
Χθες απεδειξε οτι πραγματι τα εννοει αυτα που ειχε πει για την ΠΑΟΚαρα και ισως λιγα να ειχε πει στη συνεντευξη
Το ατομο εχει στην καρδια του το λαο μας και την ομαδα.Οχι μονο χαρηκε αλλα συμμετειχε στα συνθηματα (θα τον ειδατε να χτυπαει παλαμακια σε συνθημα και να φωναζει "ΠΑΟΚ")..
Εγω βλεπω να παιρνει διαρκειας στη 4 για του χρονου,ειτε μεινει ειτε φυγει απο την ομαδα
Ειναι ενας απο εμας πλεον.
Iliev PAOKARA forever
Χθες τον εβλεπα στη τηλεοραση και ανατριχιασα ρε φιλε...
Προς θεου δεν αποτελει κριτηριο για το αν αξιζει να μεινει στην ομαδα (προσωπικα τον θελω,για αγωνιστικους λογους)...
Χθες απεδειξε οτι πραγματι τα εννοει αυτα που ειχε πει για την ΠΑΟΚαρα και ισως λιγα να ειχε πει στη συνεντευξη

Το ατομο εχει στην καρδια του το λαο μας και την ομαδα.Οχι μονο χαρηκε αλλα συμμετειχε στα συνθηματα (θα τον ειδατε να χτυπαει παλαμακια σε συνθημα και να φωναζει "ΠΑΟΚ")..
Εγω βλεπω να παιρνει διαρκειας στη 4 για του χρονου,ειτε μεινει ειτε φυγει απο την ομαδα

Ειναι ενας απο εμας πλεον.
Iliev PAOKARA forever
- fofanaserres
aspromauri έγραψε:http://www.sport24.gr/html/ent/135/ent.230135.asp
Αγωνιστικά για μένα αξίζει παρα πολύ το ΠΑΟΚι ο Iliev.Αξίζει και πρέπει να μείνει στην ομάδα.Είναι πολύ καλός και τεχνίτης παίχτης.Για μένα δεν πρόσφερε όσα θα μπορούσε φέτος(εκτός από τους τρυματισμούς)γιατί ο σαρδέλας τον έκανε μπαλάκι του πινκ πονκ.Η δεν θα τον έβαζε η όταν τον έβαζε,μία δεξιά μία κορυφή,μία αριστερά,μία δεκάρι.(τώρα που το σκέφτομαι αν εξαιρέσεις την άμυνα,όλη την υπόλοιπη ομάδα την έκανε ότι να ναι.)Έτσι δεν μπόρεσε να προσφέρει όσο μπορούσε.Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ αγωνιστικά.Και το ξαναλέω.Και αξίζει και πρέπει να μείνει στην ομάδα.Και για έναν άλλον λόγο.Είναι από τους πολύ λίγους που ξέρει σε ποια ομάδα παίζει,τι φανέλα φοράει,και τι λαό έχει αυτή η ομάδα.Σε μία ομάδα στην οποία μερικοί Έλληνες παίχτες τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και δεν έχουν καταλάβει ΑΚΟΜΑ σε ποια ομάδα είναι.(Μεγάλο παράδειγμα το ματς με το αεκακι,στο οποίο τους μόνους που είδα να παίζουν ΜΕ ΠΑΘΟΣ ήταν ο Veron και ο Iliev).Το δείχνει με τις δηλώσεις του.Το δείχνει και με τις αντιδράσεις του,από τις οποίες αντιδράσεις του η αποκορύφωση ήταν χθες στο παλατάκι όπου έγινε ένα με τον λαό,και τραγουδούσε μαζί με τον λαό και φώναζε ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ.Εν ολίγης και αξίζει και πρέπει να μείνει στην ΠΑΟΚάρα μας για τα παραπάνω που ανέφερα.
Ivica είσαι μεγάλο ΠΑΟΚι τελικα.
Ivica....PAOK & PARTIZAN FOR EVER BROTHER.You are one of us.
PAOK & PARTIZAN FOR EVER
BLACK&WHITE POWER,4EVER2GETHER
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ
ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Αλλάζει το κλίμα για Ιλιεφ
Οι τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του αλλά και η διάθεση του να μείνει στην Τούμπα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του κλίματος υπέρ του. Στον Ιβιτσα Ιλιεφ αναφερόμαστε που πολλοί θεωρούσαν ( και βιάστηκαν να προδικάσουν ) ότι δεν έχει μέλλον με τη φανέλα του Δικεφάλου. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής άργησε αλλά φαίνεται ότι τελικά προσαρμόζεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντυπωσιαστεί από την αλλαγή στάσης του Σέρβου τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Ο Ιλιεφ δεν έχει καλή παρουσία μόνο στους αγώνες ( όσο του επιτρέπεται με δεδομένο το γενικό χάλι που επικρατεί στον ΠΑΟΚ ) αλλά και στις προπονήσεις.
Παράλληλα ο εκπρόσωπος του που πρόσφατα είχε επαφή με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα το Ζήση Βρύζα το διακαή πόθο του Ιλιεφ να μείνει στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη για ένα ακόμα χρόνο. Ένα γεγονός που ενισχύει τη θέση του Σέρβου ποδοσφαιριστή στο ροστερ της ομάδας είναι η διάθεση του να συζητήσει σε οικονομικά δεδομένα που θα θέσει η ΠΑΕ. Ο Ιλιεφ τον τελευταίο μήνα κέρδισε πόντους που θα καταφέρει να εξαργυρώσει μένοντας στον ΠΑΟΚ καθώς αυτή φαίνεται ότι θα είναι η εισήγηση του Σάντος. Αν και η διοίκηση είναι σύμφωνη δεν αποκλείεται αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ να προκύψει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.
http://www.metrosport.gr/more.php?id=16154_0_1_0_M
Πηγή Metrosport.gr
Οι τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του αλλά και η διάθεση του να μείνει στην Τούμπα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή του κλίματος υπέρ του. Στον Ιβιτσα Ιλιεφ αναφερόμαστε που πολλοί θεωρούσαν ( και βιάστηκαν να προδικάσουν ) ότι δεν έχει μέλλον με τη φανέλα του Δικεφάλου. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής άργησε αλλά φαίνεται ότι τελικά προσαρμόζεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντυπωσιαστεί από την αλλαγή στάσης του Σέρβου τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Ο Ιλιεφ δεν έχει καλή παρουσία μόνο στους αγώνες ( όσο του επιτρέπεται με δεδομένο το γενικό χάλι που επικρατεί στον ΠΑΟΚ ) αλλά και στις προπονήσεις.
Παράλληλα ο εκπρόσωπος του που πρόσφατα είχε επαφή με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα το Ζήση Βρύζα το διακαή πόθο του Ιλιεφ να μείνει στον ΠΑΟΚ και στην Θεσσαλονίκη για ένα ακόμα χρόνο. Ένα γεγονός που ενισχύει τη θέση του Σέρβου ποδοσφαιριστή στο ροστερ της ομάδας είναι η διάθεση του να συζητήσει σε οικονομικά δεδομένα που θα θέσει η ΠΑΕ. Ο Ιλιεφ τον τελευταίο μήνα κέρδισε πόντους που θα καταφέρει να εξαργυρώσει μένοντας στον ΠΑΟΚ καθώς αυτή φαίνεται ότι θα είναι η εισήγηση του Σάντος. Αν και η διοίκηση είναι σύμφωνη δεν αποκλείεται αμέσως μετά το ΠΑΣΧΑ να προκύψει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.
http://www.metrosport.gr/more.php?id=16154_0_1_0_M
Πηγή Metrosport.gr
- trelogiatros
Σύμφωνα με το άρθρο όλα γίνανε όπως τα ελπίζαμε. Δηλαδή, το παλικάρι δέχεται απ ότι φαίνεται να μείνει με μειωμένες αποδοχές, ο Σάντος τον θέλει (αντίθετα με τους ισχυρισμούς κάποιων ότι ο Σάντος δεν τον χωνεύει και βάλθηκε να τον διώξει κλπ κλπ), οπότε λογικά μένει για άλλον ένα χρόνο.
Ας ελπίσουμε του χρόνου να δείξει επιτέλους όλα αυτά που μας έχει κάνει να περιμένουμε απ αυτόν!
Ας ελπίσουμε του χρόνου να δείξει επιτέλους όλα αυτά που μας έχει κάνει να περιμένουμε απ αυτόν!