να σχολιασω μια και καλη με αφορμη το ποστ σου, επειδη προφανως τα ακουω εγω για λογαριασμο των υπολοιπων-οχι μονο απο σενα.8emis4 έγραψε: Πρώτα με τα ανθρώπινα (που είναι και τα πιο βασικά). Συμφωνώ απολυτα με το παραπάνω post, απλά τραγικοί, ανίδεοι και ρατσιστές όσοι καταφέρνουν να κάνουν πλακα με τέτοια συμβάντα ή όσοι γίνονται αμείλικτοι κριτές για πράξεις ανθρώπινες και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν.
ΠΟΤΕ δεν εκανα πλακιτσα με το ατυχημα στο οποιο ενεπλακη..
Ειπα κατι πολυ απλο..στο φορουμ γραφουν ανθρωποι ηλικιας 5-95 χρονων..διαφορετικης αντιληψης και νοημοσυνης..οταν λοιπον εκφραζονται τετοιες αποψεις, που προφανως ειναι προσβλητικες για ενα συνανθρωπο μας, το να κανουμε συστασεις στους υπολοιπους ειναι κατι απολυτως φυσιολογικο και επιθυμητο . το να τους ριχνουμε καταρες ομως, ειναι το ιδιο προσβλητικο, το ιδιο αισχρο και σαφεστατα δε νουθετει κανεναν. το σχολιο μου ηταν πανω σε αυτο,θεση δικαστη για κανενα δε θα παρω, το κανει η ιδια η ζωη. αρκετα με αυτο.
στο αγωνιστικο σκελος, ο ανθρωπος ερχεται για δεξι μπακ.
το θεμα με το δεξι μπακ οπως θελουν μερικοι να λενε ΔΕΝ προεκυψε την τελευταια βδομαδα..απο την αρχη της προετοιμασιας, ο Αραμπατζης ηταν να παει δανεικος,δεν τον επαιρνε κανεις,εμεινε. Ο Κοντρερας δοκιμαστηκε, το πειραμα απετυχε, τραυματιστηκε -οχι τωρα,εχει κοντα ενα μηνα- ,εμεινε ο Μπιζερα και ο Μιρο. Δε νομιζω να προεκυψε θεμα δεξι μπακ τωρα..
Ο Μουν μπορει να βγει, μπορει οχι. Το θεμα ειναι οτι εγινε λαθος σχεδιασμος, ο οποιος με μια διορθωτικη κινηση της τελευταιας στιγμης μπορει να αποσιωπηθει για την τρεχουσα σεζον, μπορει και οχι.
Αυτο που σιγουρα χασαμε απο το λαθος σχεδιασμο, ειναι το πρεστιζ. Τωρα αν θελουμε να παρουσιασουμε το ασπρο μαυρο πειτε μου, να ξαναγραψω το ποστ.