14. Predrag Drobnjak
Re: 14. Predrag Drobnjak
κάτσε να βγει κάτι επίσημο πρώτα και μετά συζητάμε. ο καρακούσης είπε 2 μύριο, coaches included. τον σέρβο αδερφό drobnjiak πάντως εγω προσωπικά, ούτε απέξω...
Πότε θα σκάσει μύτη ο όλι να μας δώσει καμία είδηση. Η μήπως ισχύει το no news, good news.
ξέρεις τώρα οτι αυτός χτυπάει όταν πρέπει. τώρα κατά βάση ασχολείται με τον μιλανέζο πρώην μοντέλο μάριο φραγκούλη μπερέτα ο οποίος όταν υπέγραψε ήταν λάτρης της πειθαρχείας και 20 μέρες μετά είναι χαλαρός και γλυκός με τους παίκτες...
PS: πλάκα-πλάκα είχα πολύ καιρό να αγχωθώ και εγώ για την μπάλα. όχι φυσικά γιατί δεν ασχολούμαι ισόποσα (με το μπάσκετ). απλά 2 χρόνια τώρα, ότι σχόλιο και να κανα, ότι και να γινότανε, ο σάντος τα κανε στο τέλος όλα σωστά και το αποτέλεσμα πάντα μας είχε την κυριακή το βράδυ με ένα χαμόγελο στα χείλη (κάτι που δεν θυμόμουν ποτέ από παιδιόθεν). οπότε άγχος μηδέν. άντε τώρα ξανά!!!!
PS2: παιχταρά μου predrag μείνε στην ΠΑΟΚΑΡΑ μη μασάς. δεν παίζεις βαριεστημένα, οι άλλοι είναι υπερκινητικοί... Με 40Κ το χρόνο σε θέλω...
PS: πλάκα-πλάκα είχα πολύ καιρό να αγχωθώ και εγώ για την μπάλα. όχι φυσικά γιατί δεν ασχολούμαι ισόποσα (με το μπάσκετ). απλά 2 χρόνια τώρα, ότι σχόλιο και να κανα, ότι και να γινότανε, ο σάντος τα κανε στο τέλος όλα σωστά και το αποτέλεσμα πάντα μας είχε την κυριακή το βράδυ με ένα χαμόγελο στα χείλη (κάτι που δεν θυμόμουν ποτέ από παιδιόθεν). οπότε άγχος μηδέν. άντε τώρα ξανά!!!!
PS2: παιχταρά μου predrag μείνε στην ΠΑΟΚΑΡΑ μη μασάς. δεν παίζεις βαριεστημένα, οι άλλοι είναι υπερκινητικοί... Με 40Κ το χρόνο σε θέλω...
Ούτε να μας πληρώνει δεν τον θέλω.
Όσο ο Όλι δεν μας ενημερώνει ο νους μου πάει στο κακό. Εκτός κι αν απολαμβάνει το καλοκαίρι σε καμία παραλία. Αλλά και πάλι, όλι χωρίς ΠΑΟΚ;
Όσο ο Όλι δεν μας ενημερώνει ο νους μου πάει στο κακό. Εκτός κι αν απολαμβάνει το καλοκαίρι σε καμία παραλία. Αλλά και πάλι, όλι χωρίς ΠΑΟΚ;
σημερα ακουσα οτι θελουμε να μεινει...........με τι κριτηριο δεν ξερω ή μαλλον δε θελω να ξερω......
MANIAKOS έγραψε:σημερα ακουσα οτι θελουμε να μεινει...........με τι κριτηριο δεν ξερω ή μαλλον δε θελω να ξερω......
Με κριτήριο την απαλοιφή των οφειλομένων και τη δημιουργία νέου συμβολαίου στα πρότυπα Τσιάρα και Καυκή, μάλλον!
Αν είναι έτσι (σου μάλλον είναι) τότε σε τι διαφέρει η περσινή διοίκηση με αυτή του Δρόσου; Και οι δύο φορτώνουν το ρόστερ της επόμενης χρονιάς με άχρηστους παίκτες. (κατά τα αλλά θέλουμε να κρατήσουμε και κορμό....)
free4 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:σημερα ακουσα οτι θελουμε να μεινει...........με τι κριτηριο δεν ξερω ή μαλλον δε θελω να ξερω......
Με κριτήριο την απαλοιφή των οφειλομένων και τη δημιουργία νέου συμβολαίου στα πρότυπα Τσιάρα και Καυκή, μάλλον!
ακριβως αυτο.......εχουν κουρασει.....το μπασκετ μονο με εναν τρελο λεφτα σωζεται και εφοσον δεν υπαρχει τζαπα ασχολουμαστε...δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτος.....
και για γκετσεφσκι κλπς θα τους πληρωσουμε με τα εξασφαλισμενα νεα εσοδα ......
Λέω 1-2 αξιοπρεπείς πορείες με πιτσιρικάδες να φτάσουμε τον ισολογισμό εσόδων0εξόδων σε ένα σημείο και να μειώσουμε τα παλιά χρέη, αλλιώς, χαίρι δεν έχει!
-
Σήμερα διάβασα στον Αγγελιοφόρο ότι παρακαλάει να μείνει έστω και με ένα συμβολικό ποσό, γιατί θέλει να είναι στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είναι στα πλάνα του Σούλη για τη νέα σεζόν. Αποφασίστε επιτέλους, προχτές στο ραδιόφωνο άκουσα ότι του έγινε πρόταση για 2ετές συμβόλαιο!!!
χαχαχα. δεν κάνει χωρίς μπουγάτσα και φραπέ?? προβλέπω του χρόνου να είναι η κολώνα μας κάτω από τα καλάθια. ποσταρίσματα που ξεκινάνε από τη βολή και σε 10 sec να καταλήγουν σε βήματα, τάπες, airball δύσκολα να τα βρεις με τόσα λίγα λεφτά...