Βγαλε...sidpanos έγραψε:προτείνω συγκεντρωτικές να βγάζουν οι μοντερέιτορς για να μην γίνονται μπερδέματα.....
Βαθμοι μελων ΠΑΟΚμανια - Στοιχημα Πρωταθλημα 09/10
Re: Βαθμοι μελων ΠΑΟΚμανια - Στοιχημα Πρωταθλημα 09/10
Πάντως πρέπει να σκαρφάλωσα στην βαθμολογία... Ο ΠΑΟΚ μας έχει παει κουβά 3/4 φέτος ΕΛΕΟΣ... Θα αρχίσω να τον κοντράρω στο τέλος...
καταπληκτική η ιδέα σου sid. μπορείς να τ αναλάβεις...!!sidpanos έγραψε:προτείνω συγκεντρωτικές να βγάζουν οι μοντερέιτορς για να μην γίνονται μπερδέματα.....
-
gate4mitsos
- ContrerasPablo
Pablo δεν σε είχα στην βαθμολογία και σε συμπλήρωσε κάποιος στις προβλέψεις;ContrerasPablo έγραψε:πως γινεται να ειμαι παντα στις προβλεψεις της αγωνιστικης και ποτε να μην με βαζει ΚΑΝΕΙΣ στην βαθμολογια?
Εγώ νομίζω πως σε είχα μέσα.....
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.
Εννοεί ότι ποντάρει καθε αγωνιστική αλλά δεν μετράνε οι βαθμοι του! Δεν τους παιρνάει κάποιος..
Δηλαδή έκανε εώς τώρα 4..... και δεν περάστηκαν στην βαθμολογία. Και πλέον έχει άλλους 4 από την 1η αγωνηστική.... άρα 8;
Όσο για την διαδικασία της καταμέτρησης.
Καλά θα ήταν να ξέρουμε ποιος θα μετράει τις προβλέψεις αλλά και την συνολική βαθμολογία.
Πρωτήνω αυτός που πέρνει την πρωτιά της αγωνηστικής, να μετράει τους πόντους της συγκεκριμένης αγωνηστικής
και κάποιος μοντ την επόμενη μέρα να περνάει την συνολική βαθμολογία.
Έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνετε και ποιος μετράει..... διαφορετικά παίζει να κάθοντε τρία άτομα και να μετράνε ο καθένας ξεχωριστά, με τις ώρες τους πόντους και γίνετε ντζάμπα κόπος.
Καλά θα ήταν να ξέρουμε ποιος θα μετράει τις προβλέψεις αλλά και την συνολική βαθμολογία.
Πρωτήνω αυτός που πέρνει την πρωτιά της αγωνηστικής, να μετράει τους πόντους της συγκεκριμένης αγωνηστικής
και κάποιος μοντ την επόμενη μέρα να περνάει την συνολική βαθμολογία.
Έτσι για να ξέρουμε τι μας γίνετε και ποιος μετράει..... διαφορετικά παίζει να κάθοντε τρία άτομα και να μετράνε ο καθένας ξεχωριστά, με τις ώρες τους πόντους και γίνετε ντζάμπα κόπος.
- ContrerasPablo
ο πανος με εβαλε....δεν εχω 8 ΣΥΝΟΛΟ,4 ΕΧΩ ΣΥΝΟΛΟ....και εκανα και προβλεψη για αυτη την αγωνιστικη.paokpool έγραψε:Pablo δεν σε είχα στην βαθμολογία και σε συμπλήρωσε κάποιος στις προβλέψεις;ContrerasPablo έγραψε:πως γινεται να ειμαι παντα στις προβλεψεις της αγωνιστικης και ποτε να μην με βαζει ΚΑΝΕΙΣ στην βαθμολογια?
Εγώ νομίζω πως σε είχα μέσα.....
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς.
- ContrerasPablo
δεν πονταρω καθε αγωνιστικη...αφηστε το,απλως να ξερετε οτι εχω 4 ΣΥΝΟΛΟ,απο την μια φορα που εχω κανει...εχει γινει μπερδεμα...4 εχω κανει να ξερετε....περασαν λυθηκε η παρεξηγηση,ευχαριστω 
novito έγραψε:καταπληκτική η ιδέα σου sid. μπορείς να τ αναλάβεις...!!sidpanos έγραψε:προτείνω συγκεντρωτικές να βγάζουν οι μοντερέιτορς για να μην γίνονται μπερδέματα.....
Σατανικη η ιδεα του Sid !!!! Φοβερη κι ασυλληπτη !!! Θεϊκη !!! Πρωτοπορειακη !!! Δεν ξαναγινε...
Πιστευω οτι συμφωνουμε ολοι, στο οτι απο εδω και μπρος...
...ο αξιοτιμος Moderator Sidpanos αναλαμβανει να βγαζει επειτα απο καθε αγωνιστικη την ειδικη βαθμολογια των μελων που πηραν μερος στο στοιχημα !!!
- sidpanos
χαχαχαχαχα πλάτωνα εννοείται ρε...γουστάρω και να το κάνω....τελειώνω εξετάσεις και είμαι μέσα να το πάρω στα χέρια μου...
δίνω τελευταίο 3/10 εκτός και αν μεταφερθεί για λίγο αργότερα...αυτά είναι τα γεγονότα...
άρα κάντε μια συγκεντρωτική μέχρι εδώ και απο 6η τα πιάνω εγώ...
δίνω τελευταίο 3/10 εκτός και αν μεταφερθεί για λίγο αργότερα...αυτά είναι τα γεγονότα...
άρα κάντε μια συγκεντρωτική μέχρι εδώ και απο 6η τα πιάνω εγώ...