Κλήρωση πρωταθλήματος 2009-10 &σχόλια για ημέρες-ώρες αγώνων
- LittleJohn
Re: Πρόγραμμα πρωταθλήματος σούπερλιγκ 2009-2010
Ευκολα-δυσκολα 90% ασσος ειναι αυτο το παιχνιδι οπως και να ειχε
- paok4kyriakos
Το σημαντικό είναι πως τα ντέρμπι είναι σχεδόν χρονικά μοιρασμένα αν εξαιρέσουμε τα 2 συνεχόμενα με ρουλη και αεκ. Και δεν είναι όπως άλλες χρονιες όλα εντός ή όλα εκτός αλλά καλά μοιρασμένα και εκεί.
παιζουμε εντος και η γρια με τον ρουληLittleJohn έγραψε:Οριστε;;;
σε 1 χιλιομετρο μαζεμενοι ολοι μας..
παλι θα εχουμε προκλησεις σπασμενα παρμπριζ κτλ..
Πρωτος γυρος:6 εντος - 8 εκτος
Δευτερος γυρος: 8 εντος - 6 εκτος
Οποτε θα εχουμε πλεονεκτημα στο δευτερο γυρο.
Οφ-τοπικ:Γμτ,ατυχησα,προσωπικα,μιας και Νοεμβρη μπαινω στρατο.Παρολα αυτα το διαρκειας μου θα το χω,για καλο και για κακο.
Δευτερος γυρος: 8 εντος - 6 εκτος
Οποτε θα εχουμε πλεονεκτημα στο δευτερο γυρο.
Οφ-τοπικ:Γμτ,ατυχησα,προσωπικα,μιας και Νοεμβρη μπαινω στρατο.Παρολα αυτα το διαρκειας μου θα το χω,για καλο και για κακο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος No4h την Πέμ 02 Ιούλ 2009, 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sidpanos
peris έγραψε:παιζουμε εντος και η γρια με τον ρουληLittleJohn έγραψε:Οριστε;;;
σε 1 χιλιομετρο μαζεμενοι ολοι μας..
παλι θα εχουμε προκλησεις σπασμενα παρμπριζ κτλ..
και φέτος έτσι είχε γίνει....μην κολλάς...δεν θα γίνει τίποτα...
Το ενα ματς σαββατο, το αλλο κυριακη.απλα τα πραγματα.. 

Κρίμα δεν είναι που ο Πανιώνιος θα πέσει κατηγορία φέτος? Κρίμα και στον RECOBA δηλαδή που θα χρειαστεί να κλάψει στο τέλος για να δείξει ότι δέθηκε με την ομάδα.

-
Παίδες εγώ το βρίσκω πολύ καλό το πρόγραμμα. Τα ντέρμπυ είναι καλά μοιρασμένα και απο κει και πέρα αν η ομάδα δείξει σοβαρότητα το Μάιο θα έχουμε αγωνίες και ελπίδες για πολλά!

Mερικές διαπιστώσεις που έβγαλα παρακολουθώντας το πρόγραμμα!
1ον) ξεκινάμε με πολλά εύκολα ματς (πλην του γαύρου), πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινάμε δυνατά και αποκτούμε, μαζί με το βαθμολογικό και το ψυχολογικό αβαντάζ!!
2ον) ο άμεσος αντίπαλος μας, ο γαύρος ξεκινά με 3 εκτός έδρας ματς φωτιά. Προσθέστε κι ακόμα 4 ευρωπαικά παιχνίδια που έχει σε αυτό το διάστημα για να καταλάβετε πόσο σημαντικό πλεονέκτημα θα έχουμε απέναντι τους αν όλα πάνε καλά και αφαιρέσουμε το περσινό κόμπλεξ, κόντρα στους 3 του ΠΟΚ
3ον) δτην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχουμε 2 εντός έδρας παιχνίδια με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους. Ο νοών νοείτω!!
4oν) το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου είναι πιο βατό, δεδομένου ότι έχουμε δύο παραπάνω παιχνίδια εντός
5ον) τα δύο από τα τρία βασικά ντέρμπι του δεύτερου γύρου είναι εντός έδρας.
1ον) ξεκινάμε με πολλά εύκολα ματς (πλην του γαύρου), πράγμα που σημαίνει ότι ξεκινάμε δυνατά και αποκτούμε, μαζί με το βαθμολογικό και το ψυχολογικό αβαντάζ!!
2ον) ο άμεσος αντίπαλος μας, ο γαύρος ξεκινά με 3 εκτός έδρας ματς φωτιά. Προσθέστε κι ακόμα 4 ευρωπαικά παιχνίδια που έχει σε αυτό το διάστημα για να καταλάβετε πόσο σημαντικό πλεονέκτημα θα έχουμε απέναντι τους αν όλα πάνε καλά και αφαιρέσουμε το περσινό κόμπλεξ, κόντρα στους 3 του ΠΟΚ
3ον) δτην τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχουμε 2 εντός έδρας παιχνίδια με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους. Ο νοών νοείτω!!
4oν) το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου είναι πιο βατό, δεδομένου ότι έχουμε δύο παραπάνω παιχνίδια εντός
5ον) τα δύο από τα τρία βασικά ντέρμπι του δεύτερου γύρου είναι εντός έδρας.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Δύο ερωτησούλες..
1) Ξέρει κανείς τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος?
2) Τι σκατά είναι αυτο δίπλα στον τέλη Δ.ΕΝ.
1) Ξέρει κανείς τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος?
2) Τι σκατά είναι αυτο δίπλα στον τέλη Δ.ΕΝ.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
μολις γυρισα απο αλεξ/πολη...πηγα για ενα καφεδακι με τον...βασιλη
λοιπον δεν εχω αποψη για την κληρωση, γιατι απλα δεν μπορω να ξερω πως θα πεσουν οι αγωνες του europa league...καλως εχοντων των πραγματων!
οπως λεει ο σαντος: ολοι παιζουν με ολους!
ολα τα λεφτα ομως ειναι η πρεμιερα!
εκτος στη χαβουζα με ομαδα που μας δινει εισητηρια...ΑΨΟΓΑ!!
θα ξεγκαυλωσουν τα αδερφια μας που ειναι εκει πεινασμενα και δεν μπορεσαν να ερθουν στη πρωτη...αλλα και για μας μια εκδρομουλα που τοσο μας εχουν λειψει...
GASH-DIMISK ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ!!

λοιπον δεν εχω αποψη για την κληρωση, γιατι απλα δεν μπορω να ξερω πως θα πεσουν οι αγωνες του europa league...καλως εχοντων των πραγματων!
οπως λεει ο σαντος: ολοι παιζουν με ολους!
ολα τα λεφτα ομως ειναι η πρεμιερα!
εκτος στη χαβουζα με ομαδα που μας δινει εισητηρια...ΑΨΟΓΑ!!
θα ξεγκαυλωσουν τα αδερφια μας που ειναι εκει πεινασμενα και δεν μπορεσαν να ερθουν στη πρωτη...αλλα και για μας μια εκδρομουλα που τοσο μας εχουν λειψει...
GASH-DIMISK ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ!!

- sidpanos
thanasakiss4
1, ακόμη όχι αλλά σύντομα...[όταν αποφασίσουν τι θα γινει με σκάι και ερτ]
2, διεθνής ένωση
1, ακόμη όχι αλλά σύντομα...[όταν αποφασίσουν τι θα γινει με σκάι και ερτ]
2, διεθνής ένωση
Μερικες οφτοπικ μπακαλικες σκεψεις...
Βλεπω φετος αστερα τριπολης,καβαλα να αποχαιρετουν την κατηγορια και μια θεση θα παιχτει μεταξυ ιωαννινων και λεβαδειακου.
εκτος αν μου χαλασει το συνειρμο η ομαδα της γειτονιας.
παντως τη λαρισα εχω την αισθηση οτι την ξεγραψανε απο ευρωπη για του χρονου , για αυτο τσαντιστηκε ο πηλαδακης και δεν πηγε ΚΑΝ στην κληρωση.
και οντοπικ:
το προγραμμα ειναι εμφανως καλυτερο απο περσι.
δυσκολο το πρωτο ματς(οπως ολες οι πρεμιερες θα μου πειτε...)
αν ερθει ατυχες αποτελεσμα(το Χ δηλαδη), ελπίζω να μη βιαστουν καποιοι να πουν γιατι διωξαμε τον μπακαγιοκο.
Βλεπω φετος αστερα τριπολης,καβαλα να αποχαιρετουν την κατηγορια και μια θεση θα παιχτει μεταξυ ιωαννινων και λεβαδειακου.
εκτος αν μου χαλασει το συνειρμο η ομαδα της γειτονιας.
παντως τη λαρισα εχω την αισθηση οτι την ξεγραψανε απο ευρωπη για του χρονου , για αυτο τσαντιστηκε ο πηλαδακης και δεν πηγε ΚΑΝ στην κληρωση.
και οντοπικ:
το προγραμμα ειναι εμφανως καλυτερο απο περσι.
δυσκολο το πρωτο ματς(οπως ολες οι πρεμιερες θα μου πειτε...)
αν ερθει ατυχες αποτελεσμα(το Χ δηλαδη), ελπίζω να μη βιαστουν καποιοι να πουν γιατι διωξαμε τον μπακαγιοκο.