Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γεια σας παοκια χερει κανεις να μοθ πει σε ποιο γηπεδο θα ειναι ο αγωνας στισ 14- ενα ντια στην n.e.c και γενικα που θα γινουν οι αγωνες? και εισιτιρια που θα βρουμε,, τυχαινει να ειμαι ολλανδια οποτε δεν πρεπει να χασο ουτε αγωνα?και στα φιλικα το σαββατο μπορουμε να τα δουμε ?αν ναι σε ποιο γηπεδο? ευχαριστω εκ τον προτερων..
Δες εδω φιλαρακι.Αυτα που ειναι με τις ερασιτεχνικες νομιζω θα γινουν στο προπονητικο κεντρο.Για εισητηρια δεν γνωριζω.Για τα υπολοιπα γραφει διπλα απο καθε ματς σε ποιο γηπεδο θα παιξουν.Με την nec στο γηπεδο της μαλλον
Ρε σεις μαγκες....Μηπως γνωριζουμε τις ωρες που θα παιχτουν τα φιλικα με τις ερασιτεχνικες ομαδες?Αυτα τα συγκεκριμενα παιχνιδια θα εχουν τηλεοπτικη καλυψη?Γνωριζει κανεις εαν θα τα εχει στο justin.tv?
Π.χ. στο λινκ που εδωσε ο φιλος παραπανω λεει : 11.07.2009: Φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα (πρωί) (Πρωι αλλα τι ωρα ομως?)
11.07.2009: Φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα (απόγευμα) Οπως επισης κι εδω
Αν γνωριζει καποιο παιδι μπορει να μας πει?
Υ.Γ.:Ποσες ωρες διαφορα εχει η Ολλανδια με την Ελλαδα?
11.07.2009: Φιλικό παιχνίδι με ερασιτεχνική ομάδα (πρωί)
Αυτο ειναι στις 13:00 ωρα Ολλανδιας.Δηλαδη 14:00 ωρα Ελλαδος.Για τηλεοπτικη καλυψη ειναι μια απορια που την εχω κι εγω.Μακαρι να το δειξει.Ή εστω ρε γμτ ας το τραβηξει καποιος με καμερα που θα ναι εκει και να το σηκωσει στο ιντερνετ αμεσως μετα να το δουμε.
Πέφτουν κορμιά στις προπονήσεις. Ο Τσιρίλο απογείωσε τον Κουτσιανικούλη χωρίς να πάθει τίποτα όμως. Καλό αυτό, και στο πρωτάθλημα έχει να φάει πολύ ξύλο. Επίσης ο Φωτάκης διέλυσε τον Ίβιτς και μετά τού ζητούσε μια ώρα συγγνώμη. Έτσι ρε, πάθος!!!!
Θα παω μαλλον στα περισσοτερα ματς της προετοιμασιας (τυχαινει να ειμαι Ολλανδια).....το πρωτο με την ερασιτεχνικη Πουτεν, δε θα γινει στο προπονητικο, οποτε προσοχη σε αυτους που θα πανε. Βεβαια δε θα χασουν τιποτα, γιατι αν ρωτησουν, θα το βρουνε...απεχει κανα δυο χωρια παρακατω. Το παιχνιδι ειναι στις 13:00 Ολλανδιας. Το απογευματινο στις 19:30 Ολλ. και ειναι στο προπονητικο κεντρο με τους νεους της Γκρανφαπ....η πρωτη επαιζε, η παιξει στην πρωτη λιγκα. Δυστυχως καμερα δε θα εχω μαξι, ποτε δεν παιρνω και δεν ειμαι και κανας απεσταλμενος.
Με την Ναιμεγκεν στις 19 τοπικη και στο γηπεδο της ομαδας.
Με την Τσιβας απο Μεξικο θα γινει στη Γερμανια ! Το χωριο λεγεται Οεντινγκ. Το ματς στις 19 τοπικη.
Με Βιλεμ στο Τιλμπουργκ, η πολη της Βιλεμ και φυσικα στη φυσικη της εδρα. Ωραιο, μικρο γηπεδακι. Το ματς στις 18 τοπικη
Και τελος με τη Σπαρτα Ροτερνταμ, το ματς στο Ροτερνταμ και στη φυσικη εδρα της Σπαρτα, ενα παραδοσιακο γηπεδακι (το παλαιοτερο της χωρας) με μολις 11.000 χωρητικοτητα. Το ματς στις 19 τοπικη.
επειδη δεν ξερω αν η νοβα δειξει τα φιλικα στην ολλανδια,το ματς με την ναιμεγκεν θα το δειχνει το ολλανδικο Eredivisie Live και λογικα θα το βρουμε μεσω internet.παντως ελπιζω να τα δειξει η νοβα ολα και η κατασταση να ναι ευκολοτερη...