thrix έγραψε:Yiankos έγραψε:Ο Σορλέν είναι κωλοπαίδι και πάει πίσω την ομάδα μας ..
Στη Ρεν που ήταν χτυπούσε συνέχεια τον κόσμο και είναι γνωστό κοπρόσκυλο.
Να φύγει μαζί με τον Γκαρσία από την ομάδα γιατί αυτοί οι δύο την πηγαίνουν πίσω!
Ή μήπως τώρα κάποιοι αλλάξαν γνώμη;
Να αλλάξουν γνώμη για ποιό πράγμα αδερφέ?
Τι σχέση μπορεί να έχει η μία περίπτωση με την άλλη? (εκτός από το ότι ο διαιτητής είναι ο ίδιος?)
Ποστ πυροτεχνήματα με υπονοούμενα κλπ δε νομίζω ότι βοηθάνε σε τίποτα. Τι θέλεις να πεις?
Ότι όσοι εδώ μέσα πιστεύουν ότι ο Γκαρσία το παράκανε έχω άδικο μόνο και μόνο επειδή ο Ολιβιέ έφαγε μια κάρτα βγαλμένη από τους εφιάλτες του Κάκου?
Αν θέλεις να κάνουμε αυτή τη συζήτηση πες μου από που ξεκινάει αυτή η ιστορία???? Μήπως από την περίφημη μπουνιά στο κατεστημένο?????
Ο Κάκος είναι @ρχίδ$, δεν τίθεται ζήτημα, το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε.
Και μη μου πει κανείς ότι δεν περίμενε ότι θα γινόταν αυτό.
Όλα συνδέονται δυστυχώς ...
Ποιος παίχτης δέχεται αδιαμαρτύρητα κίτρινα κάρτα διαιτητή;
Οι άλλοι βρίζουν μάνες και σπίτια μπροστά στα μούτρα του διαιτητή ..
Πότε βγήκε 2η κίτρινη όμως;
Μόνο με Γκαρσία στο Θράσο και με Σορλέν τώρα ...
Αυτό δε σου λέει κάτι;
Απλά κοιτάω τις αντιδράσεις μας ... Οι άμπαλοι διαμόρφωνουν την άποψή μας είτε το θέλουμε είτε όχι ...
Όπως ο σπίκερ του χθεσινού αγώνα που δεν ξέρω το ονομά του, αλλά δεν έβλεπε ότι στο 1ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες και ήταν πολύ πιο επικίνδυνος και έλεγε πως η ΑΕΚ ελέγχει το παιχνίδι επειδή έβαλε ένα γκολ που ξεκίνησε από χέρι ...
Μετά αφού έγινε το 1-1 λέει ότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε ο οποίος ΠΑΟΚ από το 1-0 και μετά πίεζε συνεχώς και ήταν άκρως επικίνδυνος.
Αυτοί λοιπόν των ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα για τον Σιμάο και σταύρωσαν τον Σιμάο ... Δεν είπαν τίποτα για 2η κίτρινη στον Σιμάο ... Ή για τη μπάλα που πέταξε στο μπολ μπόι .. Ή για το φάουλ που πήρε την πρώτη κίτρινη στην αγκωνιά στον Ίβιτς ...
Κι εμείς φάγαμε την καραμέλα τους και λέγαμε ότι ο Γκαρσία φταίει για όλα και να να φύγει γιατί δεν αφήνει την ομάδα να αναπτυχθεί και τρίχες κατσαρές ...
Αφού λοιπόν έβλεπε χθες ο Κάκος ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος της ΑΕΚ και τουλάχιστον την κόντραρε στα ίσια, έβγαλε έναν παίχτη ο οποίος δεν έχει αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του γιατί τον χειροκρότησε ειρωνικά ...
Τι χριστοπαναγίες ακούει όμως ένας διαιτητής την ώρα του αγώνα και τι έχουν ακούσει οι διαιτητές όλα αυτά τα χρόνια και πάλι δεν μας νοιάζει ..
Ξέφυγε ο παίχτης του ΠΑΟΚ θα γράφουν τα ΜΜΕ των Αθηνών και εμείς θα τρώμε τον πρόλογο!
Όλα συνδέονται όμως ...
Έχουμε τους τραυματισμούς, έχουμε την επιθετική δυστοκία .. έχουμε και τις κόκκινες να βγαίνουν αβέρτα και μετά τα βάζουμε με τον Σάντος!