ΑΕΚ - Π.Α.Ο.Κ. 20.5.09 19:00 Νοva
Re: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ εχουμε και αλλο ματς μπροστα μας 20.5.09-7μμ Νοva
Εγώ θέλω την εντεκάδα που λες, αλλα μαλλον αντι Αθανασιάδη Μπακα θα βάλει ο Σάντος...
- PAOK_NORTH_ARMY
Τα 2 νοσοκομεία συγκρούονται. Και εκεί που χαιρόσουν για τις ελλείψεις τους, χτύπησε η γκαντεμιά την πόρτα μας. Πάμε για το διπλό. Με 4,5 απόδοση (έλεος). Με 3 ευρώ κατεβάζεις 2 ουίσκια χαλαρά. Πιείτε άφοβα, κερνάει η άεκ. Α ρε καταραμένα play-off. 10 βαθμούς διαφορά από την δικέφαλη απομίμηση και στο τέλος θα πανηγυρίζουμε που τους περάσαμε...
- xristosnikomidia
Δεν πειραζει θα κανει ο Μπακα το γκολ και μετα θα βαλει τον Αθανασιαδη να πετυχει το δευτερο και νικητηριο γκολ.....
Ο Μπάκα πάντως φαίνεται να αποδίδει καλύτερα από τον πάγκο. Σχεδόν όποτε μπήκε αλλαγή σκόραρε. Ο Κλάους έχει ώριμο παιχνίδι με καλά κοντρόλ και τοποθετήσεις. Ελπίζω να τον δω βασικό αν και δεν πρόκειται. Βέβαια στο θέμα Κλάους δεν είμαι αντικειμενικός γιατί είναι το πουλέν μου και τον ήθελα τουλάχιστον 15 φορές βασικό φέτος

πολλες απουσιες διαβαζω για το αυριανο ματς...
ο paok87 ομως μπήκε στον κανονικο ρυθμο προπονησεων
Εμεις μαζι για μια ζωη

ο paok87 ομως μπήκε στον κανονικο ρυθμο προπονησεων

Εμεις μαζι για μια ζωη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
κανονισε να 'σαι γουρλης αλλιως θα γινεις το μαυρο προβατο του φορουμ 

Αμα χάσουμε (μακριά απο μας) θα δούμε αθανασιάδη και άλλους με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής να παίζουν...
Ελπίζω αυτή την φορά η γνωστή Latin παρέα να μην μπεκροπίνει πριν το αγώνα για να εχουμε το επιθυμητό σε όλους αποτέλεσμα. Την νίκη φυσικά......
Ποιους εννοείς???????????????????????????
Από την απόδοση καποιων στον αγώνα μπορεις να καταλάβεις
Ελεος...
Ρε φίλε οι "πότες" σε έφεραν δευτερο... Όταν κερδίζαμε δεν είπες τίποτα γι αυτούς... Τώρα γιατί?? Κράξε τώρα που μπορείς...

gika έγραψε:Ελεος...Ρε φίλε οι "πότες" σε έφεραν δευτερο... Όταν κερδίζαμε δεν είπες τίποτα γι αυτούς... Τώρα γιατί?? Κράξε τώρα που μπορείς...
Ρε φίλε οι "πότες" σε έφεραν δευτερο...
Δεν ειπα το αντιθετο...... αλλα και σε χειροτερει θεση να με ειχαν φερει στο καθισματακι μου εκει στην τουμπα θα ΄μουν και θα χειροκροτουσα.
Όταν κερδίζαμε δεν είπες τίποτα γι αυτούς... Τώρα γιατί??
Γιατι απλα τωρα το εμαθα. Τωρα αν εσυ το γνωριζες απο πριν και δεν ελεγες κατι....................... δικαιωμα σου.
Κράξε τώρα που μπορείς...
Μετα δεν εχει ....ε. Σκοπος μου δεν ειναι να κραξω φιλε μου. Σε αυτους που αναφερομαι και χειροκροτημα εχω δωσει και το ονομα τους εχω φωναξει και στο μελλον θα το ξανακανω. Απλα οταν θα μαθω κατι αντιστοιχο θα το ξαναπω γιατι ο Παοκ δεν ειναι προσωπα.
Να αναφέρεις πηγή και τα ονόματα των παικτών που ισχυρίζεσαι πως πίνουν πριν τα παιχνίδια..Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα....

Photis έγραψε:Να αναφέρεις πηγή και τα ονόματα των παικτών που ισχυρίζεσαι πως πίνουν πριν τα παιχνίδια..Αυτά είναι πολύ σοβαρά πράγματα....
Πολυ πιθανο να το ξερει και η ΠΑΕ και αν οχι......ας ψαχτει......αυτα
-
Ναι ειναι αληθεια,ο ριζος ειναι αλκολικος,τον συναντησα σε ενα παγκακι με ενα 15αρι και μου ελεγε ποσο θα γουσταρε να παει στον εργοτελη δανεικος για να ερθει ο μεσι στον βορρα...Πανω απολα το καλο του ΠΑΟΚ,ετσι ακριβως μου ειπε...