Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
- xristosnikomidia
Re: ΠΑΟΚ - AEK 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
Για τις αποψεις σας για το επομενο ματς υπαρχει νεο τοπικ
viewtopic.php?f=39&t=3313
viewtopic.php?f=39&t=3313
obanebane έγραψε:αδερφε κωστα85 αφου ανεφερες τον γκαρσια θελω να πω 2 πραγματα.ημουν τοσο εκνευρισμενος και τοσο θωλομενος μετα απο το παιχνιδι με τον βαζελο με την ενεργεια του που του εσουρα οσα κανεις αλλος εδω μεσα θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη μπροστα σε ολους γιατι νομιζα οτι ο σιμαο δεν του εκανε τιποτα.και οτι εκανε το εκανε επειδη ειχε προηγουμενα μαζι του απο το παιχνιδι του οακα που τον τραυματισε.βεβαια αυτο δεν δικαιολογει 100% την αντιδραση του αλλα τουλαχιστον δεν τον κανει ψυχασθενη που τον χαρακτηρισα μετα το ματς.και για να απαντησω αν με αυτον στα χαφ δεν θα χαναμε θα σου πω οτι τουλαχιστον η αεκ, δεν θα εκανε ουτε τις μισες ευκαιριες αποτι εκανε αλλα για να κερδισεις πρεπει να σκοραρεις και αυτο δεν το καναμε οποτε ισως να μην χαναμε.
Αδελφέ συμφωνώ.
Με τον παίκτη αυτό ανεβαίνουμε μια κλάση κυρίως εκτός έδρας.
Είναι θέμα οικονομικών και διοίκησης αν θα τον κρατήσει, αλλά πιστεύω ότι τον χρειαζόμαστε.
Κρίμα,οχι για το ματς,αλλα για κατι άμπαλα παλικαράκια που βγαίνουν και λένε τα δικά τους.(Μετά απο καθε στραβή φυσικά ε?)
Δεν τι βαρεθήκατε αυτη την κασσέτα?
Ευτιχώς όμως ο λαός του ΠΑΟΚ σήμερα μου φάνηκε οτι έκανε πολλά βήματα μπροστά.Με τη στάση των περισσοτέρων.
Εκτος απ'αυτους...
Μου 'ρχονται που λες στα forum να κάνουν τιν κριτική τους.
Δέν πειράζει ψηλέ μου,κάν'την,χώσε,κράκσε να βγεί απο μέσα σου,να νοιώσεις και καλύτερα.
Εδώ που τα λέμε καλύτερα να σ'ακουμε εμείς παρα η ομάδα που θα κάνεις και κακό.
Anyway,νά αυτα μας χαλάνε,πιο πολύ και απο τις ήττες
Τί να κάνεις ΠΑΟΚ είσαι.
Παμέ γερά οσο μπορούμε τα επόμενα παιχνίδια και βλέπουμε
Ταπεινή μου άποψη τα παραπάνω.
ΥΓ:
- Δέν έβλεπα μέχρι εκεί,αλλά αν έγινε έτσι στη Θ1,μπράβο τους.
- Αυτοί οι "μερικοί" που λέμε, τον παίχτη με το 12 δέν βλέπω να του κάνουν και πολύ κριτική,ΓΙΑΤΙ?
- Το πολύ Championship Manager κάνει κακό. Ξεχωρίστε το απο την πραγματικότιτα μεσ΄το μυαλό.
-Santos θα μας τρελάνουν.Τωρα τους φταίει η άμυνα,τ'ακουσαμε κ'αυτο!!!
Δεν τι βαρεθήκατε αυτη την κασσέτα?
Ευτιχώς όμως ο λαός του ΠΑΟΚ σήμερα μου φάνηκε οτι έκανε πολλά βήματα μπροστά.Με τη στάση των περισσοτέρων.
Εκτος απ'αυτους...
Μου 'ρχονται που λες στα forum να κάνουν τιν κριτική τους.
Δέν πειράζει ψηλέ μου,κάν'την,χώσε,κράκσε να βγεί απο μέσα σου,να νοιώσεις και καλύτερα.
Εδώ που τα λέμε καλύτερα να σ'ακουμε εμείς παρα η ομάδα που θα κάνεις και κακό.
Anyway,νά αυτα μας χαλάνε,πιο πολύ και απο τις ήττες
Τί να κάνεις ΠΑΟΚ είσαι.
Παμέ γερά οσο μπορούμε τα επόμενα παιχνίδια και βλέπουμε
Ταπεινή μου άποψη τα παραπάνω.
ΥΓ:
- Δέν έβλεπα μέχρι εκεί,αλλά αν έγινε έτσι στη Θ1,μπράβο τους.
- Αυτοί οι "μερικοί" που λέμε, τον παίχτη με το 12 δέν βλέπω να του κάνουν και πολύ κριτική,ΓΙΑΤΙ?
- Το πολύ Championship Manager κάνει κακό. Ξεχωρίστε το απο την πραγματικότιτα μεσ΄το μυαλό.
-Santos θα μας τρελάνουν.Τωρα τους φταίει η άμυνα,τ'ακουσαμε κ'αυτο!!!
Πολύ ώριμη αντίδραση του κόσμου σήμερα. Μου έδωσε χαρά παρά την πικρα που όλοι νιώσαμε λόγω της ήττας. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο και πάμε μπροστά. Παλιότερα λέγαμε κάθε πέρυσι και καλύτερα. Αυτή η διοίκηση μας δίνει όραμα και ελπίδα. Όλοι τώρα λέμε κάθε τουχρόνου και καλύτερα. Ο κόσμος που συμμετέχει στο Forum του Paokmania έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο ώριμα σκέφτεται και το έκανε με το παραπάνω σήμερα. Δεν υπάρχει λόγος να μένουμε σε 1 ποστ που έκανε 1 οπαδός προφανώς άλλης ομάδας. Όλοι στηρίζουμε φυσικά Σάντος και δεν έχει νοημα να το επαναλαβμάνουμε κιόλας. Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Σκουλίκι της Παπαναστασίου προφανώς το τρικάκι σου για να δημιουργήσεις κλίμα είναι ξεπερασμένο και ο Παοκτσής δεν τσιμπάει. Χρειάζεται περισσότερη μελέτη αν επιθυμείς να μας βλάψεις...
Καληνύχτα σου
Σκουλίκι της Παπαναστασίου προφανώς το τρικάκι σου για να δημιουργήσεις κλίμα είναι ξεπερασμένο και ο Παοκτσής δεν τσιμπάει. Χρειάζεται περισσότερη μελέτη αν επιθυμείς να μας βλάψεις...
Καληνύχτα σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 18 Μάιος 2009, 01:10, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
δυστηχως γιατι ο καλος γκαρσια αδερφε μας ανεβαζει επιπεδο σαν ομαδα.πιστευω οτι ειναι πλεον αργα γιαυτον ειναι τετοια η μανια των διαιτητων πλεον εναντιον του (εν μερη δικαιλογημενη) που και να μεινει στην ομαδα μονο προβληματα θα δημιουργησει.και επειδη ειναι σχεδον αδυνατο να αλαξει χαρακτηρα τωρα στα 32 του και επειδη καλος η κακος θα νοιθει αδικημενος σε καθε αντιδραση του καλο ειναι να αλαξει ομαδα.
obanebane έγραψε:
αδερφε κωστα85 αφου ανεφερες τον γκαρσια θελω να πω 2 πραγματα.ημουν τοσο εκνευρισμενος και τοσο θωλομενος μετα απο το παιχνιδι με τον βαζελο με την ενεργεια του που του εσουρα οσα κανεις αλλος εδω μεσα θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη μπροστα σε ολους
Μάγκας είσαι.ΠΑΟΚ είσαι.
αδερφε κωστα85 αφου ανεφερες τον γκαρσια θελω να πω 2 πραγματα.ημουν τοσο εκνευρισμενος και τοσο θωλομενος μετα απο το παιχνιδι με τον βαζελο με την ενεργεια του που του εσουρα οσα κανεις αλλος εδω μεσα θα ηθελα να ζητησω ενα συγνωμη μπροστα σε ολους
Μάγκας είσαι.ΠΑΟΚ είσαι.
-
Πρωτάθλημα δεν παίρνουμε, στο Champions League δε βγαίνουμε,
τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε, γι'αυτό και ταξιδεύουμε,
και όλους σας τρελαίνουμε...!
Λοιπόν, γριές της χαβούζας, επειδή το πήρατε πάνω σας, και το πήρατε πάνω σας επειδή κερδίσατε ένα ματς που το θεωρούσατε χαμένο απο χέρι, και βγάζετε και γλώσσα ότι σας αδίκησε η διαιτησία, καθίστε καλά, γιατί την Τετάρτη παίζουμε όλη τη χρονιά μας. Σας χάλασε μέχρι και η δήλωση του Θανόπουλου, τον κράξατε, όπως κράξατε και τον μοναδικό άνθρωπο που ασχολήθηκε με την πάρτη σας από αγάπη και όχι από συμφέρον.
Καθίστε καλά, λοιπόν, γιατί θα φάτε κανένα φλόκο μεθαύριο και δε θα ξέρετε από που σας ήρθε. Τενεκέδες. Βγάλατε τόση χαρά που κερδίσατε μέσα στην Τούμπα, που χεστήκατε πάνω σας. Γιατί έχετε πάρει πρέφα ότι ο ΠΑΟΚ ξύπνησε και κατεβαίνει, και στο διάβα του θα σμπαραλιάσει ότι βρεθεί μπροστά του. Η μπάλα σήμερα ήταν πουτ@να, δεν μας έκατσε. Την Τετάρτη, και πάλι πουτ@να θα είναι, το θέμα είναι σε ποιον θα κάτσει.
Άντε μ@λάκες!
τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε, γι'αυτό και ταξιδεύουμε,
και όλους σας τρελαίνουμε...!
Λοιπόν, γριές της χαβούζας, επειδή το πήρατε πάνω σας, και το πήρατε πάνω σας επειδή κερδίσατε ένα ματς που το θεωρούσατε χαμένο απο χέρι, και βγάζετε και γλώσσα ότι σας αδίκησε η διαιτησία, καθίστε καλά, γιατί την Τετάρτη παίζουμε όλη τη χρονιά μας. Σας χάλασε μέχρι και η δήλωση του Θανόπουλου, τον κράξατε, όπως κράξατε και τον μοναδικό άνθρωπο που ασχολήθηκε με την πάρτη σας από αγάπη και όχι από συμφέρον.
Καθίστε καλά, λοιπόν, γιατί θα φάτε κανένα φλόκο μεθαύριο και δε θα ξέρετε από που σας ήρθε. Τενεκέδες. Βγάλατε τόση χαρά που κερδίσατε μέσα στην Τούμπα, που χεστήκατε πάνω σας. Γιατί έχετε πάρει πρέφα ότι ο ΠΑΟΚ ξύπνησε και κατεβαίνει, και στο διάβα του θα σμπαραλιάσει ότι βρεθεί μπροστά του. Η μπάλα σήμερα ήταν πουτ@να, δεν μας έκατσε. Την Τετάρτη, και πάλι πουτ@να θα είναι, το θέμα είναι σε ποιον θα κάτσει.
Άντε μ@λάκες!
αδερφε thoumas ολοι οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ γεννηθηκαμε αρσενικοι και μαθαμε να παραδεχομαστε τα λαθη μας.ετσι μεγαλωσαμε και ετσι θα πεθανουμε αυτο δεν θα αλλαξει ποτε γιατι οπως ειπες ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΓΚΙΑ
2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arabek την Δευ 18 Μάιος 2009, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- alex ntepo
Εγώ πάντως σήμερα είδα την ομάδα μου να δίνει ό,τι είχε για τη νίκη, η οποία δυστυχώς δεν ήρθε. Παρόλα αυτά, δε λυπάμαι, γιατί αυτό το παιχνίδι απλα δεν ήταν να το κερδίσουμε, πώς το λένε; Η ΑΕΚ 44 έπεσε απο το Λευκό Πύργο σώθηκε και βρήκε και πορτοφόλι! Η ΑΕΚ 44 ήταν νεκρή, ήταν χώμα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό οφείλεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός από το πώς παίξαμε εμείς; Μήπως ξεχνάμε το εκρηκτικό μας εικοσάλεπτο στο α' ημίχρονο που δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ; Δε μας έκατσε το γ...μένο! Μήπως ξεχνάμε ότι πληρώσαμε ένα (από τα αρκετά είναι αλήθεια) προσωπικά αμυντικά λάθη παιχτών μας; Ήθελε η καριόλα η γκαντεμιά να μας προδώσει το πιο δυνατό μας φετεινό όπλο, η άμυνά μας, σε ένα τόσο κρίσιμο ματς. Μήπως ξεχνάμε ότι στην ουσία οι κιτρινιάρηδες μας παίζαν με αντεπιθέσεις λες και ήταν ο Θρασύβουλος; Μήπως ξεχνάμε ότι μπήκαν στο β' ημίχρονο να υπερασπιστούν με νύχια και με δόντια το κωλόφαρδο 0-1 τους, κάνοντας καθυστερήσεις σαν κότες από το 45.01 (βλ. κίτρινη στον Μαντούκα για καθυστερηση στο κόρνερ). Τέλος, η διατησία σήμερα ήταν αρκετά καλή, αν και ο Ενσαλίβα έπρεπε να βγει και μάλιστα από νωρίς. Παρόλα αυτά εμάς δε μας πήγαινε τίποτα και μοιραία ήρθε η ήττα. Κέρδος ο Βιερίνια που πιστεύω δικαιούται θέση βασικού. Πάμε δυνατά στα επόμενα ματς για το 3 στα 3 κι ό,τι γίνει. Αφού είναι δυνατόν να χάσουμε ένα ματς δικό μας σαν το σημερινό, γιατί να μην είναι δυνατόν να πάρουμε όλα τα άλλα; Μπάλα είναι ρε μάγκες, και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αλλά ό,τι και να γίνει, το στόχο μου τον έχω πιάσει, τον έχω στην τσέπη, ετοιμάζω διαβατήριο για ευρωπαϊκά ταξίδια, και του χρόνου ποιος με πιάνει! ΤΕΟ - ΖΗΣΗ - ΣΑΝΤΟΣ, σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη φετινή χρονιά, που ό,τι κι αν γίνει στη συνέχεια, θα τη θυμάμαι πάντα!!!
φιλε εχεις τη γνωμη σου αλλα δεν χρειαζετε να απολογεισε και ουτε να λες τι εκανες για την ομαδα.τα γουστα σου βγαζεις και την αγαπη σου για την ομαδα.οταν λες σε αυτον που αγαπας οσα εκανες γιαυτον εχεις παψει να τον αγαπας.οταν αγαπας αδερφε δεν περιμενεις ανταποδοση γιαυτα που εκανες για την αγαπη σου τη καψουρα σου η οπως αλλιως τη λεει ο καθενας.οποτε αν ο ΠΑΟΚ κουρασε σταματα να κανεις χιλιομετρα και αγοραζεις μετοχες αφου δεν βλεπεις αυτο που ζητας απο την ομαδα της <<καρδιας>> σου.τα εισαγωγικα μπηκαν γιατι νοιωθω οτι μαλλον εχεις βγαλει την ομαδα απο την καρδια σου και την εχεις μονο στο μυαλο σου αυτο σιγουρα κανει καλο στην υγεια σου.
-
arabek έγραψε:2)Ξέρεις τι είναι να κάνεις 1000 χιλιόμετρα σε μια μέρα για να δεις ένα "φιλικό" ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός την ώρα που έχεις ευκαιρία να κάνεις ακόμα μια υπέρβαση (αν θεωρηθεί υπέρβαση το να βγαίνεις δεύτερος χωρίς ανταγωνισμό) και να γυρνάς σπίτι σου ψόφιος από τα χημικά, να έχεις αγοράσει ένα κάρο μετοχές, να έχεις κινήσει γη και ουρανό να βρεις ένα εισιτήριο και να σου λέει ο Σαντος ότι πετύχαμε το στόχο μας;
Να βάλουμε ταχογράφο για να δούμε ποιος είναι πιο ΠΑΟΚτσής...
arabek έγραψε:Εσένα δηλαδή σου φάνηκε εντάξει η άμυνα σήμερα;
Και το ξαναλέω για όσους δεν το κατάλαβαν
1)μεγαλύτερη ανοχή δεν έχουμε δείξει σε κανέναν προπονητή, όση δείξαμε και δείχνουμε στο Σάντος
2)Ξέρεις τι είναι να κάνεις 1000 χιλιόμετρα σε μια μέρα για να δεις ένα "φιλικό" ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός την ώρα που έχεις ευκαιρία να κάνεις ακόμα μια υπέρβαση (αν θεωρηθεί υπέρβαση το να βγαίνεις δεύτερος χωρίς ανταγωνισμό) και να γυρνάς σπίτι σου ψόφιος από τα χημικά, να έχεις αγοράσει ένα κάρο μετοχές, να έχεις κινήσει γη και ουρανό να βρεις ένα εισιτήριο και να σου λέει ο Σαντος ότι πετύχαμε το στόχο μας;
3)Ο Αναστασιάδης είναι ο προπονητής που μας έδωσε τίτλο, νίκες σε Ντέρμπυ, μια μεγάλη προκριση με την Άρσεναλ και έξοδο στα προκριματικά του CL. Ο Σάντος είναι ένας καλός προπονητής, πολύ συμπαθής που όμως είναι τα ζώα μου αργά.
4) Ο εργοτέλης που καρφώνει τον Βάζελο μέσα έξω είναι καλλίτερος ή χειρότερος από εμάς;
5)Η Λάρισα που πετυχαίνει 2 γκολ στην ΑΕΚ;
Για να είσαι δεύτερος πρέπει να μάθεις να συμπεριφέρεσαι σαν δεύτερος. Εμείς δυστυχώς και το διαπιστώνω τώρα εχουμε μάθει στην μιζέρια. ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΦΕΤΟΣ. Από τη μέρα που χάσαμε απο τον Πολυμετοχικό στην Τούμπα εσείς αρχίσατε να μιλάτε για ΤΑΞΙΔΙΑ και να σχεδιάζετε το μέλλον. Εγώ δεν είμαι υπάλληλος κανενός. Την ομάδα την στήριξα στο γήπεδο και οικονομικά. Δεν είμαι λιγότερο ΠΑΟΚτσης από κανέναν επειδή πίστευα από την πρώτη μέρα ότι στα Playoff δεν έχουμε τύχη. Κάποιοι εδώ μέσα δεν καταλαβαίνουν επίσης το εξής: Ότι ακόμα και να βγούμε 2οι στα playoff κέρδος θα είναι. Κανείς δεν κράζει τον Σάντος επειδή έχασε ο ΠΑΟΚ. Εγώ απλά -και το έχει δείξει η ιστορία -είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός. Προσέφερε πολλά. Αν δεν μπορεί περισσότερα παρά κλαίγεται πριν καλά καλά αρχίσουν τα palyoff μπορεί να σταματήσει να κάνει δηλώσεις "εγώ άλλα playoff δεν παίζω". Ελπίζω σε νίκη στην Αθήνα γιατί έχω πάψει να πιστεύω πλέον.
Γεια χαρα
Φίλε συγγνώμη κιόλας αλλά άποψη μου είναι πως τα μηδενίζεις όλα.Έχεις τον καλύτερο προπονητή που είχες τα τελευταία 20 χρόνια...Περίμενε λίγο.Δε κτίζονται τα παλάτια σε 1 μέρα....

Εγώ κρατάω τους ενδοιασμούς μου κατά πόσο είσαι ΠΑΟΚ arabek. Οι παοκτσήδες δεν ποστάρουν μόνο για να κράξουν. Κυρίως βάζελοι και χανούμια παρουσιάζουν τέτοιες συμπεριφορές. Η ομάδα τερμάτισε 2η στην κανονική διάρκεια με μόλις 3 ήττες. Και στο κύπελο γνωρίζεις γιατί δεν πήγες τελικό. Επίσης ο Παοκτσης σπάνια έχει επιφυλάξεις. Αγαπά μέσα από την καρδιά του και δεν κρατάει πισινές...