Π.Α.Ο.Κ - Θρασύβουλος 22-03-09/20:00

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
adam04

Re: Π.Α.Ο.Κ-Θρασυβουλος Φυλης 22-03-09/20:00

Δημοσίευση από adam04 »

Γελειο ειναι οταν ο serlok παρακηνει σε ωμη βια μεσω του φορουμ και εσυ δεν αντεδρασες.
Οπως επισης οτι ευχεται αυτοι που τον διαβαζουν,να μην ειναι Ελληνες.
Τι να πω.Εσυ αποφασισες να απαντησεις σε μενα.Δεν γραφω αλλο για να μην χαλασω την ομορφη συζητηση σας.

Υ.Γ.
Την αλλη φορα,θα κλεινουν τα ραντεβου τους για να τα κανουνε μ@υνι,μεσω του ΠΑΟΚμανια,για να μην χαλανε λεφτα στα sms.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Γελοιο ειναι οταν κανεις παραθεση μηνυματος του Χολμς και ενω τον σχολιαζεις, γινεσαι απολυτος και ζητας ακομα και να αλλαξει ομαδα.
Γελοιο ειναι να μη δεχεσαι την κριτικη σ' αυτο που του εγραψες, ενω ο ιδιος την ασκησες σε αλλο μελος.
Γελοιο ειναι να μην καταλαβαινεις πως εχω εκφραστει παντα εναντια στη χρηση βιας στον ΠΑΟΚ.
Γελοιο ειναι να υποδεικνυεις σε αλλους πως να αντιδρασουν η να μην διακρινεις πως καποιος αντιδρα με τον τροπο του.
Εσυ αποφασισες να οριοθετησεις την εκφραση και την σκεψη των αλλων, χωρις να σου κανει κανεις συσταση η προτροπη τι να γραψεις η να μην γραψεις.
Μπορουμε οσο θελεις να συνεχισουμε την κουβεντα, αν το επιθυμεις. Για αυτο το λογο υπαρχουν τα φορα. Για να ανταλλασονται αποψεις και να επικοινωνουμε χωρις να απαιτουμε να φτανουμε απαραιτητα σε κοινα αποδεκτες γνωμες.

Υ.Γ. Αν εχεις πληροφοριες για ραντεβου ανθρωπων που θελουν να τα κανουν μ@υνι μεσω ΠΑΟΚμανια εισαι ελευθερος να δωσεις τα στοιχεια που εχεις σε οποιονδηποτε αντμιν, ωστε να αποφευχθουν ενδεχομενα περιστατικα που αφορουν στη βια.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Καί λεγόμαστε άνθρωποι με μυαλό και καρδιά…Και τα βάσανα του κόσμου τα μεγάλα όσο και αν περπατάς μην ψάχνεις για να αλλάξεις γιατί λεγόμαστε άνθρωποι με αισθήματα και λογική… Και αν είδες κάποιο πρωί γραμμένο ζητείται ωμή βία, τι να πεις, ΠΑΟΚ η ελπίς,.. και λεγόμαστε άνθρωποι με καρδιά και μυαλό..
Γιατί εμείς τη φτιαξαμε στραβή αυτή τη κοινωνία γεμάτη από το νου και το σκοτάδι μας, αφου είμαι άνθρωπος και γω τον ΠΑΟΚ πώς να αλλάξω, αφου γκρεμίζω ότι και αν φτιάξω..

http://www.youtube.com/watch?v=b7bsA48g ... re=related

ΥΓ1: Φίλε Adam04 ωραίες οι απόψεις σου και μπράβο σου που απορρίπτεις ρητά και κατηγορηματικά, χωρίς υπεκφυγές, την φαιδρή απόψη του Χολμς, περί ωμής βίας. Παρόμοιες συμπεριφορές της ανθρώπινης υπόστασης σκεφτόταν ο Χατζής όταν έγραφε το τραγούδι «Και λεγόμαστε άνθρωποι» (το οποίο παραφράζω λιγάκι) ...

ΥΓ2: Κρίνω φαιδρή την άποψη, και όχι τον ίδιο τον Χολμς, να εξηγούμαστε. Επίσης σε ότι αφορά την ελεύθερη αποψη ιδεων, νομίζω ότι έχουμε προ πολλού μπερδέψει τη δημοκρατία με την ασυδοσία. Και συμφωνώ με τον Adam ότι δεν κατανοώ τον λόγο ύπαρξης απόψεων που ωθούν και αναπαράγουν τη βία, καθώς επίσης και δηλητηριάζουν το μυαλο μικρών παιδιών. Ειδικά όταν μιλάμε για το δημοφιλέστερο site οπαδών που επισκέπτονται χιλιάδες νεαρών παιδιών, που ακόμη διαμορφώνουν ψυχή και χαρακτήρα και επηρεάζονται πολύ πιο ευκολα σε σχέση με τους ενήλικες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Παραφράζω λόγια του Ισοκράτη...

Η ηρεμία του φόρουμ του μεγαλύτερου διαδικτυακού ΠΑΟΚτσίδικου τόπου κινδυνεύει επειδή κάποιοι έμαθαν να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει...

ΥΓ: +1 Στον αδάμ που καταδικάζει ποστ που υποστηρίζουν βία...
ΥΓ2: Ένα πόστ απο έναν 15 χρόνο... Να μάθετε ορισμένοι να λέτε ανώριμα ΟΛΑ τα δεκαπενταχρονα... ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ... Αυτοί που καλλιεργούν την βία. Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Καταρχην τασομαι κι εγω εναντιον της βιας , αλλα θα ημουν μ@λ@κ@ς αν ισχυριζομουν οτι δεν καταλαβαινω τον Χολμς και τον Γκαρσια.Δεν ξερω τι ηλικια εχουν τα παιδια αλλα αν ειναι πανω κατω στη δικη μου μπορω να πω οτι τους καταλαβαινω απολυτα.Οταν απο τη στιγμη που εχεις γινει ΠΑΟΚ βλεπεις μονο αδικιες εις βαρος σου τι αλλο να σκεφτεις.

Φανταστειτε τον εαυτο σας εργατη με το αφεντικο να σας φωναζει και να σας βριζει ολη μερα (Καμτση σκ@τ@ στον ταφο σου...ασχετο).Ε καποια μερα τα παιρνεις στο κρανιο , γυρναν τα ματια σου αναποδα και τα υπολοιπα τα ξερετε.Καπως ετσι πιστευω οτι νιωθουν και τα παιδια.

Αλλα εμεις της αντιθετης αποψης , ως "σοφοτεροι" δεν πρεπει να τους διξουμε τους λογους για τους οποιους δεν πρεπει να πανε προς αυτην την κατευθυνση?(της βιας)

Γιατι εχουμε γινει τοσο λιγοψυχοι ρε παιδια???(βαζω και τον εαυτο μου μεσα)Οταν δεν μας αρεσει κατι κατευθειαν το αποριπτουμε χωρις να εχουμε την ψυχικη δυναμη να κατσουμε εκει , να ερθουμε σε αντιπαραθεση και να το φτιαξουμε.Δηλ. στα παιδια σας αυριο μεθαυριο τι θα κανετε???Αν πουν κατι που δεν σας αρεσει τι θα τους πειτε?Αλλαξε σπιτι???!!!!

@Γκικα
Φιλαρακι να ξες οτι ποτε η ηλικια δεν αντικατοπτριζει και το ποσο ωριμος εισαι.Μαζι σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Isaak the Greek την Παρ 20 Μαρ 2009, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trobonaras

Δημοσίευση από trobonaras »

Isaak the Greek έγραψε:@Γκικα
Φιλαρακι να ξες οτι ποτε η ηλικια δεν αντικατοπτριζει και το ποσο ωριμος εισαι.Μαζι σου

Αυτο τα λεει ολα.

gika έγραψε:ΥΓ2: Ένα πόστ απο έναν 15 χρόνο... Να μάθετε ορισμένοι να λέτε ανώριμα ΟΛΑ τα δεκαπενταχρονα... ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ... Αυτοί που καλλιεργούν την βία. Ευχαριστω.

Την επομενη φορα,ολοι οσοι κατηγορειτε τα 15χρονα και τα 18χρονα(στην δικη μου περιπτωση) καθηστε και δειτε τι κανουν τα....παιδακια 32 χρονων που τριγυρνανε στους δρομους περιξ του γηπεδου με 5 μπουκαλια ρετσινες.
Και αν καποια παιδια,15,18,20 χρονων κανουν αυτα για τα οποια τους κατηγορειτε,καθηστε και σκεφτειτε λιγο τι παραδειγμα μας δινετε εσεις,τα μεγαλα παιδακια.
Καλως η κακως,τα παιδια οταν δεν ειναι σε ηλικια που να εχουν ανεπτυγμενη την ικανοτητα κριτικης σκεψης,αντιγραφουν αυτα που βλεπουν απο τους μεγαλους,οι οποιοι πολλες φορες φερονται σαν παιδακια και μετα γινονται αυτα.
Ε οταν βλεπει ο πιτσιρικας τον αλλον τον μαλακα να περνει πρεζες,να καπνιζει,να πινει να οδηγαει σουρωμενος,να πεταει μπουκαλια,να κηνυγαει τον νικοπολιδη,να να να να...ε τι περιμενεις να κανει??
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

η βια τωρα δεν βοηθαει σε τιποτα ισα ισα θα μας παει χρονια πισω ολοι αισθανομαστε μισος για ολους αυτους που μας συμπεριφερονται σαν πολιτες β κατηγοριας αλλα τωρα που σηκωνουμε κεφαλι οτιδηποτε κανουμε που εχει σχεση με ωμη βια ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
....τοση συζητηση καναμε οτι τσιμπησαμε το τυρακι του γαβρου που επειδη μας ξερουν καλα μας προκαλεσαν και πεσαμε στην παγιδα παλι κακοι
ηταν οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ......αν δεν φυγουν τα μπουκαλια απο την τουμπα και δεν μπει ο καθενας στην τουμπα μονο με την φωνη του κανει εγκλημα σε βαρος του ΠΑΟΚ αυτο πρεπει να το βαλουμε καλα στο μυαλο μας....
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ολα τα λ7 ο υμνος του θρασυβουλου :lol: :lol: :lol:

Θρασυβουλος Πουτ@ν@ς γιος Θρασυβουλος Πουτ@ν@ς γιος :P
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

η βία ως τρόπος αντίδρασης-και δεν εννοώ μόνο το ποδόσφαιρο-είναι μιά πολύ μεγάλη συζήτηση...
εγώ αν και δεν φημίζομαι για την ψυχραιμία μου,τόσα χρόνια που πάω στο γήπεδο,δεν έχω πετάξει ποτέ ούτε χαρτί..και αυτό γιατί δεν θα θελα να βλάψω τον ΠΑΟΚ με κανένα τρόπο πριν απ' όλα.
η ομάδα-η κάθε ομάδα-για αυτόν που είναι πιστός οπαδός,που ματώνει οικονομικά και συναισθηματικά γι' αυτήν είναι εκτός από διασκέδαση και καψούρα..και όταν καταλαβαίνεις ότι σ' αυτόν τον άδικο κόσμο ακόμα και την διασκέδαση σου,την καψούρα σου πάνε να στην πηδήξουν οργίζεσαι...και η οργή σου αυτή δεν έχει καμιά ιδιοτέλεια.
όλα αυτά βέβαια καμιά σχέση δεν έχουν με τις συνήθεις βλαχομαγκιές που κάνουμε-με τα μπουκάλια και τις πέτρες στα κόρνερ.Γι' αυτά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για πολλούς και διάφορους λόγους.
και δεν ξέρω αν θα χαρακτηριζόταν ωμή βία,παντως αν τους είχα μπροστά μου το λιγότερο ένα γιαούρτωμα σε κάτι τσιράκια του γάβρου βλ. κυρ-Σάββα δύσκολα θα το απέφευγα...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

η βια μπορει οντως να μην οδηγει πουθενα και να μας πηγαινει καποια βηματα πισω(προστιμα και αδεια τουμπα) αλλα και η μη βια δεν νομιζω να εχει να μας προσφερει κατι.
γενικα δεν πιστευω οτι θα μας πουνε ποτε μπραβο που δεν μεταμε μπουκαλια και δεν θελω να πιστευω οτι καποιοι θελουνε να ακουσουνε αυτο το μπραβο λες και ειμαστε νηπειαγωγεια και περιμενουμε το μπραβο απο την κυρια.και ακομα περισσοτερο δεν θελω να πιστευω οτι καποιοι φοβουνται μην μας τραβηξουν το αυτι για κατι κακο που καναμε.στο κατω κατω δεν εχουμε πεταξει τπτ σε κανεναν ο οποιος δεν το αξιζε.
για να κανουμε μια σουμα οσο και να μας φθειρει η βια με προστιμα κτλπ δεν νομιζω η μη βια να μας στρωνει το χαλι στις επιτυχιες.υπαρχουνε πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο αυτο και το μονο σιγουρο ειναι οτι ακομα και αν καταργησουμε τη βια το σκηνικο στην αθηναδα δεν προκειται να αλλαξει.με λιγα λογια μην περιμενετε λαμπρες μερες με καταργηση της βιας.

οσο για την αποψη που ακουστηκε οτι η αντιδραση μας πρεπει να ειναι η καλη μπαλα και οχι η βια εχω να πω ενα πραγμα.την δεκαετια του 70 επρεπε να παρουμε 10 πρωταθληματα και ολοι ξερουμε ποσα πηραμε τελικα(και μην μου πει κανεις οτι περιμενει να φτιαχτει ποτε ομαδα καλυτερη εκεινης,ουτε οτι θα υπαρξει καποτε κουδας και σαραφης) γι αυτο και μονο τον λογο πιστευω οτι απαντηση στο δηπεδο δεν υπαρχει.γιατι πολυ απλα εσυ παιζεις ποδοσφαιρο και ο αλλος σκηνοθετει το εργο που παιζεις
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Ρε παιδια τωρα θα καθίσουμε να συζητήσουμε για την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ Βία όχι μονο στα γήπεδα..εγώ που είμαι ένας πολλή ήρεμος χαρακτήρας(έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή)σε αντίθεση με εσένα Pablo Garcia..και έχω δείρει πολλές φορες άτομα αλλα ΠΟΤΕ στο γήπεδο..στο γήπεδο υποτίθεται ρε παίδες πας για να cooλάρις να ξεφύγεις από την βαρετή καθημερινότητα..όχι για να βγάλεις τα ψυχολογικά προβλήματα που σου δημιουργήθηκαν όταν ήσουν μικρός!τεσπα βάζω μια τελεία γιατί αρκετά off topic έγραψα και είναι και πρωί.
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

ο ναος πρεπει να γεμισει παλι με σκοπο να βοηθησουμε την ομαδα να παρει πιο ευκολα το θετικο αποτελεσμα και να βοηθησουμε την διοικηση με χρηματα στο ταμειο γτ ερχονται και μεταγραφες!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gika έγραψε:Παραφράζω λόγια του Ισοκράτη...

Η ηρεμία του φόρουμ του μεγαλύτερου διαδικτυακού ΠΑΟΚτσίδικου τόπου κινδυνεύει επειδή κάποιοι έμαθαν να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει...

ΥΓ: +1 Στον αδάμ που καταδικάζει ποστ που υποστηρίζουν βία...
ΥΓ2: Ένα πόστ απο έναν 15 χρόνο... Να μάθετε ορισμένοι να λέτε ανώριμα ΟΛΑ τα δεκαπενταχρονα... ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΡΙΜΟΙ... Αυτοί που καλλιεργούν την βία. Ευχαριστω.

Gika με συγκίνησες και επιβεβαίωσες τη γνώμη που έχω σχηματίσει για σένα. Να είσαι καλά αγόρι μου. Αν σε αυτή την ηλικία σκέφτεσαι έτσι, τότε μεγαλώνοντας, τούτος ο κόσμος έχει κάποιες ελπίδες να γίνει καλύτερος...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

jibbie έγραψε:οπως χαιρομαι πολλες φορες διαβαζοντας αποψεις αδερφων ΠΑΟΚτσηδων εδω μεσα,αλλο τοσο λυπαμαι ακουγοντας αποψεις τους περι ωμης βιας..

η βια δεν εχει θεση στον αθλητισμο (πουθενα δεν εχει θεση αλλα αυτο ειναι αλλο ζητημα)..

Η βία είναι η εύκολη "λύση" και μαρτυρά αγωνιστικές αδυναμίες...Αφήστε το τι κάνουν οι άλλοι και επικεντρωθείτε στην δική μας ομάδα. Πρώτος στόχος μας πρέπει να είναι ΕΜΕΙΣ πως θα γίνουμε καλύτεροί, τόσο ισχυροί που να τους εκθέσουμε όλους εκείνους που μας πολεμούν. Το πως θα γίνει αυτό δεν είναι εύκολο. Αλλά οι ΝΙΚΕΣ απαιτούν προσπάθεια και αγώνα..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η νίκη είναι κοντά,αλλα η ήττα ειναι πάντα πιο κοντά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”