Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Σχολια & παραλειπόμενα
- khaledfreepaok
Re: Π.Α.Ο.Κ.-γαυρος 08/03/09 19:0 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα
εγω πραγματικα πιστευω οτι για το υπολοιπο της ιστοριας μας δεν θα κερδισουμε ποτε ντερμπι.δεν ειμαστε αξιοι
- indian chief
ρε σεις..........μην κραζετε την ομαδα αγωνιστικα...........προσπαθησαν.δεν ξερω αν ο gay κατεβηκε με τα δευτερα η τα πεμπτα αλλα εμας τα παλικαρια βγαλανε 120 λεπτα την τεταρτη με 9 παικτες..........ειναι δυνατον αυτοι οι 9 να μην κουραστουνε;;;και δε το λεω τωρα γιατι και καλα αβανταρω...κοιταξτε που το ειχα γραψει και μετα το ματς της τεταρτης......οι αλλοι ειχαν μιση εντεκαδα ξεκουραστους ενω εμεις ποιον θα βαζαμε χωρις να κραξει και παλι η κερκιδα;;;σερτζιο,μαλεζας,λινο,σορλεν και τα αλλα παιδια δωσανε και την ψυχη τους και την τεταρτη και σημερα......ποσο φρεσκοι να ειναι δηλαδη;;κανανε και λαθη που οφειλονται στο υπερμετρο παθος.........τελος παντων...και μενα σδε μ αρεσε η εμφανιση αλλα τι να κανουμε............οχι αλλο κραξιμοοοοοοοοοοοοοοοοοο.......στηριξη ρεεεε....
ante re γκαρσια παιζεις δεν παιζεις εσυ φταις.....fuzztone έγραψε:Κάνε μια αναδρομή στα ανάλογα τόπικ για τη μπουνιά στο κατεστημένο του Γκαρσία, για τα Ζλάταν Ζλάταν και τα λοιπά και θα καταλάβεις.jibbie έγραψε: τη μεγαλυτερη ζημια στην ομαδα την κανουμε εμεις οι ιδιοι, δινοντας στους παικτες την εντυπωση οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα που στα ντερμπυ πρεπει να παιζει ξυλο,να πουλαει τσαμπουκα,αδικειται παντα απο τη διαιτησια και αλλα τετοια..η ασυλια απο οπαδους σε παικτες, ειναι το μεγαλυτερο κακο που χουμε κανει στην ομαδα μας απο τοτε που ανελαβε ο Τεο..
Δυστυχώς όταν λέγαμε ότι η ηρωοποίηση του Γκαρσία θα γυρίσει μπούμερανγκ, γινόμασταν κακοί, μίζεροι και δεν ξέρω γω τι άλλο. Τώρα λουζόμαστε τις συνέπειες.

Χαμηλά τη μπάλα, εμείς "δέσαμε" τo CL από το Γενάρη. Στήριξη στην ομάδα. Μην κράζετε το Σάντος εαν προσπαθήσει να ξεκουράσει την ομάδα και παίξουμε χαλαρά με Λάρισα και Αστέρα. Με Γκαρσία, Ιβιτς, Κοντρέρας ανεβαίνουμε ένα επίπεδο.paoki_sweden έγραψε:Και εγώ γουστάρω ρε αδερφέ μου! ΠΑΟΚΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα! Αλλα κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλιώς πως θα πάρουμε την δεύτερη θέση στα play off?

- khaledfreepaok
παντως οσοι κραζουνε αυτους που πετανε τα μπουκαλια ειναι για να γελαμε μαζι τους.δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα.
τι θα καταλαβετε ρε παιδια αν δεν πεταξει κανενας τιποτα?νομιζετε οτι θα βγουνε τα πληρωμενα αθηναικα μεσα και θα πουνε ΄΄αχ τι καλοι αυτοι οι παοκτσιδες,δεν πεταξανε τιποτα.τους εκτιμαμε πολυ και θα τους στηριζουμε περισσοτερο απο δω και περα΄΄.η το θεμα σας ειναι να μην τιμωρηθουμε?αμα φοβαστε μην μας τιμωρησουνε ψαχτε λιγο να βρειτε τι σημαινει ισονομια.οι καφροι του κοκαλοι ειναι καλοι καφροι ενω οι δικοι μας καφροι ειναι κακοι.και το οτι καταδικαζετε τους καφρους μας σημαινει συνενοχη στα εγκληματα ατιμωρησιας των αθηναιων.
κοιμαστε ορθιοι ρεεεεεεεε
θα τα βλεπουνε αλλοι και θα μας περνανε για γιδια
οι αλλοι τους καμαρωνουνε τους καφρους τους.και εσεις αντι να κοιταξετε να διεκδικισετε καλιτερι αντιμετωπιση κοιτατε πρωτα να εχουμε αλυσοδεμενο τον λαο μας.εσεις βγαζετε τα ματια του ΠΑΟΚ.σαε πειραζουνε τα μπουκαλια και δεν σας πειραζουνε τα δακρυγονα.σας πειραζουνε οι καφροι μας και δεν σας πειραζει που κανουνε γαργαγα τις κοτρωνες που πετανε οι γαυροι στο κοκαλισκακι.για αυτο λοιπον μας εχουν σαν πολιτες δευτερης κατηγοριας.επειδη βρισκουν και τα κανουν
λοιπον ξυπνατε.το προβλημα ειναι αλλου
εστιαστε αλλου!!!!!!!
τι θα καταλαβετε ρε παιδια αν δεν πεταξει κανενας τιποτα?νομιζετε οτι θα βγουνε τα πληρωμενα αθηναικα μεσα και θα πουνε ΄΄αχ τι καλοι αυτοι οι παοκτσιδες,δεν πεταξανε τιποτα.τους εκτιμαμε πολυ και θα τους στηριζουμε περισσοτερο απο δω και περα΄΄.η το θεμα σας ειναι να μην τιμωρηθουμε?αμα φοβαστε μην μας τιμωρησουνε ψαχτε λιγο να βρειτε τι σημαινει ισονομια.οι καφροι του κοκαλοι ειναι καλοι καφροι ενω οι δικοι μας καφροι ειναι κακοι.και το οτι καταδικαζετε τους καφρους μας σημαινει συνενοχη στα εγκληματα ατιμωρησιας των αθηναιων.
κοιμαστε ορθιοι ρεεεεεεεε
θα τα βλεπουνε αλλοι και θα μας περνανε για γιδια
οι αλλοι τους καμαρωνουνε τους καφρους τους.και εσεις αντι να κοιταξετε να διεκδικισετε καλιτερι αντιμετωπιση κοιτατε πρωτα να εχουμε αλυσοδεμενο τον λαο μας.εσεις βγαζετε τα ματια του ΠΑΟΚ.σαε πειραζουνε τα μπουκαλια και δεν σας πειραζουνε τα δακρυγονα.σας πειραζουνε οι καφροι μας και δεν σας πειραζει που κανουνε γαργαγα τις κοτρωνες που πετανε οι γαυροι στο κοκαλισκακι.για αυτο λοιπον μας εχουν σαν πολιτες δευτερης κατηγοριας.επειδη βρισκουν και τα κανουν
λοιπον ξυπνατε.το προβλημα ειναι αλλου
εστιαστε αλλου!!!!!!!
Είσαι λάθος. Ξέρεις γιατί; Γιατί τους κάφρους του άλου δεν τους τιμωράνε, κοιτάνε αλού, ενώ σε σενα όταν κανεις την παραμικρη μαλακια σε γαμανε. Εδω συλαβανε οπαδο για λειζερ, τι μου λες τωρα
EDIΤ: Και κανείς δεν είπε πως δεν κατηγορουμε τους καφρους άλλης ομάδας, ούτε ειπε κανεις πως δεν κατηγοραμε τα δακρυγόνα
EDIΤ: Και κανείς δεν είπε πως δεν κατηγορουμε τους καφρους άλλης ομάδας, ούτε ειπε κανεις πως δεν κατηγοραμε τα δακρυγόνα
- khaledfreepaok
ε αυτο λεω.δεν τα αναφερουν καν τα αισχη τους.εγω ξερω πολλα σκηνικα να σου πω απο οποιο παιχνιδι θες του γαυρου.αλλα δεν γινεται να ανεχομαστε αυτη την συμπεριφορα.αν ειμαστε τελιοι δεν λενε τιποτα,αν κανουμε μαλακιες τοτε θα πουνε.και εμεις εχουμε φτασει σε σημειο να μην κανουμε μαλακιες για να μην λενε.φαντασου ποσο τους φοβομαστε.ντροπης πραγματα δλδ.αντι να τους τραβηξουμε ενα σιχτιρι να πα να γαμηθουνε καθομαστε και παριστανουμε τους κυριους για να μην εχουνε να λενε.λες και ειμαστε στρατιωτακια τους και θα μας επιπληξουνε αμα δεν υπακουμε στον στρατηγο τρισκαταρατο
ρε μπουκαλι και στουπι στα κεφαλια τους και τιποτα αλλο ουτε κουβεντα
ρε μπουκαλι και στουπι στα κεφαλια τους και τιποτα αλλο ουτε κουβεντα
- khaledfreepaok
δεν εννοουσα ποιους κατηγοραμε εμεις.για τους υπολοιπους λεω που κατηγορανε μονο τους δικους μας καφρους.EDIΤ: Και κανείς δεν είπε πως δεν κατηγορουμε τους καφρους άλλης ομάδας, ούτε ειπε κανεις πως δεν κατηγοραμε τα δακρυγόνα
- trelopaoki444
Εγω θα τα πω κ ας μην αρεσουν σε κανενας σας αυτα που ια γραψω
1) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η πιο αβανταδορικη διαιτησια που ειχε ο ΠΑΟΚ ποτε σε ντερμπι με το ΠΟΚ. Πρωτον αυτο το ματς θα μπορουσε με τοσα αντικειμενα που επεσαν να μην τελειωσει ποτε!!! Δευτερον δικαιοτατη αποβολη του γαβρου ΑΛΛΑ ιδιο ακριβως μαρκαρισμα στο 1ο ημιχρονο (νομιζω του Μπακα) δεν τιμωρειτε με κιτρινη. Ολα τα ψιλοφαουλακια υπερ μας και ειδικα σε φαση που ο gay παει να φυγει στην κοντρα σταματαει το ματς γιατι ο Σερτζιο επεσε κατω σε μια διεκδικηση χωρις να εχει δωσει καν φαουλ!!!
2) ΟΜΑΔΑ
Εμφανως κουρασμενη, αργη και με πααααααρα πολλα νευρα. Με αργη αναπτυξη απο πλαγια (και ουτε μια φορα ντουμπλαρισμα και overlap απο τα μπακ μας) αλλα και μηδεν φασεις απο τον αξονα (αρεσει δεν αρεσει ο Ιβιτς ειναι ο μοναδικος που μπορει να βγαλει καθετη πασα στους φορ, αντε κ ο βερον που σημερα δεν...)
3) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Σιγουρα παρα πολλα δακρυγονα αλλα ελατε κ στη θεση των μπατσων. Ολη τη βδομαδα ακουνε τα ραδιοφωνα το τι θα γινει και θα τους μαμησουμε κλπ και ερχεσαι αντιμετωπος με 30.000 κοσμο οπου καποιοι απο αυτους σου πετανε μολοτωφ πετρες κ καδρονια. Τι κανεις εσυ? καθεσαι να υποθεσω?
4) ΣΑΝΤΟΣ
Δεν κερδισε ουτε ενα ντερμπι με ΠΟΚ. Σκεφτειτε που εισαταν μονο περσι... Εγω ξερω οτι περσι οταν με ρωτουσαν τι ομαδα εισαι, κατεβαζα το κεφαλι κ ελεγα ''ΠΑΟΚ ειμαι αλλα φετος δεν ειναι για να μιλαω''. Φετος τους κοιταζω στα ματια και λεω ΠΑΟΚ εσυ? Κ δεν βλεπω κανενα να χασκογελαει οπως παλιοτερα και ας μην εχω κερδισει κανενα απο το ΠΟΚ. Φετος ΥΠΑΡΧΩ σαν ομαδα, με τα καλα μου με τα κακα μου ομως υπαρχω. Περσι? Προπερσι? Ο Σαντος εφερε εις περας αυτο για τον οποιο τον προσελαβε η διοικηση. Σε εβγαλε πλει-οφ και συνεχιζει...
Μπαλα ας μη δω φετος, δε με νοιαζει ρε μαγκες, μιας κ ολα αυτα τα χρονια ειχα χορτασει... Ας βγω και ουεφακι φετος θα το αντεξω. Περσι που επαιζα δηλαδη?
5) ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η ανακοινωση σωστοτατη αν και η διοικηση εκανε ενα λαθος. Επρεπε ο Ζαγορ να βγει κ να πει πριν το ματς ακουστε κυριοι, αν πεσει εστω κ ενα αντικειμενο μεσα στον αγωνιστικο χωρο της Τουμπας εγω την αλλη μερα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα συνεχισω την προσπαθεια. Δε μπορει το καθε μ@λ@κισμενο να μου μαμησει την πορεια της ομαδας επειδη εχει πιει 5 ρετσινες. Κ μετα θα σου ελεγα εγω αν θα τολμουσε κανεις να πεταξει εστω κ χαρτακι μεσα στο γηπεδο. Εν πασει περιπτωσει οτι εγινε εγινε. Απο αυριο ομως να εχετε υποψην σας οτι ο Τεο θα τρεχει να βγαλει το αγγουρι που του βαλαμε ολοι μας στον κωλο για να μη φαει κανα προστιμο μαμουθ (ή ακομη χειροτερο καμια τιμωρια) κ δεν ξερει που να το βρει.
Υ.Γ. Τεο προχωρα οσο και μαλακες αν ειμαστε καποιοι απο μας, υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που θα σε στηριζουμε μεχρι εκει που δεν φανταζεσαι...μεχρι να παρουμε πρωταθλημα μη σου πω
1) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η πιο αβανταδορικη διαιτησια που ειχε ο ΠΑΟΚ ποτε σε ντερμπι με το ΠΟΚ. Πρωτον αυτο το ματς θα μπορουσε με τοσα αντικειμενα που επεσαν να μην τελειωσει ποτε!!! Δευτερον δικαιοτατη αποβολη του γαβρου ΑΛΛΑ ιδιο ακριβως μαρκαρισμα στο 1ο ημιχρονο (νομιζω του Μπακα) δεν τιμωρειτε με κιτρινη. Ολα τα ψιλοφαουλακια υπερ μας και ειδικα σε φαση που ο gay παει να φυγει στην κοντρα σταματαει το ματς γιατι ο Σερτζιο επεσε κατω σε μια διεκδικηση χωρις να εχει δωσει καν φαουλ!!!
2) ΟΜΑΔΑ
Εμφανως κουρασμενη, αργη και με πααααααρα πολλα νευρα. Με αργη αναπτυξη απο πλαγια (και ουτε μια φορα ντουμπλαρισμα και overlap απο τα μπακ μας) αλλα και μηδεν φασεις απο τον αξονα (αρεσει δεν αρεσει ο Ιβιτς ειναι ο μοναδικος που μπορει να βγαλει καθετη πασα στους φορ, αντε κ ο βερον που σημερα δεν...)
3) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Σιγουρα παρα πολλα δακρυγονα αλλα ελατε κ στη θεση των μπατσων. Ολη τη βδομαδα ακουνε τα ραδιοφωνα το τι θα γινει και θα τους μαμησουμε κλπ και ερχεσαι αντιμετωπος με 30.000 κοσμο οπου καποιοι απο αυτους σου πετανε μολοτωφ πετρες κ καδρονια. Τι κανεις εσυ? καθεσαι να υποθεσω?
4) ΣΑΝΤΟΣ
Δεν κερδισε ουτε ενα ντερμπι με ΠΟΚ. Σκεφτειτε που εισαταν μονο περσι... Εγω ξερω οτι περσι οταν με ρωτουσαν τι ομαδα εισαι, κατεβαζα το κεφαλι κ ελεγα ''ΠΑΟΚ ειμαι αλλα φετος δεν ειναι για να μιλαω''. Φετος τους κοιταζω στα ματια και λεω ΠΑΟΚ εσυ? Κ δεν βλεπω κανενα να χασκογελαει οπως παλιοτερα και ας μην εχω κερδισει κανενα απο το ΠΟΚ. Φετος ΥΠΑΡΧΩ σαν ομαδα, με τα καλα μου με τα κακα μου ομως υπαρχω. Περσι? Προπερσι? Ο Σαντος εφερε εις περας αυτο για τον οποιο τον προσελαβε η διοικηση. Σε εβγαλε πλει-οφ και συνεχιζει...
Μπαλα ας μη δω φετος, δε με νοιαζει ρε μαγκες, μιας κ ολα αυτα τα χρονια ειχα χορτασει... Ας βγω και ουεφακι φετος θα το αντεξω. Περσι που επαιζα δηλαδη?
5) ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η ανακοινωση σωστοτατη αν και η διοικηση εκανε ενα λαθος. Επρεπε ο Ζαγορ να βγει κ να πει πριν το ματς ακουστε κυριοι, αν πεσει εστω κ ενα αντικειμενο μεσα στον αγωνιστικο χωρο της Τουμπας εγω την αλλη μερα θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν θα συνεχισω την προσπαθεια. Δε μπορει το καθε μ@λ@κισμενο να μου μαμησει την πορεια της ομαδας επειδη εχει πιει 5 ρετσινες. Κ μετα θα σου ελεγα εγω αν θα τολμουσε κανεις να πεταξει εστω κ χαρτακι μεσα στο γηπεδο. Εν πασει περιπτωσει οτι εγινε εγινε. Απο αυριο ομως να εχετε υποψην σας οτι ο Τεο θα τρεχει να βγαλει το αγγουρι που του βαλαμε ολοι μας στον κωλο για να μη φαει κανα προστιμο μαμουθ (ή ακομη χειροτερο καμια τιμωρια) κ δεν ξερει που να το βρει.
Υ.Γ. Τεο προχωρα οσο και μαλακες αν ειμαστε καποιοι απο μας, υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι που θα σε στηριζουμε μεχρι εκει που δεν φανταζεσαι...μεχρι να παρουμε πρωταθλημα μη σου πω
Ναι όμως εμέσως πλην σαφως δεν εξαρτάσε απο αυτούς? Κάνεις μαλακία, πάρε πρόστιμο, ξανα και ξανα και ξανα, στο τελος διαλύεσε σαν σύλλογος και δεν υπάρχεις πια (ένα πολύ χοντρο αλλα βάσιμο παράδειγμα). Δυστηχώς πρεπει να παίξεις το παιχνίδι τους μέχρι να φτάσεις ψυλά, αν φτάσεις ψηλά τότε εφαρμόζεις τους δικούς σου όρους, μέχρι τότε όμως
- khaledfreepaok
δεν γινεται ρε παιδια να συμβιβαζομαστε με την σαπιλα και την διαφθορα.εχει μπει τοσο πολυ στο πετσι μας που μας φαινεται φυσιολογικο.πρεπει να το αλλαξουμε αυτο.η θα πληρωνουμε ολοι τα προστιμα μας και θα πεσουμε ολοι στη δελτα ομορφα και δικαια η δεν θα πληρωνουμε ουτε εμεις προστιμα οπωσ τοσα χρονια δεν πληρωνουν και αυτοι.δεν θα μπαινουνε μονο οι δικοι μας καφροι φυλακη.να μπαινουνε και των γαυρων οι καφροι.πως γινεται να παιρνουμε τοσο αψηφιστα την αδικια σε αυτο το επιπεδο και να ασχολουμαστε με τα μικροτερα θεματα.αυτο ειναι μεγαλη επιτυχια του κοκαλη.μας εχει κανει να κατακρινουμε τα ιδια μας τα αδερφια που δεν δηλωνουν υπακοη στο προσωπο του.
η ολοι στη φυλακη η κανενας
η ολοι προστιμα η κανενας
η σε ολα τα πεταλα δακρυγονα η σε κανενα
αυτο παει να πει ιση αντιμετωπιση.εχουμε φτασει σε σημειο να την διεκδικουμε αυτη την ιση αντιμετωπιση.ελεος δηλαδη.το πιο αυτονοητο πρεπει να το διεκδικησουμε κιολας.αν ειναι ποτε δυναμον
η ολοι στη φυλακη η κανενας
η ολοι προστιμα η κανενας
η σε ολα τα πεταλα δακρυγονα η σε κανενα
αυτο παει να πει ιση αντιμετωπιση.εχουμε φτασει σε σημειο να την διεκδικουμε αυτη την ιση αντιμετωπιση.ελεος δηλαδη.το πιο αυτονοητο πρεπει να το διεκδικησουμε κιολας.αν ειναι ποτε δυναμον
Mαλλον το 50-50 πλεον μας φαινεται αβανταδορικο...εκει μας φτασανεtrelopaoki444 έγραψε:
1) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οχι δεν ερχομαι...να ερθουν αυτοι στη δικη μου θεση. Η καλυτερα να ερθουν τα παιδια τους. Δεν ηρθαν αντιμετωποι με 30.000 κοσμο, τι ειναι αυτα που λες...με 50-100 ηρθαν αντιμετωποι. Οι αλλοι ειχαν πετρες και καδρονια και αυτοι ειχαν θωρακιση, μασκες και χημικα. Αλλα αδεν φταινε αυτοι, εντολες εκτελουν...οι οποιες προερχονται απο τον Πρωθυπουργο της Ελλαδος. Τωρα αν εσυ θες να σε γ...μανε εσενα και την ομαδα σου και εσυ να κατηγορεις αυτους που αντιδρουν...ε τι να πω.trelopaoki444 έγραψε:
3) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Εγω θα αντιδρω.
- trelopaoki444
αδερφε khaledfreepaok μην κοιτας τους αλλους κοιτα να διορθωθεις πρωτα εσυ. ΔΕΝ φταινε παντα οι αλλοι στη ζωη μας, φταιμε και μεις. Γινε εσυ σωστος οπαδος κ τοτε φωναξε για τις αδικιες
Φιλικα παντα
Φιλικα παντα
- khaledfreepaok
+1000000Olorin έγραψε:Mαλλον το 50-50 πλεον μας φαινεται αβανταδορικο...εκει μας φτασανεtrelopaoki444 έγραψε:
1) ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οχι δεν ερχομαι...να ερθουν αυτοι στη δικη μου θεση. Η καλυτερα να ερθουν τα παιδια τους. Δεν ηρθαν αντιμετωποι με 30.000 κοσμο, τι ειναι αυτα που λες...με 50-100 ηρθαν αντιμετωποι. Οι αλλοι ειχαν πετρες και καδρονια και αυτοι ειχαν θωρακιση, μασκες και χημικα. Αλλα αδεν φταινε αυτοι, εντολες εκτελουν...οι οποιες προερχονται απο τον Πρωθυπουργο της Ελλαδος. Τωρα αν εσυ θες να σε γ...μανε εσενα και την ομαδα σου και εσυ να κατηγορεις αυτους που αντιδρουν...ε τι να πω.trelopaoki444 έγραψε:
3) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Εγω θα αντιδρω.
απλα πραγματα.
βιωσαμε τη μεγαλυτερη ηττα μας στην Τουμπα.
πρώτη φορα γυρναω απο το γηπεδο ΜΟΥ και χαιρομαι που ειμαι σωος.
ο πρακτορας της σταζι απεδειξε για αλλη μια φορα ποιος κανει κουμαντο σε αυτη τη χωρά. και εδω πανω εννοειται.
κουβαλησε τον προσωπικο του εμμισθο στρατο να σε πνιξουν στο πεταλο σου με χημικα.
η κολαση που ταχα θα καναμε εγινε κολαση μας και δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα για αυτο. μονο να φτυνουμε χολη στα τσιμεντα και να κλαιμε. Ναι μας εκανε να κλαιμε μες στο σπιτι μας.
ολα τα αλλα ανηκουν στην ομορφη εικονικη πραγματικοτητα του χωριου που ζουμε. Δικαιοσυνη, ισονομια, δημοκρατια, σκατα σκατα σκατα.
και εχεις κατι γατια υπουργους που τους λενε βουλγαρους και τους ριχνουν σφαλιαρες και αυτοι αγκαλιαζουν την καρεκλα τους και ουτε καν μια δηλωση δεν κανουν για να μην δυσαρεστησουν τον αφεντικο τους. Για σενα βλακα μου Μακεδονα δεν σκανε. Ξερουν πως θα σε τουμπαρουν λιγο πριν τις εκλογες.
περιμενω με αγωνια δηλωσεις πανικα και ραπτη για να νοιωσω οτι υπαρχω σαν καρτουν (γιατι σαν ελληνας πολιτης δεν υπηρχω)
βιωσαμε τη μεγαλυτερη ηττα μας στην Τουμπα.
πρώτη φορα γυρναω απο το γηπεδο ΜΟΥ και χαιρομαι που ειμαι σωος.
ο πρακτορας της σταζι απεδειξε για αλλη μια φορα ποιος κανει κουμαντο σε αυτη τη χωρά. και εδω πανω εννοειται.
κουβαλησε τον προσωπικο του εμμισθο στρατο να σε πνιξουν στο πεταλο σου με χημικα.
η κολαση που ταχα θα καναμε εγινε κολαση μας και δεν μπορουσαμε να κανουμε τιποτα για αυτο. μονο να φτυνουμε χολη στα τσιμεντα και να κλαιμε. Ναι μας εκανε να κλαιμε μες στο σπιτι μας.
ολα τα αλλα ανηκουν στην ομορφη εικονικη πραγματικοτητα του χωριου που ζουμε. Δικαιοσυνη, ισονομια, δημοκρατια, σκατα σκατα σκατα.
και εχεις κατι γατια υπουργους που τους λενε βουλγαρους και τους ριχνουν σφαλιαρες και αυτοι αγκαλιαζουν την καρεκλα τους και ουτε καν μια δηλωση δεν κανουν για να μην δυσαρεστησουν τον αφεντικο τους. Για σενα βλακα μου Μακεδονα δεν σκανε. Ξερουν πως θα σε τουμπαρουν λιγο πριν τις εκλογες.
περιμενω με αγωνια δηλωσεις πανικα και ραπτη για να νοιωσω οτι υπαρχω σαν καρτουν (γιατι σαν ελληνας πολιτης δεν υπηρχω)