...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
axl4

Re: ...και σκότωσα για ένα εισιτήριο!

Δημοσίευση από axl4 »

Tetradje έγραψε:Ισως το πρωτο παιχνιδι του Ζηση Βρυζα με τη φανελα του ΠΑΟΚ στην Τουμπα! Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο!

Σιγουρος ειμαι για τον παιχταρα των "Αγιων" που επαιζε... Αλλα ας το αφησω σαν quiz, αν και εχει δυνατους παιχτες αυτο το topic και θα τον βρουν! :)

αδερφε απο τα λιγα που θυμαμαι ειναι πως ειχαμε νικησει στο φιλικο τη σαουθαμπτον με 3-0 ή 3-1 νομιζω και μηπως αναφερεσαι στην παιχτουρα μας τον Μικι Κουιν??? :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Οχι axl! Αλλος ηταν το αστερι της Southampton τοτε , οχι ειρωνικα βεβαια αλλα στην πραγματικοτητα!

Ο Κουϊν ηταν αστερι στις pubs, το 96 νομιζω δεν επαιζε πλεον και πριν επαιζε στην Κοβεντρι! :)
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

:oops: next please...
ρε συ ψιλοασχετο αλλα θυμαμαι τον χοντρουλη κουιν να επαιζε εναντιον μιας αγγλικης ομαδας σε φιλικο ματς στην Τουμπα...εχουμε παιξει και με αλλη αγγλικη ομαδα φιλικο ή περασαν τα χρονια και τα χανω...???
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Παιξαμε με Λεστερ αλλα δεν θυμαμαι αν επαιζε ο Κουϊν (δε νομιζω παντως, θα ηταν πολυ μεγαλος)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

εγω μονο το le tissuer θυμαμαι και αυτον απο πιο μετα για να ειμαι ειλικρινης......και σιγα το παικτη αν λες αυτον...ποσ ειχε ληξει αυτο το ματςακι?ποτε ακριβως ηταν και δε το θυμαμαι καθολου?????με γιομο το θυμαμαι, οπως και το ραμπουτλα τον θυμαμαι....νομιζαμε οτι ειχε ερθει ενα τανκς πισω αλλα δεν ξαναεπαιξε ποτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Τρί 17 Μαρ 2009, 14:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Λετισιέ η παιχτούρα της Σαουθάμπτον!
Τους νικήσαμε με 2-0 με γκολ του Λέσεκ Πις και του Καπετανόπουλου.

Όσο για τον Μίκι Κουίν "He’s fat, he’s round, he’s worth a million pounds-Micky Quinn, Micky Quinn!” του τραγουδούσαν οι φίλοι της κόβεντρι ,αλλά του ήρθαν ανάποδα στη ζωή τα πράματα αφού είχε και οικογενειακά προβλήματα και αποσύρθηκε το '96.

Ήμουν μέσα στο φιλικό Ομάρι (αλλά τις πληροφορίες τις βρήκα από το Web)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Ναι diniko. Ηταν διεθνης, αυτος ειναι. Van Roy και γω δε θυμομουν σκορερς, φταιει που αγγιζω τα 30??? :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tetradje την Τρί 17 Μαρ 2009, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Tetradje έγραψε:Ισως το πρωτο παιχνιδι του Ζηση Βρυζα με τη φανελα του ΠΑΟΚ στην Τουμπα! Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο

Ουτε εγω ειμαι σίγουρος εαν το φιλικό 2-0 επί της Σαουθαμπτον ήταν το πρωτο παιχνιδι τού Βρυζα στην Τουμπα.
Τα γκολ είχαν πετύχει στο β' ημιχρονο οι Πις και Καπετανόπουλος.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ο σουνες δεν ηταν στη σαουθαμπτον κοουτς?
Άβαταρ μέλους
Tetradje

PRAKTORINOS έγραψε:Τα γκολ είχαν πετύχει στο β' ημιχρονο οι Πις και Καπετανόπουλος.

Και ο τιτλος των Σπορ την αλλη μερα (εκλαμψεις της μνημης) ηταν: Εσυ ο,τι Πις! χαχα
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Συνθέσεις του ματς
ΠAΟK: Πουρλιοτόπουλος, Παναγιωτίδης, Kαπετανόπουλος, Tασιόπουλος, Aλεξίου, Aναστασιάδης, Zαγοράκης, Πις, Bρύζας, Tουρσουνίδης (80 Xάβος), Zουμπούλης (83 Tιμκόφσκι).

ΣAΟYΘAMΠTΟN: Mος, Nτοντ, Πότερ, Nέλσον, Οριντεντ, Mαγκιλντον, Λετισιέ, Kενάλι, Σίρλεσι, Nπασάμ, Kίνι (70 Pόμπινσον)

Προπονητής ο Μπέγκτσον, μεγάλες προσδοκίες από κόσμο άλλα μέχρι τον χειμώνα ημασταν για τα κλάματα(βλέπε εισιτήριο που έβαλα με εδεσσαικό). Απελύθη ο Γκιντερ ήρθε ο Αγγελος και με ντεμαράζ βγήκαμε ευρώπη για να κάνουμε το έπος του αποκλεισμού της Αρσεναλ!!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

[quote="vanroy"]
Ό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Ειρωνικά σχόλια ??? Ντροπή σου Micky Mouse ! :lol: :)
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Συμπληρωματικα, απο οσο θυμαμαι, ειχε παιξει με την Κοβεντρι φιλικο παιχνιδι στην Ελλαδα (πιθανος αντιπαλος η Ξανθη...).
Ο οδηγος του λεωφορειου που μετεφερε για τους αγγλους παιχτες τους περιεγραψε σαν ζωα που επιναν μπυρες καθ ολη τη διαδρομη και κατουρουσαν μεσα στο λεωφορειο!!! Μεσα σε αυτους και ο "δικος" μας, ο Μικι...
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

[quote="vanroy"]
Προ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”