Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. MVP Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

το μπουλο ρε αγορι μου αντε αλλαξε forum...εχει κ κοκκινα,αντε μας τα πριζεις βραδιαττικα
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

Ρε Magdi Tolba πας καλά?Που ναι ο Εργοτέλης?Η αεκτσούλα θυμάσαι πως σε νίκησε?Το γκολάκι το θυμάσαι?τον σκατοβάζελο θυμάσαι την συμπεριφορά του διαιτητή?Μέχρι κ ο πορνόγερος είπε ότι ''πιθανόν '' να ναι πέναλτι...
Κ στο κάτω κάτω ναι ρε γουστάρω να μαι πρόβατο όσο βλέπω ότι με φοβούνται κ ξαφνικά όλοι μιλάνε για μένα κ στάζουν χολή.Καλύτερα πρόβατο όπως το σκέφτομαι....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

gate4mitsos 2 πρεπει να συληφθηκανε και απο τι ξερω οχι ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Steenage την Κυρ 30 Νοέμ 2008, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
thegrayscaleart

ρε αγγελε τι τον απαντας κολογαβρος ειναι αστον...

αν εισαι γαυρος χαιρομαι που μπηκες εδω,αρα μας υπολογιζεις κ μας φοβασαι...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Ηρεμα αδερφια η καλυτερη μαγκια ειναι να μην
τον απαντα κανεις θα πει μια θα πει δυο και μετα θα φυγει να ουμ ...
Τρενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
25 Ποντους σε λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεω
Magdi Tolba

Δημοσίευση από Magdi Tolba »

angelos4a έγραψε:Ρε Magdi Tolba πας καλά?Που ναι ο Εργοτέλης?Η αεκτσούλα θυμάσαι πως σε νίκησε?Το γκολάκι το θυμάσαι?τον σκατοβάζελο θυμάσαι την συμπεριφορά του διαιτητή?Μέχρι κ ο πορνόγερος είπε ότι ''πιθανόν '' να ναι πέναλτι...
Κ στο κάτω κάτω ναι ρε γουστάρω να μαι πρόβατο όσο βλέπω ότι με φοβούνται κ ξαφνικά όλοι μιλάνε για μένα κ στάζουν χολή.Καλύτερα πρόβατο όπως το σκέφτομαι....

εντάξει αν είσαι ευχαριστημένος με Σάντος,φαίνεται είσαι πολύ μικρός και δεν έχεις δει ποτέ μεγάλη μπάλα από τον ΠΑΟΚ
φέτος ο ΠΑΟΚ είναι ένα ημίχρονο με ΟΦΗ΄,ένα με ΑΕΚ και ένα με Ηρακλή,σε όλα τα υπόλοιπα σερνότανε
μήπως ξέχασες την προηγούμενη εμφάνιση με Λάρισα που ήμασταν τραγικοί?ή τα σημερινά χάλια?ή τη σπόντα με τον ΑΡΗ?
angelos4a

Είναι να τρελαίνεσαι ρε π44στη μου.Κτ τέτοια μου την δίνουν τρελά ιδιώς όταν έχω προσωπική επαφή.Είδα τον αγώνα μιλώ, δεν τον είδα βγάζω τον σκασμό.Το μόνο που παρακαλώ είναι να εμψυχώνω πιο πολύ τους παίχτες από το να τους κράζω...Ναι στηρίζω προπονητή γιατί βλέπω δουλειά κ έργο.Αν είναι να μας δώσουν κ καμιά 10αρα μύρια να τους αλλάζουμε ανα τρίμηνο όπως ο σκατοπροεδρός τους.Δεν τον γουστάρουμε π0υλο.
Αι σιχτιρ..
Άβαταρ μέλους
Steenage

ΠΑΟΚτσης ειναι μαγκες απλα εχει τα παλια κολλημενα μυαλα ...
Ακουστε τι σας λεω να ουμ ...
Τρενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
angelos4a

Ρε Jeremy4 ο Pablo δεν σήκωσε απλά το λάβαρο της επανάστασης...Την κάνει μόνος του εκεί μέσα...Μακάρι να χαμε αλλους 3 τέτοιους....
Magdi Tolba

thegrayscaleart έγραψε:ρε αγγελε τι τον απαντας κολογαβρος ειναι αστον...

έχω από τώρα τα ποστ του Ιουνίου 2009,θα είναι κάπως έτσι.....

εντάξει ρε παιδιά,άλλη μια χρονιά χαμένη,πρέπει τώρα να πάρουμε 15 νέες μεταγραφές παικταράδες μπας και βγούμε ΟΥΕΦΑ του χρόνου
στήριξη στον Ζαγοράκη και υπομονή,χτιζόμαστε ακόμα!!!!!
angelos4a

Όταν στηνόσουν κ σε έπαιρναν ήταν ωραία?η 4 από τον βούλη ήταν ωραία πέρσι?Κ ναι ρε φίλε έτσι είμαι μικρός.Δεν έχω δει πρωτάθλημα αλλά με τέτοια μυαλά δεν με βλέπω να το ζω...
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Magdi Tolba έγραψε:
thegrayscaleart έγραψε:ρε αγγελε τι τον απαντας κολογαβρος ειναι αστον...

έχω από τώρα τα ποστ του Ιουνίου 2009,θα είναι κάπως έτσι.....

εντάξει ρε παιδιά,άλλη μια χρονιά χαμένη,πρέπει τώρα να πάρουμε 15 νέες μεταγραφές παικταράδες μπας και βγούμε ΟΥΕΦΑ του χρόνου
στήριξη στον Ζαγοράκη και υπομονή,χτιζόμαστε ακόμα!!!!!

Καλα ρε .Τι στον φούτσο κάνουν οι διαχειριστές!!!!

Χώστε του ενα ban στην μάπα.
Αντε διότι θα αρχίζουμε να κατεβάζουμε καντήλια στο παιδάκι
!
Magdi Tolba

η μεγαλύτερη έλλειψη του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε παίκτες,ούτε τα λεφτά αλλά ο Παρασίδης που άνοιγε τα μάτια στα φυτά γιατί ήταν 100 χρόνια μπροστά
πήραμε Χ με Εργοτέλη και Χ με γριά που πέφτει και παραλίγο κάποιοι να κατέβουν στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσουν
thegrayscaleart

εγω μονο εχω να πω κ τελος γιατι μ τα πριξε,εισαι πολυ λιγος για να σαι Π.Α.Ο.Κ, να μιλας για τον ΖΑΓΟΡ και ν χεις nick το ονομα του μαγντι,λυπαμαι...αλλα επειδη εισαι γαυρος κ δεν θα καταλαβεις ποτε την φιλοσοφια μας μας τα πριζεις,εξαλλου γιαυτο εισαι γαυρος...εισαι πολυ λιγος...καληνυχτα αδερφιαααα ΤΡΕΝΟΟΟΟΟ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ...
ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ
Άβαταρ μέλους
enaenaenamail.

Δημοσίευση από enaenaenamail. »

Magdi Tolba έγραψε:η μεγαλύτερη έλλειψη του ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε παίκτες,ούτε τα λεφτά αλλά ο Παρασίδης που άνοιγε τα μάτια στα φυτά γιατί ήταν 100 χρόνια μπροστά
πήραμε Χ με Εργοτέλη και Χ με γριά που πέφτει και παραλίγο κάποιοι να κατέβουν στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσουν

Εσένα μικρό ή σε βίασαν ή δε σου σηκωνόταν!

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”