Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. 29/11 16.45 Προβλέψεις & σχόλια
- steliospaoknikaia
Οσοι εχουν εισιτηριο στα χερια τους ας μου στειλουν pm.
Οσοι δεν εχουν εισιτηριο καλο θα ειναι να πανε απο πρωι στο γηπεδο.Φανταζομαι ειστε αρκετοι οποτε θα συννενοηθειτε!
Εγω εχω προβλημα στο οτι κοιμαμαι μεχρι τις 11-12 και δεν παιζει να ερθω νωρις.
Οσοι εχουν εισιτηριο ας μου στειλουν για συναντηση(μερος-ωρα παντα pm)
Υπενθυμιζω οτι αυριο θα βρεχει στην αθηνα οποτε καλο ειναι να ξεκινησουμε νωρις για συναντησεις γιατι ολοι ξερουμε τη δυσκολια των μετακινησεων εδω οταν βρεχει..
Οσοι δεν εχουν εισιτηριο καλο θα ειναι να πανε απο πρωι στο γηπεδο.Φανταζομαι ειστε αρκετοι οποτε θα συννενοηθειτε!
Εγω εχω προβλημα στο οτι κοιμαμαι μεχρι τις 11-12 και δεν παιζει να ερθω νωρις.

Υπενθυμιζω οτι αυριο θα βρεχει στην αθηνα οποτε καλο ειναι να ξεκινησουμε νωρις για συναντησεις γιατι ολοι ξερουμε τη δυσκολια των μετακινησεων εδω οταν βρεχει..
paok87 έγραψε:Οσοι εχουν εισιτηριο στα χερια τους ας μου στειλουν pm.
Εγω εχω προβλημα στο οτι κοιμαμαι μεχρι τις 11-12 και δεν παιζει να ερθω νωρις.![]()
ρε να κανονισουμε να παμε στο αλλου φαν παρκ να παρουμε καμια σακουλα για την βροχη???????????χαχαχαχαχαχ!!!!ρε αμα βρεχει θα τον πιουμε αλλα ΠΑΟΚ εισαι!!!!
α μου ειπαν πως παει και το Β10 φυλη ρε.....

δικο σου http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
την ωρα του αγωνα θα σου εμφανιστουν καποια links.Κανε κλικ σε ενα και θα το δεις.
την ωρα του αγωνα θα σου εμφανιστουν καποια links.Κανε κλικ σε ενα και θα το δεις.