Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 16/11 19:00 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

πάντως νομίζω ότι τα πράγματα πάνε καλά μέχρι τώρα. ο osfp ασχολείται ακόμα με το παιχνίδι με το παο, εμείς ασχολούμαστε με τα παρεμφερή τις διαιτησίας , ο santos ήσυχος και ωραίος ασχολείται με την ομάδα

έχω να δω τέτοιο osfp-ΠΑΟΚ από τον ιανουάριο του 2002 με τα 8000 κομμάτια. τότε είχαμε πολύ αέρα που μας βγήκε σε κακό μια και η έμπνευση του Μπάγεβιτς να έχει τις γραμμή τις άμυνας στο κέντρο ήταν λουκούμι για τον osfp
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Νομιζω οτι με το να αφησει τον Δαρλα εκτος αποστολης ο Σαντος κανει προφανες το οτι θα παιξει με 5 πισω. 5-3-2 η 5-4-1. Ειναι φανερο για μενα, αλλα μπορει να ειμαι και ασχετος και να κανω μεγα λαθος. Δηλαδη το να βαλεις Παντελη πανω στον Γκαλετι ειναι εκτος λογικης. Το να βαλεις Αραμπατζη δεξυ μπακ αυτη τη στιγμη, με μονο 4 πισω, επισης. Οποτε μενει η λυση της πεντοβεργας. Θα μπορει να παιξει και ο Σναουτσνερ man-to-man στον Γκαλετι πανω. Ετσι εξασφαλιζουμε και μετοπισθεν και εχουμε και 1 μπακ (τον Αραμπατζη?) για να βγαινει στην κοντρα οποτε χρειαστει.

Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα στο FM2009!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τρί 11 Νοέμ 2008, 00:49, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Θα παραμείνει ο Κονσεϊσάο αριστερά με το ανάποδο πόδι και ο Μπακαγιόκο δεξιά επίσης με το ανάποδο ποδι
Απο ποτε ο Μπακαγιοκο εγινε αριστεροποδαρος????????????
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Kostas85 έγραψε:Μάγκες, χαμηλά τη μπάλα. Πάμε να πάρουμε ότι μπορούμε από το γαύρο.
Προσοχή στο αήττητο και με λίγη τύχη βλέπουμε.

Γειτονάκι + 100000
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ο γκει ομαδα δεν εχει
Για τον τσοσπου ειναι και αμα παμε οργανωμενα
και καρφωσει κανα γκολακι ο Μουσλι το ματσακι θα λειξει
η 0-1 η 0-2 η 1-1 !!

Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ παρε το 2 πλο απο τους ρουφιανους ...
Μουσλι καρφωσετο μπορεις !!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Α και κατι αλλο βαρεθηκα να ακουω αυτο το χαμηλα η μλπαλα
χαμηλα η μπαλα ..Ρε παμε να τους @@@@@@@@
τις @@@@ τους παλιο @@@@@@@ το φελεκι μου ..
ΠΑΟΚ διπλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Τρελαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Άβαταρ μέλους
g4limassol

Δημοσίευση από g4limassol »

Παιδια ακουσα οτι οι μπατσοι ζητησαν αναβολη της αγωνιστικης λογω πολυτεχνειου
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Mαγκες αφου δεν φαγαμε γκολ απο τον Πανιωνιο δυσκολα να φαμε γκολ απο τον γαυρο.Αν αρχισουν τις γιομες στον Κοβασεβιτς δεν πιστευω να εχει προβλημα ο Κοντρερας.Μονο αυτος ο Ντιογο θελει προσοχη γιατι ειναι πολυ μουλοχτος και μεσα σε ολες τις φασεις.

Οσο γι αυτο που ειπες φιλε Κρητικε σε καταλαβαινω απολυτα.Μετα την τριτη αγωνιστικη κατι εχει παθει ο κολουπολογιστης μου και δεν μπορω να δω ουτε ενα ματς.Εχω χασει 10 κιλα απ τη στεναχωρια μου!!!

Ρε παιδες οποιος ξερει τιποτα απο secured live streaming ας μου κανει ενα Π.Μ. γιατι εχω μεινει απο ιδεες.Βοηθηστε ενα ΠΑΟΚτση να δει την αγαπημενη του ομαδα απο την χωρα των καγκουρο στην οποια βρισκεται!!!

Φχαριστω προκαταβολικα

Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ γερα και παμε για μεγαλα πραγματα φετος!!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Ο Σαντος ειναι γατος ξερει τι κανει ..
Και ποιος ειπε οτι θα παιξει ο σβουρας αριστερα .. ?
Αν παιξει παρτυ θα κανει ο Γκαλετι απο δεξια ...
Εκει εγω λεω θα βαλει Σναουτσερ για να σβησει τον Γκαλετι
και δεξια μαλλον Αραμπατζη ...
Άβαταρ μέλους
11121969solitario

Δημοσίευση από 11121969solitario »

http://www.sport24.gr/svc/npc/index.asp#

Πρωτοσέλιδο αθλητικής
ThomasNY

Δημοσίευση από ThomasNY »

Παροτι ο Δαρλας εχει ξεκινησει καλα σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ειναι ο πιο αδυναμος σε αμυντικα καθηκοντα.Βεβαια, ειναι και ο πιο ταλαντουχος επιθετικα απο την τετραδα πισω.
Σε ενα ματς που θα παιξουμε την αντεπιθεση και θα πρεπει να εξουδετερωσουμε τον γαλετι ειναι καλη επιλογη να χασει αυτο το ματς ο Δαρλας και να παιξει εκει ο μιρο.
Οπως και αν εχει εχω εμπιστοσυνη στο σαντος, γιατι την κερδιζει καθε κυριακη φετος και το ματς ειναι ΔΙΠΛΑΡΑ.
Ολους θα τους τρελανουμε!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Με την Λαρισα παιζουμε μετα ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

ρε παιδια πολυ ντορος εγινε με τον δαρλα..ενταξει συμφωνω το βασικο αριστερο μπακ να μεινει εξω απο αυτο το ματς και μενα δεν μου αρεσε αλλα εχουμε λυση,κατι εχει στο νου του ο σαντος,μην τον κατηγορουμε..λογικα θα παιξει ο σναουτσνερ αριστερα και βλεπω αραμπατζη δεξια...τι θα πει ανετοιμος ο αραμπατζης, στον ΠΑΟΚ παιζει και στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι αξιζει,για τον παγκο μονο θα τους εχουμε?οσο για τον παντελη,συμφωνω και μενα δεν μου γεμιζει για μπακ αν παιξει,αλλα μην ξεχνατε οτι σε τετοια παιχνιδια παιζεις πολλες φορες με το μυαλο και την εμπειρια και ο παντελης εχει εμπειρια οσο ο αραμπατζης με τον δαρλα και τον σναουτσνερ μαζι...

:?: :?:
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

07:00 το απογευνα απο τη ΝΕΤ...
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

11121969solitario έγραψε:http://www.sport24.gr/svc/npc/index.asp#

Πρωτοσέλιδο αθλητικής
Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο σχολιάστηκε και από την "πρωϊνή" ζώνη της ΝΕΤ --> http://62.1.2.102/newspapers/2008/11/11/ATHMAK_b.jpg
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”