Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 16/11 19:00 Προβλέψεις & σχόλια
πάντως νομίζω ότι τα πράγματα πάνε καλά μέχρι τώρα. ο osfp ασχολείται ακόμα με το παιχνίδι με το παο, εμείς ασχολούμαστε με τα παρεμφερή τις διαιτησίας , ο santos ήσυχος και ωραίος ασχολείται με την ομάδα
έχω να δω τέτοιο osfp-ΠΑΟΚ από τον ιανουάριο του 2002 με τα 8000 κομμάτια. τότε είχαμε πολύ αέρα που μας βγήκε σε κακό μια και η έμπνευση του Μπάγεβιτς να έχει τις γραμμή τις άμυνας στο κέντρο ήταν λουκούμι για τον osfp
έχω να δω τέτοιο osfp-ΠΑΟΚ από τον ιανουάριο του 2002 με τα 8000 κομμάτια. τότε είχαμε πολύ αέρα που μας βγήκε σε κακό μια και η έμπνευση του Μπάγεβιτς να έχει τις γραμμή τις άμυνας στο κέντρο ήταν λουκούμι για τον osfp
Νομιζω οτι με το να αφησει τον Δαρλα εκτος αποστολης ο Σαντος κανει προφανες το οτι θα παιξει με 5 πισω. 5-3-2 η 5-4-1. Ειναι φανερο για μενα, αλλα μπορει να ειμαι και ασχετος και να κανω μεγα λαθος. Δηλαδη το να βαλεις Παντελη πανω στον Γκαλετι ειναι εκτος λογικης. Το να βαλεις Αραμπατζη δεξυ μπακ αυτη τη στιγμη, με μονο 4 πισω, επισης. Οποτε μενει η λυση της πεντοβεργας. Θα μπορει να παιξει και ο Σναουτσνερ man-to-man στον Γκαλετι πανω. Ετσι εξασφαλιζουμε και μετοπισθεν και εχουμε και 1 μπακ (τον Αραμπατζη?) για να βγαινει στην κοντρα οποτε χρειαστει.
Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα στο FM2009!
Τουλαχιστον εγω αυτο θα εκανα στο FM2009!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τρί 11 Νοέμ 2008, 00:49, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
- g4limassol
- Isaak the Greek
Mαγκες αφου δεν φαγαμε γκολ απο τον Πανιωνιο δυσκολα να φαμε γκολ απο τον γαυρο.Αν αρχισουν τις γιομες στον Κοβασεβιτς δεν πιστευω να εχει προβλημα ο Κοντρερας.Μονο αυτος ο Ντιογο θελει προσοχη γιατι ειναι πολυ μουλοχτος και μεσα σε ολες τις φασεις.
Οσο γι αυτο που ειπες φιλε Κρητικε σε καταλαβαινω απολυτα.Μετα την τριτη αγωνιστικη κατι εχει παθει ο κολουπολογιστης μου και δεν μπορω να δω ουτε ενα ματς.Εχω χασει 10 κιλα απ τη στεναχωρια μου!!!
Ρε παιδες οποιος ξερει τιποτα απο secured live streaming ας μου κανει ενα Π.Μ. γιατι εχω μεινει απο ιδεες.Βοηθηστε ενα ΠΑΟΚτση να δει την αγαπημενη του ομαδα απο την χωρα των καγκουρο στην οποια βρισκεται!!!
Φχαριστω προκαταβολικα
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ γερα και παμε για μεγαλα πραγματα φετος!!!
Οσο γι αυτο που ειπες φιλε Κρητικε σε καταλαβαινω απολυτα.Μετα την τριτη αγωνιστικη κατι εχει παθει ο κολουπολογιστης μου και δεν μπορω να δω ουτε ενα ματς.Εχω χασει 10 κιλα απ τη στεναχωρια μου!!!
Ρε παιδες οποιος ξερει τιποτα απο secured live streaming ας μου κανει ενα Π.Μ. γιατι εχω μεινει απο ιδεες.Βοηθηστε ενα ΠΑΟΚτση να δει την αγαπημενη του ομαδα απο την χωρα των καγκουρο στην οποια βρισκεται!!!
Φχαριστω προκαταβολικα
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ γερα και παμε για μεγαλα πραγματα φετος!!!
- 11121969solitario
Παροτι ο Δαρλας εχει ξεκινησει καλα σε γενικες γραμμες πιστευω οτι ειναι ο πιο αδυναμος σε αμυντικα καθηκοντα.Βεβαια, ειναι και ο πιο ταλαντουχος επιθετικα απο την τετραδα πισω.
Σε ενα ματς που θα παιξουμε την αντεπιθεση και θα πρεπει να εξουδετερωσουμε τον γαλετι ειναι καλη επιλογη να χασει αυτο το ματς ο Δαρλας και να παιξει εκει ο μιρο.
Οπως και αν εχει εχω εμπιστοσυνη στο σαντος, γιατι την κερδιζει καθε κυριακη φετος και το ματς ειναι ΔΙΠΛΑΡΑ.
Ολους θα τους τρελανουμε!
Σε ενα ματς που θα παιξουμε την αντεπιθεση και θα πρεπει να εξουδετερωσουμε τον γαλετι ειναι καλη επιλογη να χασει αυτο το ματς ο Δαρλας και να παιξει εκει ο μιρο.
Οπως και αν εχει εχω εμπιστοσυνη στο σαντος, γιατι την κερδιζει καθε κυριακη φετος και το ματς ειναι ΔΙΠΛΑΡΑ.
Ολους θα τους τρελανουμε!
-
ρε παιδια πολυ ντορος εγινε με τον δαρλα..ενταξει συμφωνω το βασικο αριστερο μπακ να μεινει εξω απο αυτο το ματς και μενα δεν μου αρεσε αλλα εχουμε λυση,κατι εχει στο νου του ο σαντος,μην τον κατηγορουμε..λογικα θα παιξει ο σναουτσνερ αριστερα και βλεπω αραμπατζη δεξια...τι θα πει ανετοιμος ο αραμπατζης, στον ΠΑΟΚ παιζει και στο χερι του ειναι να αποδειξει οτι αξιζει,για τον παγκο μονο θα τους εχουμε?οσο για τον παντελη,συμφωνω και μενα δεν μου γεμιζει για μπακ αν παιξει,αλλα μην ξεχνατε οτι σε τετοια παιχνιδια παιζεις πολλες φορες με το μυαλο και την εμπειρια και ο παντελης εχει εμπειρια οσο ο αραμπατζης με τον δαρλα και τον σναουτσνερ μαζι...

-
Το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο σχολιάστηκε και από την "πρωϊνή" ζώνη της ΝΕΤ --> http://62.1.2.102/newspapers/2008/11/11/ATHMAK_b.jpg