ΈραΣπορ
Re: ΕΡΑ Σπορ, Αποψεις
Και πάλι bravo αδερφέ SATANA!
Συνέχισε να μας διαβάλεις γιατί δεν την παλεύουν τα ατομάκια.
Όπως ακριβώς τα λες είναι.
Συνέχισε να μας διαβάλεις γιατί δεν την παλεύουν τα ατομάκια.
Όπως ακριβώς τα λες είναι.
- PRAKTORINOS
Τους βαρέθηκε η ψυχή μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Παρ 09 Δεκ 2011, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αμην.
Τα ειπες όλα φίλε. Έτσι είναι.
Απλα αμα είσαι στο αμαξι και ταξιδεύεις κάτω απο τα τέμπη και καιγεσαι να ακουσεις τη λεξη ΠΑΟΚ, καθεσαι και τους ανεχεσαι αυτους τους σιχαμενους οσφιοκαμπτες και τα τσιρακια τους για να παρεις την έστω νοθευμενη με αθηναικη ειρωνία ηρωινη σου. Αδερφια ΠΑΟΚσακια του νοτου είστε μεγάλοι ΗΡΩΕΣ. Κρατήστε γερά.
Τα ειπες όλα φίλε. Έτσι είναι.
Απλα αμα είσαι στο αμαξι και ταξιδεύεις κάτω απο τα τέμπη και καιγεσαι να ακουσεις τη λεξη ΠΑΟΚ, καθεσαι και τους ανεχεσαι αυτους τους σιχαμενους οσφιοκαμπτες και τα τσιρακια τους για να παρεις την έστω νοθευμενη με αθηναικη ειρωνία ηρωινη σου. Αδερφια ΠΑΟΚσακια του νοτου είστε μεγάλοι ΗΡΩΕΣ. Κρατήστε γερά.

ευτυχως που υπαρχει και το ιντερνετ οταν παω αθηνα το τι μαλακιες
ακουω ειδικα απο ερα σπορ αλλα και τα αλλα αθλητικα σαιτ δεν λεγετε
........ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑ .......
ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ
ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ....
))) ......
TA ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ
ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ .....
ακουω ειδικα απο ερα σπορ αλλα και τα αλλα αθλητικα σαιτ δεν λεγετε
........ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΞΕΣΤΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΑ .......
ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΓΙΑ ΜΑΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ
ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ....

TA ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ
ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟΙ
ΓΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ .....
μαγκες σε πολλα απο αυτα που λετε εχεται δικιο αλλα πιστευω οτι δεν πρεπει να γινουμε ο κανεις πρεπει να υπαρχουμε παντου . πρεπει και εκεινος ο παοκτσης που τρεχει ολη μερα και ζει στην αθηνα να πληροφορειται να ενθουσιαζεται και να μπορει να πει οτι υπαρχει σε μια πολη ολο παραπληροφορηση . πρεπει να γεννησουμε καινουργια παοκτσακια στην αθηνα ειμαστε παντου μην στερουμε και μην απομονοθουμε ο ΠΑΟΚ ΑΝΕΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΥ Η ΦΩΝΗ ΜΑς ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΜΕΧΡΙ ΣΠΑΡΤΗ ΝΑ ΞΕΡΑΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΠΟΛΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΟΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 

εννοειται. Συμφωνουμε απολυτα. Ενας σταλινικος εσωστρεφής ΠΑΟΚ θα γίνει στασιμος και γραφικός σαν καποια πολυ γνωστα μας κόμματα.
ο ΠΑΟΚ ειναι ομάδα με Τροτσκικες προδιαγραφες και μοίρα. Επανασταση παντού και παντα.
Α, ρε Pablo Garcia.
ο ΠΑΟΚ ειναι ομάδα με Τροτσκικες προδιαγραφες και μοίρα. Επανασταση παντού και παντα.
Α, ρε Pablo Garcia.

Satana, στο είπα ότι μ' αρέσουν αυτά που γράφεις ;
Προχθές γνώρισα ένα γαβράκι 15 χρονών που μόλις έγινε ΠΑΟΚ, από που λέτε ; Από τα συνθήματα της κερκίδας μας που άκουγε παίζοντας προ-εβολούσιον !!!

Προχθές γνώρισα ένα γαβράκι 15 χρονών που μόλις έγινε ΠΑΟΚ, από που λέτε ; Από τα συνθήματα της κερκίδας μας που άκουγε παίζοντας προ-εβολούσιον !!!
αυτα είναι ρε...
Εγώ εχω 2 πιτσιρικάδες ξαδερφάκια μου που απο σκουληκια γίναν και τα δύο ΠΑΟΚ για την μπουνιά του Γκαρσία.(ξερω πως καποιοι δεν το εγκρινουν, δεν το λεω για να προκαλέσω)
Γνωμη μου. Όταν η επιλογή ομάδας γίνεται οχι για τα πρωταθλήματα και τους τίτλους, αλλα για την τρέλα του ΛΑΟΥ της (..και τώρα τελευταια και των παιχτών της) αυτό δείχνει συνειδητό φανατισμό και υγειή αρρωστια.
ΠΑΟΚ.

Εγώ εχω 2 πιτσιρικάδες ξαδερφάκια μου που απο σκουληκια γίναν και τα δύο ΠΑΟΚ για την μπουνιά του Γκαρσία.(ξερω πως καποιοι δεν το εγκρινουν, δεν το λεω για να προκαλέσω)
Γνωμη μου. Όταν η επιλογή ομάδας γίνεται οχι για τα πρωταθλήματα και τους τίτλους, αλλα για την τρέλα του ΛΑΟΥ της (..και τώρα τελευταια και των παιχτών της) αυτό δείχνει συνειδητό φανατισμό και υγειή αρρωστια.
ΠΑΟΚ.

διστιχος δεν μπορεσα να βγω εδω και 4 μερες αλλα ωφειλο ενα συγνομη σε καπιον δημοσιογραφο για κατι παλιο που ειχα γραψει οκ το κανω εστω και ετσι . αλλα και απο την αλλη θα ελεγα πολλα οο βασιλης ο παοκτσης . τελικα ενα πραγμα να ξερουν καπιοι οτι ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΕΙ λιγες μερες πριν τη μας περημενε αλλα καπιοιο δεν ξερουν τηθα επακολουθησει
χαρικα παντος αρκετους γαυρους που μας προσκηνησαν χαρηκα πως μας φερθηκαν χαρικα γιατι μας υπολογηζουν .- παοκ εισαι καυλα τελικα κυριοι μονη σας θα μας κανεται μεγαλους μονοι σας μας γιγαντονεται μονη σας και θελοντας να μας κανεται κακο την ΚΥΡΙΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΟΠΑΔΙΚΑ ΛΑΟς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αυτον που τρεμει το αφεντικο σας τα βαλατε με παντελονατους. κυριοι οπαδοι της μυκονου και τον gay μπαρ εμαθα εχει πολλα στον πειραια χαχαχαχαχαχ
κανατε λαθος γιατι την κυριακι τα δικα σας παιδια θα βλεπουν τον μεγαλητερο λαο στην ελλαδα χααχαχαχααχα την πατησαν τα θηματαxaxxaxxaxaxaaxxaaxaxaxaxaxxa καλη διασκεδαση παοκτση την κυριακι κοντη γιορτη εχουμε παρτυ εδω
ισως δεν γραφω το οναμα για να μην γινω ρομπα ισως γιατι δεν θελω να εθεσω κανεναν οποιος καταλαβε καταλαβε
χαρικα παντος αρκετους γαυρους που μας προσκηνησαν χαρηκα πως μας φερθηκαν χαρικα γιατι μας υπολογηζουν .- παοκ εισαι καυλα τελικα κυριοι μονη σας θα μας κανεται μεγαλους μονοι σας μας γιγαντονεται μονη σας και θελοντας να μας κανεται κακο την ΚΥΡΙΑΚΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟΣ ΟΠΑΔΙΚΑ ΛΑΟς ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αυτον που τρεμει το αφεντικο σας τα βαλατε με παντελονατους. κυριοι οπαδοι της μυκονου και τον gay μπαρ εμαθα εχει πολλα στον πειραια χαχαχαχαχαχ
κανατε λαθος γιατι την κυριακι τα δικα σας παιδια θα βλεπουν τον μεγαλητερο λαο στην ελλαδα χααχαχαχααχα την πατησαν τα θηματαxaxxaxxaxaxaaxxaaxaxaxaxaxxa καλη διασκεδαση παοκτση την κυριακι κοντη γιορτη εχουμε παρτυ εδω

ισως δεν γραφω το οναμα για να μην γινω ρομπα ισως γιατι δεν θελω να εθεσω κανεναν οποιος καταλαβε καταλαβε
ΑΚΟΥΩ τοσες μερες ερα δημοσιογραφου απλο κοσμο παοκτσιδες μεγαλη υποκρητες τελικα ειναι ολοι τους .
χρονια ολοκληρα ο παοκ γινεται το εξιλαστιριο θημα τους η κακια στιγμη σας κυριοι . αυτος που σας κανει πισω γυρισματα κυριοι αλλα μηπος τελικα ειναι αυτος που σας κολαει στον τοιχο μηπος ειναι αυτος που σας ξυπναει και σας φερνει στην πραγματικοτητα .Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ αυτοσ ειναι ο παοκ μας αυτοσ που αντιστεκαιτε ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ μην φοβασται πλεον οτι και να γινει ο παοκ θα εχει την δυναμη να σας απαντηση ειναι πολη εμπορικη ομαδα ο παοκ κυριοι στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑς ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ να σεβεσται εκει στην ερα τον παοκ και να τον αντιμετοπιζεται οπως πρεπει και αρμοζει στην πιο εμπορικη ομαδα τησ μακεδονιας εαν μας τιμορησουν καλο θα μας κανουν θα ανασυκροτηθουμε και θα διοξουμε μια για παντα τα κακος κειμενα και θα τουσ αναγκασουμε να κανουμε γηπεδο .... ετσι να μην πληρωσει κανενας παοκτσης τον μηνα απρληλιο το ποσοστο προς την ερα να δουμε τους λογαριασμους στη μακεδονια τυρια οσο μας χτυπατε τοσο δυναμονουμε ακομα δεν το καταλαβατε μας περνετε του παιχταραδες μας και εμεις παιρνουμε καλητερους τυρια ερχομαστε να προσεχεται ομως γιατι ο προεδρος σας τα εβαλε με τον λαο τις μακεδονιας και δεν θα σας χαρησουμε .
σπαθα
παιξε καλα τον παοκ μας
χρονια ολοκληρα ο παοκ γινεται το εξιλαστιριο θημα τους η κακια στιγμη σας κυριοι . αυτος που σας κανει πισω γυρισματα κυριοι αλλα μηπος τελικα ειναι αυτος που σας κολαει στον τοιχο μηπος ειναι αυτος που σας ξυπναει και σας φερνει στην πραγματικοτητα .Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ αυτοσ ειναι ο παοκ μας αυτοσ που αντιστεκαιτε ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ μην φοβασται πλεον οτι και να γινει ο παοκ θα εχει την δυναμη να σας απαντηση ειναι πολη εμπορικη ομαδα ο παοκ κυριοι στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑς ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ να σεβεσται εκει στην ερα τον παοκ και να τον αντιμετοπιζεται οπως πρεπει και αρμοζει στην πιο εμπορικη ομαδα τησ μακεδονιας εαν μας τιμορησουν καλο θα μας κανουν θα ανασυκροτηθουμε και θα διοξουμε μια για παντα τα κακος κειμενα και θα τουσ αναγκασουμε να κανουμε γηπεδο .... ετσι να μην πληρωσει κανενας παοκτσης τον μηνα απρληλιο το ποσοστο προς την ερα να δουμε τους λογαριασμους στη μακεδονια τυρια οσο μας χτυπατε τοσο δυναμονουμε ακομα δεν το καταλαβατε μας περνετε του παιχταραδες μας και εμεις παιρνουμε καλητερους τυρια ερχομαστε να προσεχεται ομως γιατι ο προεδρος σας τα εβαλε με τον λαο τις μακεδονιας και δεν θα σας χαρησουμε .

την εχω κοψει την ερα απο τοτε που μπηκε το ιντερνετ στη ζωη μου αλλα στο @@@μενο το αμαξι τι να ακουσω ο δυσμοιρος?
η κατα τ'αλλα αντικειμενικη και κρατικη ερα εχει καταντησει χειροτερα απο παλια.πιανω τον εαυτο μου να θελει να παρει τηλ (ειδικα το βραδυ) που βγαινουν οι γνωστες γλαστρες της αθηνας και λενε ο,τι λενε.
ευτυχως η δυστυχως δεν εχω τηλ ακομα και δεν ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο...
να τηλ συνενοημενοι οι περισσοτεροι ενα συγκεκριμενο βραδυ και να τα ακουσουν ΠΑΟΚτσηδικα μαζεμενα για μια φορα στο ετος ή να τους απαξιωσουμε οπως τους αξιζει?

η κατα τ'αλλα αντικειμενικη και κρατικη ερα εχει καταντησει χειροτερα απο παλια.πιανω τον εαυτο μου να θελει να παρει τηλ (ειδικα το βραδυ) που βγαινουν οι γνωστες γλαστρες της αθηνας και λενε ο,τι λενε.
ευτυχως η δυστυχως δεν εχω τηλ ακομα και δεν ξερω τελικα τι ειναι καλυτερο...
να τηλ συνενοημενοι οι περισσοτεροι ενα συγκεκριμενο βραδυ και να τα ακουσουν ΠΑΟΚτσηδικα μαζεμενα για μια φορα στο ετος ή να τους απαξιωσουμε οπως τους αξιζει?

- DimisK
- Επικοινωνία:
Και τα δύο Αλέξανδρε. Πρώτα το ένα (να τηλ. όλοι μαζί και να τους ξεχέσουμε) και μετά το άλλο: Να μην ασχοληθούμε ξανά μαζί τους...
το κωμικο με την ερα την οποια τρωω στη μαπα οταν παω για δουλεια πτολεμαιδα$....ειναι οτι εχει 565574 συχνοτητες και λειτουργει ως μεσο προπαγανδας μιας και ειναι καθαρα οπαδικο βαζελογαυρο-φωνο και οχι ως πληροφορηση δηλαδη το λογο για τον οποιο εχει το δικαιωμα να εχει αυτες τις 3634664634 συχνοτητες.......το αυτο μοτιβο επαναλαμβανει ο γαυροσπορ φμ με αναμεταδωσεις σε ολη σχεδον την ελλαδα περα απο το επιτρεπομενο 6ωρο (οπως και η ερα) δηλαδη 2 παρανομοι σταθμοι μονοπωλουν τη πιτα παρανομως σε ολη την ελλαδα
- khaledfreepaok
θα σας πω ενα σκηνικο μονο.ητανε μια μερα που επαιζε το αεκ με την λαντα για κυπελλο και μολις πριν επαιζε ο γκει δεν θυμαμαι με ποιον.εγω καθως ειμαι αθηνα εχω στο αμαξι διπλα διπλα στους σταθμους σπορεφρεμ και ερα.(ΠΡΟΣΟΧΗ σιχαινομε το ιδιο και τον σπορεφρεμ,μην το παρει κανεις αλλιως).ε το λοιπον τελειωνει το ματσακι του γκει και αρχιζιει καπακια το αεκ.και το σπορεφρεμ ξεκιναει την μεταδοση του αγωνα κανονικα.και αν εχετε το θεο σας η ερα σχολιαζε επι των σχολιασμων για τον πουστογαυρο ακομα και οταν στο αλλο ματς γινοτανε ο χαμος με πεναλτι,γκολ και κατι τετοια(δεν θυμαμαι ακριβως).στο ΄20 αποφασησανε να πανε στα πηγαδια.οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι.εγω τους εχω για να γελαω.και την ωρα του τελικου μουντιαλ αυτοι μπορει ακομα και τοτε να ρουφανε στο στομα τους τα μπαλακια του τρισκατταρατου