Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Γιατί λέμε ότι ο Καυκής και ο Χαρίσης (που είναι από την αρχή της προετοιμασίας) θα ανέβουν, ενώ ο Ακινς (που είναι λίγες μέρες στην Ελλάδα) είναι παλτό; Ίσως και να είναι, αλλά πρέπει να περιμένουμε 2-3 αγωνιστικές για να το πούμε. Προσωπικά ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Κυρίτση, εκτός κι αν έπαιξε λίγο λόγω του τραυματισμού που είχε. Το σίγουρο είναι πως μόλις ξεκινήσει ο Ουένσον θα ανέβει κατακόρυφα η ομάδα. Υπομονή λοιπόν......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Πέμ 16 Οκτ 2008, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Ντροπη και αισχος γι'αυτον τον βλακα που δεν σεβαστηκε την ενος λεπτου σιγη για τα αδικοχαμενα αδερφια μας και εβρισε τον Γιαννουλη...Αντε στο διαολο ρε κοπριτη!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

kostask4 έγραψε:Γιανκο, και τους συνοπαδους μου θα κραξω, και το Ζαγορακη θα κραξω και το Δροσο θα κραξω και σενα θα κραξω και μενα θα κραξω αν νομιζω οτι εχω δικιο και οτι αυτο που γινεται δεν βοηθαει την ομαδα. Δεν ειναι καταντια. Ειναι τροπος που σκεφτεσαι. Εσενα μπορει να σε ενοχλουν καποια πραγματα και να μην τα λες επειδη ειναι συνοπαδοι σου. Εμενα με ενοχλουν και τα λεω. Αν επισημαινεις τα λαθη γινεσαι καλυτερος. Βεβαια μπορει να εχω εγω αδικο στην συγκεκριμενη περιπτωση. Μπορεις να με κραξεις για να βελτιωθω. Και σε ενα φορουμ αυτο γινεται. Ανταλλαζονται αποψεις.

Έτσι ακριβώς .. κι εγώ τη γνώμη μου είπα ..
Οι άνθρωποι που πήραν εκείνα τα διαρκείας, είχαν βγάλει από την τσέπη τους 400 ευρώ (άσχετα που τώρα πήγε 250) .. δηλαδή ήταν άνθρωποι των επισήμων και που πλήρωσαν τόσα, ώστε να μην χρειάζεται να χοροπηδάνε και όλα τα σχετικά.
Απλά έτυχε εκείνη η θύρα, να έχει συνδυαστεί με τους οργανωμένους οι οποίοι πήγαιναν εκεί και μέχρι φέτος ποτέ δεν έβλεπε κάποιος καθιστός το ματς σ' εκείνες τις θέσεις.
Είναι σου λέω, σα να περιμένεις τα επίσημα της Τούμπας να σηκωθούν και να κάνουν αμπαλαέα .. γίνεται αυτό; ΟΧΙ! Και το θεωρείς φυσιολογικό επειδή είναι επίσημα .. Πες λοιπόν πως εκείνη η θύρα πλέον είναι τα επίσημα του μπάσκετ ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για φέτος πλέον, έτσι θα πρέπει να πορευτούμε και τελείωσε. Του χρόνου, ας το σκεφτεί καλύτερα ο Δρόσος γιατί η κεντρική κάμερα έχει ως φόντο τις συγκεκριμένες θύρες 108-111, κι ας βγάλει τις αντίστοιχες τιμές για να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση και σε εκείνες τις θέσεις και τα διαζώματα..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Kριμα μα πολυ κριμα για τον υπεροχο κοσμο αυτη η ηττα...
Δεν πειραζει ομως....Ψηλα το κεφαλι οπως παντα...
Οσοι δεν πηγατε παρτε ενα ματι απο την κερκιδα στο παλατακι...

http://www.youtube.com/watch?v=SSoOyzi7pu8

http://www.youtube.com/watch?v=u4qqp8tgtJI
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”