Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 19/10 19:00 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Nasos4

Δημοσίευση από Nasos4 »

eorptol έγραψε:ετσι ειναι τα δειγματα που δωσαμε ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ εδω κοντεψαμε
να μην κερδισουμε με ρουλη ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΚΟΨΑΝΕ
ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ και θα φαμε και μια
50αρα προστιμο στις σερρες χωρις λογο τα καναμε σκατα και γλυτωσαμε
τιμωρια λογο πυλωνα ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΦΕΥΓΕΙ ΟΛΟΙ Η 4 ΜΕ ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ....αν σε ανεβασουν και
κανενα πανο οπως τα σκουληκια ΧΑΟΣ ?
κολαση η τουμπα μονο με μας ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 1 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ
1-0........

+1
Nasos4

Δημοσίευση από Nasos4 »

Δεν ειπε κατι τετοιο η διοικηση
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Δημοσίευση από imbedil4a »

Ρε μαγκες γιατι οι συνδεσμοι να ξεκαθαρισουν τους λαλακες???Γιατι οι συνδεσμοι να "παιδευονται" ολη την εβδομαδα για να γινει η ατμοσφαιρα που επικρατει(χαρτακια-πυρσοι-καπνογονα) στην Τουμπα??Αφου το 90% των οπαδων μας που παει στην 4 με διαρκειας,με εισιτηριο για την 4,με εισιτηριο γαι την 7,με εισιτηριο για την 8 και τελος με ντου και ξερω γω δεν ειναι ενεργο μελος ΚΑΝΕΝΟΣ συνδεσμου!!Οι συνδεσμοι τρωνε αβερτα κραξιμο για ο,τι στραβο, αλλα ο,τι γινεται καλο ΜΠΡΑΒΟ στο ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ(δλδ συνδεσμιτες και μη).

Δυστυχως ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ εχει αλλαξει τις τελευταιες δεκαετιες!Εκει που ο,τι ελεγε το εννοουσε,τωρα το λεει απλα για να το λεει!!Καλω τον Σταυρο να μην ξαναδωσει συνθημα στην ΤΟΥΜΠΑ που θα αναφερει: "οπου και να παιζεις εγω θα σε ακολουθω" γιατι πραγματικα δεν το θελουμε αυτο.

Οι παιχτες του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ πρεπει να πατησουν τον νεοπλουτο με πολλα γκολ!!!!!Να βουλωσουν και καποιες κλαψες που αντι να κοιτανε τις μαλκιες που κανανε οι τεχνοκρατες τους μιλανε για συμμαχιες και του κωλου τα 9μερα.
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Οτι και να εχει πει ο alter4 στο topic το συγκεκριμενο ειμαι μαζι του με 10000000....
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Τζαμπα μαλωνετε μαγκες,η μα@ακια ειναι μοναχα της Ελληνικης αστυνομιας μονο εδω γινονται αυτα να εκκενωνεται το μισο γηπεδο για να ερθουν 1000 ατομα,η και 500 παλι τα ιδια καθισματα θα ζητουσαν αυτοι αδεια.Διοτι δεν μπορουν κανουν καλα τη δουλεια τους δεν ειναι εκπεδευμενοι καλα να αντιμετωπιζουν τετοιες καταστασεις.Οποτε δεν εχει καμια ευθυνη ουτε ο Ζαγορακης ουτε τα παιδια των συνδεσμων που θελουν να ταξιδευουν παντου.Ημουν παντα μεσα στην Τουμπα ακομα και στα πετρινα χρονια επι Βουλινου με 1000 ατομα στο γηπεδο,αν και ζω μονιμα μακρια απο Θεσσαλονικη θελω να ανεβω και να δω το ματς αν ομως μεινουν αδειε ς οι εξεδρες δεν θα μπορεσω να δω την αγαπημενη μου ομαδα να κατατροπωνει την ομαδα των φλωρων,ουτε στο ματς με την ομαδα του δημοσιου θα μπορεσω να ερθω........Συμπερασμα απο την ανικανοτητα της αστυνομιας και γενικα του κρατους με νομους φαντασματα παει να ξεσπασει ενας εμφυλιος αναμεσα μας......
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Εγω ρε φιλε psc1998 συμφωνω μαζι σου!!Αλλα καποιοι κατευθειαν αρχισαν να κατηγορουν τους συνδεσμους!!!Κανεις δεν αναφερει οτι το γηπεδο μας ειναι χαλια!!Αμα ειχαμε κανα 2 εισοδους σε καθε θυρα μια χαρα θα μπορουσαμε να φιλοξενησουμε αντιπαλους!!Αμα η αστυνομια δεν ηταν ετσι εδω μια χαρα 10 μετρα κενο θα ειχαμε οπως σε αλλα γηπεδα(βλεπε Καραισκακη στο 5-1,θυμαστε πως ηταν ετσι δεν ειναι???)!!!

ΥΓ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ . ωστε καποιοι να μην δικαιολογησουν με λαθος δικαιολογιες γιατι τα λεω αυτα!!
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

imbedil4a έγραψε:Εγω ρε φιλε psc1998 συμφωνω μαζι σου!!Αλλα καποιοι κατευθειαν αρχισαν να κατηγορουν τους συνδεσμους!!!Κανεις δεν αναφερει οτι το γηπεδο μας ειναι χαλια!!Αμα ειχαμε κανα 2 εισοδους σε καθε θυρα μια χαρα θα μπορουσαμε να φιλοξενησουμε αντιπαλους!!Αμα η αστυνομια δεν ηταν ετσι εδω μια χαρα 10 μετρα κενο θα ειχαμε οπως σε αλλα γηπεδα(βλεπε Καραισκακη στο 5-1,θυμαστε πως ηταν ετσι δεν ειναι???)!!!

ΥΓ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗΣ . ωστε καποιοι να μην δικαιολογησουν με λαθος δικαιολογιες γιατι τα λεω αυτα!!
Ετσι ειναι ....απλα δεν γινονται κοσμογονικες αλλαγες απο την μια μερα στην αλλη,το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι,υφηπουργος αθλητισμου μεχρι και τον τελευταιο αστυνομικο που δεν παει στο γηπεδο να επιβαλει την ταξη με ομορφο και κοσμιο τροπο αλλα παει να το παιξει θηριοδαμαστης και να βγαλει τα προσωπικα του.......ειναι αλλο το επιπεδο μας δυστυχως εδω στο Ελλαντα...κανονικα ουτε 10 μετρα κενο 2 σειρες αστυνομικων και γεια σας....δεν μπορεις κυριε αστυνομικε να επιβαλεις την ταξη κατσε σπιτι σου γινε κομωτης(δεν εχω κατι με τον συγκεριμενο κλαδο)......αλλωστε τι μας εχουν ζαλισει τα παπαρια με τις καμερες και ολα τ αλλα ......αφου εχετε παρει ολα αυτα τα μετρα....τα 4,500 αδεια καθισματα τι τα θελεις κυρα Αστυνομια?????????
Αντε ρε καντε κανενα σεμιναριο συμπεριφορας και αντιμετωπισης επεισοδιων και αφηστε τον κοσμο να γεμιζει τα γηπεδα.......
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

fuzztone έγραψε:Ρε παιδιά, αφήστε πια αυτό το "είναι μικρό το γήπεδο" σε κάθε ευκαιρία...

Αν γι αυτό δε δίνει εισιτήρια η ΠΑΕ κακώς το κάνει. Αν δε δίνει γιατί φοβάται επεισόδια κτλ τότε καλώς πράττει. Είναι θέμα αντίληψης.

Και δηλαδή για να καταλάβω, αν είχαμε γήπεδο 5000-10000 παραπάνω, θα γλιτώναμε τα επεισόδια? θα γλιτώναμε τα πρόστιμα? ή μήπως οι θέσεις και τα έσοδα που θα χάνονταν θα ήταν λιγότερα? Το επιχείρημα "δεν δίνω εισιτήρια γιατί το γήπεδο είναι μικρό" στερείται λογικής βάσης.

γιατι στερειτε λογικης βασης αδερφε?
το ιδιο ειναι μειον 4.500 επι του 28.000 (16%) και το ιδιο 4.500 επι του 50.000(9%)?

ειναι το ιδιο να χανεις 100-120 χιλιαδες ευρουλακια απο τα πιθανα 400.000(25-30%) με τις σημερινες συνθηκες και το ιδιο αυτα τα ιδια 120.000 απο τα πιθανα 900.000(10-13%) αν ειχες αλλα 20.000 εισητηρια προς διαθεση? και δεν αναφερομαι στο γεγονος οτι το sold out Δεν ειναι το ιδιο ευκολο.
οσο για το αν οι 100.000 μας σωνουν απο χρεος 30.000.000,
κατ'αρχην ειναι Χ 4 αρα περιπου 500.000!
αρκει να σου πω πως παρα λιγο δεν θα ειχες μουσλι τωρα γιατι παζαρευες 2-3 μηνακια να σωσεις και τα 50.000!
αυτη η απαντηση ειναι αρκετη.
εχουμε φτασει και σε σημεια να μην εχουμε να πληρωσουμε το ρευμα!!!!
για τους αλλους αδερφους τωρα που μοιραζομαστε την ιδια λογικη,
και σεις αδερφια μην ειστε τοσο απλες στους χαρακτηρισμους γιατι σκληραινει την κουβεντα και αυτο μονο,μα ΜΟΝΟ, κακο κανει.
οι συνδεσμοι καλα εκαναν και δωσαν το στιγμα τους.
εγω προτιμω να το βλεπω ως υγειες.
"εκφραζω την διαφωνια μου και τελος.συνεχιζω να στηριζω οπως πρεπει"
ο χρονος τα καθαριζει ολα.
κι αν στο κατω κατω γινεται και κατι στραβο,ριξτε το πισω οσο γινεται πιο γρηγορα.ο ΠΑΟΚ τους χρειαζεται ολους.
ΟΛΟΥΣ!
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Καθε χρονο οριζεται μια επιτροπη απο εκπροσωπους συνδεσμων η οποια ειναι σε αμεση συνεργασια με την ΠΑΕ για να μεταφερουν τα αιτηματα τους στη διοικηση και αντιστροφα να υπαρχει συνεργασια για θεματα κερκιδας οπως η οργανωση της,η περιφρουρηση απο τους εκπροσωπους των συνδεσμων κλπ.

Αυτο που με πειραξε ομως περισσοτερο ειναι το εξης: Πεταγονται αντικειμενα στον αγωνιστικο χωρο που καλλιστα θα μπορουσε να διακοπει ο αγωνας με δικη μας υπαιτιοτητα...
Ο Ζαγορακης καλει τα μελη της επιτροπης αυτης και τους μιλαει...

Δημιουργειται θεμα με τα εισητηρια που δεν δωθηκαν στους βαζελους...
Οι συνδεσμοι βγαζουν ανακοινωση...

Μονο εγω βλεπω αυτη τη διαφορα στην αντιμετωπηση;

Ο ενας κοιταει τον αλλον στα ματια και του μιλαει
και στην αντιθετη περιπτωση ο αλλος βγαζει ανακοινωση -που δημοσιευεται σε ολες τις εφημεριδες σημερα- λες και καταφερονται κατα του οποιουδηποτε!

Και οχι τιποτα φτανουμε στο σημειο που ο ΠΑΟΚ ειναι δευτερος στη βαθμολογια και εμεις τρωγομαστε μεταξυ μας!
Άβαταρ μέλους
imbedil4a

Οποτε Hideguti προτεινω ,αφου εσυ μαλλον το ξεχασες στο post σου ,να αποσυρθουν οι συνδεσμοι απο οποιαδηποτε δραστηριοτητα του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ για φετος τουλαχιστον και απλα να παραμεινουν ως θεατες και απλοι οπαδοι.Μιας και ολα τα καλα τα κανουν το 99% του κοσμου του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ και τα κακα το 1% του 1% των συνδεσμων του Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ μετα απο ολιγοημερες συζητησεις δρασεων!!

Επισης δεν αθετησανε την υποσχεση τους για περιφρουρηση μονο οι συνδεσμοι.Η συμφωνια ειχε και ενα 2 σκελος που ελεγε εισιτηρια παντου αρα και σε ολους!
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

alter4 έγραψε:Όλοι αυτοί που βγάλατε γλώσσα και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ γέμισε φιλάθλους και οχι οπαδούς.
Που ήσασταν στις καταλήψεις?
Που ήσασταν στις πορείες για να φύγει ο γούμενος?
Που είσασταν οταν ο ΠΑΟΚ με τη Ρεν έκοβε 1500 εισητιρια?

Τελικά ο ΠΑΟΚ είναι 2000-2500 ατομα. Αυτο και τίποτα άλλο....δυστυχώς....

Και που είστε?
Βγάλτε όλοι τις αφισες που έχετε σπιτια σας απο ΟΑΚΑ,Ριζούπολη,Κρήτες,Χαριλάου και σκατά!!

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μονο μετοχές, ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του και οι εκδρομές τίποτα άλλο!

Ουτε ο ζαγοράκης,ουτε ο αγγελος, ουτε κανενας!
ΞΥΠΝΑΤΕ!
Ο ΠΑΟΚ χρωσταει 30 εκατομυρια και θα σωθουμε απο τα 100000 ευρώ! Ελεος!

Αποψή μου....
Ολα αυτά που γίνονται είναι για να φαγωθεί όσο γρηγορότερα γίνεται ότι απέμεινε απο αυτο που λέγεται ΠΑΟΚ. Το γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ...

+ 1 και απο μενα

Ξαφνικα η Τουμπα μεσα σε εναν χρονο εγινε μικρη και δεν χωρανε αντιπαλοι οπαδοι?Περυσι,προπερσι και δεκαετιες τωρα πως χωρουσαν και μπορουσε ο λαος μας να πηγαινει σε καθε γηπεδο και να βλεπει την ομαδα μας απο κοντα.Ο λαος του ΠΑΟΚ δεν μεγαλωσε μονο απο την Τουμπα αλλα κυριως απο τις εκδρομες του.Θελουμε να ειμαστε οπου παιζει η ομαδαρα μας αρα πρεπει να δεχτουμε και οσους θελουν να ερθουν στην Τουμπα.Απλα τα πραγματα.Σε 3-4 παιχνιδια τον χρονο ας ειμαστε 25000 σε ολα τα υπολοιπα μπορουν να ερθουν και ολοι οι υπολοιποι για να δειξουν οτι δεν ειναι ΠΑΟΚ μονο στα ντερμπυ.
Άβαταρ μέλους
stal55

Ε.Λ.Ε.Ο.Σ. ΠΙΑ

Δημοσίευση από stal55 »

Έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:

1) Θα ήθελα να μάθω ποιοι σύνδεσμοι ήταν αυτοί που υπογράψανε μια τέτοια αστεία ανακοίνωση .
2) Θα ήθελα να μάθω αν εκφράζει αυτοί η ανακοίνωση τα μέλη των εν λόγω συνδέσμων.
3) Πρόταση των συνδέσμων, «Οι οικονομικοί λόγοι που επικαλείται η ΠΑΕ για τις νεκρές ζώνες που ζητάει η αστυνομία, μπορούνε να ξεπεραστούνε με μία μικρή αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων της θύρας 4 , την οποία και είμαστε πρόθυμοι να πληρώσουμε σαν σύνδεσμοι», γιατί δεν προτείνουν να αυξηθεί η τιμή του εισιτηρίου στη Θύρα 4 για να πληρωθεί και το πρόστιμο από το ματς με το χανούμι; Εεεεε;
4) Ποιοι είστε εσείς που θα μου πείτε ότι είστε πιο Παοκτσήδες από τα παιδιά που αγοράζουν διαρκείας από όλες τις άκρες του κόσμου (Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία) χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ έστω και μία φορά;
5) Ποιοι είστε εσείς που θα στερήσετε τη δυνατότητα 4.500 αδερφών μας να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη την ΟΜΑΔΑΡΑ μας;

Συγνώμη για την αγανάκτηση μου αλλά δεν πάει άλλο ρε παιδιά. Και σας μιλάει ένα άτομο που από το ’86 είναι στα τσιμέντα του ΝΑΟΥ και έχει ακολουθήσει σε όποια εκδρομή μπορούσε.

Υ.Γ.: Με αυτές τις συμπεριφορές και τις ανακοινώσεις οι Σύνδεσμοι μας δυστυχώς μειώνουν τα όσα καλά και τους όσους αγώνες κάνανε για το καλό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
Guest

Δημοσίευση από Guest »

ΣΚΑΣΜΟΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο kareena ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ(ΣΙΧΑΜΕΝΗΣ)ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΖΟΥΜΕ.

ΑΔΕΡΦΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΕΣ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ. :? :? :?

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΑΒΒΑ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ
:) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
elgrego83

Δημοσίευση από elgrego83 »

Κακώς γράφω αυτό το μήνυμα αλλά πρέπει να απαντήσω σε κάποιον που με κακοχαρακτήρισε παραπάνω

Το αν είμαι πανηγυρτζής εγώ η όχι είναι δικό μου δικαίωμα και κανενός άλλου. Δεν νομίζω ότι κανένας εδω μέσα θα αρχίσει να τρώγεται για το αν και σε πόσες πορείες κατέβηκε για να σωθεί η ομάδα. Όλοι λίγο πολύ διαμαρτυρηθήκαμε- ο καθένας με τον τρόπο του- για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Απο κει και πέρα αν αρχίσουμε να φαγωνόμαστε για το ποιός διαμαρτυρήθηκε πιο πολύ υπερ του ΠΑΟΚ.......... ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ!!!!! θα μοιάζουμε σαν τα πιτσιρίκια του νηπιαγωγείου

Επαναλαμβάνω πως καλά έκανε ο Ζαγοράκης και δεν έδωσε εισιτήρια γιατί θα είχαμε άλλες ιστορίες που θα έβλαπταν την ομάδα. Μετράμε τα ευρώ με το σταγονόμετρο αν το έχετε πάρει χαμπάρι

Υ.Γ. προσωπικά θα προτιμούσα να αποφύγω τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Λυπάμαι όμως αλλά έπρεπε να απαντήσω και να υπερασπιστώ τον εαυτό μου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”