Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 20/9 19.00 MVP Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός ήταν ο MVP του Π.Α.Ο.Κ.?

Κ.Χαλκιάς
2
0%
Σ.Μαλεζάς
13
2%
Μ.Σνάουτσνερ
3
0%
Φ.Δάρλας
10
2%
Π.Κοντρέρας
92
15%
Σ.Κονσε'ι'σάο
33
5%
Π.Γκαρσία
9
1%
Β.Ίβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρ.Βερόν
169
27%
Ζ.Μουσλίμοβιτς
287
46%
Α.Βιε'ι'ρίνια
11
2%
Ι.Μπακαγιόκο
1
0%
Π.Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τ.Μπιζέρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 630

tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

RE FOUKARADES NA XERETE OTI O PAOK POTE DEN THA PEZEI MONOS BALTE TO KALA STO MYALO SAS PAOK ME NTOU K OPOU GOUSTAROUME GIA NA BLEOUME TON DIKEFALO.EGW PALH AKOMA KLEW APO THN ANAKINOSH :) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
god4

Δημοσίευση από god4 »

καλά μη χαίρεται ο πανθραξ.
του χρόνου πάλι με την καλιθεα θα παίζει.
εκανε ξαφνικα και φιλαθλους
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Φιλε με τα μπινελικια και τουσ πομακους..χαλαρωσε γιατι υπαρχουν και κομοτηναιοι Παοκια...Δεν αξιζει κατα τα αλλα ο ΠΑΟΚ μας να ασχολειται με ανυρπακτα σωματια...
gerrard

ουστ

Δημοσίευση από gerrard »

για ομαδα που την βοηθαμε επιτρεποντας τους την χρησιμοποιηση της τουμπας σαν εναλλακτικη εδρα τους σαν πολλα μας τα λενε
δεν βρισκετε
Άβαταρ μέλους
iversen

Δημοσίευση από iversen »

Χίλια συγνώμη ανθράκικε και επιστροφή-δώρο από εμάς για εσάς τον Μουμίν!
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

παιδιά... ήρεμα... ο ανθρακικός έχει λόγο που βρίσκεται στην Α.......... Ήρθε να πάρει τον ρούλη απ'το χεράκι να ξαναπάνε στα σαλόνια!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πανω ...

Δακρυσαμε ...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το πράμα είναι απλό ..
Αν έπαιζε ο Γαύρος και ζητούσε εισιτήρια, μια χαρά θα άνοιγε το πεταλάκι για να μπούνε οι επιστήμονες. Όπως όλοι είδαμε το πέταλο μπορούσε να φιλοξενήσει μια χαρά κόσμο .. τι θα πει 90% έτοιμο; Και η Τούμπα είναι από το 1980 ακατάλληλη .. κεκλεισμένων θα παίζουμε;
Όλοι το ξέρανε - ξέραμε ότι Παόκια θα πάνε να δουν τον αγώνα και δεν γίνεται να μην πάνε. Πολλοί από εμάς το σκεφτόμασταν, κάποιοι πήγαν κάποιοι όχι.
Να κόψει τον κώλο της η Σούπερλιγκ και να γίνονται οι αγώνες σε γήπεδα που πληρούν τις στοιχειώδεις προδιαγραφές. Αν είναι να παίζουμε σε λόφους χωρίς κερκίδες και να καθόμαστε εκεί να βλέπουμε τους αγώνες.
Από τη στιγμή που είσαι στην Α' Εθνική πρέπει να μπορείς να υποδεχτείς και φιλοξενούμενους .. έστω μικρό κάποιον στοιχειώδη αριθμό.
Το ότι περισσότερο κόσμο είχε στα μπαλκόνια απ' ότι στο γήπεδο δεν μας πειράζει δηλαδή;
Και αυτά για τις φασαρίες είναι πίπες .. πήγαν 500 Παόκια όσοι πήγαν .. Έγκλημα κάναν που θέλαν να μπουν στο πέταλο; Τι να κάνει η ΠΑΕ; Να δέσει τους Παοκτσήδες στα σπίτια τους να μην βγούνε;
Κανένα Παόκι δεν πήγε με σκοπό να πουλήσει τρέλα ή να κάνει φασαρίες .. αυτά είναι προπαγάνδα και αισχρά ψέματα!

Και πολύ ασχοληθήκαμε με τους πουθενάδες .. αντί να υπάρχει σεβασμός στον ΠΑΟΚ, το κάθε τσουτσέκι βγάζει ανακοίνωση και λέει πίπες.
Δηλαδή αν παίζαμε στην Τούμπα, δεν θα μας δίναν εισιτήρια; Αν είσαι μάγκας, κάντο στην Τούμπα το ματσάκι και πάρε έσοδα από 20.000 εισιτήρια .. Να βγάλεις και κέρδος. Όχι είναι 90% έτοιμο το πέταλο και αύριο θα είναι 99% και @@ καπλαμά. Όλες αυτές οι κερκίδες είναι χάλι μαύρο .. λιώμενες, τριτοκοσμικές και επικίνδυνες. Και στην Βέροια και στον Ατρόμητο και παντού .. και τα περισσότερα γήπεδα έχουν ακατάλληλες κερκίδες!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

gash042 έγραψε:
fotis52 έγραψε:Nτροπη μας......

Δεν ειχαμε δουλεια εκει εφοσον δεν πηραμε εισητηρια.........Διαβαστε ενα ποστ μου για το τι φοβαμαι στο topic με τα προγνωστικα και δυστυχως δικαιωθηκα απολυτα.....Δυστυχως οι μπερδεμενοι ακολουθανε παντα αυτη την ομαδα.....Πληρωνε Ζαγορακη τωρα κι αλλα προστιμα και τρεχα καθε φορα να ξελασπωσεις για παρτη τους.....

Και κανε συναντησεις με τους συνδεσμους και παιρνε διαβεβαιωσεις οτι ολα θα στρωσουν κι οτι "δεν πρεπει να ξαναγινονται τετοια πραγματα" και και και και και........

Εχω βαρεθει να ειναι οι οπαδοι μας στο επικεντρο συνεχεια!!Ασε που εγω ετσι οπως την εβλεπα απ την TV εκεινη η τσιγγινη η κερκιδα δεν ηθελε και πολυ για να διαλυθει και να κλαιμε θυματα....

+1

+1000
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

μπουχου μπουχου κλαψ κλαψ....κλαιωωωωωωωωω
συγνωμη πανθρακικε ειλικρινα συγνωμη..θελω να σας ευχηθω κατι...
ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΡΕ ΚΛΑΨΙΑΡΙΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Οσοι λετε οτι δεν ειχαμε καμια δουλεια εκει και αλλα τετοια μαλλον θελετε να μας τρελανετε.Ειστε αυτοι που και εισιτηρια να παιρναμε δεν θα μπαινατε στον κοπο να κανετε το ταξιδακι να πατε να δειτε την ομαδα μας.
Σαββατο πρωι ειχα του κοσμου τις δουλειες,τελειωνω οσο πιο γρηγορα μπορω,παιρνω ενα φιλαρακι μου και στις 2 και μιση ξεκιναμε απο Θεσσαλονικη.Τι πιο ομορφο απο ενα Σαββατιατικο απογευμα διπλα στον ΠΑΟΚ.Στις 5 ειμαστε Κομοτηνη και στις 6 εξω απο το γηπεδο.Με τα πολλα καταφερνουμε να μπουμε μεσα γυρω στα 100 ατομα με δικαιωμα εισοδου ειτε με προσκλησεις,ειτε με διαρκειας ειτε στην ζουλα,χωρις ομως καμια μανουρα,και στην συνεχεια μας ανοιγουν το "υπο κατασκευη" πεταλο.Στο ημιχρονο μετα απο πολλες συζητησεις και καποιες αντεγκλησεις με τους εκει "αρχοντες του τοπου" ανοιξαν την εισοδο και μπηκαν και οι υπολοιποι 200-250 που ηταν απ'εξω.Μαζι με τους Κομοτηναιους ΠΑΟΚτσηδες λοιπον ημασταν γυρω στους 500.
Γιατι λοιπον εγω ως "Ελληνας" πολιτης να μην μπορω να δω την ομαδα μου?Γιατι να μην μπορεσω να ταξιδεψω απο Θεσσαλονικη-Κομοτηνη το Σαββατο 20-9-2008?Ποιος ειναι αυτος που θα μου το απαγορεψει?Με ποιο δικαιωμα ολα αυτα ρε?Πατε καλα???

Οπου και να παιζεις θα σ'ακολουθω.....
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

fotis52 έγραψε:
giorgos_zaf4 έγραψε:Γιατι λοιπον εγω ως "Ελληνας" πολιτης να μην μπορω να δω την ομαδα μου?Γιατι να μην μπορεσω να ταξιδεψω απο Θεσσαλονικη-Κομοτηνη το Σαββατο 20-9-2008?Ποιος ειναι αυτος που θα μου το απαγορεψει?Με ποιο δικαιωμα ολα αυτα ρε?Πατε καλα???.

Αν δεν κανω λαθος δεν ειχες καποιο προβλημα στη διαδρομη......Αν επαιρνες εισιτηριο θα σε ρωτουσε κανενας αν εισαι Πανθρακικος ή ΠΑΟΚ?

Αν εβγαζαν εισιτηρια ειχα ολη την καλη διαθεση να αγορασω...Οσο παρανομο ειναι να μπαινω τζαμπα,αλλο τοσο ειναι να κλεινουν μια κερκιδα ως "ακαταλληλη" ενω την 1η αγωνιστικη λειτουργησε κανονικοτατα...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το 90% δεν το λέω εγώ .. αυτοί το είπανε .. ότι είναι 90% γι' αυτό δεν θα σας δώσουμε εισιτήρια!
Κι εγώ δε συμφωνώ με το ντου .. με τις βρισιές προς την Κομοτηνή την οποία συμπαθώ πάρα πολύ .. Αλλά .. Δεν γίνεται να κλειδώσεις τους 100-200-500 που θέλουν να δουν το παιχνίδι .. Αφού είναι στο αίμα μας να πηγαίνουμε παντού .. Ή μήπως δεν είναι; Μήπως αυτοί που πήγανε να δουν τον αγώνα είναι μπερδεμένα - μαστουρωμένα που κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ και εσείς που λέτε τα μαμουσουτου οι ποιοτικοί σωστοί Παοκτσήδες; Μήπως τα ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ πρέπει να σταματήσουν να λέγονται; Και αυτά για τα ντου που λέτε και το ξύλο είναι πίπες και προπαγάνδα που φάγατε από τα ΜΜΕ .. Ούτε ξύλο έπεσε ούτε τίποτα .. Κύριοι μπήκαν κύριοι βγήκαν! Να βρει την άκρη η Σούπερλιγκ και να έχει γήπεδα σωστά και όχι ρδελομπού, που να χωράν αξιοπρεπή αριθμό φιλάθλων και να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις. Αν δεν έχεις γήπεδο κύριε πάρε το μπούλο και έλα παίξε όταν θα το φτιάξεις ή αν δεν έχεις πάνε παίξε στην Τούμπα που έχεις δηλώσει 2η έδρα .. Δε θα σκοτωθούμε εμείς γιατί εσύ πουλάς τρέλα.
Για την Τούμπα δε σου λέω ότι είναι μαγκιά, αλλά είναι δεδομένο .. Όπως και για πάρα πολλά γήπεδα κατά καιρούς ακούστηκε ότι είναι ακατάλληλα.
Όσο για το ντου με Άρη, είμαι κατά αυτού και όσοι δεν έχουν εισιτήριο θέλω να μείνουν απ' έξω. Όποιος πληρώσει και έχει εισιτήριο ή διαρκείας να μπει .. οι άλλοι το μπούλο. Απλά τα πράγματα .. Άλλο το ένα όμως και άλλο το άλλο!

Υγ: Λάιον συγκρίνεις το Πανθρακικός - ΠΑΟΚ με το ΠΑΟΚ - Άρης; Υπήρχε Παοκτσής που πήγε με σκοπό να δείρει Κομοτηναίο; Να του σπάσει το αμάξι ή να τον γ@μήσει; Έξω από το γήπεδο κυκλοφορούσαν όλοι χύμα χωρίς παρατράγουδα ή μου φαίνεται;
Στο ΠΑΟΚ - Άρης θέλεις πορεία για να τους πας μέχρι το γήπεδο; Θέλεις να κλείσεις δρόμους για να μη συναντηθούνε; Θέλεις να βάλεις ζώνες ασφαλείας για να περιορίσεις τα θύματα; Τι σχέση έχει ένα ΠΑΟΚ - Άρης με ένα Πανθρακικός - ΠΑΟΚ ή Βέροια - ΠΑΟΚ; Μετά από αυτό που είπες δεν μπορώ να συνεχίσω την συζήτηση ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yiankos την Δευ 22 Σεπ 2008, 16:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τι μαλακιες ειναι αυτες με τα ανετοιμα πεταλα ρε; αφου στο προηγουμενο ματς λειτουργουσε κανονικα. και στο κατω κατω ας φροντιζαν να εδιναν εισητηρια για να μην γινοντουσαν ολα αυτα. το γηπεδο ηταν αδιο, γιατι να μην μπουνε καποιοι που θελουν να δουν το ματς;
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

fotis52 έγραψε:Ε τοτε ρε Yianko να κραξω ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μας αφηνει εκτεθειμενους στα ΜΜΕ που γραφουνε οτι να ναι και μας βγαζουνε κακους μια ζωη....

Όχι ρε δίκιο έχουν τα ΜΜΕ .. μη σου πω και λίγα λένε .. Να σου πω εγώ τι έγινε ..
Πήγαν οι βάρβαροι οι κάφροι της Τούμπας, και αφού λεηλάτησαν την πόλη από το μεσημέρι μέχρι την έναρξη του αγώνα, στη συνέχεια με πορεία έφτασαν στο γήπεδο και αφού συνεπλάκησαν με τέσσερις διμοιρίες των ματ, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε 15 αυτοκίνητα Κομοτηναίων και κάνοντας ντου και μαχαιρώνοντας τέσσερις φίλους του Πανθρακικού, μπήκαν στο γήπεδο το οποίο έβαλαν φωτιά φεύγοντας!

Τεσπα .. πολύ ασχοληθήκα .. δεν συνεχίζω .. τέλος από μένα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”