Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
gash042 έγραψε:fotis52 έγραψε:Nτροπη μας......
Δεν ειχαμε δουλεια εκει εφοσον δεν πηραμε εισητηρια.........Διαβαστε ενα ποστ μου για το τι φοβαμαι στο topic με τα προγνωστικα και δυστυχως δικαιωθηκα απολυτα.....Δυστυχως οι μπερδεμενοι ακολουθανε παντα αυτη την ομαδα.....Πληρωνε Ζαγορακη τωρα κι αλλα προστιμα και τρεχα καθε φορα να ξελασπωσεις για παρτη τους.....
Και κανε συναντησεις με τους συνδεσμους και παιρνε διαβεβαιωσεις οτι ολα θα στρωσουν κι οτι "δεν πρεπει να ξαναγινονται τετοια πραγματα" και και και και και........
Εχω βαρεθει να ειναι οι οπαδοι μας στο επικεντρο συνεχεια!!Ασε που εγω ετσι οπως την εβλεπα απ την TV εκεινη η τσιγγινη η κερκιδα δεν ηθελε και πολυ για να διαλυθει και να κλαιμε θυματα....
+1
fotis52 έγραψε:giorgos_zaf4 έγραψε:Γιατι λοιπον εγω ως "Ελληνας" πολιτης να μην μπορω να δω την ομαδα μου?Γιατι να μην μπορεσω να ταξιδεψω απο Θεσσαλονικη-Κομοτηνη το Σαββατο 20-9-2008?Ποιος ειναι αυτος που θα μου το απαγορεψει?Με ποιο δικαιωμα ολα αυτα ρε?Πατε καλα???.
Αν δεν κανω λαθος δεν ειχες καποιο προβλημα στη διαδρομη......Αν επαιρνες εισιτηριο θα σε ρωτουσε κανενας αν εισαι Πανθρακικος ή ΠΑΟΚ?
fotis52 έγραψε:Ε τοτε ρε Yianko να κραξω ΠΑΕ ΠΑΟΚ που μας αφηνει εκτεθειμενους στα ΜΜΕ που γραφουνε οτι να ναι και μας βγαζουνε κακους μια ζωη....