Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ.
oloi stin komotini na tin kanoyme aspromayri re paidia eisitiria tha dothoyn ayrio sta xafnika akoyste me prepei na pame oloi kai na eimaste dipla stin omadara mas.
na pathoyn plaka ta panthrakikakia.
mono prosoxi giati opos panta mas exoyn stimenoys stin gonia gia timoria.
kafedaki stin plateia toys to mesimeri na tin kanoyme mia mikri toympa kai meta gipedo gia to panigiri
ainte re arostia
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
na pathoyn plaka ta panthrakikakia.
mono prosoxi giati opos panta mas exoyn stimenoys stin gonia gia timoria.

kafedaki stin plateia toys to mesimeri na tin kanoyme mia mikri toympa kai meta gipedo gia to panigiri
ainte re arostia

Thx, Admin Team
ALANIA APO XTHES EXEI BOUIKSEI I KOMOTINI OTI ERXONTAI OI PAOKTSIDES APO KATO KAI THA GINEI XAMOS TO SABBATO.POLOI EIDAN OPOS KAI EGO OTI STO GYPEDO TOU PANTHRAKIKOU EXOUN GRAFTEI SYNTHIMATA YPER TOU PAOK KAI TO KORYFEO AP'OLA (ETOIMASTEITE ERXOMASTE G4)...EXOUN TROMOKRATITHEI OLOI TOUS
AS EDINES K.SABBAKI EISITEIRIA
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
AS EDINES K.SABBAKI EISITEIRIA
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Σε αυτα τα παιχνιδια δειχνεις απο την αρχη ποιος ειναι το αφεντικο...
Καλος παιχτης ο ΡΙΕΡΑ...Ειναι ομως ενας και ειναι λιγος να καθαρισει μια ομαδα οπως ειναι ο ΠΑΟΚ...Δεν ξεχναμε το περσινο το χαλι για να γινομαστε καλυτεροι...Δεν μπορουμε ομως να αμφισβητισουμε και τους πολυ καλους παιχτες που εχουμε στο ποστερ...Παιχτες υψηλης ποιοτητας με "πλουσια" βιογραφικα που ομαδες οπως ο πανθρακικος μπορουν να του πεταξουν 3 μπαλακια και να φυγουν....Μουσλιμοβιτσ Κονσεισαο και οι 2 Παμπλο ετσι για πλακα μπορουν να παρουν αυτο το ματς...Δεν μου αρεσει καθολου η αλλαζονεια αδερφια..Μιλαω πραγματικα αντικειμενικα και οχι επειδη ειναι παιχτες του ΠΑΟΚ...Η ομαδα μας αλλαξε σελιδα παει και τελος...
Καλος παιχτης ο ΡΙΕΡΑ...Ειναι ομως ενας και ειναι λιγος να καθαρισει μια ομαδα οπως ειναι ο ΠΑΟΚ...Δεν ξεχναμε το περσινο το χαλι για να γινομαστε καλυτεροι...Δεν μπορουμε ομως να αμφισβητισουμε και τους πολυ καλους παιχτες που εχουμε στο ποστερ...Παιχτες υψηλης ποιοτητας με "πλουσια" βιογραφικα που ομαδες οπως ο πανθρακικος μπορουν να του πεταξουν 3 μπαλακια και να φυγουν....Μουσλιμοβιτσ Κονσεισαο και οι 2 Παμπλο ετσι για πλακα μπορουν να παρουν αυτο το ματς...Δεν μου αρεσει καθολου η αλλαζονεια αδερφια..Μιλαω πραγματικα αντικειμενικα και οχι επειδη ειναι παιχτες του ΠΑΟΚ...Η ομαδα μας αλλαξε σελιδα παει και τελος...

Αν εισαι ΠΑΟΚ με τις ηθικες και αγωνιστικες σου αξιες, ετσι οπως μας τον παρεδωσαν οι παππουδες μας, μπαινεις στο γηπεδο, κανεις το παιχνιδι σου, τρελενεις τον κοσμο σου κι ολη την υφηλιο, παιρνεις τους τρεις βαθμους κι...αντε γεια!!!!
Τι καθομαστε και συζηταμε τωρα και δινουμε αξια σε καθε ανυπαρκτο (με ολο τον σεβασμο προς τον Πανθρακικο)???? Δεν εξαρταται απο αυτους, απο εμας εξαρταται!!!!
Τι καθομαστε και συζηταμε τωρα και δινουμε αξια σε καθε ανυπαρκτο (με ολο τον σεβασμο προς τον Πανθρακικο)???? Δεν εξαρταται απο αυτους, απο εμας εξαρταται!!!!
NTOY σημαινει τιμωρια της ομαδας μας...Τελειωστε πια με αυτην την βλακεια επιτελους!!!ΝΤΟΥ σημαινει πορεια στην αθηνα και απαντηση στις προκλησεις των αντιπαλων οπαδων...ΝΤΟΥ σημαινει περηφανια και παλικαρια ενος λαου που προσπαθει να προστατευσει το κυρος του...
ΝΤΟΥ δεν ειναι ορμαω για να μπω τσαμπα στο γηπεδο...Αυτα ειναι αδερφιστικα...Μονο ανοητα παιδακια τα κανουν αυτα και ειναι η αιτια που ταλαιπωρουνται ολες οι ομαδες και το οπαδικο κινημα κατ'επεκταση αφου εξαιτιας τους αρχισε ο χορος των απαγορευσεων...Αντε ξεκολληστε ορισμενοι και μην αναφερετε αυτη τη λεξη ουτε για πλακα...Γιατι μετα οταν σας βαζουν μεσα οι μπατσοι,παρακαλατε κλαιγοντας τον ΘΟΔΩΡΟ να σας βγαλει....
ΝΤΟΥ δεν ειναι ορμαω για να μπω τσαμπα στο γηπεδο...Αυτα ειναι αδερφιστικα...Μονο ανοητα παιδακια τα κανουν αυτα και ειναι η αιτια που ταλαιπωρουνται ολες οι ομαδες και το οπαδικο κινημα κατ'επεκταση αφου εξαιτιας τους αρχισε ο χορος των απαγορευσεων...Αντε ξεκολληστε ορισμενοι και μην αναφερετε αυτη τη λεξη ουτε για πλακα...Γιατι μετα οταν σας βαζουν μεσα οι μπατσοι,παρακαλατε κλαιγοντας τον ΘΟΔΩΡΟ να σας βγαλει....
sato δεν εχω κατι μαζι σου απλα κι εγω επειδη με κουρασε η βλακεια καποιων,αποφασισα να μην στεναχωριεμαι για καποιους που μπαινουν στη φυλακη απο κατι τετοια ντου...Παοκτσης ειναι αυτος που ματωνει οικονομικα για τον ΠΑΟΚ στο μετρο του δυνατου...Αυτος που θα κανει και καλα τα χιλιομετρα για να παει σε μια αλλη πολη και εξαιτιας του θα τιμωρηθει η ομαδα μου,ειναι ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ!!!Αυτοι που μπηκανε με ντου στο ΝΑΟ στο ματς με το χανουμι,ας μου πει καποιος τι καλο προσφερουν στην ομαδα μας...ΤΙΠΟΤΑ!!!Ενας λακαμας λιγοτερος=5 καλοι οπαδοι στην κερκιδα...Εσυ sato που μου ειπες να χαλαρωσω ελπιζω να εχεις διαρκειας ετσι?