Καλώς ορίσατε!
-
ΣΥΜΙΑΚΕ ... να έρθεις ΡΟΔΟ να με βρεις.PAOK SYMI έγραψε:κ γω εχει κανα μηνα που μπηκα αλλα δεν χαιρετησα.........Η ΠΑΟΚΑΡΑ μας εχει παρει τα μυαλα κ τα υπολοιπα ειναι περιττα.με λενε Νικο ειμαι απο εδεσσα αλλα λογο δουλειας βρισκομαι στη Συμη........
ΝOVITO Eίσαι banαρισμένος ... απλά δεν το ξέρεις, ...

- Alexakisg4
γεια σας παιδια κ απο μενα...παρακολουθω το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εδω και 6 περιπου μηνες σχεδον καθε μερα κ οφειλω να ομολογησω οτι ολοι σας εχετε απειρη τρελα μες στο μυαλο!
καλη χρονια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας σε ολα τα αθληματα
υ.γ. πολλα πολλα μπραβο στους moderators για την υπομονη τους!
Κατερινα απο Σερρες
Κατερινα απο Σερρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokser την Παρ 16 Ιαν 2009, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ПÐРТИЗÐÐ
α ειμαστε και συμπατριωτες, απο το κεντρο εισαι? η απο κανα χωριο?paokser έγραψε:γεια σας παιδια κ απο μενα...παρακολουθω το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ εδω και 6 περιπου μηνες σχεδον καθε μερα κ οφειλω να ομολογησω οτι ολοι σας εχετε απειρη τρελα μες στο μυαλο!
Κατερινα απο Σερρες
-
Re: Καλώς ορίσατε!
γεια σας καρντασια..νεο μελος και εγω στο paokmania. με λενε στελιο ειμαι απο κομοτηνη και εγινα μελος για να μοιραστω και γω την τρελα μου με την ΠΑΟΚΑΡΑ
- thanasisp04
Re: Καλώς ορίσατε!
Συγχαρητήρια για το σίτε σας και τη απίστευτη δουλεία που έχετε κάνει .
Όταν βλέπω Παοκ χαίρομαι να βλέπω το κόσμο του στις κερκίδες και να ακούω αυτά τα απίστευτα συνθήματα που βγάζετε .!!
Όταν βλέπω Παοκ χαίρομαι να βλέπω το κόσμο του στις κερκίδες και να ακούω αυτά τα απίστευτα συνθήματα που βγάζετε .!!