Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ρε ποιός Δάρλας ρε; Τα λιμά να ούμε σε λέω .. ρε διώχνεις Χαραλάμπους ρε σε λέω τον Λιάκο ρε και με φέρνεις τον Δάρλα ρε συ Τέο πλάκα με κάνεις; Πονάνε τα μυαλά μου και θ' αρχίσω τα quote μου φαίνεται να τρελαθούμε!
Ο Δαρλας με ενα ματσ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ στους αμπαλους....κ για οσους δεν το ξερουν ειναι Παοκτζης απο μικρος!!!φτου σου αγορι μου να μη σε ματιασουμε!!!
RE POIOS DARLAS XERETE LEGAME OLOI K STRABOSTOMIKA XERETE PAOKSIDIKA.ALLA TO PALIKARI KALOS DEN THA TRELATHO AKOMA EINE NORIS,SHMERA HTAN GENIKA KALOS DEN FOBOTAN NA ANEBEI K PISO GIRNOUSE SAN SKYLI BRAVO TOU K NA EXEI YGEIA K NA PEXEI FETOS
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά! Thx, Admin Team
Πολυ καλος πολυ.
Εκλεψε την παρασταση αυτοι οτιεπιθεση μας εκαναν γινοταν απο την μερια του αραμπατακου γιατι απο την μερια του δαρλα δεν περνουσε μιγα πεταλοτη.
Παρα πολυ καλος ο Δαρλας...με τον καιρο θα κανει παπαδες αν τωρα παιζει ετσι...
μετα το πρωτο τρακ εδειξε φοβερα δειγματα....ασε που αρχισε να μπαινει ο ΠΑΟΚ στο αιμα του και θα τρελαθει και αυτος