Φιλικό: Σέρρες - Π.Α.Ο.Κ.
Re: serres
aparadektos έγραψε:aparadektos έγραψε:ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ
kostpanser@yahoo.gr
panseraikos loipon!!
AYTA GIA TOYS DIKOYS MAS POY KATHONTAI KAI LENE GIA TON KOSMO TOY PAOK...
aparadektos έγραψε:Λοιπόν ακούστε τι έγινε να τελειώνουμε: Στο πέταλο που κάθονται οι Τσε και ο ιreds (σύνδεσμος που τα μέλη του κανείς δεν τα γνωρίζει στις Σέρρες και δεν στεγάζεται και έχει κάνει την εμφάνιση του την τελευταία αγωνιστική) βρέθηκαν παοκτσήδες. Κανένας δεν τους πείραξε παρά μόνο οι reds. Pέσαν ψιλές. Τους είδαν οι δικοί μας και από τους 5.000 πήγαν καμιά 50-60-80 άτομα στο πέταλο τους και έγινε της πουτάνας!
Αυτά κύριοι... στην φιλική Σέρρες που ποτέ δεν έχει ξανα γίνει κάτι!!
Και γω θα πήγαινα στο πέταλο....
Μονο 50-60-80? Και οι 5.000 επρεπε να πανε. Αντε γιατι απο αυτα που ακουω τα εχω παρει...
Olorin έγραψε:aparadektos έγραψε:Λοιπόν ακούστε τι έγινε να τελειώνουμε: Στο πέταλο που κάθονται οι Τσε και ο ιreds (σύνδεσμος που τα μέλη του κανείς δεν τα γνωρίζει στις Σέρρες και δεν στεγάζεται και έχει κάνει την εμφάνιση του την τελευταία αγωνιστική) βρέθηκαν παοκτσήδες. Κανένας δεν τους πείραξε παρά μόνο οι reds. Pέσαν ψιλές. Τους είδαν οι δικοί μας και από τους 5.000 πήγαν καμιά 50-60-80 άτομα στο πέταλο τους και έγινε της πουτάνας!
Μονο 50-60-80? Και οι 5.000 επρεπε να πανε. Αντε γιατι απο αυτα που ακουω τα εχω παρει...
ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ? ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ. ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ!! ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ..
Κάποιοι "νέοι" στο χώρο ας μην είναι τόσο σίγουροι ότι με αυτές τις τακτικές θα καταφέρουν να κερδίσουν κάτι. Το αν ο Πανσερραικός, μια συμπαθητική και επαρχιακή ομάδα, κατάφερε να έχει και χουλιγκάνους μέσα του, τότε το πράγμα αρχίζει και χοντραίνει.
Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ REDS ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;;;;
Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ REDS ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;;;;;;;;;;
free4 έγραψε:Olorin έγραψε:aparadektos έγραψε:Λοιπόν ακούστε τι έγινε να τελειώνουμε: Στο πέταλο που κάθονται οι Τσε και ο ιreds (σύνδεσμος που τα μέλη του κανείς δεν τα γνωρίζει στις Σέρρες και δεν στεγάζεται και έχει κάνει την εμφάνιση του την τελευταία αγωνιστική) βρέθηκαν παοκτσήδες. Κανένας δεν τους πείραξε παρά μόνο οι reds. Pέσαν ψιλές. Τους είδαν οι δικοί μας και από τους 5.000 πήγαν καμιά 50-60-80 άτομα στο πέταλο τους και έγινε της πουτάνας!
ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ? ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ. ΟΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ!! ΚΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ..
Φιλε μου, ειπα εγω κατι τετοιο? Το αντιθετο ακριβως ειπα.
Olorin έγραψε:free4 έγραψε:Olorin έγραψε:aparadektos έγραψε:Λοιπόν ακούστε τι έγινε να τελειώνουμε: Στο πέταλο που κάθονται οι Τσε και ο ιreds (σύνδεσμος που τα μέλη του κανείς δεν τα γνωρίζει στις Σέρρες και δεν στεγάζεται και έχει κάνει την εμφάνιση του την τελευταία αγωνιστική) βρέθηκαν παοκτσήδες. Κανένας δεν τους πείραξε παρά μόνο οι reds. Pέσαν ψιλές. Τους είδαν οι δικοί μας και από τους 5.000 πήγαν καμιά 50-60-80 άτομα στο πέταλο τους και έγινε της πουτάνας!
Φιλε μου, ειπα εγω κατι τετοιο? Το αντιθετο ακριβως ειπα.
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
Re: Σέρρες
paokara4 έγραψε:sidpanos έγραψε:targette έγραψε:Αδέλφια, θέλω να ακούσω από μερικούς που πήγαν στο ματς.
20-25 οπαδοί μας, που ήταν έξω από το γήπεδο, πέταξαν πέτρες μέσα στο γήπεδο ή αυτά που γράφονται στα sport sites είναι παπαριές;
ΛΟΙΠΟΝ...ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ...
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΩΡΑ...
ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ...
ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΠΕΦΤΑΝ ΨΗΛΕΣ ΕΞΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΟΥΛ,ΞΑΦΝΙΚΑ [ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΚΤΛ]ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5-10 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ...ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ...ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΛΕΠΤΟ...ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ..ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΟΥΤΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ...ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΠΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ...ΑΠΟ ΞΥΛΑ,ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ..ΑΠ'ΕΞΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ...
ΕΠΕΙΔΗ ΗΔΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ,ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥΣ...ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ...
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 9.45 ΠΕΡΙΠΟΥ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ...ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...
ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΤΩΡΑ...
ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ,ΚΑΤΙ Μ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΨΗΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ,ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΥ...ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ...
ΔΕΝ [ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ] ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ...
ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ...
ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ...
ΑΠΛΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥΣ...
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΚΤΛ ΚΤΛ
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΕΛΙΟΙ...
ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ...
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΥΠΟΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ...
ΤΕΛΟΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ...
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 200-300 ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΙΤΡΙΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΠΟΝΤΙΚΩΝ...ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΑΝΕ ΜΕΤΑ...
ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ...
ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ...ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ...
ΟΜΩΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΦΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ...
ΤΟ ΠΑΝΙ ΕΠΕΣΤΡΑΦΕΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ...
ΑΥΤΑ ΕΝ ΟΛΙΓΗΣ...
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ,ΒΑΡΙΟΜΟΥΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ...
ΑΥΤΟΙ ΟΙ 200-300 ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ.
Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΟΓΑΥΡΑΚΙΑ.. ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!! ΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΘΩΟΙ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΤΩΝ (ΣΕΡΡΑΙΩΝ)..
Ημουν απο τους πρωτους που υποστηριξαν τα αδερφια μας, την ωρα που ολοι βγαλατε χολη. Και αυτο γιατι οποιος τρεχει χρονια μεσα εξω, καταλαβαινει αμεσως τι παιχτηκε...ο νοων νοειτω γι αυτους που με πιανουν.
Ειπαμε, κατακρινουμε τα επεισοδια, αλλα μεχρι εκει. Δεν ημαστε γκομενες και ειδικα ειμαστε αυτοι που πουλουσαμε και θα πουλαμε τρελα, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. Και σημερα, επρεπε ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ! Ο λαος εχει γνωση και εμπειρια πλεον και ξερει ποτε προκληθηκε και ποτε οχι. Βλαχομαγκιες δεν χωρανε. Αν ξεκινησουν 5-10 φασαρια χωρις λογο, θα τους κραξουμε, λογικο ειναι. Αλλα εδω οπως καταλαβατε επιτελους ολοι, δεν ημασταν εμεις οι υπαιτιοι. Βλεπω ομως καποιους που, ακομα εχουν αμφιβολιες και σαλιαριζουν ακομα.....δε θα παρουμε εισητηρια, χαλαει η εικονα με Ζαγορακη, καφροι κτλ. Σε αυτους λοιπον, που μετα απο τοσα που ειπαμε, δεν την πηραν χαμπαρι τη δουλεια, αμφιβαλλω αν τρεχουν και στα δυσκολα εκτος....σε αυτους λοιπον 8α θυμησω και μια παοκτσηδικη ιδεολογια, για να ξερουν που βαδιζουν, παρολου που τα χρονια αλλαζουν.
ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ !
Ειπαμε, κατακρινουμε τα επεισοδια, αλλα μεχρι εκει. Δεν ημαστε γκομενες και ειδικα ειμαστε αυτοι που πουλουσαμε και θα πουλαμε τρελα, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ. Και σημερα, επρεπε ....ΔΥΣΤΗΧΩΣ ! Ο λαος εχει γνωση και εμπειρια πλεον και ξερει ποτε προκληθηκε και ποτε οχι. Βλαχομαγκιες δεν χωρανε. Αν ξεκινησουν 5-10 φασαρια χωρις λογο, θα τους κραξουμε, λογικο ειναι. Αλλα εδω οπως καταλαβατε επιτελους ολοι, δεν ημασταν εμεις οι υπαιτιοι. Βλεπω ομως καποιους που, ακομα εχουν αμφιβολιες και σαλιαριζουν ακομα.....δε θα παρουμε εισητηρια, χαλαει η εικονα με Ζαγορακη, καφροι κτλ. Σε αυτους λοιπον, που μετα απο τοσα που ειπαμε, δεν την πηραν χαμπαρι τη δουλεια, αμφιβαλλω αν τρεχουν και στα δυσκολα εκτος....σε αυτους λοιπον 8α θυμησω και μια παοκτσηδικη ιδεολογια, για να ξερουν που βαδιζουν, παρολου που τα χρονια αλλαζουν.
ΠΑΟΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ !
- steliospaoknikaia
Έτσι ρε φίλε.
Το σκηνικό έβγαζε μάτι τι παίζει κτλ.
Αλλά έτσι είναι μερικοί..μια ζωή στην πουστιά..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
Και για σκεφτήτε τι κατάφεραν..Στο επίσημο ματς θα πάμε τώρα 5000 ;;
Θα είναι "φιλικό";;
Όσο για μερικούς που λέγατε για πρεζάκια αλήτες κτλ..Γήπεδο είναι μάγκες..γίνονται κ τέτοια..στο φόρουμ όμως όχι..διαλέχτε!!
Το σκηνικό έβγαζε μάτι τι παίζει κτλ.
Αλλά έτσι είναι μερικοί..μια ζωή στην πουστιά..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
Και για σκεφτήτε τι κατάφεραν..Στο επίσημο ματς θα πάμε τώρα 5000 ;;
Θα είναι "φιλικό";;
Όσο για μερικούς που λέγατε για πρεζάκια αλήτες κτλ..Γήπεδο είναι μάγκες..γίνονται κ τέτοια..στο φόρουμ όμως όχι..διαλέχτε!!
Σκατα σε ολους.
Οπιος και να ηταν δεν με νιαζει και ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ να ηταν δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ειναι μαλακες τελος.
Καθε φορα που παν ολα καλα οι ανεγκεφαλοι παλι εκει μας κανουν ρεζιλι.
Και μην μου πει κανεις του πανσεραικου και μαλακιες .....εμενα με νιαζει εμεις να κοψουμε τις μαλακιες..
Αντε γαμω την τρελα μου βλακες χαλατε την εικωνα της ομαδας.
Αι στο κερατο.
Οπιος και να ηταν δεν με νιαζει και ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ να ηταν δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ειναι μαλακες τελος.
Καθε φορα που παν ολα καλα οι ανεγκεφαλοι παλι εκει μας κανουν ρεζιλι.
Και μην μου πει κανεις του πανσεραικου και μαλακιες .....εμενα με νιαζει εμεις να κοψουμε τις μαλακιες..
Αντε γαμω την τρελα μου βλακες χαλατε την εικωνα της ομαδας.
Αι στο κερατο.
- steliospaoknikaia