Κώστας Βασιλειάδης
αν διαβάζει το "παοκτσακι" το φόρουμ αυτό.. ένα έχω να πω...
Στα τσακίδια να πας και να καταστρέφεις... άντε να σε δούμε και στον αρη παικταρά της φούτσας.
κάποιος να σβήσει το πρώτο ποστ στο τοπικ, που λέει "θέλει πίσω την σημαία...", και σιγά σιγά να σβηστεί και ολόκληρο το τόπικ, να προστεθεί στην Black list το τυπάκι και άντε γειά.
Κοιτάμε μπροστά, θα την βρούμε την άκρη και στο Μπάσκετ, όλα θα γίνουν, δεν ΞΕΧΝΑΜΕ όμως ΠΟΤΕ!
Π Α Ο Κ Α Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
Στα τσακίδια να πας και να καταστρέφεις... άντε να σε δούμε και στον αρη παικταρά της φούτσας.
κάποιος να σβήσει το πρώτο ποστ στο τοπικ, που λέει "θέλει πίσω την σημαία...", και σιγά σιγά να σβηστεί και ολόκληρο το τόπικ, να προστεθεί στην Black list το τυπάκι και άντε γειά.
Κοιτάμε μπροστά, θα την βρούμε την άκρη και στο Μπάσκετ, όλα θα γίνουν, δεν ΞΕΧΝΑΜΕ όμως ΠΟΤΕ!
Π Α Ο Κ Α Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!
- steliospaoknikaia
@@ αρχηγός και @@ ΠΑΟΚ..
Αμα ήσουν ΠΑΟΚ, πάλι μπορεί να την έκανες, αλλά βγες ρε μουνί και μίλα δημόσια..πες για την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ να ξυπνήσει ο κόσμος..Όχι αυτά τα πούστικα φεύγω για να διευκολύνω την κατάσταση..ΒΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: Δεν με πληρώνουν, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν μπορώ να κάτσω γιατί είμαι επαγγελματίας. Τότε δεν θα σου έλεγε κανείς τπτ..Συν οτί θα ξύπναγε ο κόσμος και κάτι θα μάζευε να πληρωθείτε.
Φταίμε κ εμείς ρε μάγκες όμως, φτάιμε...Τώρα να δω τι κάνουμε.
Εγώ πάντως προσωπικά καλώ όλους τους Αθηναίους στο ματς με τον Πανελλήνιο να είμαστε εκεί (αν κατεβάσουμε ομάδα.)
Αμα ήσουν ΠΑΟΚ, πάλι μπορεί να την έκανες, αλλά βγες ρε μουνί και μίλα δημόσια..πες για την κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ να ξυπνήσει ο κόσμος..Όχι αυτά τα πούστικα φεύγω για να διευκολύνω την κατάσταση..ΒΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: Δεν με πληρώνουν, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν μπορώ να κάτσω γιατί είμαι επαγγελματίας. Τότε δεν θα σου έλεγε κανείς τπτ..Συν οτί θα ξύπναγε ο κόσμος και κάτι θα μάζευε να πληρωθείτε.
Εγώ πάντως προσωπικά καλώ όλους τους Αθηναίους στο ματς με τον Πανελλήνιο να είμαστε εκεί (αν κατεβάσουμε ομάδα.)
- steliospaoknikaia
Alexakisg4 έγραψε:steliospaoknikaia έγραψε:@@ αρχηγός και @@ ΠΑΟΚ..
+φονο αλλά περίμενε μπορεί και να το κάνει ..προτού μάθουμε ακριβός τι γίνετε μην τα χώνουμε ηρεμία πρέπει να δούμε τι σκατα θα γίνει και τη είπαν νομίζω ότι θα μιλήσουν μούλα Βασιλειάδης σημερα η αυριο
Tώρα και να το κάνει είναι αργά...
Άμα είναι Παοκτσής θα βγεί μπροστά και θα πει το και το...εγώ δεν πάω πουθενά!! Εγώ θα παίζω μόνος μου για τον ΠΑΟΚ..όλοι θα φύγουν εγώ εδώ θα μείνω!! και όχι να ανοίξει πρώτος την πόρτα και να την κάνει...εσύ ποιος νομίζεις αν έβγαζε στην φόρα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα ο κόσμος με ποιόν θα ήταν..με τον δρόσσο..δεν νομίζω!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος plato6 την Παρ 23 Ιαν 2009, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΖΕΚΙΣ ΧΑΝ έγραψε:plato6 έγραψε:Άμα είναι Παοκτσής θα βγεί μπροστά και θα πει το και το...εγώ δεν πάω πουθενά!! Εγώ θα παίζω μόνος μου για τον ΠΑΟΚ..όλοι θα φύγουν εγώ εδώ θα μείνω!! και όχι να ανοίξει πρώτος την πόρτα και να την κάνει...εσύ ποιος νομίζεις αν έβγαζε στην φόρα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα ο κόσμος με ποιόν θα ήταν..με τον δρόσσο..δεν νομίζω!!
Mήπως να πει κιόλας ότι δν θα με πληρώνετε,εγώ θα παίζω και θα δίνω τα πάντα για τν ΠΑΟΚ και δν θα πάρω ούτε ένα ευρώ γιατί είμαι ΠΑΟΚ?Άλλοι πρέπει να μιλήσουν στν κόσμο για τν κατάσταση στν οποία έχουν φέρει τν ΠΑΟΚ κ όχι ο Βασιλειάδης!Εγώ δν θέλω να ρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν!Τν γνώμη μου λέω για ένα παίκτη τν οποίο εκτιμώ κ ως παίκτη κ ως χαρακτήρα!
ΥΓ:Αδερφέ bane συμφωνώ μ'αυτά που λες!Αντί να κοιτάξουμε να σώσουμε το μπάσκετ,νοιαζόμαστε πιο πολύ για το αν παίξει ο Λίνο αντί του Δάρλα κ ο
αν παίξει ο Βιερίνια!Το μπάσκετ μας χρειάζεται κ πρέπει να το βοηθήσουμε!
όχι όμως φίλες να την κοπανίσει πρώτος από την ομάδα..αυτό πόνεσε!!
Κωστή, ως επαγγελματία σε δικαιολογώ.
Εχεις δηλώσει και οπαδός όμως, να μη ξεχνιόμαστε...
Και ως οπαδός, θα πρέπει να ξέρεις τι πίκρες μας έχουνε κεράσει πολλοί... Ηλικιακά είσαι μικρός ακόμη και λογικά έζησες μόνο πίκρες απο την ομάδα της οποίας δηλώνεις οπαδός. Άρα αυτό που κάνεις, ξέρεις πολύ καλά πως κάνει τον κάθε ΠΑΟΚτσή να αισθάνεται. Και δεν σε τιμάει καθόλου αυτό. "Αρχηγέ".
Εχεις δηλώσει και οπαδός όμως, να μη ξεχνιόμαστε...
Και ως οπαδός, θα πρέπει να ξέρεις τι πίκρες μας έχουνε κεράσει πολλοί... Ηλικιακά είσαι μικρός ακόμη και λογικά έζησες μόνο πίκρες απο την ομάδα της οποίας δηλώνεις οπαδός. Άρα αυτό που κάνεις, ξέρεις πολύ καλά πως κάνει τον κάθε ΠΑΟΚτσή να αισθάνεται. Και δεν σε τιμάει καθόλου αυτό. "Αρχηγέ".
Εγώ νομίζω πως δεν μπορεί ένας παίκτης να φύγει από την ομάδα έτσι απλά. Το ότι οφείλονται 1 ή 2 μηνιάτικα δεν σημαίνει ότι είσαι ελεύθερος. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει προσφυγή, να εκδικαστεί, να δικαιωθεί ο παίκτης, να μην πληρωθεί και μετά είναι ελεύθερος. Εδώ μιλάμε για απομάκρυνση και είναι άδικο να κατηγορούμε τους παίκτες.
-
Για μενα δεν φταιει κανενας Βασιλειαδης, κανενας μουλα και κανενας παιχτης...ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΠΟΙΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!...Τρωμε τον παππα απο τις δηλωσεις τους και μετα μας φταινε οι παντες και τα παντα...Στο 2009 ειμαστε οπου σε ολες τις ομαδες του κοσμου αγωνιζονται μισθοφωροι...Κανενας παιχτης στον κοσμο δεν ποναει την ομαδα οπως οι οπαδοι της...ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ...Κανενος βασιλειαδη δεν θα ιδρωσει το αυτι αν αυριο ο ΠΑΟΚ διαλυθει...Και απο που και ως που ο Βασιλειαδης είναι σημαία του ΠΑΟΚ???...Εφερε καμια κουπα στην ομαδα και δεν το ξερω???...Οταν μαθουμε να μην μεγαλοποιουμε τα πραγματα τοτε θα ερθουν τα καλυτερα...Αν δεν υπηρχε ο ΠΑΟΚ τον Βασιλειαδη και τον καθε Βασιλειαδη δεν θα τον ηξερε ουτε η μανα του....ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ!!!...ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ...
- ta_myala_mas_ponane
Δεν λεω οτι εκανε περισσοτερα λαθη απο τον Πανελουδη ρε φιλε αλλα εκανε κατι πολυ χειροτερο
Μας εδωσε οραμα για μια χρονια γεματη επιτυχιες και εστω ανορθωσης του ηθικου μας,μετα την περσινη τραγωδια,και αντ'αυτου στα μεσα της χρονιας η ομαδα διαλυεται.
Δεν ειναι απλα τυχοδιωκτης.Ειναι ο χειροτερος λαϊκιστης,απατεωνας,ψευτης,δειλος(δεν προκειται ποτε να αναλαβει τις ευθυνες του και μολις ειδε τα δυσκολα εβαλε την γκομενα του..).
Εννοειται οτι με τον Πανελουδη σωθηκαμε την τελευταια αγωνιστικη απο σποντες ενω τωρα σωθηκαμε απο τα μεσα του πρωταθληματος..
Την στηριξη που ειχε ομως ο Δροσος πρεπει να ψαξουμε πολλα χρονια πισω για να την βρουμε σε αλλον προεδρο.
Κι ολα αυτα τα προδωσε μεσα σε 6 μηνες
Και ξερεις τι με τρελαινει?Προσπαθει να μας ριξει και το φταιξιμο!!!!!!
Ολα αυτα δεν ακυρωνουν την ασελγεια και τα εκατονταδες σφαλματα του Πανελουδη πανω στον ΠΑΟΚ μας..
Μας εδωσε οραμα για μια χρονια γεματη επιτυχιες και εστω ανορθωσης του ηθικου μας,μετα την περσινη τραγωδια,και αντ'αυτου στα μεσα της χρονιας η ομαδα διαλυεται.
Δεν ειναι απλα τυχοδιωκτης.Ειναι ο χειροτερος λαϊκιστης,απατεωνας,ψευτης,δειλος(δεν προκειται ποτε να αναλαβει τις ευθυνες του και μολις ειδε τα δυσκολα εβαλε την γκομενα του..).
Εννοειται οτι με τον Πανελουδη σωθηκαμε την τελευταια αγωνιστικη απο σποντες ενω τωρα σωθηκαμε απο τα μεσα του πρωταθληματος..
Την στηριξη που ειχε ομως ο Δροσος πρεπει να ψαξουμε πολλα χρονια πισω για να την βρουμε σε αλλον προεδρο.
Κι ολα αυτα τα προδωσε μεσα σε 6 μηνες
Και ξερεις τι με τρελαινει?Προσπαθει να μας ριξει και το φταιξιμο!!!!!!
Ολα αυτα δεν ακυρωνουν την ασελγεια και τα εκατονταδες σφαλματα του Πανελουδη πανω στον ΠΑΟΚ μας..
-
giorgos_zaf4 έγραψε:Δεν λεω οτι εκανε περισσοτερα λαθη απο τον Πανελουδη ρε φιλε αλλα εκανε κατι πολυ χειροτερο
Κι αν εσύ περιμένεις τον Δρόσο και κάθε Δρόσο για να έχεις οράματα για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Οι ΙΔΕΕΣ είναι πέρα και πάνω απο οράματα κι ελπίδες. Δεν είσαι ΠΑΟΚ επειδη ο Δρόσος και κάθε Δρόσος σου είπε ότι θα πάει καλά η ομάδα.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ για όλα αυτά που πρεσβεύει η έννοια ΠΑΟΚ, κι ας πα να παίζει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.
Γιατί ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, δεν γίνεσαι από τα οράματα που μπορεί να σου δίνουν ορισμένοι.
- ta_myala_mas_ponane
gagas έγραψε:γιωργο εισαι σκουλικι!καλα που στο ποδοσφαιρο σε εβαλε στη θεση σου ο ζαγορακης.
δροσο παρε κ το βολευ..
ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΡΙΚΟΙ!
Αστα να πανε ρα gaga.Ο τυπος μονο ευχαριστω δε μας ζητησε να πουμε που ο Δροσος μας εφερε ολους αυτους τους παικταραδες-σημαιαρες της ομαδας μας εστω και για 5 μηνες..Οι 3500 τυχαρπαστοι λοιπον και ολοι οι αλλοι ΠΑΟΚτσηδες που για χ ψ λογους δεν αγορασαν διαρκειας δεν εχουν το δικαιωμα κριτικης..Δροσο σ'ευχαριστουμε λοιπον!Ετσι δεν ειναι paranoid65???
- ta_myala_mas_ponane
paranoid65 έγραψε:giorgos_zaf4 έγραψε:Δεν λεω οτι εκανε περισσοτερα λαθη απο τον Πανελουδη ρε φιλε αλλα εκανε κατι πολυ χειροτερο
Κι αν εσύ περιμένεις τον Δρόσο και κάθε Δρόσο για να έχεις οράματα για την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου.
Οι ΙΔΕΕΣ είναι πέρα και πάνω απο οράματα κι ελπίδες. Δεν είσαι ΠΑΟΚ επειδη ο Δρόσος και κάθε Δρόσος σου είπε ότι θα πάει καλά η ομάδα.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ για όλα αυτά που πρεσβεύει η έννοια ΠΑΟΚ, κι ας πα να παίζει η ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα.
Γιατί ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, δεν γίνεσαι από τα οράματα που μπορεί να σου δίνουν ορισμένοι.
Καλα ρε,εσυ βαλθηκες να με τρελανεις μεσημεριατικα..
Τι μου κανεις τωρα?Σεμηναρια του καλου ΠΑΟΚτση?
Ωραια λοιπον!ΠΑΟΚ ειμαι για χιλιους δυο λογους που δεν προκειται να καθησω να τους αναλυσω σ'εναν ανθρωπο που βλεπει με απαθεια την διαλυση του αθληματος που μας εχει δωσει τις μεγαλυτερες χαρες.
Εσυ ομως εισαι ΠΑΟΚ?Πως αντεδρασες οταν ακουσες τον προεδρο σου να λεει (απο το Σικαγο,τη Νεα Υορκη,την Αθηνα ή οπου αλλου βρισκεται) οτι η ομαδα που θα πηγαινε για ευρωλιγκα (αυτον τον παπα τον καταλαβαμε ολοι μας) στα μεσα Ιανουαριου και εφοσον σωθηκε δεν μπορει να κρατησει τους 3 καλυτερους παικτες της?Αυτος ηταν ο στοχος μας δηλαδη?Η παραμονη?
Και χρειαζοταν ολες αυτες οι φαμφαρες και τα 3500 διαρκειας και ολες οι μεγαλοστομες δηλωσεις για να το πετυχουμε?
Με την ομαδα στην 7η θεση και με τον θεσμο των πλευ-οφ δεν διαλυεις μια ομαδα στην μεση της χρονιας.Ας μην τους επαιρνε καθολου αν δεν μπορουσε να τους αντεξει.
Που ακριβως επεσε εξω στα εσοδα της ΚΑΕ?Περιμενε 10000 διαρκειας ή μηπως μετα την συγκλονιστικη αρχη της αγωνιστικης περιοδου περιμενε σολντ αουτ σε καθε παιχνιδι?
Επειδη λοιπον το θεμα κουρασε σε αφηνω να στηριξεις την προεδραρα σου σαν γνησιος ΠΑΟΚτσης που εισαι κι εγω σαν λιγοτερο ΠΑΟΚτσης θα ψαξω να βρω μαζι με τα υπολοιπα απογοητευμενα αδερφια μου πως θα σωσω τον μεγαλο ΠΑΟΚ απο αυτη την τεραστια κατρακυλα..Καληνυχτα