Διακοπές
Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...
μαγκες εγω δευτερη φορα που παω μονος εκδρομη και πρωτη σε νησι...σκιαθο ειπαμε να παμε οποτε νοβι δωσε με μια πληροφορηση
!!!εχουμε συνδεσμο στη σκιαθο η κανω λαθος????παιζει και ενα ενδεχομενο να παω και κερκυρα(και μαλιστα...free
)αλλα δυσκολο!!!ε και κλασικα καμπινγκ στο ασπρομαυρο πλατανιτσι που ειναι τιγκα στα πολιχνιοτακια

- paok nafplio
Αδελφε ευχαριστω κ μονο που το πες χαβαλε κανουμε.μακαρι να χαμε φραγκα να πηγαιναμε κανα νησακη αλλα τπτ φετος!!
να φτιαξει τον πλανιτη
επειρε χωμα κ νερο
απο τον Ψηλορειτη!!
Το καλυτερο μερος του κοσμου η Κρητη!!
Οντε αποφασησε ο θεοςRizla έγραψε: Αϊτέ που κάθεσαι ψηλά
πως δε σε πιάνει ζάλη?
οντε γυρίζεις και θωρείς
τση Κρήτης μας τα κάλλη
να φτιαξει τον πλανιτη
επειρε χωμα κ νερο
απο τον Ψηλορειτη!!
Όχι άλλο Κρήτη λαίμαι.
Κάβος Κέρκυρα σωστά.
Ποιος τις μαμεί τις Αγγλίδες μπύρες έχει?

Κάβος Κέρκυρα σωστά.
Ποιος τις μαμεί τις Αγγλίδες μπύρες έχει?
- paok nafplio
Μπυρες εχει παντου!!!κ στην Κρητη εχει Αγγλιδες..αλλα οι Κρητικες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΙΜΑΙ!!!!
- paok nafplio
- paok kerkyra
μπύρες παντού έχει οπως λέει και ο nafplio αλλα τσιτσιμπύρες μόνο στην Κέρκυρα τώρα για γυναίκες μετά απο δυο χρόνια στην Σαλονίκη ολες οι αλλες μου φένονται κάπως
Οντως το καλυτερο μερος του κοσμου...paok nafplio έγραψε:Αδελφε ευχαριστω κ μονο που το πες χαβαλε κανουμε.μακαρι να χαμε φραγκα να πηγαιναμε κανα νησακη αλλα τπτ φετος!!
Οντε αποφασησε ο θεος
να φτιαξει τον πλανιτη
επειρε χωμα κ νερο
απο τον Ψηλορειτη!!
και 'γω ο ΛΑΚΑΜΑΣ εφυγα...
- paok nafplio
Μαν εχεισ δικιο αν ζεις σαλονικα το επιπεδο των γυναικων ανεβαιενει παρα πολυ μετα!!μονο στην Κρητη εχει καλυτερες!!
Rizla μαν εκανες το μεγαλυτερο λαθος που εφυγεσ απο κει αν δεν ηταν τοσο μακρυα η Τουμπα εκει θα πηγαινα φοιτητης Χανια εχει την σχολη που ειμαι αλλα με κερδισε ο ΠΑΟΚ.
Rizla μαν εκανες το μεγαλυτερο λαθος που εφυγεσ απο κει αν δεν ηταν τοσο μακρυα η Τουμπα εκει θα πηγαινα φοιτητης Χανια εχει την σχολη που ειμαι αλλα με κερδισε ο ΠΑΟΚ.
-
gate4mitsos
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο! Εμείς συζητάμε για διακοπές κι εσείς μιλάτε για μπύρες!
ΕΛΕΟΣ!
ΕΛΕΟΣ!
paok nafplio έγραψε:Μαν εχεισ δικιο αν ζεις σαλονικα το επιπεδο των γυναικων ανεβαιενει παρα πολυ μετα!!μονο στην Κρητη εχει καλυτερες!!
Για τον ΠΑΟΚ εφυγα...
(και για την γυναικα...)
- paok nafplio
Διακοπες χωρις μπυρες δεν ειναι διακοπες!!
εγω μαν προσπαθω να πηγαινω καθε χρονο Κρητη!!αλλα φετος νο μανει....
εγω μαν προσπαθω να πηγαινω καθε χρονο Κρητη!!αλλα φετος νο μανει....
- Paokintepo
paokakiG4 έγραψε:μαγκες εγω δευτερη φορα που παω μονος εκδρομη και πρωτη σε νησι...σκιαθο ειπαμε να παμε οποτε νοβι δωσε με μια πληροφορηση![]()
![]()
!!!εχουμε συνδεσμο στη σκιαθο η κανω λαθος????παιζει και ενα ενδεχομενο να παω και κερκυρα(και μαλιστα...free
![]()
)αλλα δυσκολο!!!ε και κλασικα καμπινγκ στο ασπρομαυρο πλατανιτσι που ειναι τιγκα στα πολιχνιοτακια
![]()
![]()
εχουμε συνδεσμο και αν θυμαμαι καλα ηταν αρκετα κοντα σε παραλια!!σκιαθος τα σπαει ειδικα αμα δεν εχεις σχεση θα περασεις τελεια!παρα πολλοι θεσσαλονικεις και θεσσαλονικιες!!εμεις οταν ειχαμε παει νιωθαμε λες και ημασταν σαλονικα!και αν δεν εχεις διπλωμα ειναι πολυ βολικα γτ ολα ειναι στα ποδια σου και εχει και λεωφορειακι που σε πηγαινει στις παραλιες μπανανα κουκουναριες και αλλου!επισης εχει και κατι καραβακια που σε πανε σε αλλες απομονωμενες παραλιες που μονο με καραβακι μπορεις να εχεις προσβαση...πραγματα τα σπαει η εμπειρια στο προτεινω ανεπιφυλακτα αυτο το νησι!
και καλαμιτσι ρε λεει τρελα!
ωραια
!!!!ΠΙΟ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑ
!!!βασικα ειμαστε καμποσοι πανω απο 18 και ξερουμε και να οδηγαμε οποτε παιζει και να νοικιασουμε...αλλα οταν παμε εκει θα το δουμε αυτο
!!!Thx για τα info