Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ενας μήνας ακόμα.. Υπομονή!
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Ο Adelino Vierinha αναμένεται σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη από την Πορτογαλία, προκειμένου να εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο και να συνεχίσει εδώ την αποθεραπεία του.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 4142923812

Άντε παιχτάρα και σύντομα στα γήπεδα!!! :)
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

εκτιμαται οτι σε ενα μηνα θα επιστεψει στις προπονησεις και θα ειναι ετοιμος...εκανε οξυγονοθεραπεια στην χωρα του,πρωτοποριακος τροπος για την αποκατασταση της ζημιας..αντε με το καλο να γυρισεις μικρε και να σαρωσεις,γιατι με τον παντελη πονεσανε τα ματια μας...

:?:
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Πρωτοποριακή ή οξυγονοθεραπεία; Ο Φικιώρης (ναι ο γνωστός αθυρόστομος γιατρός) την εφαρμόζει εδώ και χρόνια. Άντε παιχταρά μου γύρνα γερός γιατί τα γούστα τώρα αρχίζουν.

:) :) :)
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!

Σκόρδα αυτουργέ & Βίτολο φονιά

Δεν ξεχνάμε…..

:? :?:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οπως και να 'χει θελει προσοχη.
Πιστευω οτι θα αργησει να γινει ο γνωστος Βιερινια...τον υπολογιζω το συντομοτερο απο τα μεσα Ιανουαριου...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Αντε ρε παιχταρα σε κανα 2 μηνο λενε θα ειναι τελειως μπομπα .. !!

teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε χθες το απόγευμα και πάλι στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει επί ελληνικού εδάφους το πρόγραμμα αποθεραπείας όπως ήταν επόμενο αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της προπόνησης.
Ο Βιεϊρίνια θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε μαγνητική τομογραφία έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του. Από την ερχόμενη Δευτέρα (10/11) εξάλλου θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα κινησιοθεραπείας και ενδυνάμωσης.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Ευχάριστα τα νέα σχετικά με τη πορεία της υγείας του Βιερίνια με βάση το άρθρο του Σπορτ-ΦΜ.

http://www.sport-fm.gr/article/153356
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

«Θέλω να μείνω» ...
Ο Βιερίνια θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε Ζαγοράκη και Βρύζα

Εικόνα
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Σπορ του Βορρά ο Βιερίνια στο περιθώριο του δείπνου των παικτών την Πέμπτη ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας για τις προθέσεις του:
Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να παίξω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο στην ομάδα. Πουθενά δεν αισθάνθηκα τόσο άνετα όσο στον ΠΑΟΚ.
Ο κ.Σάντος, οι συμπαίκτες μου, η διοίκηση κι ο κόσμος μου φαίρονται με έναν μοναδικό τρόπο που με κάνει να αισθάνομαι ότι παίζω χρόνια στην ομάδα είπε ο Βιερίνια και ενημέρωσε επίσης τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα ότι στο μεσοδιάστημα που βρέθηκα στην Πορτογαλία, είχε γι’ αυτό το θέμα επαφές με τον προπονητή της Πόρτο Φερέιρα και τον πρόεδρό της Πίντο Κόστα και τους είπε ότι επιθυμία του είναι να μείνει στον ΠΑΟΚ και τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με τα Σπορ του Βορρά, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει τον Βιερίνια και να στηριχθεί πάνω του για τον σχεδιασμό της νέας περιόδου εφόσον η Πόρτο τον παραχωρήσει.

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

άντε βρε αγοράκι μου.... με το καλό!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

τον θεεεεεεεεεεελω!!!!!!!!!!!!!!
τιμη μας να μεινει και του χρονου....εχει να κανει μεγαλη καριερα απο εκει και περα.....
:) :twisted:
Άβαταρ μέλους
garbe4

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!!

Δημοσίευση από garbe4 »

Αυτό θα πεί οικογένεια!
Έτσι λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα σώστα!
Τα πάντα ξεκινούν μέσα από τα αποδυτήρια!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!! :?: :?: :?: :?:

:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εσύ τώρα για τον Vierinha χάρηκες? .... ή σε ανέβασε αυτό που είπε για τις γυναίκες? :o

ΥΓ
Και οι πέτρες ξέρουν πως η Σαλονικα έχει τις πιο ωραίες γυναίκες, τώρα το έμαθαν και οι πορτογαλικές ... "πέτρες" :o
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Ύμνοι Κονσεϊσάο – Βιερίνια για ΠΑΟΚ

Η πορτογαλική τηλεόραση συνέχισε χτες τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα με συνεντεύξεις συνεχίζοντας το μεγάλο αφιέρωμα στον Φερνάντο Σάντος και τους συμπατριώτες του που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Σέρχιο Κονσεϊσάο και το Βιερίνια, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και κυρίως τον ΠΑΟΚ
Ο Κονσεϊσάο εξήγησε ότι η φετινή χρονιά είναι εντελώς διαφορετική από την περσινή, καθώς ο Σάντος έχοντας κάνει την ομάδα που ήθελε έχιε μεταμορφώσει τον ΠΑΟΚ σε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. «Στόχος μας φέτος είναι η έξοδος στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στα δύο!», τόνισε ο Κονσεϊσάο.
Η συνέντεξη του Βιερίνια έγινε στο Λευκό Πύργο και οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι ενθουσιάστηκαν από τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης και κυρίως με τις… γυναίκες!
«Στην Πορτογαλία ο κόσμος ξέρει κάποιες ομάδες της Αθήνας. Εγώ σας λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας! Και αυτό το νιώθεις μόνο αν ζήσεις στη Θεσσαλονίκη και δεις τον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Βιερίνια, ο οποίος είναι… «ερωτευμένος» με το Δικέφαλο
.

http://www.metrosport.gr/?p=9080
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”