15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

FIFA08 στο PS3
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Να ξυπνισει λιγο το thread. Να το βρισκουμε! ;p

Κοντρέρας: “θα δούμε τον βαθμό της ετοιμότητας μας”

Δηλώσεις για την σημερινή φιλική αναμέτρηση με την Λάτσιο έκανε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο Χιλιανός αμυντικός τόνισε : “Είναι αναμφίβολα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό κόντρα στην Λάτσιο. Όταν παίζεις με ομάδες τέτοιου επιπέδου, έχεις την δυνατότητα να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Μπορεί στα φιλικά να μην έχουν τόσο μεγάλη σημασία τα αποτελέσματα, όμως όταν αγωνίζεσαι σε μία ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ οφείλεις να συνδυάζεις και την σωστή προετοιμασίας και τα καλά αποτελέσματα στους φιλικούς αγώνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω πως θα παρατάξει την ομάδα ο προπονητής, όμως είναι δεδομένο ότι εμείς θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Λάτσιο. Είναι από τα παιχνίδια που μπορούμε όλοι να πάρουμε εμπειρίες που θα μας βοηθήσουν για την συνέχεια. Στον αγώνα κόντρα στην Λάτσιο θεωρώ ότι θα δούμε τον βαθμό της ετοιμότητας μας την στιγμή αυτή”. Ο Χιλιανός επιθετικός στάθηκε αρκετά και στην ομοιογένεια που αρχίζει να αποκτά η ομάδα: “Πιστεύω ότι είμαστε γενικά σε καλή κατάσταση. Το ζήτημα είναι ότι αποκτάμε ομοιογένεια, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αφού φέτος ήρθαν αρκετοί καινούριοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα”.

“Τέτοια ατμόσφαιρα πουθενά στον κόσμο”

Στην συνέχεια ο Πάμπλο Κοντρέρας τοποθετήθηκε και για το γεγονός της παρουσίας 600 και πλέον οπαδών του ΠΑΟΚ στο σημερινό φιλικό της Ρώμης: “Με αυτά που έχω δει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν ξέρω πια τι πρέπει να μου προκαλεί εντύπωση και τι όχι. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους φιλάθλους που θα έρθουν στην Ρώμη αλλά και σε όλους αυτούς που θα ήθελαν να έρθουν γιατί πιστεύω ότι ανάλογη επιθυμία θα είχαν χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ. Εύχομαι όλη την σεζόν να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως έγινε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο”.

“Θέλω να κερδίσω μόνιμη θέση στην εθνική”

Σε ότι αφορά την κλήση του και πάλι στην εθνική ομάδα της Χιλής, ο Πάμπλο Κοντρέρας τόνισε: “Για μένα ήταν πολύ σημαντική η κλήση στην εθνική ομάδας μετά από έναν περίπου χρόνο. Αυτό που θα ήθελα πλέον είναι να κερδίσω μία μόνιμη θέση στην εθνική ομάδα για τα επόμενα χρόνια”.

http://www.metrosport.gr/?p=2193
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ποιο καλο παοκτσακι θα βρει κανενα λινκ για να δουμε τον παικταρα μας να κοβει τους μικρους βραζιλιανους παικτες??
ελα οι χακερς του παοκμανια...

ή εστω να δουμε τον μουσλιμοβιτς με ισπανια..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

δεν ειναι ολοι το ιδιο με τον μπαλαφα..
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ελεος!!!!!

Αν ειναι δυνατον για τον καλυτερο μας αμυντικο να υπαρχουν μονο 2 σελιδες και αλλα τοπικ για ανυπαρκτους, υπαρκτους, ανιδεους ιδεολογους, επιστημονες, αρχηγους και καθε καρυδιας καρυδι, να σπανε ολα τα κοντερ!!!!!

Ο Κοντρερας θα βγει φετος, με παρασαγγας διαφορα απο το δευτερο, ως ο καλυτερος αμυντικος του φετινου πρωταθληματος!!!!
Άβαταρ μέλους
savvas53

Δημοσίευση από savvas53 »

100% συμφωνος...
και αφωνος...
το μεσημερι το ειδα και ετριβα τα ματακια μου...
τελικα σκεφτηκα θα εχει κι αλλη σελιδα ... δεν μπορει!!!!!!!
για βοηθατε να τιμησουμε τον καλυτερο...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Platon έγραψε:Ελεος!!!!!

Αν ειναι δυνατον για τον καλυτερο μας αμυντικο να υπαρχουν μονο 2 σελιδες και αλλα τοπικ για ανυπαρκτους, υπαρκτους, ανιδεους ιδεολογους, επιστημονες, αρχηγους και καθε καρυδιας καρυδι, να σπανε ολα τα κοντερ!!!!!

Ο Κοντρερας θα βγει φετος, με παρασαγγας διαφορα απο το δευτερο, ως ο καλυτερος αμυντικος του φετινου πρωταθληματος!!!!
Ρε αδερφε Πλατωνα το Παρασαγγας δεν σημαινει ΚΟΝΤΑ;

:P
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Asimos έγραψε:
Platon έγραψε:Ελεος!!!!!

Ρε αδερφε Πλατωνα το Παρασαγγας δεν σημαινει ΚΟΝΤΑ;

:P
Ο παρασαγγης ηταν αρχαιο μετρο μηκους στην Περσια, ισο περιπου με 5.243 μετρα. Λεμε "απεχω παρασαγγας", εννοουμε εχω τεραστια διαφορα, βρισκομαι πολυ μακρια, με μεγαλη διαφορα απο τον επομενο...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

RESPECT!
:) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

:wink: :wink: :wink: :wink: ΠΑΟΚ εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΑΟΚ!!! μαζι με το παρασαγγας...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ετσι αδερφε μου Ασιμε... Διδασκουμε ΠΑΟΚ, και παρασαγγας και τη μαγία ολου του κοσμου!!!

Προσωπικα σου ευχομαι να τιμησεις το ψευδονυμο σου, στη μνημη του μεγαλου Νικολα Ασιμου!!!

Να εισαι καλα αδερφε μου!!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

ΠΛΑΤΩΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΕ...

Θέλω ιδιαίτερα στην ιστορία... Δίνω πανελληνιες το καλοκαιρι!!

:lol: :lol: :lol:

!!!ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οτι θελεις αδερφε μου...

Προτεινω τη Ροδο για ακαδημαϊκο κεντρο, καπου στην παλια πολη... :wink: :wink:

Οτι θελεις φιλολογια, μαθηματικα, φυσικη, χημεια, βιολογια, τσιλιμπουρδολογια, μπουρδελοτσαρκολογια, γυροπιτολογια...ακομη και ρετσινοτσιπουρολογια...ολα τα 'χει ο μπαχτσες....

ΠΑΟΚ εισαι!!!!! :lol: :lol: :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”