Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?

Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Ποιον δημοσιογράφο εμπιστεύεστε?

Δημοσίευση από gash04 »

Απο την στιγμή που τα λάθη κάνουν τους ανθρώπους δεν μπορούμε να μας εμπιστευτούμε. :shock: :?:
kos

Δημοσίευση από kos »

βρηκα επιτελους αυτον που πρεπει ολοι μας να εμπιστευτουμε. αντωνης καρπετοπουλος. παραμενει εγκυρος παρα το γεγονος οτι εχει ξεχασει και τις 250 φορες που μας παρουσιασε τον γκαγκατση επομενο προεδρο και μεγαλομετοχο της παε ΠΑΟΚ :whatever:

Παρασκευή 09 Οκτ 2009 Jorge-neapoli

Καλησπέρα.Στην ανάλυση σου σήμερα για το θέμα Ζαγοράκη μας λες τι πρέπει να κάνουμε κατά τη γνώμη σου και επαναλαμβάνεις την αστήριχτη θέση σου για καλύτερη διοίκηση Ντέμη από Ζαγόρ ενώ ο 2ος έκανε εμφανώς περισσότερα από τον 1ο χωρίς να έχει πίσω του οικονομικούς γίγαντες. Στο άρθρο σου όμως αυτό δε διάβασα ούτε παραδοχή λάθους, ούτε συγνώμη γι αυτά που εδώ και καιρό υποστηρίζες περί οργανωμένου σχεδίου Ζαγοράκη - Γκαγκάτση με σκοπό να γίνει ο Γκαγκάτσης ο επόμενος πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ..Δε νομίζεις πως οφείλεις κάτι από τα 2 στον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. γιατί αλλιώς μπορεί ο καθένας να λέει οποιαδήποτε αυθαιρεσία θέλει και αυτό δε νομίζω πως είναι δίκαιο για κανέναν!

αδερφε δεν εχω γραψει ποτε ότι ο Γκαγκατσης θα γίνει προεδρος του ΠΑΟΚ. Εω γραψει ότι η σπουδη του Ζαγορ να τον εμφανισει στην ΠΑΕ σε πεισμα όλων δείχνει ότι ήταν στο σχεδιο αναληψης του ΠΑΟΚ απο την αρχή. Δεν περπάτησε το σχέδιο και μπορει και γι αυτό να φυγαν και οι δυο.

http://www.gazzetta.gr/karpetopoulos/qu ... =questions
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Καρκινογονο της νοημοσυνης.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τον ξεβρακωσες τον καρπετοπουλο ακου ο ντεμης καλλιτερος απο ζαγορ ειδαμε τι αφησε ο ντεμης και τι ο ζαγορ
......
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

εμπιστεύομαι τον μπούζο, τον φερέτh, το λασκαρέλια και το ζαγόρα. από ραδιοφωνικούς παραγωγους άκουw μονο aslama και κουρκούμπα
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Αν και το τόπικ θεωρώ ότι δεν χρειάζεται (υπάρχουν διάφορα τόπικ που κάνουμε κρίσεις και για δημοσιογράφους και για τα ΜΜΕ) στην πόλη μας το υλικό είναι φτωχό (ποιοτικά εννοώ, γιατί ποσοτικά να φάνε κι οι κότες...)
Καλυτέροι κατά τη γνώμη μου (χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ πάντα μαζί τους):
Λευτέρης Δούκας και Νίκος Τζαντζαράς.
Επίσης πολύ καλά στοιχεία από τον Τζορμπατζόγλου για τη σοβαρότητα που τον διακρίνει
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

nikos55 έγραψε:Ευχαριστώ τον τερατιο που εθεσε το θεμα στη σωστη του βαση και με επανεφερε στην ταξη. Για χαρη ενος φτηνου αστεϊσμου εθιξα συνανθρώπους μου, σπίλωσα συνειδησεις. Απορω πως μπορεσα να κανω κατι τετοιο Υποσχομαι οτι δε θα ξανασυμβει ΠΟΤΕ αυτο και οτιδηποτε γραψω απο εδω και περα θα φιλτραρεται διπλα,τριπλα,τετραπλα, μπλα3
Ρε μεγάλε πως την ειδες;
Εγω σου έβαλα +1 και εσυ ανακαλεις επειδη σε μαλωσε ο τερατιος και εμενα με αφηνεις τώρα ξεκρεμαστο με το το +1 να κρέμεται πλαδαρο στο χερι μου. Νικο55 απο τη στιγμη που γραφεις κατι εχεις ιερη υποχρεωση απεναντι σους οπαδους της αποψης σου. Εχεις αντιληφθει τη δυναμη του +1; Για ονομα του θεου δηλαδη. Ούτε ο καςς4 με τον κολκα να ησουνα (αραγε ζβηστικε ή την εζβησα;)... :twisted:
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

+1
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Tης Κομανέτσι γίνεται...και του Ιωάννη του Μελισσανίδη σ' αυτό το topic.
Κατ' εμένα καμμιά άποψη και κανείς είτε δημοσιογράφος είτε οτιδήποτε άλλο δεν είναι de facto για τα σκουπίδια....η μαγκιά είναι να ξέρεις να ακούς και να κρατάς ότι θεωρείς χρήσιμο απ' τον καθένα.Να ακούς τα πάντα και να έχεις ανοιχτό μυαλό.Ολοι έχουν κάτι να σου πούνε.
Επειδή η λέξη εμπιστοσύνη είναι λίγο βαριά όμως θα έλεγα ότι μ' αρέσει ο Κούλογλου εκτός αθλητικών και ο Σπυρόπουλος στα αθλητικά....ακόμα έχω εκτιμήσει κάποια άρθρα του Κάρπετ αν και η προσωπική του αντιπαράθεση με τον Γκαγκάτση τον έκανε εμπαθή με τον ΠΑΟΚ και τον Ζαγοράκη.
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

SATANAS έγραψε:
nikos55 έγραψε:Ευχαριστώ τον τερατιο που εθεσε το θεμα στη σωστη του βαση και με επανεφερε στην ταξη. Για χαρη ενος φτηνου αστεϊσμου εθιξα συνανθρώπους μου, σπίλωσα συνειδησεις. Απορω πως μπορεσα να κανω κατι τετοιο Υποσχομαι οτι δε θα ξανασυμβει ΠΟΤΕ αυτο και οτιδηποτε γραψω απο εδω και περα θα φιλτραρεται διπλα,τριπλα,τετραπλα, μπλα3
Ρε μεγάλε πως την ειδες;
Εγω σου έβαλα +1 και εσυ ανακαλεις επειδη σε μαλωσε ο τερατιος και εμενα με αφηνεις τώρα ξεκρεμαστο με το το +1 να κρέμεται πλαδαρο στο χερι μου. Νικο55 απο τη στιγμη που γραφεις κατι εχεις ιερη υποχρεωση απεναντι σους οπαδους της αποψης σου. Εχεις αντιληφθει τη δυναμη του +1; Για ονομα του θεου δηλαδη. Ούτε ο καςς4 με τον κολκα να ησουνα (αραγε ζβηστικε ή την εζβησα;)... :twisted:
+1
για να ορθώσω το πλαδαρό +1 που σου χει μεινει στο χερι. Απλά μ'αρέσει να συμφωνώ με όλους. Νιωθω πολύ καλύτερα έτσι. Ασε που εχει ενδιαφερον στη συνεχεια να ψαχνεις τα καταλληλα επιχειρηματα για να παρουσιασεις μια αξιοπρεπη θεση.
Οσο για τον kass, πεθαινω να δω να κανει παράθεση το post στο οποιο κανει παραθεση παλαιοτερο post του για τον Κολκα υποστηριζοντας αυτην την φορα οτι επανερχεται στην αρχικη του άποψη. Ετσι κι αλλιως στην κουλτουρα της Ανατολης την οποια τοσο ενστερνιζεται υπαρχει εντονο το στοιχειο της κυκλικης εναλλαγης :D :) ;) :lol:
Άβαταρ μέλους
kass4

Re: Re:

Δημοσίευση από kass4 »

kass4 έγραψε:
kass4 έγραψε:ΚΟΛΚΑΣ με διαφορά πολλά χιλιόμετρα από τον δεύτερο !!!
Στην αρχή έκανα πως δεν το έβλεπα
Μετά είπα να αναλάβω τις ευθύνες μου λέγοντας " κοίτα μαλάκα κασσ τι έγραφες πριν ένα χρόνο"
Τελικά θα πω πως ο σημερινός Κόλκας, δεν έχει καμιά σχέση με τον Κόλκα που ήξερα και στήριζε τα παοκτσάκια
στα δύσκολα χρόνια.
*&^*(&%$#$#@$%!%^**&^%$^&**( (*^%% &^%$%$#$%^&

( Nikos55, Como ves te hice el favor. Ahora, puedes dessansar en paz.
En cuanto al acuerdo que hiciste tu con el otro borracho Satanas contra ami, no se que voy a hacer en el futuro )
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Hombre! me dejaste tanto sorprendido. No podia imaginar que tu hables muy bien la lengua. La gente dice «nunca hagas un acuerdo con el diablo », pero no la he escuchado (tu tambien). Todos los borrachos te esperamos y te aviso que sera muy dificil para ti defenderte
Hasta entonces, que lo pases bien!

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΣ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ!!
ΑΝΤΜΙΝ ΤΙΜ
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Δεν είχα αντιληφθεί τόσο καιρό την ύπαρξη του φανταστικότερου τόπικ...
Εμπιστεύομαι τον Ιρανό ρεπόρτερ του ιρτ1 οτι οι γκόμενες στο Ιράν είναι ελεύθερες να φοράνε ό,τι θέλουν
Εμπιστεύομαι τη Μαρία Σπυράκη για τις βάσεις των σχολών
Εμπιστεύομαι τον ρεπόρτερ ηρακλή και ρούλη τόσων χρόνων στην ελευθεροτυπία...Έναν Ν.Π.
Εμπιστεύομαι τον παρουσιαστή του 7+7,το μαχητή της ριαλ νιουζζ και το μόνο Δημοσιογράφο της χώρας.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Τον Νίκο Τσιαμτσίκα ξέχασες, για τις τιμές των φρούτων στις λαικές αγορές. :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”