Ηλίας Αναστασάκος
ααααα εδω θα απαντησω με ελευθεριο πανταζη
"βρηκες το ευαισθητο σημειο κι αυτο ειναι μειον μου κι αυτο ειναι μειον μου....."
βασικα το ευαισθητο σημειο ειναι πως παρολο που ακουω μονο ελληνικη μουσικη δεν ακουω πουλοπουλο για προσωπικους λογους και δεν μπορω να απαντησω με τον εν λογο καλλιτεχνη!.....

"βρηκες το ευαισθητο σημειο κι αυτο ειναι μειον μου κι αυτο ειναι μειον μου....."
βασικα το ευαισθητο σημειο ειναι πως παρολο που ακουω μονο ελληνικη μουσικη δεν ακουω πουλοπουλο για προσωπικους λογους και δεν μπορω να απαντησω με τον εν λογο καλλιτεχνη!.....

μηπως με τον ΠΑΟΚι μας???τον Στρατακο θα ηταν καλυτερα???
"του κοσμου το περιγελο χαραματα περναει μπροστα στο παραθυρι της και σιγοτραγουδαει μπροστα στο παραθυρι της και σιγοτραγουδαει....
του κοσμου το περιγελο καταντησε να γινει και ολα αυτα για χαρη της και ολα αυτα για εκεινη και ολα αυτα για χαρη της και ολα αυτα για εκεινη....
του κοσμου το περιγελο περναει και αναστεναζει και εχει στα στηθια του φωτια μα ποιος την λογαριαζει εχει στα στηθια του φωτια μα ποιος την λογαριαζει"

"του κοσμου το περιγελο χαραματα περναει μπροστα στο παραθυρι της και σιγοτραγουδαει μπροστα στο παραθυρι της και σιγοτραγουδαει....
του κοσμου το περιγελο καταντησε να γινει και ολα αυτα για χαρη της και ολα αυτα για εκεινη και ολα αυτα για χαρη της και ολα αυτα για εκεινη....
του κοσμου το περιγελο περναει και αναστεναζει και εχει στα στηθια του φωτια μα ποιος την λογαριαζει εχει στα στηθια του φωτια μα ποιος την λογαριαζει"

- nyxteridas
Επειδή το ποδόσφαιρο είναι η λεπτομέρεια κι οι ισσοροπίες πολύ λεπτές κι αυτό ακριβώς μας μαγεύει, θα ήθελα να σταθώ στην ατυχία του Αναστασάκου, να γίνει ο σταρ μίας ξενέρωτης αγωνιστικής και να κερδίσει τα δικά του δεκαπέντε δευτερόλεπτα. Σίγουρα από τα μάτια του θα περνά και θα ξαναπερνά αυτή η καταραμένη φάση των καθυστερήσεων κι ο Ηλίας θα στέκει σκυφτός και σιωπηλός και θα αναρωτιέται… όπως κι όλοι μας γιατί κι εγώ ξαναβλέποντας την φάση πίστεψα πως έπαθε ψύξη και δεν μπόρεσε να στρίψει το λαιμό του. Μα πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί χάσαμε την ευκαιρία να δούμε τίτλους σε εφημερίδες τηλεοράσεις σάιτ όπως «Ο Ηλίας του 94ου», «Αναστα-σάκος του μποξ ο Αστέρας», «Proφητης Ηλίας», «Προθύτης Ηλίας» «Ηλία Φαεινότερο», αλλά μένουμε με το «Ηλί-α Ηλί-α Λαμά Σαβαχθανί-αχ(το αχ δώρο από μένα»
ΥΓ1: Παραχωρώ το copyright των τίτλων στο paokmania για μελλοντική χρήση, αν κι έτσι κι αλλιώς δεν θα έπρεπε να ανησυχώ για κλέψιμο από τις εφημεριδάρες μας , μιας κι αυτές έχουν κατοχυρώσει σε παντός καιρού συνθήκες τα «Ξέσκισμα», «Σίφουνας», «Νικητής ο λαός» κ.λ.π
ΥΓ2: Στην καρδιά μου ο Ηλίας είναι ο MVP της αγωνιστικής, καθώς παρόλο τον παροπλισμό του το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είχε πολύ σωστές κινήσεις και τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο, κυνήγησε μπάλες(από μία τέτοια προσπάθεια προήρθε το γκολ), έδωσε μάχες πίεσε κέρδισε πολλά φάουλ(σα να μου φάνηκε περισσότερα από όσα κερδίζει ο Μούσλι συνήθως), δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά κι αυτός έπασχε από έλειψη στηρίγματος(τι προτώτυπο). Κι όλα αυτά από έναν παίκτη που ούτε ο ίδιος ο προπονητής του τον πίστεψε. Σε αντίθεση με κάποια αιώνια ταλέντα…
ΥΓ1: Παραχωρώ το copyright των τίτλων στο paokmania για μελλοντική χρήση, αν κι έτσι κι αλλιώς δεν θα έπρεπε να ανησυχώ για κλέψιμο από τις εφημεριδάρες μας , μιας κι αυτές έχουν κατοχυρώσει σε παντός καιρού συνθήκες τα «Ξέσκισμα», «Σίφουνας», «Νικητής ο λαός» κ.λ.π
ΥΓ2: Στην καρδιά μου ο Ηλίας είναι ο MVP της αγωνιστικής, καθώς παρόλο τον παροπλισμό του το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είχε πολύ σωστές κινήσεις και τοποθετήσεις μέσα στο γήπεδο, κυνήγησε μπάλες(από μία τέτοια προσπάθεια προήρθε το γκολ), έδωσε μάχες πίεσε κέρδισε πολλά φάουλ(σα να μου φάνηκε περισσότερα από όσα κερδίζει ο Μούσλι συνήθως), δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά κι αυτός έπασχε από έλειψη στηρίγματος(τι προτώτυπο). Κι όλα αυτά από έναν παίκτη που ούτε ο ίδιος ο προπονητής του τον πίστεψε. Σε αντίθεση με κάποια αιώνια ταλέντα…
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, .. ΕΛΕΟΣ, ...
Mιά χαρά τα πήγε το παλικάρι, ... και το goal που έβαλε ήταν εξολοκλήρου δικό του.
ΑΥΤΟ ΤΟ GOAL ΕΔΩΣΕ ΦΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΟ Α HMIXΡΟΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ...
(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ)
Σε ότι αφορά το goal που έχασε, ... όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Με τα φάλτσα που είχε η μπάλα, ... πάλι καλά που βρήκε και εστία.
Σε παρόμοια φάση έχω δει τον ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΑΓΙΟ OUT.
Αλήθεια, ... το ότι μυρίστηκε την φάση για να πάρει την κεφαλιά δεν μετράει?
ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.
Μπράβο και από εμένα Ηλία, ... πίεσες, Έτρεξες, έβαλες goal, ...και παραλίγο να μας στείλεις στα ουράνια.
Συνέχισε να δουλεύεις και να ματώνεις για την ΠΑΟΚάρα μας.
Mιά χαρά τα πήγε το παλικάρι, ... και το goal που έβαλε ήταν εξολοκλήρου δικό του.
ΑΥΤΟ ΤΟ GOAL ΕΔΩΣΕ ΦΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΣΤΟ Α HMIXΡΟΝΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ...
(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΥΤΥΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ)
Σε ότι αφορά το goal που έχασε, ... όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Με τα φάλτσα που είχε η μπάλα, ... πάλι καλά που βρήκε και εστία.
Σε παρόμοια φάση έχω δει τον ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΙΤΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΑΓΙΟ OUT.
Αλήθεια, ... το ότι μυρίστηκε την φάση για να πάρει την κεφαλιά δεν μετράει?
ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.
Μπράβο και από εμένα Ηλία, ... πίεσες, Έτρεξες, έβαλες goal, ...και παραλίγο να μας στείλεις στα ουράνια.
Συνέχισε να δουλεύεις και να ματώνεις για την ΠΑΟΚάρα μας.
paokovia έγραψε:tsilas έγραψε:το παλικαρι ειναι 32 χρονων τι αλλο μπορει να προσφερει εκτος απο ενα γκολ με τον αστερα και ενα αχαστο
ειναι καλυτερος απο τον σαλμον αλλα.....
ας παρουν καλυτερα ευκαιριες τα δικα μας παιδια
Kαι ο Ηλίας δικό μας παιδί είναι...παίκτης της ομάδας μας....έλεος λες και είναι κάνας ξένος....και είναι 30 όχι 32.
Ηλία συνέχισε έτσι!
Με πρόλαβες...
Πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!!!
Για μενα ηταν πολυ καλος χθες,εκανε γκολ στην κυριολεξια απ το πουθενα,εδωσε πασα που εβγαλε τον Ηλιαδη μονο του με το τερμα,κερδισε 2-3 φαουλ σε καλο σημειο εξω απ την περιοχη, ηταν μαχητικος κ μαρκαρε.
Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με τον Μουσλι αλλα σε σχεση με κατι παικτες τυπου ΣαλμονΤοργκελε φαινεται οτι ειναι πολυ καλυτερος.
Σε καμια περιπτωση δεν μπορει να συγκριθει με τον Μουσλι αλλα σε σχεση με κατι παικτες τυπου ΣαλμονΤοργκελε φαινεται οτι ειναι πολυ καλυτερος.
- Pablo_Garcia