giapas έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 09:47
Ε ακριβώς.
Το έθεσες πολύ κομψά.
Θα το λέω κι εγώ έτσι για να μη τρελαίνω τους καλούς φίλους αιβα και λεοματος , μη χαλάμε και τις καρδιές μας.
Είμαι άφωνος , στα όρια της αμηχανίας
Τι να με τρελάνεις ρε τρελέ και ποιες καρδιές μας να χαλάσουμε;
(Μόνο τότε που έλεγες ότι το χάρτινο μετράει για τους χάρτινους με είχες αποτρελάνει!)
Στα σοβαρά, δε με νοιάζει η εκάστοτε συγκυρία, δε θα ψηφίσει ο λαός για το ζήτημα.
Το μείζον για μένα είναι ότι ο Σαββίδης προσωπικά έχει κερδίσει το δικαίωμα, στο συγκεκριμένο ζήτημα που λέγεται παιχνίδι του στέμματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, να μην αμφιβάλλω για τις προθέσεις του.
Μπορεί η εκάστοτε στρατηγική του κίνηση να είναι λάθος ή σωστή, αλλά δεν είναι δόλια, υστερόβουλη, κακοπροαίρετη κτλ.
Τόσα χρόνια που ασχολείται με το ευγενές σπορ του παραγοντισμού στην Ελλάδα, σ' έναν βάλτο γεμάτο λαμόγια, όπου όλοι πουλάνε και τη μάνα τους, αν τους πετάξεις δυο ψίχουλα, θεωρώ ότι αν ήθελε να φέρει τον ΠΑΟΚ σε θέση να ευνοείται, θα το είχε ήδη κάνει.
Δεν το έκανε, κανένας δε θα του το πιστώσει ποτέ, ούτως ή άλλως.
Τέλος, η ομάδα έχει τα δικά της συμφέροντα, τα οποία είναι ενάντια στα συμφέροντα του ΠΟΚ εξ ορισμού.
Σου λέω τα ίδια με χθες, το ξέρω.
Από εκεί και πέρα, τα πλέι οφ είναι ένα κατασκεύασμα των καναλιών. Καμιά εκατό τόσα χρόνια, σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, παίζουν όλοι με όλους, εντός και εκτός και αυτό είναι όλο. Και σε όλα τα κύπελλα κληρώνεται ο οποιοσδήποτε με τον οποιονδήποτε και τέλος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μαραζώνει ολοένα και περισσότερο, όσο θα το ιδιοποιούνται τέσσερις ομάδες και μόνο. Μοίρασε το χρήμα εξίσου σε όλους και δε θα υπάρχει παράρτημα ούτε για δείγμα.