Σε ότι επίπεδο κι αν βρίσκεται κάποιος στην κατανόηση και χρήση μιας γλωσσας (αν και δε νομίζω πως εδώ υπάρχει χαμηλό επίπεδο) πάντα υπάρχει η δυνατότητα να μην προσβάλει τον απέναντι.
Βέβαια ότι επιθυμεί ο καθένας. Εδώ το άλλο το παλικάρι είπε να βράσω μια μπάλα και πως έχω χαζέψει επειδή είπα πως ο οσφπ ήταν καλύτερος.
Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε οπαδικό φόρουμ είμαστε. Θα ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω.
ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
-
leomatos88
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Φερνάντο, υπάρχουν όντως πολλές οπτικές.marsantos έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 22:50
Υπάρχει και η οπτική ότι ο οσφπ σε Γιουρόπα ή κονφερενς θα είναι πιο δύσκολος αντίπαλος για το πρωτάθλημα. Οπότε καλύτερα στο τσου λου που σε ξεζουμιζει θα μπορούσε να πει κάποιος.
Κάποτε είχες μιλήσει για σαρδέλες παρεμπιπτόντως. Ήταν κι αυτή μια οπτική μεν, ολόσωστη όμως δε. Και οι άλλες οπτικές ήταν λάθος.
Η δική μου οπτική είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί τα πάντα. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο, το τσάμπιονς λιγκ, οτιδήποτε.
Εάν ως τώρα δεν έχει φτιάξει ομάδα να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα χωρίς να τραυματίζονται ή να ξεζουμίζονται ή να μην έχουν την ίδια πνευματική ετοιμότητα ή να μην έχουν την απαραίτητη ποιότητα κτλ οι παίχτες, ε τότε να φτιάξει.
Η ομάδα πλην των τίτλων ή της συνέπειας ως προς την διεκδίκηση των τίτλων, θα ανέβει όντως επίπεδο όταν παίξει στο τσάμπιονς λιγκ.
Διαβάζουμε τόσες μέρες τρελά πράγματα περί αδιάφορης δεύτερης θέσης, περί ανικανότητας της ομάδας να αξιοποιήσει τη δεύτερη θέση κτλ.
Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης. Να ζει κανείς ή να μη ζει.
Δεν πιστεύει πια κανένας στον ΠΑΟΚ; Αυτό είναι που με ενοχλεί πιο πολύ.
Και για να μείνω σε αυτό που λες εσύ, ας παίξει όπου θέλει ο γαύρος. Όταν πήγες, σε άλλες εποχές, να μας φέρεις το πρωτάθλημα, το γαύρο τον αφήσαμε πίσω μας, όχι γιατί είχε κουραστεί από το τσάμπιονς λιγκ (τρομάρα του), αλλά γιατί ήμασταν καλύτεροι. Εμείς, εφόσον βγούμε δεύτεροι, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παίξουμε απέναντι στους καλύτερους.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- marsantos
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
@leomatos88 Καταρχήν το καλύτερα στο τσου λου ο οσφπ το είπα όχι ως άποψη δική μας αλλά ως σκεπτικό των αεκτζηδων σε αντιπαραβολη με το καλύτερα ο ΠΑΟΚ στο τσουλου.
Το διευκρινίζω γιατί δεν ξέρω όπως το έγραψα αν έγινε κατανοητό.
Ωραίο αυτό που θυμήθηκες με τις σαρδέλες. Το πραγματικό νόημα εκείνης της δήλωσης άργησε να γίνει κατανοητό. Όλοι κόλλησαν στις σαρδέλες αλλά ο άνθρωπος ειπε κάτι εντελώς διαφορετικό. Κοιτάζοντας τις αντιδράσεις από την Κυριακή και μετά, αυτή η δήλωση με κατάλληλες μετατροπές και παραλληλισμους θα μπορούσε κατα μια έννοια να είναι επίκαιρη.
Το διευκρινίζω γιατί δεν ξέρω όπως το έγραψα αν έγινε κατανοητό.
Αυτό είναι όλο το ζουμί. Συμφωνώ 200%. Ακόμα και να παιζόταν η τρίτη με την τέταρτη θέση, εγώ θα τρωγομουν μέσα μου πως θα πάρω την τρίτη για να μη βγω τέταρτος. Ότι υπάρχει πρέπει να το διεκδικούμε.Η δική μου οπτική είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικεί τα πάντα. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο, το τσάμπιονς λιγκ, οτιδήποτε.
Ωραίο αυτό που θυμήθηκες με τις σαρδέλες. Το πραγματικό νόημα εκείνης της δήλωσης άργησε να γίνει κατανοητό. Όλοι κόλλησαν στις σαρδέλες αλλά ο άνθρωπος ειπε κάτι εντελώς διαφορετικό. Κοιτάζοντας τις αντιδράσεις από την Κυριακή και μετά, αυτή η δήλωση με κατάλληλες μετατροπές και παραλληλισμους θα μπορούσε κατα μια έννοια να είναι επίκαιρη.