Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:24
DamoN έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 06:38 Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάνα τέτοιο ;

Καλαθης - Beverley - Μπαζινας
Tyree - NML
Foster - Περσιδης
Gray - Χουγκαζ
Παπαγιαννης - Moore - Cliff
Συντηρητικό το βλέπω. Μπορεί και όχι μακριά από την πραγματικότητα. Θεωρώ δεδομένο το Φόστερ στο 2 και βασικούς ξένους στο 3 και 5, ίσως και στο 1.
η ΠΡΩΤΗ μου σκέψη μόλις το είδα , είναι ότι αυτή είναι η καλύτερη ομάδα σε όλη την Ευρώπη.
Σε μπασκετ 30 δευτερολέπτων, όπως μάθαμε μικροί
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

DamoN έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:57 Αν ισχύει αυτό που λες που και εγώ σαν κλασσικος άσσος ξέρω τι μπορεί και τι όχι ο ταίρι και συμφωνώ .
Τότε έχει φουλ λογική η μεταγραφή του φοστερ και όχι κάποιου παίχτη που θα είναι ο βασικός σου στο 2 με φανέλα σπιτι του .
Εγω με την σειρά μου να πω ότι για μπεβερλι δεν είμαι σίγουρος .
Δλδ αν πάρεις καλαθη και 3 σκόρερ φοστερ ταίρι 3αρι κλείνω πως αξίζει να μείνει και του χρόνου .
Καλαθης - μπεβ - Μπαζινας
Ταίρι - φοστερ - ΝΜΛ
Παιχταράς - περσιδης
Γκρει - Χουγκαζ
Παιχταράς - παπαγιαννης - Μουρ το υπογράφω τώρα
Μετα τις διορθώσεις νομιζω ok
Είναι ωραιο που έβαλες πρώτα τον Φοστερ στο 3 μπορεί σε συστήματα να βγει και στο 3 και βοηθά αυτο την ομάδα, αλλα ειναι δυάρι
Συμφωνω οτι το σέντερ και το 3 πρέπει να είναι τοπ συμβόλαια ιδίως αν πας με Καλαθη και Πατ. Νομιζω προς το παρον πρεπει τον Μπεβερλι να τον έχουμε ως μια πολυ καλή εναλλακτική που αν τελικά έρθει να μην το θεωρήσουμε basic επιλογη αλλα μία safe επιλογή για αρχή. Στην Ευρώπη ο ασσος και το σέντερ ειναι πολύ σημαντικοί.
Στην Euroleague/Eurocup οι ξένοι είναι απεριοριστοι αρα παίζουν και καλύψεις
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

Επειδή για μένα το μπάσκετ έμεινε στα 90ς,εκτοτε απλά προσπαθούσα να παρακολουθώ αλλά δεν παλευόταν..

Μην πολυλογώ έκατσα χθες να δω την χάρτινη με τους Λιθουανους κυρίως ελέω Γκουνταιτις - να δω τι χάσαμε, και τον άλλον της κουλας επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι ενδιαφερόμαστε..

Ρε παλικάρια αν μου λέγανε σήμερα, Γκουνταιτις ή Μουρ, με κλειστά μάτια θα έλεγα Μουρ.. Ακόμα κ στο Γκουνταιτις Ομορουγι πάλι το δικό μας θα διάλεγα.. Σιγά τον γουονα μπι Γιοκιτς ρε παιδιά.. Αργός, βαρύς, ούτε εφημερίδα στα ριμπάουντ, κοινώς κλαιν.. Το δεξί απότέτοιο του Σακλφορντ..

Όσο και για τον άλλον της κουλας μια απτά ίδια..

Μουρ Ομορουγι ολ δε γούει..
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

J007 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 08:43

Tyree - NML
Foster - Περσιδης
Gray - Χουγκαζ
Βρε καλό μου παλικάρι , τι προτείνεις? :D
Να έρθει ο Παπαγιάννης που έχει ταχύτητα δεινοσαύρου ,
να μείνει ο 38αρης bev,
ταυτόχρονα να έρθει ο 37αρης Καλάθης
να έχουμε τριάρι μόνο τον Περσίδη αφού ο Foster είναι SG .
να παραμείνει ο Omorougi που τον μάθαινε μπάσκετ ο Μαργαρίτης!!!!
και να έρθει ο Gray που κουβαλάει 2 αρνιά στην κοιλιά του

Αυτό είναι ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ όχι αναβάθμιση....ΑΦΟΥ :opaokara:
Δεν προτείνω λέω μην δεις κανα τέτοιο
Που εγώ βλέπω εύκολα να γίνεται
Από αυτούς όλους μόνο ο ταίρι μ αρέσει και ο γκρει της κουλας αααα και ο Μουρ σε ρόλο αναπληρωματικού
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Του Gray εχει βγει προς τα εξω και απο τον Κοτζια οτι ειναι προχωρημενο. Απο την στιγμη που δεν υπαρχει (θεωρητικα) ενδιαφερον απο Ευρωλιγκα και ο ΠΑΟΚ μπαινει σφηνα παντου και σε ολες τις περιπτωσεις απο πολυ νωρις, δεν θα μου εκανε εντυπωση να ανηφορισει σε εμας.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μακάρι να κλείσει ο γκρει, πριν τον προλάβει η Μακάμπι που τον θέλει
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ανανέωσε ο Lo.
Μειον ένα -δύσκολο- όνομα.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Tyree - NML
Foster - Περσιδης
Gray - Χουγκαζ
Συντηρητικό κιεγω το πιστεύω.Ειναι σαν να κάνουμε απλώς καποιες διορθώσεις .Όχι "καταδικασμένο" σχήμα αλλά συντηρητικό.

Θα ήθελα ένα σέντερ καλύτερο στη θέση του Μουρ,αλλά φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα να μείνει.Απλα θα προτιμούσα τα 10-15 λεπτά του Ομορουγι από τα 25 του Μουρ.Εναν ακόμη ξένο,μια που έβαλες μόνο εξι,στο 3 οπωσδήποτε, ένα πιο κλασικό 3αρι από Φόστερ.Και ίσως ο 8ος ξένος στο 4 .Θα εψαχνα και έναν ακόμη Έλληνα ρολιστα σε περίπτωση τραυματισμών να συμπληρώνουμε 12αδα.Ισως Φιλλιος.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

μα στα χω εδώ έτοιμα όλα αυτά:
(refresh με διαγραφή Μαοντο Λο)
Ο Tyree ανέβηκε 2ος, θεωρώ ότι θα πειστεί για τον ρόλο σε ανεβασμένη ομάδα.
ο Μπαμπ δείχνει να περισσεύει...

1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν;/Μπέβερλι;), Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν;), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3+ΞΕΝΟΣ 4 (D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 5(Willey;), (Παπαγιάννης;) , ΞΕΝΟΣ 6(Μουρ;/ Ομορουγι;)
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

2 χρόνια συμβόλαιο για 1.5Μ στον Καλαθη, με τον οποίο έχουμε συμφωνήσει και έχουμε αντίστοιχη πρόταση σε Παπαγιαννη όπου η Εφες δεν τον χρειάζεται.

Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Vet_eranos έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 10:39 Επειδή για μένα το μπάσκετ έμεινε στα 90ς,εκτοτε απλά προσπαθούσα να παρακολουθώ αλλά δεν παλευόταν..

Μην πολυλογώ έκατσα χθες να δω την χάρτινη με τους Λιθουανους κυρίως ελέω Γκουνταιτις - να δω τι χάσαμε, και τον άλλον της κουλας επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι ενδιαφερόμαστε..

Ρε παλικάρια αν μου λέγανε σήμερα, Γκουνταιτις ή Μουρ, με κλειστά μάτια θα έλεγα Μουρ.. Ακόμα κ στο Γκουνταιτις Ομορουγι πάλι το δικό μας θα διάλεγα.. Σιγά τον γουονα μπι Γιοκιτς ρε παιδιά.. Αργός, βαρύς, ούτε εφημερίδα στα ριμπάουντ, κοινώς κλαιν.. Το δεξί απότέτοιο του Σακλφορντ..

Όσο και για τον άλλον της κουλας μια απτά ίδια..

Μουρ Ομορουγι ολ δε γούει..
Δυστυχως αυτο το διδυμο δεν ειναι για παραπανω βημα. Αμυντικα ειναι πολυ αδυναμο και επιθετικα μετριο.
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Ο γκρει ότι και να λέμε είναι τρομερή λύση στο 4 . Αμυντικά τρομερό εκτόπισμα , επιθετικά τίμιος . Επίπεδο ομάδας Ευρωλίγκας εκτός 10 αδας. Ειδικα επειδή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από χουγκαζ, κολλάνε πολύ στο 4 . Μακάρι
These users thanked the author olienin for the post (total 2):
Maurice_Escargot, Jim_Chatz
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

boogeyman77 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 09:22 7 pts μέσο όρο είχε μέχρι χθές. Έκανε εξωγήινο παιχνίδι. Κάτι σαν τον Iakopini τότε.
Παρακαλώ να μην ξανά γραφτεί το όνομα του Ιταλού.
Ακόμη πονάω γμ την τρέλα μου μέσα. Είχα γράψει και άρθρο στην εφημερίδα του σχολείου τότε, με τίτλο "Το καυτό χέρι του Μασιμο Ιακοπινι στέρησε από τον ΠΑΟΚ το όνειρο".

Στα του τώρα. Επειδή πλέον είναι ολοφάνερο, με την διαφαινομενη απόκτηση του Φοστερ, ότι πάμε να φτιάξουμε ομάδα που θα έχει ως στόχο την κατάκτηση του Eurocup, ας κρατάμε λίγο χαμηλά την μπάλα.

Τα δύο σημαντικότερα πράγματα για φέτος είναι η δημιουργία δυνατού Ελληνικού κορμού και οι ξένοι που θα έρθουν να είναι όλοι επιλογές Τρινκιερι και όχι προτάσεις μάνατζερ.

Πάμε λοιπόν σε ένα πιο ρεαλιστικό depth chart με 7 ξένους και δύο όμως υπερβασεις στο 3 και το 5 (προσωπική επιθυμία) :

1) Νικ, Ναζ, Μπαζινας
2) Φοστερ, Ταϊρί, Λαρεντζακης
3) Ξένος παικταράς, Περσιδης (Λαρεντζακης)
4) Γκρει, Χουγκαζ, Μουρ
5) Σμαιλαγιτς, Γουαιλι, (Μουρ)

Ο Σμαιλαγιτς ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και ίσως ξινιζει σε πολλούς. Είναι όμως σέντερ με υψηλό μπασκετικό iq, μακρινό σουτ και δεν είναι τόσο σοφτ όσο πιστεύουν κάποιοι. Η ηλικία του επίσης στα συν.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

έλα να διαφωνήσουμε:
1. ο Wiley δεν είναι παίκτης παγκίτης. Είναι starter C. Τον αλλο που λες δεν τον ξέρω αλλά για Γιούγκο με τριποντάκια μου κάνει, ας το πάρεις αυτό από το 4αρι σου.
2. Επειδή ο Φόστερ μπορεί να κατέβει στο 3 σε χαμηλά σχήματα, και είναι Lethal shooter από τις 45 και τις γωνίες, ΔΕΝ θες τον παικταρά στο 3. Τον θες στον άσσο και φυσικά στο 5.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σπορ24 τώρα έβγαλε Μπαζινα και τον μικρό τον Σπανο που έγραψε κάποιος χθες εδώ μέσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”