ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια νίκη κάναμε και καταφέραμε ήδη τρία πράγματα. Πρώτα πρώτα εξασφαλίσαμε μαθηματικά την τρίτη θέση, πιάσαμε τον γαύρο στη βαθμολογία με πλεονέκτημα και πήγαμε από το -8 στο -6. Ο βαζελος δεν έχει πάρει νίκη στα πλέι οφ ίσως την κάνει τώρα.
-
leomatos88
Κοίταξε, ο ΠΑΟΚ φέτος παίζει μόνος του. Η απογοήτευση του γαύρου είναι σχετική. Θα μπει δυνατά στον αγώνα, στο χέρι μας είναι να του κόψουμε τον αέρα. Η δική μας ανάταση, δεδομένου του πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία της ομάδας, θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί ξανά και ξανά. Τώρα για τις συγκυρίες που λες, εάν δεν εννοείς συγκυρίες εντός αγώνα, αλλά γενικότερα βαθμολογικές, η αλήθεια είναι ότι αποφάσισα να μην ασχοληθώ με σενάρια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Παιχνίδι με παιχνίδι και μόνο. Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι λεύτερος. Διότι η φετινή χρονιά έχει ήδη κρατήσει δέκα χρόνια. Και τέλος, τα παιχνίδια στο τηγάνι ξεκινάνε πάντα από διπλό στο μυαλό μου. Φυσικά και είναι δύσκολα η ομάδα. Η κλωστή έχει ήδη σπάσει και προσπαθείς εν μέσω ακροβατικών να την ξανακολλήσεις. Πάμε για το καλύτερο, περιμένοντας το χειρότερο. Άντε να δούμε τι άλλο μας (και τους) επιφυλάσσει ο ΠΑΟΚ.marsantos έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 00:30 ...
Κατά πόσο η ανάταση αυτή με μια ενδεχόμενη πτώση και απογοήτευση αυτής του οσφπ μας βοηθήσει να εκμεταλλευτουμε συγκυρίες δεν το ξέρω.
Πάντως η σημερινή ομάδα είναι δύσκολα την άλλη Κυριακή.
...
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- marsantos
Όχι όχι. Εννοώ συγκυρίες εντός αγώνα.leomatos88 έγραψε: Δευ 04 Μάιος 2026, 01:11
...Τώρα για τις συγκυρίες που λες, εάν δεν εννοείς συγκυρίες εντός αγώνα,
Με σενάρια δεν ασχολούμαι κι εγώ καθόλου.
Ωραίος..Και τέλος, τα παιχνίδια στο τηγάνι ξεκινάνε πάντα από διπλό στο μυαλό μου.
Σκόραρες με κεφαλιά ψαράκι από φάουλ του Μπισε..Η δική μας ανάταση, δεδομένου του πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία της ομάδας, θα χρειαστεί να επιβεβαιωθεί ξανά και ξανά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 04 Μάιος 2026, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- leomatos88
Aν ο Ζιλε συνεχίσει έτσι, μιας και είναι ο πιο κομβικος μας παικτης, ο Ντελιας αναθαρρησει όπως φάνηκε σήμερα κι εμφανιστεί ο Ταισον του πρώτου μισού για τα τελευταία τρία ματς κ με τον Μπαμπα από αριστερά, το 3/3 θα γίνει. Δεν ξέρω αν θα φτάσει αλλά θα γίνει.
Μακάρι η χρονιά στο κλείσιμο της να μας κάνει όλους σοφοτερους, παίκτες, προπονητές, ιατρικό τιμ, διοίκηση, οπαδούς, ανεξάρτητα από την έκβαση.
Δεν πρέπει να χαρίσουμε τίτλους τσάμπα ξανά.
Μακάρι η χρονιά στο κλείσιμο της να μας κάνει όλους σοφοτερους, παίκτες, προπονητές, ιατρικό τιμ, διοίκηση, οπαδούς, ανεξάρτητα από την έκβαση.
Δεν πρέπει να χαρίσουμε τίτλους τσάμπα ξανά.
Επιτέλους γύρισε λίγη χαρά, ένα ελάχιστο χαμόγελο στα μούτρα μας. Οχι πως δεν είχαμε λάθη, αλλά λες και σηκώθηκε μια μουντή αλλά αόρατη κατάρα απο πανω μας εκει στο 50και κατι. Ο Γερομεγιεφ, ή ο Γερομεγιεφ όπως τον έκραζα, ήταν η αποκάλυψη όχι για τα γκολ αλλά για το ότι ήταν μέσα σε όλα από την αρχή. Προσπαθώ να μην ασχοληθώ με τα λες να και τα αν αλλά τα καλόπαιδα μας δεν μας αφήνουν να ψοφήσουμε στη μιζερια μας, πάνω που την έχουμε παραγγειλει την κάσα για τα γενέθλια. Θα γίνει το θαύμα ή θα πονεσει περισσότερο στο 90+. Τρεις Κυριακές δρόμος ανάμεσα σε παράδεισο και κόλαση με άγνωστο που θα κάτσει η μπίλια. Πόσο ΠΑΟΚ