Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου
Ενα πέταλο έχουμε στο γήπεδο. Η 7 είναι διαρκείας απλού κόσμου και κάποιων παλιών μελών της 4
- Panx Romana
και το 70% της 4, είναι δεξιών καταβολών;Taseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 18:23 Ενα πέταλο έχουμε στο γήπεδο. Η 7 είναι διαρκείας απλού κόσμου και κάποιων παλιών μελών της 4
από πού προκύπτει αυτό;
Ε εσυ πες ότι είναι αριστεροί στο πέταλο. Εγω θα σου αλλάξω γνώμη ;
- These users thanked the author Taseos for the post:
- Panx Romana
- Panx Romana
το τι θα πω εγώ είναι δική μου υπόθεσηTaseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 18:30 Ε εσυ πες ότι είναι αριστεροί στο πέταλο. Εγω θα σου αλλάξω γνώμη ;
εσύ πες μου από πού προκύπτει αυτό που λες;
Εσύ διαφωνείς. Εγω λέω ότι το συνδεσμιακά σου πέταλο είναι δεξιοί με εξαίρεση τον σύνδεσμο της 4 και τον πανελλήνιο
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Panx Romana, st4this
- Panx Romana
εγώ φίλε με τριάντα χρόνια Κορδελιό Νεάπολη και Lemmy δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο
Ναι είναι αριστεροί και στη Νεάπολη. lol ημαρτον ρε. Έχεις δίκιο. Στα δυτικά μόνο Αρης Βελουχιώτης και black block attack
- Panx Romana
λοιπόν εκτός από έναν συγκεκριμένο γνωστό συνδεσμιτη που τώρα δεν είναι και στα πράγματα ο οποίος είχε ακροδεξιές πεποιθήσεις οι οποίες έμεναν εκτός γηπέδου εγώ δεν έχω γνωρίσει άλλονTaseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 18:37 Ναι είναι αριστεροί και στη Νεάπολη. lol ημαρτον ρε. Έχεις δίκιο. Στα δυτικά μόνο Αρης Βελουχιώτης και black block attack
εσύ απ'ότι φαίνεται γνωρίζεις περισσότερα
τώρα για τα δυτικά επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα
Ακούγεσαι. Και οι φάπες στο ντου στα γραφεία της 4 πριν από λίγα χρόνια από συνδεσμιτες που ξέρεις πιθανώς ήταν γιατί οι μισοί ήταν κκε μλ και οι άλλοι ήταν μλ κκε . Παρόλα αυτά είναι ευτυχές που με εμπειρία τριάντα ετών στα συνδεσμιακά μας λες ότι Νεάπολη λεμμυ είναι αριστερών καταβολών. Και οι φάπες στο παλατάκι όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν σημαία της Μπεσίκτας και μια τουρκική ήταν στα πλαίσια γυμναστικής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Τρί 28 Απρ 2026, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι το μέρος για να γίνει πολιτική συζήτηση αλλά πάντα μου κάνει εντύπωση όταν βλέπω αριστερούς να σοκάρονται που το 70% της κοινωνίας είναι δεξιοί και κεντρώοι.
Άμα βάλεις και τους κεντροαριστερούς (aka Πασόκους εν Ελλάδι) πιάνεις το 90%.
Καθαρή αριστερά πάνω από 10% δεν είναι πουθενά.
Για ποιο λόγο ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι ισχύει κάτι διαφορετικό στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, αδυνατώ να το καταλάβω.
Και να πεις ότι δεν γίνονταν εκλογές κάθε 4 χρόνια..
Άμα βάλεις και τους κεντροαριστερούς (aka Πασόκους εν Ελλάδι) πιάνεις το 90%.
Καθαρή αριστερά πάνω από 10% δεν είναι πουθενά.
Για ποιο λόγο ζείτε με την ψευδαίσθηση ότι ισχύει κάτι διαφορετικό στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, αδυνατώ να το καταλάβω.
Και να πεις ότι δεν γίνονταν εκλογές κάθε 4 χρόνια..
Έχουν νταλκά οι αριστεροί με τον ήλιο της Βεργίνας και την ελληνική σημαία και την απλώνουν στην 4 την μεγάλη. Θα κάνουν και ντου να πάρουν τα Σκόπια.
Για πες μας και για την κατάληψη του "κόμματος" απο την Θ4...Μην γράφεις τα μισά...Taseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 18:48 Ακούγεσαι. Και οι φάπες στο ντου στα γραφεία της 4 πριν από λίγα χρόνια από συνδεσμιτες που ξέρεις πιθανώς ήταν γιατί οι μισοί ήταν κκε μλ και οι άλλοι ήταν μλ κκε . Παρόλα αυτά είναι ευτυχές που με εμπειρία τριάντα ετών στα συνδεσμιακά μας λες ότι Νεάπολη λεμμυ είναι αριστερών καταβολών. Και οι φάπες στο παλατάκι όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν σημαία της Μπεσίκτας και μια τουρκική ήταν στα πλαίσια γυμναστικής
Ειλικρινά και με κάθε αγάπη, τι άσκοπη συζήτηση είναι αυτή. Νομοτελειακά, πριν από μία δεκαετία το 90% της Ελλάδας ήταν είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ. Αντίστοιχα, το 90% του φόρουμ έχει γονείς που ψήφισαν είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ. Και για κάποιον περίεργο λόγο το θέμα μας παλαιότερα ήταν ότι ο Κυριάκος ήταν ΠΑΣΟΚος και τώρα ότι ο Παπαμιμίκος ήταν ΝΔ. Είμαστε σοβαροί;
Τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ η κομματική προτίμηση ή η προέλευση των στελεχών του, όταν αυτά προέρχονται από κόμματα που δεν ανήκουν σε άκρα (Χ.Α. κλπ.); Ο Βεζυρτζής ΝΔ δεν είναι ή ήταν; Ο Κούδας; O Ζαγοράκης;
Τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ η κομματική προτίμηση ή η προέλευση των στελεχών του, όταν αυτά προέρχονται από κόμματα που δεν ανήκουν σε άκρα (Χ.Α. κλπ.); Ο Βεζυρτζής ΝΔ δεν είναι ή ήταν; Ο Κούδας; O Ζαγοράκης;
- These users thanked the author Psaras for the post:
- paok apo epilogi
Εγώ είμαι φουλ αντίθετος στην προσθήκη Παπαμιμίκου στην ομάδα και οι λόγοι δεν είναι πρωτίστως πολιτικής τοποθέτησης. Από την άλλη ο Σαββίδης πληρώνει, ο Σαββίδης αποφασίζει, όχι εγώ.
πιθανώς και αναφέρεσαι στα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης στα δικαστήρια. Δεν λέμε κάτι διαφορετικό. Εγώ δεν έγραψα για να πω ωωω πως τους έδειραν. Είναι γνωστό ότι το συνδεσμιακά του ΠΑΟΚ είναι χωρισμένο. Εμείς θα το λύσουμε εδώ; Αμα δεν αρέσει ότι η κοινωνία είναι κυρίως δεξιά ας πείσουν τον κόσμο να γίνει αριστερός. Είναι ο παπαμιμικος δεξιός ενώ στο παν όλοι είναι αριστεροί. lol.fidel έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 18:53Για πες μας και για την κατάληψη του "κόμματος" απο την Θ4...Μην γράφεις τα μισά...Taseos έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 18:48 Ακούγεσαι. Και οι φάπες στο ντου στα γραφεία της 4 πριν από λίγα χρόνια από συνδεσμιτες που ξέρεις πιθανώς ήταν γιατί οι μισοί ήταν κκε μλ και οι άλλοι ήταν μλ κκε . Παρόλα αυτά είναι ευτυχές που με εμπειρία τριάντα ετών στα συνδεσμιακά μας λες ότι Νεάπολη λεμμυ είναι αριστερών καταβολών. Και οι φάπες στο παλατάκι όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ σήκωσαν σημαία της Μπεσίκτας και μια τουρκική ήταν στα πλαίσια γυμναστικής
Έβαλε ο άλλος τον γαμπρό του μπροστά με στόχο να διαλύσει την εταιρία του. Τα πιστεύουν σοβαρά μερικοί. Έχεις ρίξει κάπου 240 μυρια και βάζεις την οικογένεια σου μπροστά ως αυτοφορακηδες. Και τα γράφουν σοβαρά αυτά μερικοί.