Αφανα θα κάνουμε οτι αγοράζουμε κι εμείς την ισοπαλία και μετά θα τους χτυπήσουμε σαν τις κόμπρεςAfanas έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:16 Στο μπετισμανια πάντως το γενικότερο κλίμα για το παιχνίδι είναι του στυλ την αγοράζουν την ισοπαλία. Φυσικά η ομάδα τους πιθανώς σκέφτεται αλλιώς. Αλλά εμείς την αγοράζουμε την ισοπαλία?
Εγώ δεν είμαι σίγουρος, νομίζω θα έπαιζα τις πιθανότητες μας για νίκη στο φουλ μιας και δεν έχουμε και παιχνίδι την Κυριακή. Φυσικά με προσοχή πάντα στα μετόπισθεν γιατί η ισοπαλία είναι κι αυτή μια επιτυχία και μας εξασφαλίζει κατά 99% την πρόκριση.
ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
-
BlackFriday
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!
- These users thanked the author BlackFriday for the post:
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
-
Panostas1995
Για να είναι στην αποστολή λογικά ένα 30λεπτο το βγάζει
-
standmanito
Τεράστια προσοχή σε αποφυγή τραυματισμών
Και ΕΙΔΙΚΑ ο Πέλκας
Και ΕΙΔΙΚΑ ο Πέλκας
-
standmanito
Κάθε φορά που ξεκινάει ο Τσαλωφ, θέλω να γράψω ότι θα βάλει γκολ, μετά το σκέφτομαι ξανά και δεν γράφω.
Σήμερα όμως θα το πώ.
Δύο γκολ ο Τσάλωφ και εξιλέωση για τον παίχτη. Πάοκ είσαι !!

Σήμερα όμως θα το πώ.
Δύο γκολ ο Τσάλωφ και εξιλέωση για τον παίχτη. Πάοκ είσαι !!
- Kabamaru11
Προσοχη σε αυτο το παιδακι με το ονομα Pablo Garcia.Φωτια ειναι.Ο Μπαμπα θα δυσκολευτει.
Ελπιζω να δουμε επιτελους τον νομο της Τουμπας και στην Ευρωπη. Πατηστε τους Ισπανους,κλειδωστε την προκριση και δωστε μηνυμα για την συνεχεια
Πάντως είναι τρελό να βλέπω στον πάγκο Μυθου Χατσίδη και να σκέφτομαι πως έχουμε στον πάγκο παίκτες να φέρουμε μεσοεπιθετικά ενώ πριν τρείς μήνες θα έλεγα πως είμαστε γυμνοί.
Θέλω πρόκριση και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά θα παρακολουθήσω τον αγώνα χωρίς να έχω άγχος, όπως με την Λιλ. Άσχετα αν εκείνο το βράδυ η αδρεναλίνη στο τέλος χτύπησε κόκκινο.
Αυτή την στιγμή για μένα προέχει το να βάλουμε το ένα χέρι στο Κύπελλο πετώντας έξω τον βάζελο και να μπούμε γερά στα play off για τον τίτλο και επιτέλους, συμμετοχή στο League Stage του Champions League.
Αυτή την στιγμή για μένα προέχει το να βάλουμε το ένα χέρι στο Κύπελλο πετώντας έξω τον βάζελο και να μπούμε γερά στα play off για τον τίτλο και επιτέλους, συμμετοχή στο League Stage του Champions League.