Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- KalamarGiannis
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ, 28/12, 13:00, ΕΡΤ2
επίσης ο σκόρερ Άλλεν, δεν μπορεί να πάρει μια προσωπική φάση -ακόμα και όταν βρέθηκε στην κορυφή απέναντι στον σέντερ- και να δώσει κάποιους εύκολους πόντους;
Το ίδιο και ο Μπέβερλι, έχει το όνομα να πάρει τα φάουλ, ας πάει στην προσπάθεια πιο αποφασιστικά.
Το ίδιο και ο Μπέβερλι, έχει το όνομα να πάρει τα φάουλ, ας πάει στην προσπάθεια πιο αποφασιστικά.
Κακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ο Άλλεν είναι εκτός παιχνιδιού όπως και ο Μπέβερλυ. Η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει.
Στο δεύτερο θα ανέβει επιθετικά η ομάδα και θεωρώ πως η ποιότητά της θα φέρει την νίκη.
Στο δεύτερο θα ανέβει επιθετικά η ομάδα και θεωρώ πως η ποιότητά της θα φέρει την νίκη.
- These users thanked the author Thax for the post:
- elvetos giatros
- hasio_john
Τα κοράκια κλασικά μαμιούνται, αλλά μην βάζουμε κάτω από το χαλάκι τα μαύρα χάλια μας!
Είμαι σίγουρος όμως πως η μηχανή θα πάρει προς στο β, θα πάρουμε ψυχολογία και θα τους θάψουμε με 15 πόντους διαφορά στο τελευταίο σφύριγμα.
Είμαι σίγουρος όμως πως η μηχανή θα πάρει προς στο β, θα πάρουμε ψυχολογία και θα τους θάψουμε με 15 πόντους διαφορά στο τελευταίο σφύριγμα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μας παίρνουν τα ριμπάουντ,μας πηδάει η διαιτησία ( τριπλάσιες βολές η Καρδίτσα!!! ) τα βάζουν απίθανοι οπως ο Καμπερίδης από το σπίτι του.....
Αυτός ο Allen.....τι να πω.
Λές και έφαγε τρία πιτόγυρα και τον έβαλαν να παίξει! Μάλλον οι πολλές αχρειαστες αλλαγές πέρα από σπατάλη χρημάτων ( δεν υπήρχε κατά την γνώμη μου λόγος να φέρεις Beverley και να διώξεις Brown)μας έχει βραχυκυκλώσει κιόλας.
Άντε να δούμε
Αυτός ο Allen.....τι να πω.
Λές και έφαγε τρία πιτόγυρα και τον έβαλαν να παίξει! Μάλλον οι πολλές αχρειαστες αλλαγές πέρα από σπατάλη χρημάτων ( δεν υπήρχε κατά την γνώμη μου λόγος να φέρεις Beverley και να διώξεις Brown)μας έχει βραχυκυκλώσει κιόλας.
Άντε να δούμε
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- maceio
- kataramenos5
Ετοιμοι για NBAEUROPE για το μεγαλο σοου.Στη gbl ομως δεν αρκει το σοου.Θελει σκυλίσια αμυνα ,συγκεντρωση και να δινεις τον ιδρωτα σου για την ομαδα γιατι εκτος απο σκληροτραχηλες αμυνες εχεις και τους γκριζους λυκους.
Ισως και μια σφαλιαρα απ την ταπεινη καρδιτσα να μας κανει καλο μπας και συνερθουμε και σταματησουμε να παραβιαζουμε ολους τους κανονες των ομαδικων αθληματων.
Τα λεφτα δε λυνουν ολα τα προβληματα.Καποιες φορες δημιουργουνε κιολας.
Ισως και μια σφαλιαρα απ την ταπεινη καρδιτσα να μας κανει καλο μπας και συνερθουμε και σταματησουμε να παραβιαζουμε ολους τους κανονες των ομαδικων αθληματων.
Τα λεφτα δε λυνουν ολα τα προβληματα.Καποιες φορες δημιουργουνε κιολας.
Αδερφέ, αν "θεώρησαν ότι το φάουλ έγινε νωρίτερα" να το σφύριζαν νωρίτερα. Άλλες δυο φορές περίμεναν να δουν αν θα μπει το καλάθι και σφύριξαν όταν είδαν ότι ο καρδιτσιώτης αστόχησε.markos4 έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 13:51
Θεώρησαν ότι το φάουλ έγινε νωρίτερα.
Και ο Μπεβερλι έκανε επιθετικό και το έδωσαν αμυντικό.
Μια χαρά είναι η διαιτησία.
Τα πολλά λάθη μας και η ευστοχία της Καρδίτσας έφεραν την διαφορά στους 8 πόντους.
"Μια χαρά διαιτησία", ξέρω γω, οκ, έγινε, τα "ναι μας γαμάνε αλλά κι εμείς δεν παίζουμε καλά" ήρθαν από το ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ :θαμπσαπ:
Επειδή αυτά που γίνονται δεν έχουν καμία μπασκετική λογική βασικά σε κανένα σπορ λογική ας κερδίσουμε σήμερα με την ποιότητα και μόνο και ας αφήσουν την ομάδα από δω και πέρα να δουλέψει χωρίς αλλαγές κλπ για να γίνει ομάδα
Εκείνο το φάουλ ήταν αντιαθλητικό, τον κατέβασε με το χέρι στο λαιμό. Με αρέσει που το βλέπανε και το ξαναβλέπανε.
Ξύλο πολύ το χωριό λες και παίζει τελικό. Τους άνοιξε και στα τρίποντα.
Εμείς πελαγώνουμε στην πίεση, είμαστε άστοχοι και έχουμε κενά στην άμυνα που δεν έχουν αυτοί.
Γενικά οι 6 από τους 8 πόντους διαφορά είναι από τα 5-3 τρίποντα.
Πρέπει να ανέβει πολύ η ομάδα στο δεύτερο για να το γυρίσει. Όλοι ντεφορμέ και ο Ταϊρί ασταθής αλλά πάλι τι να σου κάνει μόνος.
Ξύλο πολύ το χωριό λες και παίζει τελικό. Τους άνοιξε και στα τρίποντα.
Εμείς πελαγώνουμε στην πίεση, είμαστε άστοχοι και έχουμε κενά στην άμυνα που δεν έχουν αυτοί.
Γενικά οι 6 από τους 8 πόντους διαφορά είναι από τα 5-3 τρίποντα.
Πρέπει να ανέβει πολύ η ομάδα στο δεύτερο για να το γυρίσει. Όλοι ντεφορμέ και ο Ταϊρί ασταθής αλλά πάλι τι να σου κάνει μόνος.
- paokmaniak
Μπέβερλι και αλλεν κακοί. Μουρ και αυτός μέτριο κακός.
Η φάση που αντί για αντιαθλητικό (οκ δινόταν και δε δινόταν) δίνουν μπάλα στο πλάι - ούτε καν βολές δλδ. Ήταν απίστευτη
Η φάση που αντί για αντιαθλητικό (οκ δινόταν και δε δινόταν) δίνουν μπάλα στο πλάι - ούτε καν βολές δλδ. Ήταν απίστευτη
- These users thanked the author paokmaniak for the post:
- Azrael
- KalamarGiannis
αυτό το ματς μόνο στον πόντο μπορείς να το πάρεις έτσι όπως είσαι σήμερα...
μεγάλο λάθος να μην έχεις το σουτ του Ντίμσα μέσα, και να έχεις έναν Αλλεν...που δεν ξέρω τι μπάσκετ παίζει ακριβώς...
μεγάλο λάθος να μην έχεις το σουτ του Ντίμσα μέσα, και να έχεις έναν Αλλεν...που δεν ξέρω τι μπάσκετ παίζει ακριβώς...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- elvetos giatros
-
deathmassious
Η ομάδα δε γινόταν να μείνει ανεπηρέαστη από τις αλλαγές. Έχουν φύγει/μείνει εκτός λίστας κάποιες σημαντικές σταθερές. Η επιλογή του Άλεν αντι του Ντιμσα, και σήμερα, εξακολουθεί να μη βγάζει κανένα νόημα. Η φάση με το μη καταλογισμό αντιαθλητικού και ούτε καν βολών, εμένα μου δείχνει πρόθεση.
Θα επανέλθουμε στο β. Τραγικοί στο α, λόγω ασυνεννοησίας κυρίως.
-
elvetos giatros