ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

Mvp

ΤΣΙΦΤΣΗΣ
1
1%
ΚΕΝΥ
2
2%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΟΒΡΕΝ
1
1%
ΜΠΑΜΠΑ
1
1%
ΜΕΙΤΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
99
90%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΑΛΟΦ
1
1%
ΤΑΥΑΟΝ
1
1%
ΜΠΙΑΝΚΟ
2
2%
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 110

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 2-1,mvp-σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

sourmenetes έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:17
PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:16 Το μόνο κακό που είχε σήμερα ο Τσιφτσης ήταν το χρώμα της φανέλας. Χωρίς αυτή είχαμε 7/7 . Πείτε ότι θέλετε.
Τα λέμε σε ένα μηνα
Επειδή μάλλον κάτι άλλο εννοούσες έχει αρθεί το μπαν
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 5):
chri5ti9, aivas19, lkosmid, leomatos88, Ally Samagoal
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Καταρχάς εύχομαι να είναι επιπόλαιος ο τραυματισμός του Ντέλια και να λείψει μόνο από τα παιχνίδια της μικτής χαβούζας.
Στα δια ταύτα...
Πικρή ήττα κυρίως λόγω του αστείου αντιπάλου αλλά και διδακτική συνάμα. Πετάξαμε τζάμπα ένα ολόκληρο ημίχρονο και φάγαμε δύο γκολ από τρία σουτ στην εστία ( το τρίτο μετά από φάουλ πάνω στον Ντέλια που φυσικά δεν δόθηκε)
Ανελέητο και ατιμώρητο ξύλο με χαρούμενες τουλάχιστον τέσσερις κάρτες ( Σιωπής δις,Jevdai,Tete) Σφάξιμο με το βαμβάκι και φάνηκε σε χαρακτηριστικές φάσεις όπως η καρατια στο 4' που δεν ελέγχθηκε καν στο βάρ για την απόχρωση της κάρτας,το σταμάτημα της φάσης με Ντέλια που έφευγε μόνος του και η οποία δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ,το δοκάρι του βάζελου που προήλθε από φάουλ που δεν σφυριχθηκε και τα αρκετά πατήματα με τις τάπες που δεν τιμωρήθηκαν.Κυριως τον Ντέλια τον σάπισαν στην κυριολεξία.
Στα καθαρά αγωνιστικά ο Kedziora πλέον δεν κάνει για βασικός και πρέπει άμεσα να ψαχτούμε για έναν ποιοτικοτατο παρτενέρ του Μιχαηλίδη,ο Baba δυστυχώς ενώ είναι ντεφορμέ και φέτος δεν φαίνεται να έχει ικανό αντικαταστάτη,ο Despodov δεν μπορεί με την καμμία να παίξει εξτρέμ μιας και δεν έχει στο παλμαρέ του την τρίπλα ( δεν θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ να τριπλάρει),ο Ivanusec δεν μπορεί ακόμα τουλάχιστον να μπει στα παπούτσια του Ντέλια,ο Meite μαζί με Ντέλια είναι οι πιο κομβικοι παίκτες μας μακράν. Τέλος πρέπει να βρούμε μια λύση στα στημένα μας. Είμαστε τελείως ακίνδυνοι. Τόσα κόρνερ και υποψία φάσης. Μια κεφαλιά της προκοπής, κάτι.....
Στα θετικά πολύ καλός ο Τσιφτσής παρά τα δύο γκολ( δεν νομίζω ότι φέρει ευθύνη) και ο Bianco που προσωπικά μου αρέσει και θεωρώ πως ταιριάζει στα θέλω του προπονητή.
Αφήνουμε πίσω το ματσάκι και συνεχίζουμε απερίσπαστοι
These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
Mica, Apil44
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Κακη προσεγγιση του παιχνιδιου απο το Λουτσο. Και αντε δεν ξερεις πως θα βρεχανε το χωραφι τους. Τι περιμενες; Να παιξουν ποδοσφαιρο κανονικο και να σε αφησουν να κεντησεις; Σαμπως ειναι η πρωτη φορα που ανασταινουμε τη συγκεκριμενη σιχαμενη ομαδα; Δεν εφταναν δυο τελικοι και ενας ημιτελικος; Μονο απο τερματοφυλακα δεν το εχουμε φαει, Χουλτ, Βυντρα, Λουντ, και τωρα ο Γεντβαϊ...
Ο χειροτερος με διαφορα ο Λοβρεν, μετα ο Μπαμπα και ο Μεϊτε (ο οποιος και εχει δικαιολογια, οι αλλοι δυο οχι). Οχι πως οι υπολοιποι διεπρεψαν απο οσο δειχνουν και οι τελικες. Σουταρετε ρε , σκατα εχει η μπαλα; Εχεις παιξει στη Λιβερπουλ, εχεις παει τελικο, τι στο διαολο εχεις τα χερια πανω σε ολη τη φαση και βλεπεις το τρενο να περνα μπροστα σου; Οχι πως κριθηκε κατι, αλλα αν γινει η στραβη δεν θα λεμε για τις δυο μαλακιες στην Τουμπα στην αρχη της χρονιας ετσι που ο γαβρος δεν χανει βαθμους με περαστικους. Τα περι διαιτησιας αναμενω αμεση δραση της παε οπως συνηθιζει. Δεν θα αρχισω τα γιατι δεν επαιζε ο Πελκας και κυριως ο Μιχαηλιδης (και γιατι καν πρεπει να βγαινει\0 σαν μετα χριστον προφητης. Ελπιζω οι κωλοευρωπες να μην αφησουν κι αλλα σημαδια. Ισως αν δεν υπηρχε η μπυραρια της Πεμπτης να μην ειχανε παρει τα μυαλα μας αερα...
These users thanked the author hawklord for the post:
hasio_john
icue

Δημοσίευση από icue »

renegade έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:19
alexgarcia6 έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:16
renegade έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:12

Πόσες είχαν οι αντίπαλοι?
Ακριβως το οτι δεν ειχαν αποδεικνυει το στημενο του πραγματος rene. Δεν ειναι οι παικτες μας βλαμμενοι
Ποδόσφαιρο είναι. Αν εγω γλιστράω και εσυ δεν γλιστρας,τότε ΕΓΩ κάνω κάτι λάθος
Στο γηπεδο του ΠΑΣ μια χαρα επαιζαν οι γηπεδουχοι στο χωραφι.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Miles έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:32 Μόνο τέτοια παιχνίδια σού δείχνουνε πού χρειάζεσαι αναβάθμιση, και τι έχεις κάνει λάθος, ποτέ τα εύκολα.
Το παιχνίδι σήμερα μας έδειξε ότι εκτός του Ζαφείρη που έρχεται και του 2ου φορ, η ομάδα χρειάζεται επειγόντως αναβάθμιση μ' έναν στόπερ ηγέτη και έναν αριστερό εξτρέμ. Και αυτές οι κινήσεις καλό είναι να γίνουν τον Ιανουάριο στη λογική να είναι ενσωματωμένοι για το καλοκαίρι με δεδομένο ότι ο Λόβρεν και ο Τάϊσον ηλικιακά είναι ήδη μεγάλοι και από την άλλη ο Βολιάκο και ο Ιβανούσετς δε δείχνουν και σημαντικά πράγματα, σε σημείο που να δικαιολογηθεί πιθανή αγορά τους το καλοκαίρι. Μας λείπουν χαρακτηριστικά σε αυτές τις θέσεις!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

icue έγραψε: Κυρ 09 Νοέμ 2025, 23:50 Να μην σουταρει στην κερκιδα και να μπορεσει να βρεθει με καναν συμπαικτη του. Και δεν τον κρινω μονο απο το σημερινο. Την μεγαλυτερη ευθυνη την εχει ο Λουτσεσκου που τον εβαλε σε αυτο το ματς, εκεινη τη στιγμη.

Ο Πελκας ξερει και τον βαζελο και τι εστι ντερμπι και τι εστι χωραφι στη Λεωφόρο.
Αφού η μπάλα σηκώθηκε
Το ότι ο πέλκας ίσως ήταν καλύτερος για αυτό το ματς σαν αλλαγή πολύ πιθανο
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

To 23 στην γαμωπαπ αρένα, ο Κάργας είχε αρπάξει απευθείας κόκκινη σε ίδιο τσεκούρωμα με του Σιώπη!
Σήμερα ούτε κίτρινη δεν του έδωσε του γ@μιόλη που πήγε να κόψει το ποδόσφαιρο στον Ντέλια.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 10 Νοέμ 2025, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author hasio_john for the post (total 3):
chri5ti9, astral, Apil44
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

(Επειδή κάτι άλλο εννοούσα). Το έγραψα καθαρά. Ας το αναλύσω. Το χρώμα της φανέλας=το πορτοκαλί. Με την άλλη, την οινοπνευματη είχαμε 7 στα7. Είχα κάνει πάλι σχόλιο πριν ένα μήνα. Σύμπτωση ε. Μόλις την ξαναφορεσαν ήτα. Για αυτό έγραψα πείτε ότι θέλετε=προληπτικος;. Έχω την πίκρα μου έχω και τις εξηγήσεις.
Ορτζονικίδης

Δημοσίευση από Ορτζονικίδης »

Η φοβερή και τρομερή ταχτικη του Μπενιτεθ ήταν σκοτώστε το Ντελια. Αυτή είναι η ιστορία συν το δεύτερο κωλοφαρδία γκολ του παναθηναϊκού. Η ζελα δεν άντεξε στο ρυθμό του πρώτου , στο δεύτερο έκαναν ένα ταμπούρι ότι να ναι βασικά . Μην κρίνουμε αυστηρά τους παίχτες που μπήκαν στο 75 κλπ.Παραημασταν ευγενικοί βέβαια οφείλω να πω …
These users thanked the author Ορτζονικίδης for the post (total 5):
Apil44, leomatos88, Ally Samagoal, lkosmid, Jean Valjean
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Κιουτσαύτης στο κανάλι του προέδρου μίλησε μονάχα για κίτρινες σε Τζούρισιτς και Σιώπη.

Στο κανάλι του προέδρου, ξαναλεώ, στο Όπεν, όχι στο Σκάι…
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τελικά τώρα που το ξαναβλεπω είναι κόκκινη του Τζούρισιτς
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Ally Samagoal, alexgarcia6
black death

Δημοσίευση από black death »

Εδω στο χαζετα ο αλλος ο βαζελοαρδ το μόνο θέμα που ειδε ηταν μια κάποια αγκωνια του λοβρεν στην περιοχη.
Εντάξει ξέρουμε οτι καθε πρωτάθλημα που παιρνει ο ΠΑΟΚ πρεπει να ειναι αθλος σε αυτη τη βρωμοδιοργωναση αλλα καμια φορα μπορουμε να δείχνουμε και επιεικεια στην ομαδα.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
Ally Samagoal, sic-4
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

@georgebest4

Φίλε δεν έχω διάθεση να διαφωνήσω μαζί σου. Απλά δε μου αρέσει που αποκαλείς τον παίκτη τραγικό.

Άστο εδώ, δεν το παμε παρακατω
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Παραληψη. Ευχαριστώ τους συμφουριτες που πήραν θέση κατανοώντας τι ήθελα να πω.
These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post (total 2):
chri5ti9, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Υπάρχει θέμα με τους κεντρικούς αμυντικούς μας, αλλά λογικά με αυτούς θα πορευτούμε.
Δεν νομίζω πως θα πάρουμε 5ο στόπερ, έστω και δανικό τον Γενάρη.
Ποιοτικά, ο καθένας τους υστερεί σε κάτι. Κανένας τους δεν έχει φούλ το πακέτο (όπως ο Κουλιεράκης, ο οποίος κοστολογείται και δεκάδες εκατομμύρια).
Αναλογικά, ο καλύτερος είναι ο Μιχαϊλίδης.
Οπότε για εμένα πρέπει ανάλογα τους αγώνες να αλλάζει ο παρτενέρ του Μίχα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”