Πολλα συγχαρητήρια στην ομάδα. Με τόσο χαμηλό μπάτζετ, η ομάδα κάνει (συγκριτικά μιλώντας) ΠΑΠΑΔΕΣ.
KB TREPCA-ΠΑΟΚ 75-77 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: KB TREPCA-ΠΑΟΚ 75-77 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Με την αύρα συμπλήρωσης των 100 χρόνων οι ομάδες μας πάνε τρένο.
Πολλα συγχαρητήρια στην ομάδα. Με τόσο χαμηλό μπάτζετ, η ομάδα κάνει (συγκριτικά μιλώντας) ΠΑΠΑΔΕΣ.

-
paokpantou
Μεγάλη νίκη
Μπράβο στην ομάδα
Κέρδισε και τους διαιτητές
Που τα βρίσκουν αυτά τα φυντάνια;;;Τραγικοί
Μπράβο στην ομάδα
Κέρδισε και τους διαιτητές
Που τα βρίσκουν αυτά τα φυντάνια;;;Τραγικοί
Η ομάδα έπρεπε να κάνει μεγαλύτερο focus στον όμιλο αφού σίγουρα περνάει μόνο ο πρώτος.
Φαντάζεστε το πατατράκ με αποκλεισμό ή έστω τη δεύτερη που ίσως οδηγήσει σε πιο δύσκολο μονοπάτι (πέρσι μας βγήκε σε καλό);
Δηλαδή στο σουτ και μπορεί να είχαμε μία νίκη- τρεις ήττες και να κλαίγαμε τώρα.
Άμεση ενίσχυση.
Φαντάζεστε το πατατράκ με αποκλεισμό ή έστω τη δεύτερη που ίσως οδηγήσει σε πιο δύσκολο μονοπάτι (πέρσι μας βγήκε σε καλό);
Δηλαδή στο σουτ και μπορεί να είχαμε μία νίκη- τρεις ήττες και να κλαίγαμε τώρα.
Άμεση ενίσχυση.
- Maurice_Escargot
Γιουρι με το Γουρι.
Κρεντιτ για ακομη μια νικη χαρακτηρα, το γηπεδακι των φασισταριων εγινε πιο καμινι και απο το Παλε στο 2ο ημιχρονο, παμε για τον αγωνα στα Λιοσια.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Jure Zdovc δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την ΒC Trepca και την σημαντική νίκη του ΠΑΟΚ…
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Μετά το παιχνίδι με τον Άρη και το δύσκολο ταξίδι που είχαμε, δεν ήξερα τι να περιμένω. Είχαμε ήδη μία εμπειρία από αυτή την ομάδα, από το παιχνίδι μας στη Θεσσαλονίκη, όπου νικήσαμε αλλά όχι εύκολα. Ήξερα ότι οι αντίπαλοι θα παίξουν χαλαρά και είχαν τίποτα να χάσουν. Αν δείτε προσεκτικά λίγες ομάδες παίζουν καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Εμείς το έχουμε κάνει ως τώρα και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου με τόσα παιχνίδια εκτός έδρας. Και συνεχίζουμε με αυτό το ρυθμό. Έχουμε ένα ταξίδι, όλο το βράδυ για να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη. Θα προσπαθήσουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή».
Κρεντιτ για ακομη μια νικη χαρακτηρα, το γηπεδακι των φασισταριων εγινε πιο καμινι και απο το Παλε στο 2ο ημιχρονο, παμε για τον αγωνα στα Λιοσια.
- PAOKevolution
Επιτέλους ρε Μέλβιν! Επιτέλους! Η ομάδα χρειάζεται προσθήκη/ες αν θέλει να έχει μέλλον στη διοργάνωση. Δυστυχώς, ακόμα και με πολύ κατώτερες ομάδες παρασυρόμαστε από την αμπαλίασή τους και πέφτουμε στο επίπεδό τους, κάνοντας τα ματς ντέρμπι χωρίς λόγο. Πρέπει να είναι πιο προσηλωμένα τα παιδιά μας και ο προπονητής μας. Πάμε από πάνω τους ρε!
όταν μας πέρασαν 73-72 με ένα τρίποντο αν θυμάμαι καλά, το φοβήθηκα το ματς.
Πήρε και η κερκίδα τα πάνω της, αλλά ευτυχώς βάλαμε αμέσως καλάθι κάναμε και μια καλή άμυνα και τελικά με τις βολές τσιμπήσαμε τη ροζαλία.
Πήρε και η κερκίδα τα πάνω της, αλλά ευτυχώς βάλαμε αμέσως καλάθι κάναμε και μια καλή άμυνα και τελικά με τις βολές τσιμπήσαμε τη ροζαλία.
- BlackMagicPAOK
Ναι, ισχύει. Με 3π.
Ποιος έβαλε καλάθι αμέσως μετά το73-72;
Δεν θυμάμαι..
Εκει ήταν που έκανε κλέψιμο ("ταπα") ο Ντιμσα;
(Ποιος..... ψήφισε Κόνιαρη;;;;
Θα χάσει το 100% ο Μελβιν
)
Ποιος έβαλε καλάθι αμέσως μετά το73-72;
Δεν θυμάμαι..
Εκει ήταν που έκανε κλέψιμο ("ταπα") ο Ντιμσα;
(Ποιος..... ψήφισε Κόνιαρη;;;;
Θα χάσει το 100% ο Μελβιν
ο Τζάκσον πρέπει να ήταν
- These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
- BlackMagicPAOK
- Maurice_Escargot
Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Είναι κομβικό να αρχίσει να συνεισφέρει. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να είναι η αρχή.
- KalamarGiannis
ο Τζάκσον έβαλε ένα πολύ cold καλάθι μόλις είχαν περάσει.
Κατά τα άλλα και επειδή ο Μέλβιν πιστεύω πρέπει να αλλαχθεί, δε θέλω να του δώσω το mvp μου και το δίνω στον Κόνιαρη που για άλλη μια φορά ήταν ουσιαστικός.
Κατά τα άλλα και επειδή ο Μέλβιν πιστεύω πρέπει να αλλαχθεί, δε θέλω να του δώσω το mvp μου και το δίνω στον Κόνιαρη που για άλλη μια φορά ήταν ουσιαστικός.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- PAOKevolution, BlackMagicPAOK
- john4serres