FCSB - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Ότο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
7
8%
Μιχαηλίδης
38
44%
Μπάμπα
1
1%
Οζντοεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μεϊτέ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίφκοβιτς
2
2%
Κωνσταντέλιας
3
3%
Πέλκας
3
3%
Σαματα
9
10%
Σβάμπ
1
1%
Ντεσποντοφ
1
1%
Τσαλόφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπράντον
19
22%
Καμαρά
2
2%

Σύνολο ψήφων: 87

renegade

Re: FCSB - ΠΑΟΚ 2-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

chri5ti9 έγραψε:
vs40 έγραψε:Το έχω πει πολλές φορές ότι το ταβάνι του 1,5εκ για μισθούς παικτών είναι πολύ μεγάλο και παίρνεις άνετα πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρωπαϊκή πορεία. Δώσε το 1,5εκ στον Μπεκάλη να δεις παππάδες... Ακόμη και ομάδες όπως ο Άγιαξ δύσκολα δίνει μεγάλους μισθούς ή οι Πορτογαλικές ομάδες.
Συμφωνώ μέχρι τελείας .
Τα @@ μου τα δύο θα κάνει ο μπεκαλις με 1.5 εκατομμύριο... γιατί εκεί θα πρέπει να βγει εκτός της ρουμανικής αγοράς και εκεί τον έχουν χεσμενο
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

renegade έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:
vs40 έγραψε:Το έχω πει πολλές φορές ότι το ταβάνι του 1,5εκ για μισθούς παικτών είναι πολύ μεγάλο και παίρνεις άνετα πρωτάθλημα Ελλάδας και Ευρωπαϊκή πορεία. Δώσε το 1,5εκ στον Μπεκάλη να δεις παππάδες... Ακόμη και ομάδες όπως ο Άγιαξ δύσκολα δίνει μεγάλους μισθούς ή οι Πορτογαλικές ομάδες.
Συμφωνώ μέχρι τελείας .
Τα @@ μου τα δύο θα κάνει ο μπεκαλις με 1.5 εκατομμύριο... γιατί εκεί θα πρέπει να βγει εκτός της ρουμανικής αγοράς και εκεί τον έχουν χεσμενο
Υπόθεση κάνεις. Δεν το ξέρεις. Ε πες έχεις δίκιο. Τόσες άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες το καταφέρνουν. Απλά πληρώνουν ομάδες, αγοράζουν νέους, και δεν παίρνουν μόνο ελεύθερους.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Παιδιά φτάνει με την αποθέωση της στεαουα και του μπεκαλί. Με την κλουζ και την ουνιβερσιτεα μάχονται για το πρωτάθλημα. Τα ίδια είχαμε και με τη μαλμε το καλοκαίρι, τα ίδια με την πλζεν που είναι πολύ χειρότερη από τη σλαβια που αποκλείσαμε. Η διοίκηση και ο προπονητής πρέπει να αναθεωρήσουν το γενικότερο ποδοσφαιρικό προσανατολισμό της ομάδας. Το πρόβλημα δεν είναι γιατί δεν είμαστε αυτοί, αλλά γιατί δεν έχουμε ξεφύγει ακόμα από αυτούς με μεγαλύτερα μπατζετ.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Τρεις του κλέφτη. Ευτυχώς δεν έχει τέταρτο ματς με αυτούς. Του χρόνου θέλει γενναίες αποφάσεις που δεν δείχνει ικανή η ομάδα να πάρει. Μακάρι να διαψευστώ.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Η Στεάουα μας κέρδισε δίκαια. Εκανε στα δυομιση από τα τρια ματς αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε εμείς.
Ελεγξε τον ρυθμό πρώτ'απ'όλα και ύστερα έπαιξε δυνατά σε κάθε φάση. Φυσικά είχε και τη διαιτησία μαζί της για να το πετύχει αυτό και στα δυόμιση ματς. Όταν ο Ντεσπόντοφ μαρκάρει με τα χέρια έξω από την περιοχή του αντιπάλου και παίρνει κίτρινη και ο Κωνσταντέλιας τρώει κλωτσιά από πίσω στο μισό του αντιπάλου και δεν βλέπει κάρτα ο αντίπαλός του τότε το μήνυμα που παίρνει η Στεάουα είναι "κόψτε όπως μπορείτε, κάντε φάουλ δεν τρέχει μία".
Μια τέτοια διαιτησία σε αυτό το επίπεδο αγώνων δεν μπορεί να είναι τυχαία. Δεν είναι τυχαία, είναι σκόπιμη.
Παρόλα αυτά η ήττα μας ήταν καθαρή και οφείλονταν στο ότι η αρχική εντεκάδα δεν μπόρεσε σε καμιά στιγμή να αποδώσει τα αναμενόμενα. Πρώτα πρώτα ο Μειτέ κι έπειτα ο Μπάμπα ήταν χειρότεροι απ'όσο περιμέναμε και οι πιο απαισιόδοξοι. Δεύτερον η μετατόπιση του Ντελια στα αριστερά και του Πέλκα στο δέκα δεν δούλεψε. Φάνηκε πόσο σημαντική ήταν η απώλεια του Τάισον. Κοιτάζοντας τις γραμμές μας το μεγάλο κενό ήταν στο κέντρο. Ο Μειτέ έκανε πάρα πολλά λάθη και ο Οζντόεφ έχοντας κίτρινη δεν μπόρεσε να παίξει πιο δυνατά. Από κει και πέρα ήταν εύκολο για την Στεάουα.
Οι αλλαγές μας δεν απέδωσαν. Θεωρώ επίσης ότι έγιναν και σε λάθος χρόνο, με λάθος πρόσωπα και με λάθος σειρά. Θα έπρεπε να μπεις στο δεύτερο με τρεις αλλαγές και να κάνεις άλλες δυο στο 60.
Κοιτάζοντας τις πλευρές φαίνεται πως η αριστερή μας πλευρά ήταν πάρα πολύ αδύναμη. Ότι εσωτερικές μετατοπίσεις έγιναν, που έγιναν, δεν απέδωσαν ούτε αυτές.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως ο Λουτσέσκου έκανε λάθος εκτίμηση στο στήσιμο της αρχικής εντεκάδας και γενικά στην διαχείριση, ενώ ο διαιτητής έκανε σωστή εκτίμηση :mrgreen: κιτρινίζοντας τον Οζντόεφ. Ίσως το δίδυμο Σβαμπ-Οζντόεφ να ήταν καλύτερο αρχικά.
Στο πρώτο κιόλας ημίχρονο ήταν φανερός ο εκνευρισμός του Αντρίγια κυρίως μετά την κίτρινη που πήρε. Με Μειτέ ωσεί απόντα και Οζντόεφ-Αντρίγια κιτρινισμένους η ομάδα κόπηκε στα δυο.
Γενικά στο παιχνίδι ο διαιτητής κιτρίνισε από το πρώτο ημίχρονο κομβικούς μας παίκτες και στις τρεις γραμμές.
Η ομάδα ήταν λογικό να χάσει την ηρεμία της. Ήταν λογικό αλλά όχι δικαιολογημένο, περίμενα μεγαλύτερη ψυχραιμία και καλύτερη αντίδραση. Κι αυτή η θολούρα που επικράτησε μπλόκαρε όλο το παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά.
Περισσότερο από το να γυαλίζει το μάτι τους ήθελα να δω τους παίκτες μας ψύχραιμους. Δεν τους είδα. Τους είδα σε σύγχιση. Εκεί κρίθηκε το ματς.
Αυτός που ξεχώρισε, για μένα, ήταν ο Μιχαηλίδης και μπράβο στο παιδί. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, θα είναι ένα συν για την ομάδα.
Η Στεάουα δεν είναι καλή ομάδα. Είναι σκληρή ομάδα, πάιζει δυνατά στα όρια του φάουλ,και όταν τα ξεπερνάει αν δεν τις καταλογίζονται ούτε φάουλ ούτε κίτρινες τότε μπορεί να φτάσει μέχρι τελικό. Καμιά άλλη ομάδα δεν παίζει τόσο σκληρά και τόσο ατιμώρητα και έχω δει σχεδόν τις περισσοτερες.
Για τον διαιτητή το έγραψα χτες όταν έμαθα ποιός είναι. Κι ο Βέλγος στο πρώτο ματς και αυτός απόψε συμμετείχαν ένα 50% ο πρώτος και 35% ο δεύτερος στην διαμόρφωση των συνθηκών του παιχνιδιού. Των συνθηκών και όχι του σκορ.
Περίμενα περισσοτερα και από τους παίκτες μας και από τον προπονητή σε αυτά τα δυο παιχνίδια.
Τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα είναι διαφορετικά και οι διαθέσιμοι παίκτες περισσοτεροι.
Μόνος στόχος που απέμεινε είναι πλέον το πρωτάθλημα.
Πάμε γι'άλλα.

ΥΓ.Είναι κρίμα, επειδή η ομάδα ξεκίνησε στραβά το ευρωπαικό της ταξίδι φέτος και το τελείωσε εξίσου στραβά.
Χρειάζεται μια σοβαρή προσπάθεια από όλους μας, διοίκηση, αγωνιστικό τμήμα και οπαδούς ώστε να στηριχθεί ένας ορθολογικός σχεδιασμός του ρόστερ. Φέτος ήταν κομβική χρονιά και χάθηκε τζάμπα και βερεσέ με κύρια υπέυθυνη την διοίκηση. Ό,τι χτίζεις στραβά δεν διορθώνεται εύκολα και φυσικά δεν χρησιμοποιείς τον ίδιο χτίστη για να το διορθώσεις. Πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις.
Θα το ξαναγράψω άλλη μια φορά: η ομάδα του χρόνου πρέπει να έχει καινούργιο τερματοφύλακα. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεις έγκαιρα το πρόβλημα και εξίσουν σημαντικό να το λύνεις γρήγορα, ακόμη κι αν το λύσεις με λάθος τρόπο ή επιλογή. Αυτό έκανε ο βάζελος με τον Μπρινιόλι αλλά και η αεχ αφότου τον απέκτησε και μετά.
Τα έχω πει αναλυτικά για τον Κοτάρσκι όταν έπρεπε να τα πω, τώρα δεν έχει κανένα νόημα.
:pano:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

San4 έγραψε:Παιδιά φτάνει με την αποθέωση της στεαουα και του μπεκαλί. Με την κλουζ και την ουνιβερσιτεα μάχονται για το πρωτάθλημα. Τα ίδια είχαμε και με τη μαλμε το καλοκαίρι, τα ίδια με την πλζεν που είναι πολύ χειρότερη από τη σλαβια που αποκλείσαμε. Η διοίκηση και ο προπονητής πρέπει να αναθεωρήσουν το γενικότερο ποδοσφαιρικό προσανατολισμό της ομάδας. Το πρόβλημα δεν είναι γιατί δεν είμαστε αυτοί, αλλά γιατί δεν έχουμε ξεφύγει ακόμα από αυτούς με μεγαλύτερα μπατζετ.
Αυτό είναι fundamental πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάπως ο γαύρος φαίνεται να κουνιέται αλλά με μεγάλα μπάτζετ κ πολλά σουρταφερτα. Του καλιασε κ προπονητής
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Δυστυχώς πιστεύουμε ότι ομάδες όπως Στεάουα, Πλζεν, Φερεντσβάρος, ΜΠΑΤΕ, Βίντι κτλ και γενικά ομάδες από χώρες όπως Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία κτλ είναι χωριά και τις υποτιμούμε (οπαδοί και ομάδα), και κατα συνέπεια δεν μπορούμε να χωνέψουμε εύκολα τον αποκλεισμό ή τις γκέλες μαζί τους. Αντικειμενικά όμως, τετοιες ομάδες έχουν παίξει CL στο παρελθόν και προχωράνε στο EL ή το ECL, έχοντας μαζέψει αρκετούς πόντους και τερματίζοντας αρκετά ψηλά στην League Phase, άσχετα με το αν παίζουν ποδόσφαιρο σκοπιμότητας όπως η Στεάουα. Κι εμείς το '04 σηκώσαμε το Euro με αντιποδόσφαιρο, όμως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και στις 3 League Phases φέτος, οποιαδήποτε ομάδα υποτίμησε θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες το πλήρωσε, και η κατάταξη είναι η απόδειξη.

Επίσης, ξεχνάμε ότι αυτές οι ομάδες έχουν αρκετούς διεθνείς παίκτες απο τη χώρα τους, και οι εθνικές τους συμμετείχαν στα τελευταία Euro και με αρκετά καλές παρουσίες, ενώ η δική μας εθνική απουσιάζει. Η μόνη μας διαφορά είναι ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα (όπως και στην Τουρκία σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό), μπορούμε να πληρώσουμε υπεραξία και να φέρουμε μεγαλύτερα ονόματα που δεν θα πήγαιναν σε αυτές τις χώρες, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι το πρωτάθλημά μας είναι καλύτερο, αλλά πολλές φορές οι παίκτες αυτοί δεν κάνουν τη διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ενας προπονητής που παιρνει 2 μυρια και κρυβει την ανεπάρκεια του πισω απ το "Δεν μου πηρες Μεϊτε αρα δεν μπορω να δουλεψω". Δεν είναι τυχαιο ειναι κανονας η ευρωπαϊκή αποτυχια. Μια μετριοτατη ομαδα μας εκανε πλακα ξανα με προπονητή τον Ηλια Χ. Η Μπριζ ουτε καν μας εβλεπε. Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία Λουτσεσκου εχει αυτο το ταβανι δυστυχώς.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Λεμεσος4 έγραψε:Ενας προπονητής που παιρνει 2 μυρια και κρυβει την ανεπάρκεια του πισω απ το "Δεν μου πηρες Μεϊτε αρα δεν μπορω να δουλεψω". Δεν είναι τυχαιο ειναι κανονας η ευρωπαϊκή αποτυχια. Μια μετριοτατη ομαδα μας εκανε πλακα ξανα με προπονητή τον Ηλια Χ. Η Μπριζ ουτε καν μας εβλεπε. Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία Λουτσεσκου εχει αυτο το ταβανι δυστυχώς.
Ακριβως.
και το χειροτερο ειναι οτι σαν προπονητης ηθελε σαν τρελο τον με 9 μηνες αποχη μειτε και τον βαζει σημερα βασικο. Δειχνει ακριβως τι σχεση εχει με το συγχρονο ποδοσφαιρο. Καμια.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

8Κ πετσιά ταξίδεψαν μέσα στα χιόνια, στους -17, έβαλαν στον κίνδυνο τη ζωή τους για να δούνε 14 μπαλαρίνες στο Βουκουρεστι.

Ντροπή σε μλκς, ντροπή.

Οσο και να τον αγαπάμε τον Ραζβαν το σημερινό ήταν απλά ΝΤΡΟΠΗ.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πες τα στο γαβρο να μη δίνει δυόμιση στον Ελ Καμπι που πάει να του πάρει ένα πρωτάθλημα.
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

vs40 έγραψε:
lkosmid έγραψε: Μετά όμως τα βάζουμε με την Γκοντσάρεβα γιατι παζαρεύει και τα 100 χιλιάρικα. Εκτός αν θέλουμε πρόεδρο μαφιόζο για να εκβιάζει στις τιμές που θέλει αυτός.
Εντάξει τώρα με ακραίους χαρακτηρισμούς μηδενίζουμε τους άλλους. Τη δουλειά την κάνει ο Μπεκάλη. Τόσες ομάδες κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά και απλά εμείς εθελοτυφλούμε. Όλοι τους δεν είναι μαφιόζοι.

Διαπραγματεύσεις πρέπει να κάνεις, εγώ προσωπικά ποτέ μου δεν είπα γιατί κάνει. Απλά ο ΠΑΟΚ το χάνει γιατί ψάχνει παίκτες με τεράστια κασέ σαν του Τζιοβίνκο, του Μεϊτέ κλπ. Αν δώσεις 3εκ και πάρεις έναν παίκτη 22ετών, μια χαρά υπογράφει με 500 μισθό. Όμως αν ο μάνατζέρ του σε δει large γιατί παίρνει ο Σαμάτα 1εκ και ο Χατσερίντι 1,5εκ ,λέει θα ζητήσουμε και εμείς τα διπλά. Η φήμη του ''κορόιδου'' βγαίνει πολύ εύκολα. Αυτό είναι το ψωμί των μάνατζερ. Εδώ ο Σάκχοφ πήγε στην αεκ με λιγότερα από αυτά που μας ζητούσε. Ποια ήταν η αγάπη του προς το κλαμπ; Απλά είπε εγώ λαλάκας είμαι να μη ζητήσω παραπάνω; Το ίδιο έκανε και ο Βαρέλα. Δηλαδή 28-29 ετών έπαιρνε 800Κ και υπήρχε λογική στα 31-32 του να ζητήσει 50% αύξηση αποδοχών; Δεν έχω δει στη ζωή μου ποιο χαζό μάνατζμεντ συνολικά. Ο άνθρωπος ήρθε στον ΠΑΟΚ χρεωμένο και το μόνο που θέλαμε είναι να πληρώνονται οι παίκτες και αυτός δήλωσε ότι θα μας πάει στο τοπ20 της Ευρώπης :lol:. Κουκούτσι. Δεν ξέρω άνθρωπο στον πλανήτη να βάζει τέτοια αυτογκολ. Ο πιο sic αντίθετα είναι ο Μητσοτάκης. Δεν υπόσχεται τίποτα, σε σκοτώνει, σου πουλάει ναρκωτικά ( νοορ1 )και εσύ (Έλληνα) τον ξαναψηφίζεις :lol:
Καταλαβαίνω τι εννοείς, φαίνεται απο τα επόμενα ποστς σου και συμφωνώ εν μέρει. Αλλά θέλω να τονίσω ότι ζητάμε αντικρουόμενα πράγματα. Δεν θέλουμε να πληρώνουμε υπεραξία ("να μας πιάνουν κότσο οι μάνατζερ ή οι παίκτες") ακόμα και όταν ξέρουμε οτι αποδεδειγμένα είναι η ασφαλέστερη επιλογή (πχ. Μειτέ ή ανανέωση Κρέσπο). Θέλουμε να κρατάμε τα ταλέντα που βγάζουμε, αλλά δεν θέλουμε να τους δώσουμε μεγάλο συμβόλαιο για να μην διαταράξουμε τις ισορροπίες ή για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα και δεν παίζουν το ίδιο καλά με πριν. Σαν οπαδοί, αν μας φέρουν άγνωστο παίκτη vfm θα φωνάζουμε οτι ψωνίσαμε απο τα πανέρια, και θα ζητάμε μεγάλα ονόματα όπως αυτά που φέρνει ο ανταγωνισμός.

Το πρόβλημα είναι πολύπλοκο, και δεν ξέρω τη λύση του.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

JohnDag έγραψε:8Κ πετσιά ταξίδεψαν μέσα στα χιόνια, στους -17, έβαλαν στον κίνδυνο τη ζωή τους για να δούνε 14 μπαλαρίνες στο Βουκουρεστι.

Ντροπή σε μλκς, ντροπή.

Οσο και να τον αγαπάμε τον Ραζβαν το σημερινό ήταν απλά ΝΤΡΟΠΗ.
Σιγά θα κλάψουμε. Σεβασμό μόνο για τους πουλμανάτους.
Οι υπόλοιπες χιλιάδες μόνο στα ταξίδια και στα γούστα τρέχουν, η Τούμπα κάθε Κυριακή άδεια.
Έχουν πάει σε πιο πολλά εκτός παρά εντός.
Ούτε θα πατήσουν αυτοί με Αστέρα την άλλη Κυριακή, θα το δουν από καναπέ ή καφέ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Tolaros έγραψε:
Πες τα στο γαβρο να μη δίνει δυόμιση στον Ελ Καμπι που πάει να του πάρει ένα πρωτάθλημα.
Εγώ έχω διαφορετική φιλοσοφία. Αγοράζεις και φέρνεις έναν φορ 23 ετών, όπως τότε τον Άκπομπ και του δίνεις πολύ λιγότερα γιατί ακόμη δεν είναι στο πικ του. Τώρα ο Ελ Κααμπί που ανάφερες, ναι θα τον ανανεώσεις και θα κάνεις εξαίρεση, γιατί σου πήρε Ευρωπαϊκό! Δεν φέρνεις ένα ξένο σώμα που δε ξέρεις αν σου βγει. Ο Ελ Κααμπί, ακόμη και να μη σου βγει η ανανέωση (τραυματισμός), δε θα σου πει κανείς τίποτα. Ευρωπαϊκή κούπα σου έφερε ενώ φαίνεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση τη στιγμή της ανανέωσης. Αλλά ο γαυρος όταν τον πρωτοπήρε δεν είχε μισθό μεγάλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 21 Φεβ 2025, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Tolaros έγραψε:
Ξέχασες το ευρωπαϊκό..
Γι αυτούς μετράει περισσότερο η διάκριση από το χρήμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”