Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΚΟΤΑΡΣΚΙ
10
13%
ΟΤΤΟ
4
5%
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΙΧΑΗΛΊΔΗΣ
20
25%
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΒΑΜΠ
7
9%
ΟΖΝΤΟΕΦ
1
1%
ΚΑΜΑΡΑ
15
19%
ΝΤΕΣΠΟΤΟΦ
1
1%
ΤΑΥΣΟΝ
2
3%
ΜΠΡΑΝΤΟΝ
4
5%
ΤΣΑΛΟΦ
3
4%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
8
10%
ΣΟΡΕΤΙΡΕ
4
5%

Σύνολο ψήφων: 79

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Ρεάλ Σοσιεδάδ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Special 4 »

sn0ufel4 έγραψε:Έτσι όπως τα καταφέραμε και με τη λογική που κατεβήκαμε εγώ είμαι ευχαριστημένος

4 τελικές απ το μισό μέτρο βγάλαμε και δε βάλαμε γκολ

Δυστυχώς συγκεκριμένες επιλογές στο ροστερ μας αποτρέπουν προς το παρόν απτό να κάνουμε κάτι παραπάνω

Τη μπάλα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 40λεπτο οι άλλοι ούτε τη φαντάζονται
Με κάλυψες αγαπητέ και θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μου άρεσε πάρα πολύ και το σύστημα με τα 3 χαφ

Σχεδόν κυριαρχήσαμε στο πρώτο ημίχρονο

Όταν χάνουμε όμως τόσες κλασικές ευκαιρίες και έχουμε αλλεργία στο γκολ (αναλογικά με τις ευκαιρίες που φτιάχνουμε), μετά και λόγω των αδυναμίων στο ρόστερ, είναι λογικό να την πληρώσουμε

Θέλω Στεάουα για τη συνέχεια, όπως μάλλον όλοι
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένας ΠΑΟΚτσής που να θέλει Άγιαξ

Θα ήθελα τον σχηματισμό με τα 3 χαφ, να τον δω και στο ελληνικό πρωτάθλημα

Ό,τι πιο θετικό μπορούμε να αποκομίσουμε από το χθεσινό παιχνίδι, για μένα είναι αυτό
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

theo86 έγραψε:
st4this έγραψε:
aivas19 έγραψε:Μηπως παιζουμε με Μαν Γιου ή Τοτεναμ αν περασουμε; Και οχι με Λυιον/φρανκφουρτη;
Φρανκφουρτη Λυων αδερφε
Έχω παραγγείλει ήδη Λυων. Είμαι άχαστος στις κληρώσεις don’t worry.
Ωραια ομαδα ακουγεται περναμε αιαντα και εκδρομη Γαλλια
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

προσωπικα μου αρεσε η εμφανιση μας και δε μου αρεσαν τα τελειωματα που καναμε.
κανε το 0-1 στο τετ α τετ στο 4' και βαλτους αυτους να τρεχουν.
μπραβο στην ομαδα για την προκριση, που μετα τις πρωτες αγωνιστικες φαινοταν οτι θα παμε ακλαυτοι.

συνεχιζουμε! νικη με αεκ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μας την φόρεσε ο Ισλανδος Τζίμας.

Πάρτι στην πλευρά του Μπάμπα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η εμφάνιση της ομάδας τηρουμένων των αναλογιών ήταν εξαιρετική

Σε βαθμό τέτοιο ώστε καταντάει πρόκληση, το πόσο κακή είναι μέσα στη σεζόν σε πολλά σαφώς πιο εύκολα ματς.

Τεράστιο το θέμα στην επιθετική παραγωγικότητα

Δυστυχώς μας χτύπησαν στις εναέριες μάχες του Κετζιορα.

Ο μόνος ΑΜΥΝΤΙΚΑ πραγματικα καλός πλάγιος μπακ που είχε ο ΠΑΟΚ την Τελευταία εικοσαετία, ήταν ο Σνάουτσνερ. Που τον έβαζε στα ντέρμπι ο Σάντος και άκουγε κράξιμο, γιατί δεν έβαζε... Αραμπατζή και έδειχνε... φόβο.

Συνεπώς δεν καταλαβαίνω γιατί να κραξω τον Χ Μπαμπά που είναι εντελώς κλαταρισμενος ήδη, επειδή ένα ταχύτατο εξτρέμ επιπέδου Πριμέρα, έβγαλε καλές επιθέσεις από εκεί.
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

don PAOK έγραψε:προσωπικα μου αρεσε η εμφανιση μας και δε μου αρεσαν τα τελειωματα που καναμε.
κανε το 0-1 στο τετ α τετ στο 4' και βαλτους αυτους να τρεχουν.
μπραβο στην ομαδα για την προκριση, που μετα τις πρωτες αγωνιστικες φαινοταν οτι θα παμε ακλαυτοι.

συνεχιζουμε! νικη με αεκ
Γενικά όλη την χρονιά υπάρχει θέμα με τις αποφάσεις στην επίθεση. Γίνονται τελειώματα όταν υπάρχει ελεύθερος παίχτης σε εξαιρετική θέση και πάσες από καλή θέση για τελείωμα όταν δεν υπάρχει κάποιος ελεύθερος
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Αυτό το παιχνίδι σαν να ήταν η απεικόνιση των παιχνιδιών μας όλη την χρονιά.
Την τύχη που είχαμε και την αποτελεσματικότητα πέρισυ δεν την έχουμε.
Καθαρότατες μεγάλες ευκαιρίες, που πέρισυ με μεγάλη ευκολία τις εκμεταλευόμασταν, τώρα γιοκ. :cry:
Χάσαμε λίγο την τύχη μας, πολλοί παίχτες μας έχασαν τη θετική αύρα που είχαν και εδώ μπορούσαμε κάλλιστα να καθαρίσουμε την ρεάλ με ένα 3-1, χάσαμε 2-0.
και στα δύο γκολ ευθύνεται ο Κετζιόρα που χάνει τον παίχτη και δεν μπορεί να πηδήσει ούτε φύλλο χαρτιού.
Και αυτό είναι το φοβερό μειονέκτημα που έχει.
Φυσικά όταν δέχεται ένα γκολ η ομάδα, είναι συλλογικό πρόβλημα και όχι ενός παίχτη το φταίξιμο.
Αλλά βλέπαμε πολλές φορές τους παίχτες της ρεάλ να είναι κολλημένοι στους δικούς μας και την δικιά μας άμυνα να απέχει μέτρα απο τους επιθετικούς.
Αυτό το βλέπουμε σε ΟΛΑ τα παιχνίδια μας. Ελλειψη ικανότητας το λέω.
Απο ταχύτητα και τεχνική ήταν οι Ισπανοί μιά κλάση πανω. Τεχνική λέγω και κλαίω...
:cry:
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Rexaris έγραψε:Εσείς που ταξιδέψατε, πώς ήταν η φιλοξενία γενικά εντός και εκτός γηπέδου; Δόθηκε η εντύπωση οτι αντιμετωπιστήκατε πολύ καλύτερα απότι σε κάτι άλλες βορειότερες χώρες, είναι έτσι;
Δεν ξέρω πως ήταν στις θυρες με τους οπαδούς μας, στα άλλα πάντως καμία σχέση με το Μπρυζ τουλάχιστον. Εκεί μόλις σε έκοβαν για Έλληνα σε πετούσαν έξω, εδώ όλα μια χαρά καθόμασταν δίπλα δίπλα με τους βασκους ο καθένας υποστήριζε την ομάδα του χωρίς πρόβλημα όλα καλά
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και γενικά πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι είναι μια εκδρομή που αξίζει φουλ.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Πόσο ζήλεψα αυτόν τον Ισλανδό τον κιλερ, πως θα γίνει να βρούμε και μεις κανέναν τέτοιον πιτσιρικά να μυρίζει αίμα μέσα στην περιοχή ? Αλλά τι λέω αυτοί πλήρωσαν 20 μύρια για να τον πάρουν, δε βρίσκεις εύκολα τέτοιους..
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Dillinger έγραψε:Πόσο ζήλεψα αυτόν τον Ισλανδό τον κιλερ, πως θα γίνει να βρούμε και μεις κανέναν τέτοιον πιτσιρικά να μυρίζει αίμα μέσα στην περιοχή ? Αλλά τι λέω αυτοί πλήρωσαν 20 μύρια για να τον πάρουν, δε βρίσκεις εύκολα τέτοιους..
Ο τζιμας κοστιζει περισσοτερο
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Τώρα που σιγά σιγά κόπασε η γκρίνια και που είδα πιο σοβαρή προσέγγιση του ματς αυτό που έχω να πω είναι , ότι για 43 λεπτά είδαμε έναν ευρωπαϊκό ΠΑΟΚ να τον πιείς στο ποτήρι. Τέλεια τακτική ανταπόκριση από τους παίκτες με κατοχή 51-49 απέναντι σε ισπανική ομάδα με τα προβλήματα που έχουμε ως γκρουπ. Και στο δεύτερο ημίχρονο πάλι είχαμε τις ευκαιρίες μας. Τώρα για την γενική αστοχία, αδυναμία που έχουμε και σε Ελλάδα και δε Ευρώπη στο γκολ, μπορούμε να γράψουμε πολλά. Εύχομαι με τις προσθήκες που κάναμε να επέλθει η ηρεμία στην ομάδα και να αδειάσει το μυαλό όλων απ'όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα. Δεν έγραψα για ανικανότητα γιατί αυτή δεν υπάρχει. Θα υπήρχε αν δεν κάναμε ευκαιρίες τετ τα τετ. Σε όλες αυτές πάντα βρίσκουν τα πόδια
του τερματοφύλακα ή πάνε σε δυνατά σουτ προς την εστία. Αυτό το εκφράζω ως πίεση που εύχομαι να αποσυμφορηθεί και από τα νέα αποκτήματα και με την επιστροφή του προπονητή μας.
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Μόνο σε εμένα φάνηκε πέναλτι το τράβηγμα στον σορετιρε?
PAOKAPOMONOSMOY

Δημοσίευση από PAOKAPOMONOSMOY »

Όχι είναι αλλά δεν στο δίνει όπως και κατακύρωσαν όλα τα γκολ οφσάιντ που δέχτηκεςστα προκριματικά. Όπως και πέρσι του Σαματα που ήταν το νύχι οφσάιντ. Γι'αυτό τρελαίνομαι που παρά πολύ οπαδοί δεν έχουν καταλάβει τι έχει καταφέρει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα της διοίκησης. Να βρει τρόπο να προστατεύσει την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εμενα απ'το παιχνιδι αυτο,το μονο που θα μου μεινει ειναι η τεραστια κωλοφαρδια των Ισπανων..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”